Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,én is csak itt most, csak neked :lol:
Na, én ugyanezért NEM adatom be :wink: mert én is a dokinéninket kérdeztem meg akiben nagyon megbízom, mert tök jó gyerekorvos, Heim Pálos háttérrel ami nekem azért sokat jelentett!Ő azt mondta, hogy mivel nem egy kipróbált több éves tapasztalat nincs róla ezért nem is 100%, és ha most megóvom gyerekkorában a betegségtől akkor ha később kapja el esetleg sokkal veszélyesebb tud lenni./főle lányokról lévén szó, esetleg kismama korukban :( /Leginkább ezek a szövődmények nagyobb korban jönnek ki, de természetesen vannak kivételek.Viszont, nekem meg azt mondta ezekre a súlyosabb lefolyásúakra, hogy akinél megvan a hajlam erre, hogy érzékenyebben reagál a szervezete azt ettől az esetleges szövődményektől az oltás sem védi meg :cry: Szóval ezek után úgy döntöttem akkor jobb, ha természetesen történnek a dolgok, és csak bízom benne, hogy mi nem tartozunk az érzékenyebbek közé!Ennél többet úgysem tehetek, az majd akkor derül ki, ha elkaptuk!
az ismerőseidet sajnálom, ez azért borzasztó lehet, és meg is értelek, hogy megijedtél! :(
Amúgy, ha már földobódott az oltás téma, én ugyanezen okok miatt a pneumococcusra sem oltatom be őket!Ott is, ha elkapja a "sima" betegséget ki lehet kezelni AB-al, persze időben kell látnia orvosnak.De azért mi csak "normális" család vagyunk, és ha bármi vana lányokkal úgyis viszem egyből, orvoshoz, tehát nem kezelgetem itthon őket láttatlanba, kurozslással.Így mindíg időben látja őket orvos!
/arról nem beszélve, hogy azért valljuk be de ezek az oltások iszonyúúú üzlet a gy. gyártóknak!Lévén, hogy a szülők a gyerekükért minden megtesznek! :twisted: és ezt ki is használják!Mivel én is egy laikus szülő vagyok csak, ezért kértem ki minden oltásról a dokinénink véleményét!Én bízom benne, úgyhogy mi maradunk a kötelezőknél+ a Kullancs ellenit beadattam, és Eszi is 1 évesen magkapta, Hannusnak is 1 évesen beadatom még a neisvac-c-t ami szintén erre szolgál mint a 15e-es! :twisted:

Hosszú lettem, bocsi :oops: :)
pussz
manóci

halihó!

Anikó, én is én is.. küldöm a mail címemet!

Orsi, Manóci,
hááát, jó h mindent tudnak ezek a dokik :roll: rá kellett jönnem h ők is csak emberek, ugyanúgy hibáznak, és h melyik milyen ismereteket szerez, mikor ki miben hisz, bízik... nem könnyű eligazodni, az biztos.

Én pont azt hallottam, h jó a bárányhimlő ellenit beadni, és ha el is kapja, enyhe lefolyású+ ezt nyugaton sok helyen automatikusan adják, ha jól rémlik, márpedig mire egy oltás eljut addig a pontig h engedélyezik a gyártást, piacra viszik, eladják, és megveszik elteik sok- sok év, azaz egyre biztosabban lehet tesztekből kövezkeztetéseket levonni. Arra meg hiába várnánk h "elég régi" legyen az oltóanyag, mert 5-10 év, és már kifejlesztik az újabbat, a jobbat, a biztosabbat.
Én beadattam, nem kínzom a viszketéssel a gyereket. Viszont Tündire azt mondta dokinéni, h majd mielőtt ő is megy oviba, de elbizonytalanodtam..

mi az a neisvas-c? 15e? az 15ezres? ezt most nem fogtam..

Nekem Levinél ingyé volt a kullancs elleni, ki tudja miért.. Bündinél már perkáltam, de az se volt vész..

Andi,
első fotókhoz gratulálok! Név?

Orsi,
18 hóssal beadatod? nekünk is jön mindjárt a 18 hós.. én is beadatnám.. és ha Levi mégis elkapja.. simán továbbadja. hűű..
Takony :evil: jönne már a tavasz!!!!! én is úgy útálom, most épp Levi taknyos.
Kádban Tv- mi is bevezettük, vettem is apának még szülinapjára kis TV- t, dikekt ilyen célból, de persze nincs is ideje rá. este elalszik a kanapén, hétvégén alig vagyunk itthon, és ha beviszi is (mert a szerelés még várat magára) mindkét gyerek ott pancsol a kád szélén, és nem hagyja nyugton. Főleg Tünde. Majd egyszer.
Én imádok/-nék pancsolni, de marad a gyors tusolás.

Vera, pöttyök vannak?
Egcsi, milyen egyedül?? túl lehet élni, ha már megszokta az ember.
A héten jelentette be férj, h ápr. megy Amcsiba, előbb ide, aztán oda..alig kaptam levegőt. Mondtam h mehet, de kivéve a legrégebbi barátnőm esküvőjének idején, ami a férjecském szülinapja utáni napon lesz. Úgy néz ki h akkortájt megy. Ez válóok. :evil: :cry: :?
meske

Sziasztok!

Pöttyök vannak,lányom kiakadva,h. nem akarok bárányhimlős lenni :wink: 8) Persze ebbe a kijelentésében van egy nagy adag hiúság mert ugye az arcán is vannak pettyek,meg viszket is neki :( Úgy sajnálom :( de inkább most legyünk túl rajta :) S rettegek továbbra is h. Bálint el ne kapja.

Oltás: én nem adattam be semmi pluszt mert szerintem felesleges,a kullancs ellenit nem tartom annak,de mindig lecsúszunk arról :oops:
A feleslegest úgy értem,h. most miért terheljem le a szervezetét mindenféle gyengített vírussal,1 nincs olyan járvány amitől rettegjek,2 tuti nem az támadná meg ami ellen be van oltva.
Ez illik pl. A prevenarra is.Honnan a francból tudja a doki melyik típusú középfülgyulladásért felelős vírus/baci támadta mega a gyerekemet.
no meg egy link amit olvasgattam :oops:
http://www.zimonyi.hu/?cat=19
érdekeseket írnak,érdemes elolvasni :)
.
A dokinénik egyedül Mírának az influenza ellenit ajánlotta,Bálintnak meg a Prevenart(Mese az a 15 ezres).Amit nem adattunk be mert az ember olvas mindenfélét.tesóm bnőjének az anyja az OÉTI igazgatója megkértem h. az oltásokért felelős főgurut kérdezze meg a Prevenarról mi a véleménye,de Zsófival még nem beszéltem erről :oops: majd ha talizunk kifaggatom.
Amúgy itt Gödön a másik gyerekorvos akinek a lánya a mi "nagy" gyerekeinkkel egyidős pl. beadatta úgy tudom.Szerintem mint sok minden más orvosfüggő.Ki miben hisz.
Aztán majd kiderül h. lehet h. jobban jártam volna ha beoltatom :) Bálintnál ugye ez a veszély nem áll fenn,még kicsi hozzá :)

Mese!
Apának van pofája akkor menni 8) akkor vigyen Titeket is :) így biztos nem lenne válóok :)

szép estét :) Míra már alszik,Bálint még alszik,mindjárt fürcsi :)

pusza :)

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Sejtettem, hogy jó kis téma lesz ez az oltás dolog. :wink: :lol:

Manó
Akkorát röhögtem!!! Mert a mi dokink is Heim Pálos volt! 8) Én is megkérdeztem Flórával kapcsolatban, hogy mi van, ha beoltatom és pocakosan mégis megkapja, és erre a doki azt mondta, hogy mire Ő pocakos lesz, az legalább 20 év, addigra már sokkal többet fogunk tudni erről az oltásról, mert eddig kb.20 éve adják külföldön, csak nálunk ilyen új. Szóval tuti nem kell ettől féltenem. Viszont ha nem oltatom be is megvan az esélye, hogy kimarad a bárányhimlő és akkor tuti sokkal veszélyesebb, mert akkor felnőttként nem védi semmi.
Ami nagyon érdekes, hogy Japánban és azt hiszem az USA-ban is automatikusan adják. Csak nálunk szokás általában túlparázni minden újat, de ezt nehogy félreértsétek, nem akarok senkit megbántani, mert szerintem mindenki úgy dönt, ahogy a legjobbnak látja és az úgy van jól.
Én oltatok. :D

Ja, én Gergőt agyhártyagyuszi ellen oltattam 2 évesen és azt Flóra is meg fogja kapni, de mást nem terveztünk.

Mese
Tv 8) :lol: Még jó, hogy én nem vagyok fürdőzős és nem fáj a szívem, hogy nem jut ilyenre idő. 8)
Oltás: A dokink mondta, hogy a 18 hós oltással nyugodtan megkaphatja, mert az nem olyan sok, mint a 15 hós. Így nem kell kétszer vinni, szúrkálni, megkapja egszerre a kettőt.
Takony :? :(

Vera
Míra igazi kiscsaj! 8) :lol: Szurkolok Bálintnak!
Felraktad azt a linket, de megálltam és nem olvastam bele. Én az ilyenektől mindig kiakadok és a végén olyan gyomoridegem lesz, hogy jobb, ha nem tudok semmit. Hülyén hangzik, de a túl sok infó ki tud készíteni, mert a végén már tényleg nem tudom, hogy mit is gondoljak és mi is lenne a jó. :roll: :?

Lányok, Gergőnél mintha elfújták volna a betegséget! olyan hihetetlen! Ma már menni akart oviba, de hétfőn még vissza kell menni a dokihoz ellenőrzésre, így vlszínűleg csak kedden mehet. Egyre engedetlenebb, nem tudom igazán lekötni, szóval az idegeim cafatokban. :? Heeeeeelp! :cry:

Nem tudja valaki, hogy ez a fránya hideg, meg szél mikor takarodik már ki innen? TAVASZT AKAROOOOOOOOK!!!! :oops: :roll:

Ja, és a derekam is fáj. :(

Puszi

Orsi

avocado

Andi :)
Jók lettek a képek a legifjabb családtagról. :wink:

Vera :)
Pöttyök :? Hát az nem jó. :(
Ilyen korán alszik a csajszi? De jó lenne nálunk is ilyen..... 8)

Mese :)
Hova utazgat embered az Államokban? Vigyen nektek jó cuccokat, olcsón. :wink:

Orsi :)
Igen, automatice kapjuk a bárányhimlős és a pneumos oltást is, a rotavírusos lötyit is. :)

Rövid hírek rólunk:
Jól vagyunk, a fiúk enyhe takonnyal, én enyhe köhögéssel fűszerezve. Ma volt az utolsó nap a suliban. :wink: Hétfőtől gyakszi. Nem tudom, a gyerekek hogyan bírják majd az egész napos daycare-t. Berci ma is üvöltött,mert késtem egy órát. :roll:
Hazafelé volt egy jó beszólása:

-Anya, add nekem a koponyát!(A suliban adták, rajz a koponya csontjaival.)
-Ok, kisfiam. Mi leszel, doktor bácsi?
-Nem, én doktor úr leszek!

Elnézést kívánok! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:06-kor.
galagonya1

Egcsi
Szorítok, hogy bírják a fiúk a gyűrődést! :roll:
Jobbulást mindhármótoknak!
Beszólás 8)

Andrea
Na, én is így szeretném igazándiból, hogy oltással, de átessenek rajta! :)
Köszi a biztatást, ma már egy kicsit jobb a kedvem, csak ismét rá kéne vennem magam az édességmentes életmódra, mert most meglátszik rajtam
a bűnözés. :roll: De ha jön a tavasz, akkor minden könnyebb egy kicsit. :wink:

Bocsi lányok, megyek a kávémért, mert ragadnak el a szemeim. :wink:

Puszi :D

Orsi

avocado

Andrea :)
Bírom. :wink: Megszoktam, hogy egyedül intézek mindent, még a régi időkből, amikor apjuk Némethonban dolgozott. :)

Berci még mindig takenyos egy kicsit, de ami jobban aggaszt, hogy este panaszkodott, hogy fája szemöldöke. :roll: Már csak egy homloküreggyuszi hiányozna a gyűjteményből. :?

Többieknek pusszantás!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Még pár kép
Már ekkora a pocak
Kép

Farsangi jelmez
Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,Veronika nagyon édes :) És a te pocid is szép :) meg persze te is :wink:

Egcsi,ügyes csajszi vagy te, megoldod :wink: szemöldökfájdalom :( Drukkolok, hogy ne legyen semmi!

Orsi,ez tényleg tök jó :lol: :lol: :P Te ezek nem egy egyetemre jártak??!! :roll: :P
Na, mindegy végülis ti abban bíztok, mi meg ebben!Aztán meglássuk mi lesz!
De nekem akkoris meggyőződésem, hogy picit profitcentrikus ez a sok oltás mostanság!Nem tulparázás! És nonszensznek is tartom, hogy 2x 3x ismételni és db-ja 15 ezrek!!! :? :roll:Ellenben Japánban, és Amerikában ingyenes, kötelező!Ez nem furi?!!
Mindegy én nem oltatok :)
manóci

Andi
Lánykád tündéri, pocikád meg nagyon kis formás. :D

Egcsi
Húúú, az tényleg nem hiányzik most! :? Szurkolok, hogy ne legyen komolyabb!

Manó
:D :D :D

Olyan mérges vagyok, hogy ilyen hideg van!!! :evil: Gyönyörűen süt a nap (legalább ez ok) és nem tudunk kimenni, mert befagy a sejhajunk. :?

Pusz :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Itt vagyok, csak nagyon el voltam havazva. Ha volt is időm netezni, csak annyi erőm volt, hogy elolvassalak benneteket. :roll:
Hulla vagyok és a kedvem a béka feneke alatt. :( Endre kedd óta nagyon beteg. Csak egy vírust kapott el, de annyira rosszul volt, hogy megjártuk az éjszakai ügeletet, a Váci kórházat vizsgálatokért. Nagyon nehéz így és mindezek mellett nyűgős is. :( Olyan mint egy gyerek. A lányok meg állandóan az apjukkal akarnak lenni és Kitti nem érti, hogy miért nem lehet az apjával, így olyan hisztiket vág le, hogy csak nézek. 1 hete beteg Endre, és tulajdonképpen én 3 gyerekes anyuka vagyok, és most is megerősődött bennem, hogy soha többé még egy gyerek. Nagyon fáradt vagyok, nem tudom kipihenni magamat és mindezek mellett pont most van sok munkám a cégnél. Már alig várom a tavaszt. Lili is és én is elkaptuk Endrétől. Egyenlőre csak orrfolyás és köhögés, de reméljük nem lesz komolyabb, de azért Lili nem megy holnap oviba. Kittikének még csak az orra folyik, de ahogy látom fog ő is köhögni.

Oltás: Mi is beoltattuk a lányokat bárányhimlő ellen. Nekem mind a gyerekdokink, mind az apósom, aki orvos ezt ajánla. Természetesen így is elkaphatják a lányok, csak enyhébb lefolyásúak lennének. Meséhez hasonlóan én is csak azt hallom, hogy érdemes beoltani a gyereket. :) Azt nem is mondtam nektek, hogy én 26 évesen kaptam el a bárányhimlőt. 2 hetem rémálom volt, még jó, hogy nem voltam terhes. :? Ha akkor lett volna oltás ellene, nem lett volna ilyen problémám. :roll:

Mese: Egyszerűen gyönyörűek a gyerekek. :)

Andi: nagyon szépek vagytok! Veronika nagyon helyes kiscsajszi! :)
És én még nem is gratuláltam, hogy kisfiatok lesz!! :)

vera: Jobbulást Mírának! Reméljük Bálintka nem kapja el. :? Majd ha kigyógyultatok találkozhatnánk! Míra hogy bírja??

Most mennem kell.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Manó :)
Nem ingyen van, de 2O dollárt fizetsz akkor is ha 4 oltást adnak, meg akkor is, ha kettőt. Azért azt ki lehet bírni. :wink:

Jó a jelmez. :wink: Vőlegény nem volt? :D A pocakod is szép nagy. Mikorra is várható a kislegény? 8)

Rita :)
Jobbulást! :?

Ne mérgelődj, mindjárt tavasz! :wink:

Mi jól vagyunk. Berci szemöldökfájdalma elmúlt. Apájuk naponta 5X hív. Röviden ennyi. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita,szegények :( ez elég gáz!Igen nálunk is amikor Peti beteg volt Esztinek olyan apás időszakai voltak!
A 3.-ik gyerekkel kapcsolatban nagyon megértelek, és hasonlóképp vagyok én is.Pedig mikor még 1 gyerekem se volt, úgy indulktam neki, hogy ééén hát akár 4-et is! :lol: De azóta volt egy nehéz terhességem+szülésem, már a meglévő Eszti mellett, és most is kivagyok mint a kutya, hogy már 8 hónapja nem tudok aludni rendesen.Hannus is 2-3 óránként ébred még éjjel, szopizni :? Meghalnék egy harmadikkal előlről kezdeni :oops: :( De lehet már öreg is vagyok ez azért van! :roll: Mindegy mi már maradunk 4-en az tuti :wink:
Jobbulást az egész családnak :wink:
manóci

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:07-kor.
galagonya1

Sziasztok!

Rita!
szegényke :roll: a pasik ha betegek tényleg olyanok mint a lenne még1 gyerekünk :) emlékszem Robi nem akarta Bálintot megfogni mert taknyos :roll: persze én is az voltam úgy kellett rábeszélnem segítsen már :)
kb. 3 hét múlva akkor talizunk :) annyi a appangási ideje kivárom nehogy fertőzzünk :)

Egcsi!
talán hiányoztok apjuknak :) legközelebb biztos nem csinál ilyet h. magatokra hagy :)

Andrea!
nekünk is van éjszakára pelusunk,majd leszokik róla(mióta Bálint megvan azóta éjszaka sajna mindig történt baleset és inkább visszaadtam rá,pedig már nem kellett)

Manó!
Én mindig 3 gyerekről álmodoztam,de Míra minden éjjel köztünk köt ki emiatt kicsit szarul alszom :( De kicsi jányom minap kijelentette szeretné ha 3-an lennének testvérek :shock: mikor megkérdeztem h. mi lenne akkor ha kisfiú lenne az is,akkor kicsit elgondolkodott, azt mondta nem baj sok kisbabát szeretne :roll:
csinálná nekem a programot :)

Kostyika!
ez nem ér h. csak képeket teszel fel :) magatokról is írjál :) Veronika nagyon szép volt :) milyen kis csillagszemű :)
Pocakkép is nagyon jó bár nagyító kell hozzá :)

Anikó!
Ti hogy vagytok?

Mi vagyogatunk kicsi csajnak az éjszakái a viszonylag rosszak,akkor küzdök vele,h. ne vakarozzon :( péntek éjjel kb. 4 óra volt amit alvással töltöttem :( a legrosszabb h. a nuniján is van petty,ami sokszor viszket :( úgy alszunk hogy a lába között van a kezem :oops: Bálint szerencsére mindig mosolyt tud csalni a bágyadt pofijára :)

szép estét,pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Vera,szegény Mirácska :( jobbulást,jobbulást Kép

Andrea,majd el jön az ideje, nem kell pszichológushoz vinni sztm!Minden gyerek már ugye csecsemőkora óta más, és más ritmusba fejlődik, ez is máskor jön el!Nálunk is úgy volt, hogy egyik napról a másikra nem kérte Eszti a pelust.Előszöra du.-i alvásnál került le, aztán még pár hónapig volt éjjelre, de ott egyszercsak mondta este anya én már nagy vagyok nem kell pelus!Majd pisilek a bilibe, ha kell :shock: :) én meg mondtam ok. próbáljuk meg.És azóta nem kell, és még egyszer se csúszott be pisi az ágyba!Szóval türelem, és eljön a nagy nap :wink:
manóci

Sziasztok!
Csak mert Vera kérdezte: :lol: Időm és kedvem sincs írni,Bencus nagyon szarul van megint.Úgy sajnálom,és félek,hogy mi lesz a vége. :cry: Nagyon csúnyán köhög,szinte egész nap lázas.Dokinéni azt modta,hogy mivel kruppgyanús,ha éjszaka fulladna,azonnal kórház. :cry: Remélem nem lesz gond,és bocsánat,hogy nem jövök rendszeresen,de már annyira nincs kedvem semmihez. :( :oops:
Sajnálom a többi betegeskedőt,mindenkinek jobbulást.majd összeszedem magam és jelentkezem.
Gyerkőcök gyönyörűségesek! :)

Puszi Nektek:Anikó
vakili

Sziasztok!

Gondoltam osztozom Anikóval a bocsánatotokon, már ha kapok én is... :)

Nagyon sajnálom!

Természetesen kölkök nálunk is nyomják a baciszezont, én meg vagyok a veréb az ágyú előtt. Merthogy az sem olyan biztos és garantált, mint amennyire a kb. 10cm-ről indított köhögőroham az orrom előtt... :(
Szerencsére Emberem idén a szikla, még nem kapott be semmi komolyat. Én január végén egy vasárnap délután ledőltem, és köv. pénteken már ki is tudtam mászni az ágyból. Ha nem lett volna nagyi, foggalmam sincs mi lett volna. Nem is emlékszem, mikor kapott így derékon egy vírus....

Gyerkőcök nőnek, Marci ma dobta az első önálló pisit a bilibe, gesztikulálni nagyon tud, beszélni nincs kedve. Minek, mindenki érti, vagy Olivér fordít... :)
Olivér rondán köhög, de alapban jól van. Kicsit lefogyott a két hjéttel ezelőtti vírustól.

Én dolgozom, a cégnek gyártom a honlapot, így vagy gyerekeket és háztartást terelgetek (vezetni már régen nem...), vagy bűvölöm a gépen a programokat.
Ha lesz valami tesztelnivalóm, remélem számíthatok a véleményetekre! :)

Most haladok, mert van egy kutyám is, akit illik bevenni a napi rutinba, nélküle már régen nem futnék, az fix!

Anikó!

Igaz előzményeket nem tudok, de remélem nincs nagy gebasz!!!!
Légyszilégyszi!!!!!!

Üdv

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
Hihetetlen h már Marci is ekkora h bilizik :)

Anikó,
Kitartás, lesz ez még rosszabb is :wink:

Orsi,
Én is nagyon várom már a tavaszt, azt hiszem rajtam is kezd kijönni a téli depi mert türelmetlen vagyok és rosszkedvű. A könyvek szerint most kéne a legboldogabbnak lennem de közel sem érzem magam annak.

Vera,
Köszi :) Jelenleg hasonló cipőben járok mint Rita, 8-tól 4-ig dolgozom itthonról felpolcolt lábbal laptopról majd megyek manóért az oviba aztán 8 után már csak olvasásra tellik az energiámból. Mi lesz még ha megszületik a tesó? :)Manó tavaly tavasszal kapta el a bárányhimlőt és szintén még a punciján is voltak piros foltok.

Egcsi,
Máj 18 a számított időpont de vmelyik nap azt álmodtam h 3 héttel korábban megszültem. Már kezdődnek a "rémálmok" a szülésről. Gondolkodom az epidurálon is mert nem tudom h mi lesz a térdemmel együtt.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Andrea :)
Hogy csináltátok a W.C.-be kakilást? Érdekelne, mert Berci még mindig pelust kér. :roll: Inkább napokig nem kakál, ha nem adok rá. :? Egyébként teljesen szobatiszta, éjszakára is.

Aszongya hiányzunk, meg, hogy elege van az egyedüllétből otthon-mármint nélkülünk egyedül-fel kellene vennem kazettára, hogy amikor itthon kiakad, akkor visszajátszhassam neki. :roll:
Míra rendelt még kistesót, úgyhogy hajrá! :D
Gyógyuljon meg a hercegkisasszony gyorsan! :)

Anikó :)
Jajj, de sajnálom! Jobbulást a kisembernek! :?

Eszter :)
Jobbulást, kitartást, hajrá! :wink: Véleményt osztunk, akár kéretlenül is! :D

Május szép hónap, május 2-án született a zuram. Nem tudom ajánljam-e a dátumot. :roll: :lol:
Kitartás! :) Bírni fogod a csöppséggel, mi más választásod lenne?8)

Túl vagyunk az első napon, a gyerekek jól bírták, de nagyon örültek, mikor megláttak este. Qrva hosszú ez így 1/4 8-tól 1/2 6-ig a bébicsősznél vannak. :roll:
Egyenlőre besuvasztottak a "szerszámosba" sterilizálni, de állítólag lesz ez még jobb is. Majd meglátjuk.... 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép reggelt :)

Kérdés:csinált Nektek vmelyik gyereketek olyat,h. a hajnali szopi után nem aludt vissza? Bálint már vagy egy hete csinálja ezt,ma 1/2 4kor keltünk :( előszőr csak dumál a tök sötétben s hiába vagyok másik szobába nem tudok aludni :( aztán kb 1,5-2 óra múlva elkezd üvölteni :( semmi sem jó neki,ha meg akarom szoptatni az a baj,ha felveszem,lerakom tisztábateszem,bekenem az ínyét....mindenért üvölt.

Egcsi!
vedd fel kazettára:) s ilyen hosszú a gyakorlat? vagy inkább az út miatt kell ilyen korán bébicsőszre bízni őket?

Eszter!
milyen cégnek csinálod a honlapját?

Kostyika!
lehet bírni 2 gyerekkel :) veronika sok mindenben tud majd segíteni :) s nyár lesz lehet menni velük a kertbe,játszótérre :)

Tavasz meg már jöhetne :) annyira elegem van már nekem is,most speciel én vagy ok tiszta náthás,este folyamatosan remegtem annyira fáztam :(

s kicsi fiam ár fel is kelt mennem kel :)

szép napot,a betegecskéknek jobbulást :)

pusza

KépKép
viranka

Sziasztok!

Tavasz! Igen ide is jöhet!
Bár nem tudom, mi a böjtje, ha most érkezik.... talán jobb lenne tartani a régi menetrendet, mert a kiszámíthatatlanság már elég volt szerintem. :(

Egcsi,

ez tényleg gáz! rendesen bele a közepébe! Azért drukkolok, hátha nem kell majd így maradnia, igaz, ha nem tévedek, odakinn ez a "szokás". :(

Vera!
Bárányhimlő, jujj. Jómagam 15évesen nyaltam be az 5 éves hugitól. Én jártam rosszabbul.
Olivér oltva lett, nehogy az akkor még újszülött Marci ezzel indítsa a gyermekbetegség kategóriát, de őt nem vagy még nem oltottuk.

Egyébként kolléganőmmel közös "vállalkozás" honlapját bűvölöm.
Dekoráció felnőtteknek, gyerekeknek, és jelmez készítés, kölcsönzés a szolgáltatás.
Küzdök, mert tényleg valami dögöset kellene összehoznom, és nagyon örültem vona, ha nem most kell a nőcinek 7 hétre kiutaznia.

Ettől függetlenül minden szép és jó! lesz. Majd nemsokára. :D

Megyek is, gyártom tovább az idiótábnál idiótább vázlataimat. Nagggyon cikik! :shock:

Üdv

ui.: és Olivér Varázsló volt a farsangon! Mint az apja, és még csak össze sem beszéltek! Úgy látszik öröklődik. :D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andrea, ki fogod bírni 2 gyerekel, főleg hogy neked Veronika ovis!Így napközben csak 1 gyereked lesz mint edig :)
EDA: én mindkettőnél kaptam, mert én kértem!Esztinél naggyon bejött, semmit nem érztem, és öröm volt a szülés minden mozanata :) Amikor az EDA-t szúrták azt sem éreztem.Hannánál viszont borzasztó rossz volt.Már ahogy adták is, és a hatás is elmaradt, abszolút nem jött úgy be mint Esztinél!Tehát nekem volt benne +, és - tapasztalatom is.Ennek ellenére azt mondom próbáld ki, mert ha bejön akkor isteni :) /és reméljük bejön :wink: /

Egcsi,rossz lehet apa nélkül :( De édes, hogy ti is hiányoztok azért neki :wink: Most mi is apa nélkül leszünk 3 napig!Le kell mennie vidékre dolgozni :cry: :cry:
Fiúk, jó sokáig vannak a bébicsősszel :( dehát ha nincs megoldás nem tudsz mit tenni!
Bár ott kint ez megszokott?!

Vera,igen, nekem is csinál ilyeneket néha Hannus :twisted: Kivagyok amúgy is már a sok felkeléstől, olyan fáradt vagyok.Most is 4x keltünk cicizni :( Alíg várom, hogy meggyógyuljon a takonykórból, és kegyetlenül sírvahagyással megtanítom az éjjel átalvására!Muszáj, mert már nagyon ki vagyok merülve.Hajnalba már szoktam hagyni, egyszerűen akkor nincs erőm sétálgatni vele :oops: :( Ma is, 5:30-kor keltünk, cic, és utána hiába raktam bárhogy is vissz, üvöltött.De hagytam, sé kb. 1' múlva elcsendesült!Nemtom ezt miért csinálják :?

Ma, voltunk a Heim Pálba egy újabb Endocrinológusnál!Több szem többet lát alapon most megnézte egy másik dokinéni.Szerencse ő is azt mondta, hogy minden ok. vele, és ő ilyen pici, kis filigrán hölgyike lesz!/Nem anyut örökölte a 176 cm-emmel :lol: :lol: / Ez van, de egészséges, most úgy látszik minden! :) Azért ellenőrzésekre vinni kell.Viszont vettek tőle vért :cry: :cry: édesem, úúúúgysííííííííííírt!Majdnem én is!Pajzsmirigyet nézetnek, meg ált. vérképet!Reméljük ok. lesz az is!
manóci

Eszter,ügyi vagy :) Varázsló én is voltam egy farsangon :P De rég is volt :oops: 8)
manóci

Sziasztok!

:oops:
Jó rég voltam, de mentségemre legyen , hogy dolgozom :D :D

Próbáltam végig olvasni azt a több ezer oldalt, de ááááááá feladtam.
Viszont a bárányhimlőhöz írnék pár dolgot.
Máté bevan oltva, pont azok miatt a dolgok miatt amit Orsi is mondott.Meg a párom mikrobiológus, és "megmagyarázta" :lol: :lol: , hogy miért is jó az oltás.
DEEE januárban így is elkapta.Volt rakta kb.10 db pötty, amik 2-3 nap alatt teljesen eltűntek!Nem volt lázas, volt étvágya , egyáltalán nem viselte meg a betegség.Az ilyenkor megszokott 2-3 hét otthonlét nálunk 1 hétig tartott
Ellenben az oviban akik nem voltak beoltva, egytől egyig majdnem 1 hétig 39-40 fokos lázzal feküdtek, volt olyan kisfiú aki enni sem tudott mert még a torkán is voltak pöttyö, a talpáról meg ne is beszéljünk :shock: :(

Remélem tudok jönni majd gyakrabban, most is a munkahelyemről garázdálkodom.

:wink:
Sziasztok

málna2162

Ott kell legyek 3/4 8-ra és eddig 1/4 6-kor én kéredzkedtem el. Nem fogom nyamvasztani miattuk a gyerekeimet túlórában, ingyen. Ráadásul utálom a helyet. :? Már mondtam apjuknak, hogy azt felejtse el, hogy visszamegyek teljes munkaidőben dolgozni. 3 nap, max. :roll:
Bence tegnap kelt 1/4 5-kor, de ma meg csak egyszer kért enni éjszaka. :)
Jobbulást! :roll:

Eszter :)
Mint említettem fent, nem marad így. Csak ezt a hónapot éljem/jük túl. :roll: Jövő héten már apjuk szedi fel őket du. 3 körül, az már nem olyan gáz. :)

Szegény Hannus. :? Lényeg, hogy egészséges! :wink: Mekkorák vagytok most?

Málna :)
Szia! De, jó, hogy jöttél! Hogy vagytok? Mit dolgozol, azt amiről írtál régebben? Milyen? Tényleg garázdálkodj gyakrabban! :wink:

Tegnap majdnem otthagytam a gyakszihelyem. Az egyik asszisztenscsaj szerintem dilinyós. Első nap megmutatott valamit, ami tegnap már nem volt jó. Ezenkívül, ha nem olvasok a gondolataiban, beszólogat. 2 napja vagyok ott, szerintetek mennyire normális elvárni, hogy tudjam a menetrendet és meglássak mindent amit csinálni kell? Ja, és amikor csinálok valamit, akkor újra akarja csinálni. A másik csaj aranyos, sajnos ma nem jön. Asszem be kell vennem egy egész doboz "leszarom" tablettát, hogy túléljem a mai napot. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi

Ha jól sejtem a Chiccora gondolsz :roll:
Neeeeeeeem azt!A volt főnököm olyan remek ajánlatott tett, hogy csak vissza utasítani lehetett :twisted: Szerintem a felmondásom már rég ott hevert a fiókjában, csak a napot várta amikor az orrom alá teheti. :twisted:

Egy Gyógy és Fűszernövényt forgalmazó cégnél dolgozom, a főkönyvelő mellett. Nagyon jól érzem magam. Erdő szélén van az iroda és a telephely.Nem egy belvárosi csili-vili irodaház, de ha kilépek az iroda ajtón akkor madárcsicserést hallok, egy levendula föld van velem szemben és mind ez egy kis mesterséges tó mellett...Semmi városi bűz, meg zaj, meg őrület.Ja és a lényeg!5 percre van az ovitól és 10 percre otthonról.Igaz, hogy nem annyit keresek mintha egy pesti cégnél dolgoznék, de azt a plusz pénzt eltankolnám. Az időről amit a kocsiban töltenék miközben idegeskedem a dugóban, hogy vajon beérek e, vagy oda érek e az oviba nem is beszélve.Szóval ez egy kompromisszumos megoldás volt, de valamit valamiért.Nem bántam meg mert minden nap nyugodtan megyek dolgozni és nyugodtam megyek is haza. Máté és a család szempontjából ez a legfontosabb.

Orsi

Láttalak a tv-ben!!Minden nap nézem a műsort, szorítok, hogy sikerüljön.Ez a fővárosos kérdés elég szenya volt...Néha meg olyan bugyuta kérdések vannak :roll:

málna2162

Ja, arra gondoltam. :wink: Egy kis madárcsisergés rám is rámférne... :roll:

Mi volt a tv-ben? Gyere mesélj! :D

Végre ma jó napom volt, a boszi-csaj nem ért rá engem cseszegetni. :roll: :D A dokinő mellett is aszisztáltam, megmutatták a panoráma rögöny működését, talán jövő héten hozzá is nyúlhatok. 8) Holnap bemegyek takarítani-takarítónőre úgy látszik nem futja, az asszisztensek takarítanak :? -de nem bánom, az is beleszámít az időmbe, már csak cirka 13O órám van hátra. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reggeli ébredések! :lol:
Így alszik Kitti:
Kép
Borzas Kitti:
Kép
Ez az enyém! :
Kép
Egy mosoly:
Kép
Kukucs:
Kép
Lilike:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok

képtelen vagyok ilyen sokat visszaolvasni, és mindjárt kelnek, és én nem pihentem semmit. annyit irtatok!!!

story: múlt péntek gyökérkezelés, aztán haldoklás másnap is- fájt, majd vas szobaátrendezés- kanapé VÉGRE megjött múlt héten, és biz a nagy iróasztal takarodik ki a nappaliból a hálónkba. Férjnek nem nagyon tetszett, de sose volt a nappaliba tervezve az asztala a halom papirjával. Igy járt. Azóta nincs az asztali gépen net, de csinálgatja.
Hétfőn ledönt a fránya influenza: hányós verzió. Végül még a pohár vizet is kitaccsoltam, hivtam anyut, h help! Nem emlékszem mikor voltam ennyire szarul. Szerdán már Levi lett lázas, addig csak köhögés, takony, Tünde is, ugyhogy jól elvagyunk. Apa tartja magát, de a cégénél beoltották.
Levi még most is lázas, Tünde meg tök hiszti, hozza a pzst, meg az orrszivót, h elege van. Szegényke.

Látom itt tarol az influenza.. mindenkinek jobbulást kivánok!

Orsi, felhivtam dokinénit, mondta, h jó, ir receptet, beadja a 18hóssal. de miért nem mondta ő? A múltkor meg azt mondta, h ráér ovi előtt. de ez hülxeség! Lehet h ő is a 15 hósnál nem akarta.. hmmm...

még mindig nem tudom h a 15ezres oltás mire van. Tudom kurzor,oszt keress rá, de tuti elfelejtem :?

Egcsi, több helyre megy, de nem emlékszem.Munka persze.
Max én mehetnék vele, de igen drága móka lenne, mert az én szállásom, repcsim nem fizeti senki.. nem is értem miért.. meg minek? Egyedül legyek, mig ő dolgozik, meg céges vacsizik. ÁÁÁ..
Majd egyszer tervezünk 1 amcsit, h meghosszabbitva velem. MAJD.

ezt most küld, folyt köv

Mese

jaj, Vera, szegény Mirácska, dehát ez az enyhe lefolyás? Úgy sajnálom.. Csak Bálint el ne kapja!!!!

Anikó, küldök energiáááááát......
meske

Rita,
Édik a képek, Kitty, mint Tünde alvás után..borzas séró. Nem szeretném levágni, de kéne vmit kezdeni vele. Kié az a sok kupa?

Szia Málna!
na erre gondoltam én is, mint enyhébb lefolyás.

Egcsi,
hááát, nem lehet minden tökéletes :? nem lehet beszólni, mi? te vagy ott a gyakszicsajszi :roll:

Vera,
én szeretnék 3.at, de szép lassan le kell mondanom róla. Apa nem. Pedig 1-1 ilyen húzós betegség után az gondolhatnánk h minden még1szer ez, de én nem érzem ezt. (persze nem az adott pillanatban) na mindegy. Az én fiam nem rendelt kistesót, még nem jutott eszébe. Tanitgatja Tündit beszélni, meg minden félére. Most épp zabagépnek, Művésznőnek (szintetizátor), és tanitónéninek hivja. Mert Tündi tanitja neki a sok sok hülyeséget. De tényleg. Elrontja a kisfiamat. :wink:

Andi,
2 gyerek simán megy, főleg ha van egy nagytesó segitség. Levi is annyit segit. Ő a kismarkoló aki kiviszi a pelust, aki hoz neki inni, pzst, eteti, tanitja fogat mosni, stb. Olyan édesek ilyenkor.

ezek 2 órája alszanak. Napok óta igy megy, mióta betegek. De jó is :oops:

na puszi
Mese
meske

Na,egy rövidet,amíg tornáznak a többiek apa vezetésével. :wink:

Mese:köszi,aranyos vagy. :) Fránya influenza! :evil: Gyors gyógyulást Nektek!
Édesek lehetnek,ahogy tanítja a nagy a kicsit.Vagy a kicsi a nagyot? :lol:
Nem kaptam mailcímet. :shock:

Vera:javulgat Míra? Szegényt annyira sajnálom! :cry: Bálintnak utólag boldog névnapot!Még éppen beleférek a 8 napba. :oops:
Hajnali kelés. :? Nálunk a cici mindig jöhetett minden mennyiségben. :?

Timi:Lillának is boldog névnapot utólag! :oops:

Egcsi:szenyó csajszi,de utálom az ilyet! :evil: Pedig ide akartál menni véglegesre is ,nem? :shock: Olyan rossz,hogy ennyit kell dolgoznod,nagyon pici még Bence. :cry:
Most tud igazán megbecsülni a párod. :wink:
Nálunk nem volt gond a WC-be kakival,sajnos nem tudok tanácsot adni. :shock:

Orsi:láttalak!!! Nagggyon jól nézel ki! :D

Málna:örülök,hogy jöttél! Tessék gyakrabban! :) Munkahely szuper!Egyébként jól vagy?

Rita.tündérek,mint mindig! :)

Bence még mindig beteg,4 napig volt szinte folyamatosan lázas.Most még iszonyúan köhög,tiszta takony.

Eszter:csak a szokásos depim jön megint,Bence két hetente beteg,Attilának nem fizetnek,elegem van!!!!!!Tudom,lehetne rosszabb is. :? Megkaptad a képeimet?
Miért cikik az ötleteid? :shock:

Manó:szegény Hanna. :cry: De jó,hogy minden ok Vele. :D

Andi:köszi. :twisted: Ne nagyon legyen már rosszabb,mert már nehezen bírom elviselni magam. :oops: Álmodtál már a szüléssel? :shock: Térded javul,hogy pihenteted? Méhszáj?

Andrea:hihetetlen egy srófra jár az agyunk! :lol: :lol:

na,ennyire futotta az erőmből,ha valakit kihagytam,bocsi,bocsi....

Puszi:Anikó

Ui:képzeljétek,Geri 3.lett a kerületi helyesíró versenyen! :lol: Anyja fia! :wink:
vakili

Sziasztok!

Egcsi

Boszi csajszi :twisted: Lehet fél, hogy Te jobb leszel :wink:

Trita

Milyen nagyok már a lányok!(vagy Én jövök ritkán :roll: :oops: )
Édes ahogy alszik a kiságyban!
Az a sok-sok serleg minek az eredménye?!

Vakili

Köszi jól vagyok :D
Jön a tavasz, még ha lessan is, de már érzem, hogy kezdek zsongani...Remélem beporoz gy méhecske engem is :lol: :lol: :lol:

Lányok, látom szinte minden gyerkőc kínlódik a köhögéstől, meg a takonytól.Mi túl vagyunk rajta.Megint kaptunk egy csomó köptetőt, meg hörgőtágítót, meg minden nyavaját, de valahogy nem igazán használt.Viszont egy dolog nagyon jól bevállt, gyakorlatilag 2-3 nap alatt jobban lett Máté
Na nem csigázlak tovább Titeket :wink: Hidegpárásítás Salvus vízzel.Nem gondoltam volna, hogy ez fog használni ,és mégis.Igaz, hogy a szobája olyan volt mintha Omega koncert lett volna, és minden tiszta fehér lett de pikk-pakk kitisztúltak a hörgői,és úgy jött a cucc az orrából, hogy csak na.Éjszaka nyugodtan aludt nem voltak köhögési rohamai, nem jutottunk el megint arra a pontra, hogy szegény már hányt a köhögéstől.
Ha ismeritek akkor bocsi az okoskodásért, ha nem akkor szerintem egy próbát megér :wink:

Lassan megyek mert vacsizunk.

málna2162

Így alszunk mi: :D
Kép

Ahhoz képest, hogy pasiból van igen házias...Remél jó pár év múlva is ilyen lesz :wink: Vagy ne legyenek illűzióim :roll:
Kép

málna2162

Málna!

Édes a fiacskád! :D Most Te jössz mindenképpen,hiszen az egyetlen kismamink már lassan szül. :wink:

(Csajok,küldtem még egy adag fotót,remélem nem baj. :oops: )

vakili

Hát nehezen, de több részletben visszaolvastam mindent, viszont tuti a felére nem fogok reagálni, mert már elfelejtettem, úgyhogy ezer bocs mindenkitől!

Málna
Sziaaaa! :D Annyira jó, hogy jöttél! Édes a fiad! :D És illúzióid lehetnek, nem minden pasi romlik el. :wink:

Anikó
Írtam, de itt is muszáj: gyönyörűűűűűűű! :D
Olyan drága vagy! :oops: :D Pedig a hajam elég katasztrófa volt, de hétfőn már talán kicsit jobb lesz. :wink:

Málna, Egcsi és mindenki, aki még annó nem olvasta a beszámolómat:
Szóval a játék nagyon klassz volt, én baromira élveztem. Csak mérges vagyok magamra, mert az elején elizgultam. Pl. a fővárosos kérdésnél is azért rontottam el, mert kapkodtam, és ha egy kicsit leálltam volna gondolkodni biztos beugrott volna Berlin, de helyette Barcelona ugrott be és már nyomtam is. Persze Prága és Varsó egyértelmű volt, de Spanyolo.-t és Németo.-ot szépen felcseréltem. :evil: :evil: :evil: Aztán a Tavaszi szél vizet áraszt.... :evil: szóval ha az ember izgul, akkor olyanokat is elront, amit amúgy kapásból tud. És még lesz pár ilyen, de pl. a holnapi adásban az utolsó pasi, aki bejut, az 1 mp-el előzött meg, akkor már kezdtem kicsit megszokni a környezetet és gondolkodni is tudtam, gyors is voltam, mert 5 egész valamennyi mp alatt nyomtam, erre ő megelőzött 1 másodperccel! :evil: És később is volt még egy ilyen, hogy 1 másodperccel lettem második, szóval kicsit pechem volt, de hülye is voltam, mert sok olyat elcsesztem, amit tudnom kellett volna. :roll: :? Viszont megjött a kedvem a játékhoz, úgyhogy majd újra próbálkozom, 3 hónap múlva lehet. :? 8)

Egcsi
Meló, daycare :? :( Hát nem irígyellek! :( Remélem menni fog mindhármótoknak! A leszarom tabletta nagyon tetszik, nekem is küldhetnél egy dobozzal! Néha nagyon rámférne! 8) :wink:

Eszter
Szia végre!! :D
Én szívesen tesztelek majd! :wink:

Manó, Andi
Itt a tavasz mindjárt, kitartás! :D

Én is kiakadtam ma, mert Gergő megint beteg, tegnap éjjel megint fájlalta a fülét, így ma a dokinál indítottunk. A jó, hogy most nem lázas, így nem kapott antibikát, de megint kicsit hurutos a füle. :( Melegítés, orrcsepp, meg szirup. De délutánra már kutya baja nem volt, szóval a fülmelegítés sokat segít neki. A doki szerint itthon kéne maradnia jövő héten, de én rettegek, már most megőrjít. :? Abban reménykedek, hogy hétfőre ok lesz és a doki is engedi. Mert nem fertőző, csak szerinte jobb lenne 1 hét itthon. Én meg mehetek majd a gyogyóba. :?

Ja, Málna
Tök jó, hogy írtad ezt a párásítást! Én is most hallottam erről a vízről, Anyukám barátnője ajánlotta nekem a rekedtségemre, hogy ezzel inhaláljak, majd beszámolok az eredményről.

Bocsi Lányok, de mennem kell, teregetés, inhalálás és alvás, mert reggel a gégészeten kezdek 1/4 8-kor. :shock:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Most nem nagyon tudom visszaolvasni, fáradt vagyok :(

De azt láttam ahogy belepörgettem, hogy Málna írtál!Tök jóóó :) Remélem jól vagytok, majd holnap megpróbálom pótolni!

Képek nagyon édesek, minden alvó kis hercegről, és hercegnőről :)

Én is képpel jöttem, sikerült megörökíteni ma az álló Hannust :lol:

Kép
manóci

Rita :)
Képek :D

Mese :)
Jobbulást! :?
Beszólni nem lehet, de ma kipanaszkodtam magam a gyakorlatszervező-rendező csajnak a suliból. Könnyebb a lelkemnek. :D A főasszisztens is érezhetett valamit, mert ma mondta, ha probléma van Christivel, csak szóljak, helyreteszi. :wink:

Anikó :)
Gerinek gratula! :D Bencének jobbulást! :? Neked kitartást! :wink:

Porozódj be! :D :wink: Máté nagyon házias, reméljük a jövőben is így marad. 8)

A legjobbakat! :roll: Útálom, hogy kéthetente betegek a gyerekeim. Most pont az egészséges szakasz van. :wink:

Hannus cuki! Ügyi! :D

Timi? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

És ha már képek, akkor a mai esténk:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Babaképek édesek :) már nem is babák :roll:

Anikó!
Sajna nálunk a cicizés nem megoldás :( ha rájön h. cicire akarom tenni és ez mondjuk 3 órával az előző kajálás után történik éktelen ordításba kezd :) 4-5-6 óránként hajlandó csak enni :wink: nem hittem volna el h. van ilyen,de a fiam ékes példa rá :)
A képek meg gyönyörűek :)

Málna!
Jó h. írtál :) gondoltam Rátok mostanság :) tényleg pelusokkal foglalkozol még?

Orsi!
Én nem láttalak :( mostanában annyira irritál Vágó(nem tudom h. miért) nem nézem :( pedig ha tudtam volna....
Gergőnek +++++++++++++++++++
jöhetne már a tavasz :)

ez volt a tegnap előtti esténk és éjjelünk :)
este elaludtam kb. 20 percre az M1-es hiradó alatt ez épp elég volt h. 10kor még fent voltam.Míra köztünk mert folyamatosan felsírt,így gondoltam jobban járok nem kel a másik szobába rohangálni Arra kelek kb. 11kor h. Robi mondja Míra ne rugdoss már(ezt vagy 2-3x elhangzott) közéjük feküdtem,Mírát próbáltam lenyugatatni.Ez éjfélre sikerült is pár perc múlva Bálint kajabált megszoptattam,nyugovóra tértem 1/2 4 után pár percre Bálint ismét riadoztatott:) már lelki szemeim előtt láttam szomorú sorsom s igazam lett az i-re a koronát az tette fel h. mikor 26-odjára mentem visszafordítani hasról a hátára kispasit beütöttem lábujjamat Míra játék kiságyába aztán visszafele nekimentem az ajtónak Bálintnál villany felkapcs,addig is csendben van Míra felkelt 5 előtt...Veri az élet veri hepi Fő a pozítív hozzáállás Persze én is napok /hetek óta torokfájósan kelek,fekszem reggelre Míra betaknyosodott ... legyen már tavasz
Nálunk nem front van jönnek a fogak.egy már kezdi áttörni az inyét.

Ráadásul csütörtöker Míra betaknyosodott,este már lázasodott,ma megyünk amúgy is dokinénihez a pöttyei miatt.Mondjuk a barihimlö kezd elmúlni már pörkösödnek a pettyek :)
s amitől tegnap kisebb sokkot kaptam:fésültem Mírát s egy tincsnyi haja egyszerre kijött :shock: kíváncsi vagyok adokinéni erre mit mond.

pusz

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Hú,Vera,ez ijesztő! :shock: Kíváncsi vagyok mit mond a doki.
Látom Te is friss és üde vagy! Minek az a sok alvás? :twisted: Az én éjszakáim is hasonlóan telnek, csak nem kell szoptatnom. 8) Egész éjjel verekszünk Bencével. Már kezdek zombisodni. :twisted:
Cicizés:na,ilyen nálunk nem volt.Bármikor,bárhol...... :shock:

Orsi:láttalak tegnap is. :lol: Szerintem csini voltál! Igen, azon én is meglepődtem, hogy a Tavaszi szél-t nem tudtad, de gondolom egész más ott a kamerák előtt időre nyomkodni. :? :shock:
Betegség már megint! :evil: Gyógyuljatok!!!!!
Mi is Bence fülével kínlódunk sokat. :cry: Valszeg én sem tudom még vinni a jövő héten sem,mert borzasztóan köhög.Egyébként jobban van,igazi kisördög,úgyhogy merülnek az elemeim. :? De anyósom eljön majd egy nap vigyázni Rá,és akkor megyek kiereszteni a gőzt.Mondjuk turizok egyet,már olyan régen nem voltam. :wink:

Manó:ügyike Hannus! :D

Egcsi:de aranyosak! MIcsoda segítséged van! :wink: Nem válaszoltál:ide akartál menni véglegesre is?

Ezt a Salvus vizes dolgot én is kipróbálom.Tisztán azt kell rakni a párologtatóba?

vakili

No megjártuk dokinénit :)

Elméletileg mehetne óviba,mert már nem fertőz :) de nem megy mert épp kötöhártya meg hányos-fofos vírus kering inkább marad még 1 hétig :) köhögése az a bárányhimlő miatt van,adhatom a köptetőt.Lázra azt mondta h. várjunk hétfőig és ha addig lázasodik akkor AB kap mert felülfertőződött.A "hajhullásra" B vitamint kell adnom.
Orsi tegnap is volt :shock: ááááááááááááááááááá csajszi azért megkukkantottalak volna :wink:

Anikó!
Míra is olyan volt bármikor,bárhol... azért is csodálkozom h. Bálint meg a másik véglet :roll: mondjuk vannak napok amikor meg 3 óránként enne :roll: nem értem én ezt a kispasit :)

Most meg Bálinttal megyünk bőrgyógyászhoz kontrollra :)
csók

KépKép
viranka

Elméletileg mehetne óviba,mert már nem fertőz :) de nem megy mert épp kötöhártya meg hányos-fofos vírus kering inkább marad még 1 hétig :) köhögése az a bárányhimlő miatt van,adhatom a köptetőt.Lázra azt mondta h. várjunk hétfőig és ha addig lázasodik akkor AB kap mert felülfertőződött.A "hajhullásra" B vitamint kell adnom.
Orsi tegnap is volt :shock: ááááááááááááááááááá csajszi azért megkukkantottalak volna :wink:

Anikó!
Míra is olyan volt bármikor,bárhol... azért is csodálkozom h. Bálint meg a másik véglet :roll: mondjuk vannak napok amikor meg 3 óránként enne :roll: nem értem én ezt a kispasit :)

csók

KépKép
viranka

Anikó!

csók

KépKép
viranka

Sziasztok

Orsi

Majd a következő játék sikerülni fog!A tavaszi szeles krédsnél biztos voltam benne, hogy te leszel a nyerő :roll: :wink:
Próbáld ki az inhalálást nagyon jót tezs, gyakorlatilag olyan mint egy sókamra.Én nem voltam beteg,legalábbis azt hittem, de amikor Máté szobájában voltam éreztem a hatásást,főleg utána :wink:

Viranka

Igen megy még a pelus.Pont a héten frissítették az oldalt.Nagyon aranyos disney-s cuucok vannak. :wink:
Alvás, rugdosás...ismerős :twisted:
Lehet, hogy a tavasz miatt hullik Míra haja?!Nekem is hullik, elég sok, de nekem mindig ilyenkor tavasszal.(Vagy Mátétól :lol: )
Jobbulást nektek!

Anikó

Igen töményen kell beleönteni.Viszont Én csak 2-3 napig használtam töményen.Főleg a lecsapódott só miatt, mert minden nap törölgetni kellett.Utána 50%-50% ban.Előszőr eléggé irritáló, de ez természetes mert mert a só tisztítja a légutakat, meg a hörgőket, arról nem is beszélve, hogy a legjobb fertőtlenítő!

A hétvégn nem leszünk mert elutazunk Miskolc -Tapolcára a Barlangfürdőbe.Remélem jó lesz, és nem lesznek sokan :wink:

Még egy kérdés.Ismeritek a Flavin termékekekt?Ajánlották a dzsemet, de már nem lehet kapni :x Viszont azt mondták a gyógyszertárban, hogy a szirup is nagyon jó.Van valakinek tapasztalata?!

málna2162

Vera,nem semmik történnek veletek :( Éjszakák, durva.Ismerős, nálunk is dettó, és már nem bírom olyan fáradt vagyok.Úgyhogy el is kezdtem tegnap éjjel megtanítani az alvásra.Nem könnyű, mert rossz, hogy sír, de muszáj vagyok.Esek már össze.Egyre nagyobb és egyre többet kel. :(De annyira nem is volt durva, sokkal rosszabbra számítottam.Úgyhogy remélem pár nap alatt átalussza az éjjeleket, és jönnek az alvós napok! :)
Jobbulást, és kitartást! :wink:

Egcsi, neked aztán van segítséged, ne is panaszkodj :lol: :lol:
Azért az jó, hogy a gyaksivezetőd normális :wink:

Anikó,Jobbulást nektek is.Mostmár csak jön a jóidő meggyógyul mindenkis beteg!
De nálatok mi van éjjel?Harc??? :shock: Bence azért már nagy, hogyhogy nem alszik??

Orsi,drága, én sem láttalak! :cry: nálunk pont akkor van vacsiidő Hannusnak, és hiába van egy helyiségbe a tv- nem tudok kitegeredni, mert zsarnok a kisasszony, és akkor nem eszik keni szét, ha nem figyelek rá :? De nyertél, vagy mi lett az eredmény??

Köszönjük a bókokat a kis állóbajnoknőm nevében! :lol:

Na,mentem töltöttpaprikát főzni Kép
manóci

Málna,most látom beelőztél :wink: Flavin dzsem, igeeen!Én ismerem és tényleg nagyon jótékony hatása van, tele csupa vitaminnal, és mindenféle jókkal!Mondjuk húzós az ára egy kis üveg asszem 7ezer, ilyesmi!Anyósom eszi, mert volt nyáron egy mell műtétje, nem volt jóindulatú :cry: de ezzel most tök jól van!

Miskolc-Tapolca barlangfürdő :) de klassz. Az gyönyörűű hely!Jó utat, és szép hétvégét nektek!
puszi
manóci

Manó

És hol tudok venni?!Ha jól értem az anyósod most is eszi

málna2162

Málna!
S mi az oldal címe?
mert az már nincs meg :oops:

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: