Új privát üzeneted érkezett!

Linácska:Én itthon vagyok mert még betegállományban vagyok,ezért érek rá ennyire :lol:

Azt hiszem neked is és nekem is most az lenne a legjobb ha hipp-hopp babásak lennénk...márcsak a munkahely miatt is :wink:

De látom laptetőd lett :lol:
Ez elég biztató így a holnapi doki előtt!
De nem csinálnál holnap reggel egy hcg-t?????olyan kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee,
most látom a laptetőt, tényleg :lol: Amúgy nem akarok csinálni tesztet. Max vasárnap. Legfeljebb a doki lát valamit, de nem hiszem. A tegnapi teszt 10-es erősségű volt, nem 25-ös, ha lenne ott valaki, már mutatta volna, nem?
Amúgy te hol dolgozol?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem biztos, hogy mutatta volna a tegnapi.Majd a vasárnapi biztosan fogja!Mennek a drukkok!

Szerintem a doki még nem lát ilyenkor semmit uh-n. :cry:
Vendég

Luca,
azért megvastagodott méhnyálkahártyát láthat, én is csak arra gondoltam. Amúgy nem nagyon érzem magam terhesnek, inkább valami gyulladásfélét érzek, de azt nagyon!!! Alig várom, hogy holnap legyen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagyon szorítok Neked, hogy baba legyen!
Vendég

Luca,
köszi. Ha nem most, majd legközelebb :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:én szolnoki vagyok.drukkolok hogy jobban teljen az idő holnapig.

Csináltam az előbb egy Lh-t és van rajta csík,lehet hogy egy-két nap és pé?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Alíz,
Mi újság? Drukkolok Nektek!

Lina,
Szerintem még lehet ez tuti baba is. Kiváncsi vagyok mit mond a doki holnap.
Utrót azért nem nagyon akart nekem a dokinőm adni, mert ha pótolsz, akkor a szervezet kevesebbet termel, mert azt érzékeli, hogy hopp itt már van, nem kell dolgozni.

Sugi,
Nem lapítok, itt vagyok, remélem ha nem is 3, de 2 csíkom lesz jövő héten. 8)

KépKép
dreika

Sziasztok!!

Linácska!
Ez a fájdalom nagyon rosszul hangzik. Remélem sikerül mielőbb megszüntetni!!

Juca!
Ábel júlisuban lesz 2 éves, utánna már ugye nem jár GYED. Egy ismerős munkaügyes (a Kincstárban dolgozik) azt mondta, h 6 hónap fizetett munkaviszony kell. És akkor jogusult leszek GYED-re a tesónál. Megkérdeztem a szakbarbárt, Ő annyit mondott, h 1,5 HÓNAP!! munkaviszony, brutto 150 ezer FT és kapok GYED-et. Bence ezt az ellentmondást nem érti.
Egyenlőre megvárjuk mi lesz UH-n, vérteszten, aztán intézkedünk valamerre. A GYES éhbér, és ugye egy GYES jár, bármennyi baba is van...

Velünk nincs semmi különös, érzem, h alakul át a testem, ismerős átalakulás :D Bence kérdezte, h mi van, ha fiú?! Mondom, akkor én a menyeimet fogom lányomként szeretni :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép Tobozgyűjtő kisiparos..:-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
én is 6 hónapról tudtam, vagyis 180 napról. Ezért is jöttem vissza a tesó előtt dolgozni. Persze ebből csomó szabadság, ha nagyon belegondolok, tényleg le lehet rövidíteni 1,5-2 hónapra. Lehet, hogy a szakbarbi is erre gondolt?

Dreika,
neked legyen igazad, majd holnap kiderül... Amúgy nem mindig elviselhetetlen a fájdalom, de konkrétan egy ponton érzem, és nem a hasamban sajnos...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu!

A hugom is Kincstárban dolgozik, de köze nincs a tb-hez. Ő ajánlott tb-st, de szintén nem értette a dörgést, továbbküldött egy klléganőhöz. A 6 hónap gondolom a 180 nap akart lenni, ami már ott sántít, hogy a TGYÁS az mindenképp biztosítotti jogviszony, tehát az Ábellel letöltött TGYÁS időd már biztos beleszámít (még ma legalábbis). Ha ezt nem tudta a kincstárban dolgozó ismerős szomorú. Ezt egyébként két volt munkaügyis lány is megerősítette, és a volt munkahelyemen is ezt mondta a néni. (Jah kérem a babanet összes TB-se meg könyvelőse is nekem akar segíteni, infóm van dögivel :twisted: ) szóval ez tuti. A többit nem tudom hogyan jött ki, mármint a 1,5 hónap.

Egyébként baromi nagy a káosz, és aki csak mellesleg foglalkozik ezzel, az mond sületlenségeket. És nagyon könnyű azt mondani, hogy dolgozz fél évet (és ugye ne legyen beteg Ábel, mert a táppénz már nem buli akkor), mert akkor tuti biztos meglesz a 180 napod, de mi van, ha ez fizikailag lehetetlen??? A másik problemo, hogy most az apeh ugrik a kis időre bejelentett kismamákra, és ha azt látják, hogy áldolgoztál, már köpnek is a levesbe. Ezért mondják, hogy legyen min. fél év és ne két-három hónap. Nagyon körbe kell járni a témát. :cry: :cry: :cry:

tjuca

Lina!

Ha jól értem, akkor Zsuzsunak nincs felgyűlt szabija, mert Ábel születése után megszűnt a jogviszonya, mint nekem is, és ez azt jelenti, hogy már kivette a szabijait.

tjuca

Juca,
ja, így értem. Mondjuk azt én sem tudom, hogy hogy lesz akkor a 180 napból 1,5 hónap. Amúgy én úgy tudom, hogy az ellátás igénylése előtti két naptári évben kell meglennie a 180 napnak, ahhoz, hogy a fizetésből számolják a GYED-et. Ha nincs meg, akkor a minimálbér kétszereséből. Vagyis ha nem olyan sok a korkülönbség a két gyerek között, még az 1. előtti munkaviszony is jól jöhet.
Nekem még ezzel sem lenne gondom, már január 8-án megvolt a 180, de ez a kis lurkó nem akar jönni...
És mit akar az APEH a dolgozó kismamákkal??? Vagy aki nem kamuból dolgozik, az nem baj nekik?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, szerintem nem 2 naptári év, hanem az igénybejelentést megelőző naptári év január 1-ig mennek vissza.
Vendég

lyndee:igen azt mondta a doki hogy 3 hónapot kell várni!:(
zsuzsu:édes a kisfiad de nagyon,annyira tetszik nekem:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,
nem tudom, de nekem pl. azt mondták, hogy nem baj, hogy 2 év között oszlik meg a 180, vagy részletekben van, csak az, hogy a megelőző két évben meglegyen. Aki mondjuk január 3-án jelenti be az igényét, az mekkora hátrányba lenne azzal szemben, aki mondjuk dec. 30-án, nem? De lehet, hogy nem tudom jól...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én az előző babánál megszívtam volna, mert ha esetleg megszületett volna még 2007-ben, akkor 2006 után számolták volna,a TGYS-t az nekem nem jó.A GYED már jó lett volna, mert azt 2008-ban igényeltem volna.
Így most már jó lesz.Ezek a bébik tudnak valamit...
Persze más a jogosultság megállapítása, és más az összeg megállapítása.Annyira pontosan sajnos már én sem tudom.
Pedig vizsgáztam belőle a fősulin, de azóta változott is, meg el is felejtettem. :cry:
Vendég

Szia Lányok!

Olyan kedvetlen vagyok napok óta... legszívesebben csak döglődnék a kanapén csokit ennék somlóival és profiterollal felváltva, és ne szóljon hozzám senki... :evil:

De ugye ezt nem tehetem, a fiúkat hozni-vinni kell, kaját kell előállítani...stb.

Ma takarítottam, és a wc-be 2 féle szert öntöttem, amik nem igazán kedvelik egymást, mert a kipárolgó gőztől majdnem padlótfogtam.

Marta a légcsövem, (még most is érzem pedig de. takarítottam) rámjött egy fuldokló roham, a szemem majdnem kifolyt... ki kellett rohannom a kertbe, kalcium, stb... :cry:

Még ilyet nem csináltam soha, pedig nem most takarítok először.

Még most sem vagyok a topon. Remélem a bábának nem lett mérgezése, azóta alig érzem, h mozdult volna szegénykém.

Kép
zmimi

Sziasztok Megjöttem.

Nitácska egyellőre sajnállom hogy nem láttál a teszten semmit sem de ez még nem jelenti azt hogy nincs ott babó.

Ugye milyen jópofa a teszt a 3 csíkkal? :lol: :lol: Ma már kétcsíkosat teszteltem. Egy fokkal erősebb a tegnapinál. De a hőm az nagyon furi. Felrakom nektek. És tuti hogy még nem volt van van pé.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Szerintetek miért van az hogy amit délben csináltam Lh tesztet azon volt két csík,amit pedig most 6után azon nem volt.Egyáltalán nem volt semmilyen csík....... :roll:

Úgy tudom hogy napközben termelődik az a hormon amit kimutatna pé előtt.Az lenne a logikus hogy estére több termelődjön,nem?

KépKép
lyndee

Mimi:lazíts egy kicsit,megvár a takarítás!Most az a legfontosabb hogy egészséges kisbabád szülessen!

Vera:Érdekes a hőd,de hát műtét után minden lehetséges... :roll:

KépKép
lyndee

Na voltam dokinál....

Hát, most már majdnem biztos, hogy nincs baba, nagyon esélye sincs. A terheléses vércukor és inzulin értékeim nem jók, ez gátolja a teherbeesést. Vagyis a teherbeesést nem, de a megmaradását igen.

Luca,
neked milyen értékeid szoktak lenni? Az enyém:
0 perces: VC, 4,7 inzulin:11 körül
120 perces: VC 7,8 inzulin: 57 körül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, előkeresem...
Vendég

Inzulin
0 perc:volt 9,2 meg 4 meg 5,1
120 perceset kétszer néztek: 59,2 meg 49,6 volt.

Cukor:
0 perces:5,5 meg 3,7 meg 4.
120 perces: kétszer nézték:egyszer 6,6 egyszer 4,8 volt.
Vendég

Hű ez a GYED-GYES téma engem is érint majd, nekem is muszáj lesz Szakbarbárnak írni, a munkahelyem napokon belül teljesen felszámolják. :(

Zsuzsu,
Ábel még mindig csúcs! 8)

Mimi,
vigyázz magadra! Egyszer nekem is volt ilyen, nekem is klotyópucc után. Volt vagy fél nap, míg végre nem azt a szagot éreztem.

Lyndee,
És elképzelhető, hogy ilyen hamar van péd?
Mert akkor lehet ez, ha délben csinálsz + :arrow: repedés :arrow: pisi, miután megreped ugye nem termelődik több :arrow: esti nega.

Lina,
És mit mondott a fájdalomra?

KépKép
dreika

Dreika,
most nem nőgyógyásznál voltam, hanem endokrinológusnál. Nőgyógyászhoz holnap megyek. Remélem nem jön meg, mert akkor nem tudok menni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MImi, vigyázz ezekkel a szerekkel. Nekem is volt ilyen, még nem babaásan, hogy a két lötty nem kedvelte egymást, és iszonyú szaguk lett.

Zsuzsi, Ábel édes!

Lina, és akkor most mi a köv. lépés??
Vendég

Kacika, hogy érzed magad?Bírod még?
Közeledik az idő...

Aliz???
Vendég

Jó reggelt!

Lina,
ja tényleg. :oops:
Drukk mára!

Mi nemsokára indulunk egy fergeteges hosszú hétvégére, 8 kisgyerekes családdal, azt hiszem jól fogjuk magunkat érezni. :lol:

Akartam reggel egy LH-t csinálni, de végülis hagytam, nem hiszek már neki. :D

Mindenki vigyázzon magára, szép hétvégét!

KépKép
dreika

Dreika,
ezek szerint a jósteszt nekem se jött be, szinte 1000%, hogy nem vagyok terhes, ugyan még nem jött meg, de a hőm mára leesett. Remélem estig még ki is bírja, hogy el tudjak menni az orvoshoz.

Amúgy éjszaka nagyon rosszul lettem, nagyon görcsölt a vesém, nagyon fájt mindenem, rázott a hideg, aztán egyszer csak jobb lett, most már kevésbé érzem. Még arra is gondoltam, nem lehet, hogy vesehomok jött ki, vagy ilyesmi, 20 éves korom körül volt ilyen. Mondjuk az jobban fájt.

Kacika,
a következő lépés az, hogy megemelik jól a gyógyszereim szintjét, diétázni kell, meg heti 3-4-szer kellene mozogni, és akár 2 hónap alatt rendeződhet, ha odafigyelek. Csak hogy csináljam meg mindezt, mikor reggel 7-kor elindulok, és este 7-re érek haza, hogy méricskéljem, hogy mennyit ettem délben..., és ugyan mikor menjek mozogni... már arra is gondoltam, hogy egy-két hónapra kiíratom magam táppénzre, de azt jobb lenne már tavasszal...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, látod, nekem sem valami jók az értékeim. :cry:
Szerintem diétával abszolút rendben lehet tartani.
Akkor nem tud ennyire felmenni az inzulin.

Szerintem írasd ki Magad! Megnyugszol, oda tudsz figyelni Magadra, és meglátod, akkor biztosan jönni fog a tesó.

Nem jó ez a mindennapos kínlódás, egyre több problémád van, gondolom, az idegeid sincsenek kötélből már...

Vigyázz Magadra nagyon, tudom, a pénz fontos, hiszen abból élünk, de az egészség még fontosabb!
Vendég

Lina, én tuti kiíratnám magam, különösebb szívbaj nélkül.Az egészség az első!

Luca, köszi tűrhetően, már egyre nehezebb minden mozdulat.
Most voltam a háziorvosi vizgsgálaton, csinált ekg-t.
20-22 hetesen kellett volna de valahogy elmaradt.

Eddig minden oké velem, azt leszámítva, hogy némi vér van a vizeletemben. Senki nem tudja konkrétan miért, és nem sok, de van.
Jó lenne már pár héttel idősebbnek lenni, ugyanakkkor egyre jobban félek hogy hogyan bírom majd 2 gyerekkel...

Te jól vagy? Szédülés?

Dreika, és merre mentek? Érezzétek nagyon jól magatokat!!
Vendég

Luca,
egyébként ez biztat, hogy tulajdonképpen nem igazán rosszabbak az én eredményeim a tieidnél, és neked van két babócád is. Szóval akár nekem is lehet :lol:
Amúgy te rendesen betartod, hogy napi 5-ször eszel, és számolgatod, hogy mikor mennyi szénhidrátot? A mostani 20g-ot letudtam egy tejeskávéval :lol:
Tényleg, nem tudod, hogy ez az inzulinrezisztencia (vagyis már nálam több, csökkent glükóz tolerancia) hogy függ össze azzal, hogy nem marad meg a baba, vagy nem fogan meg?

Kacika
Nagyon gondolkodom a táppénzen. Igazából nem tudom, kiírnának-e, meg én a hosszabb táppénz lehetőségét július-augusztusra akartam tartogatni...

Persze, a pénz is fontos, viszont ha táppénzen vagyok, az kevesebb kb. havi 50000 Ft-tal, viszont az önsegélyezőnk kiegészíti a fizut 45000-rel, szóval alig járok rosszabbul, és nem kell benzint tankolni a kocsiba. Jövő héten itthon leszek Lilivel, majd beszélek a háziorvosommal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kacika, köszi, szédülés már jobb, szinte teljesen elmúlt.A hányinger erősödött, de rendesek a bébik, még semmit nem küldtek vissza. :D
A főzés kínszenvedés.

Majd ha süt a nap, meg jó idő lesz, gyakrabban megyek levegőre, biztosan sokkal jobb lesz,de így egyáltalán nem kívánkozom kimenni, itt bent kotlok.

Végre van időm olvasni is!

Kitartás, már nincs sok hátra!
Biztos nehéz lesz a két gyerekkel, de ügyes vagy Te, biztos gyorsan belejössz!

Én még ilyenekbe nem is mertem belegondolni, hogy mi lesz, ha meglesznek a babák.Mindig csak az aktuális problémával foglalkozom. :D
Vendég

Linácska:Szerintem nem vészesek az eredményeid,ennyi biztos nekem is van az inzulinom mert elég sok édességet eszem...és nem is tudok rola.Lehet a baba is ezért ment el...ki tudja?

Bízzunk benne hogy ez nem lesz akadály egy újabb terhességhez.
Drukkolok hogy a doki ne mondjon rosszat!

Egyébként nekem is volt vese homokom...és nagyon rossz volt,az nagyon tud fájni ha kiürül.Igyál nagyon sokat,hogy átmossa a szervezetedet a folyadék.

Dreika:csak kíváncsiságból néztem meg egy lh-t,mert hogy iszom a málnalevél teát,azt hallottam hogy előrébb hozhatja a pé-t.Nehogy lemaradjak valamiről... :roll:
nem tartom valósnak a déli 2 csíkot,ma vagyok 10cn.

KépKép
lyndee

Lina, én már belekeveredtem ebbe az egész inzulindologba.Nekem is csökkent glükóztolerancia van...

Szerintem ott kavar be a babánál, hogy amikor leesik az ember cukra,nem jut elég oxigén a sejtekhez, és vetélést okozhat, vagy elhalhat a terhesség.Ilyenkor a lepény oxigénellátása sem megfelelő.
Viszont diétával el lehet kerülni a vércukoresést.
Tudod, azt nem értem, hogy akinek terhességi diabétesze van, és ideiglenesen inzulinra állítják, ott is biztos, hogy néha leesik a cukra, anélkül nem megy a beállítás!Minden inzulinosnál előfordul.
És akkor nem baj?Annál többször nekünk sem esik le, ez tuti.

Diéta:
Reggel 7-ig (ha sikerül) megeszem egy korpás zsemlyét csirkemellsonkával, sajttal.
Tízórai: 1 alma, vagy kivi, meg Hamlet.

Ebéd: amit éppen főzök.Ne legyen benne sok liszt, meg cukor, rizsből inkább barna rizst használok, pld a rakott káposztában, úgysem érezni.

Uzsonna: Valami gyümi, sajt.

Vacsi: pld amit reggelire szoktam, vagy ebédmaradék.
Este tésztát már nem szabad, egyébként is csak a durumbúzából készült tésztát eszünk, és abból is keveset.

Ennyi.Ha amúgy megéhezem, sajtot rágcsálok.

Tejet nem iszom, azt nem szabad.Banánt sem.Estleg tízóraira egy felet.

Bevallom, azért mostanában nem tudok mindent így betartani.Pld vacsizni nem szoktam, mert nem bírok.És a reggeli 7 óráig sem sikerül mindig.De egyre jobb már.Azért nagy bűnöket nem követek el.

Ha érdekel komolyabban a diéta,van egy valag anyagom, tudok küldeni. :lol: De én túl nagy feneket nem kerítek neki.Viszont rendszeresen mérem a cukrom.

A PCO-sok diétázási nehézségeiben sok hasznos infót találsz!
Vendég

Luca,
nekem azt mondták, hogy a reggeli az, amit leírtál,
és tízóriaira ihatok tejeskávét, akár 4 decit is. Ma ittam 3in1 kávét, az összesen 18g, vagyis nem lehet benne 20 g CH, és csak két deci tejjel. Nekem ez pont jó tízórai. Ebédre meg majd mindig husit eszek salátával, az nem lehet annyira rossz. Nekem délutánra mondták a gyümölcsöt. Vacsira meg eszem majd azt, mint reggel. És akkor is lesz még babám!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Így progipótlás mellett elég szép lett az e havi görbém... bár nem tudom, kellett-e hozzá ténylegesen az utro. Az ok, hogy baba nem lett belőle egyéb okok miatt, de szép, nem? Szurkoljatok, hogy estig még ne jöjjön meg, és el tudjak menni dokihoz...

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, a tejjel csak az a gond, hogy nagyon gyorsan szívódik fel.Megdobja a cukrot-inzulint.
Persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a jó,de engem a tejről állítottak le először.
Vendég

Luca,
nekem pl. a délutáni kajára kimondottan azt mondták, hogy mindenképpen gyorsan felszívódó legyen, pl. gyümölcs. De majd kitanulom én ezt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok lányok.Majd vsak délután vagy este fele leszek mert ma megyek a kicsi fiammal lovagolni.jók legyet sietek hozzátok.puszi addig mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!
lyndee olvastam, hogy iszol málnalevélteát. Honnan veszed és mennyiért?
Szerinted, ha elment a baba mennyi idő után lehet ezt inni?
Sajna ma voltam UH-on, amikor ez kiderült.
Mindent megteszek, hogy a köv. terhességgel ne járjak igy.
encike 2

Szia encike!

nagyon sajnálom hogy ez történt veled is,de tudod csak előre szabad nézni,hiszen lesz még lehetőség az életben nagyon sok... :wink:
Írtad hogy mindent megteszel hogy a következő terhességnél ez ne következzen be...de sajnos az esetek többségében nem tudunk mit tenni.Vagyis mi mindent megtettünk és csak a természeten múlt hogy nem maradhatott meg a baba.
Bár nem tudom neked mi volt az ok hogy elment a terhességed és hogy lesz e műszeres bef.?Azt a dokid majd biztosan mondja ,hogy mikor lehet ujra próbálkozni.

Szerintem ezeket a teákat lehet inni a következő menszid napjától(málnalevél ciklus első fele,palástfű második),hiszen csak homeopátiás szerek,ártani nem ártanak.Inkább segítenek regenerálódni.

Én a babáttervezők otthona honlapról rendeltem a teákat,kb 800ft egy csomag.És egy csomag kb egy ciklusra elég.

KépKép
lyndee

jajjj csajok,annyira ki vagyok bukva!!!Vagyis inkább nem is tudom...

Az a lényeg hogy sógornőmék kb 6éve próbálkoztak babával és most úgy néz ki sikerült nekik.vagyis ma volt uh-n és már volt a picinek szívhangja(7hetes)
Ez most annyira megviselt,pedig nagyon örülök neki,de valahogy visszajöttek az emlékek amikor nekem nem volt szívhang,pedig annyira vártam... :cry:

Örülök neki ugyanakkor sírni is tudnék bármelyik percben.
Pedig próbálom lekűzdeni ezt az érzést. :cry:

Az lh teszt még negatív,ma vagyok a 10cn.Nem kéne már halványan látszania vminek?
Mert a 30 napot csak ugy beírtam de valójában eddig 13-14 cn voltak a pé-im....az pedig mint tudjuk 3-4 nap múlva lenne.

KépKép
lyndee

Linácska!Mi volt a dokinál??????

KépKép
lyndee

Lindee! Én átérzem amit érzel, mindíg ezen megyek keresztül, mikor valaki az ismerőseinkből bejelenti, hogy kisbabát vár. Örül az ember az ő örömének és tudja, hogy mindenkinek megvan a maga baja, de valahogy mágis a saját sikertelenségünket juttatja eszünkbe. Túl leszel rajta ne aggódj, valahogy mindíg átesik ezen a ember, és utána jobb. És ne felejtsd el! MI IS FOGUNK DOBOGÓ SZIVŰ BABÁCSKÁT LÁTNI A MONITORON! SŐT! BOLDOG, EGÉSZSÉGES VÁRANDÓSSÁGUNK LESZ ÉS A VÉGÉN OTT FOGJUK MAJD A BABÁNKAT A KEZÜNKBEN! Igy kell legyen :!: :!: :!:

Többieknek puszi!

Lina! Remélem a diéta hamar meghozza a várt eredményt! Ld. Luca. :wink:
kislibus

Az LH: Nekem két nepig volt mindíg pozitív, előtte nem láttszott, csak utána halványan még egy napig. (De az iszonyat halvány volt)
kislibus

Köszi Libus,össze fogom szedni magam,csak most egy picit padlón vagyok!
De remélem a tavasz majd meghozza gyümölcsét... :wink:

KépKép
lyndee

Lindee! Nem véletlen, hogy a madárkák is tavasszal raknak fészket!
:wink:
kislibus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?