Sziasztok
Hát nehezen, de több részletben visszaolvastam mindent, viszont tuti a felére nem fogok reagálni, mert már elfelejtettem, úgyhogy ezer bocs mindenkitől!
Málna
Sziaaaa!
Annyira jó, hogy jöttél! Édes a fiad!
És illúzióid lehetnek, nem minden pasi romlik el.
Anikó
Írtam, de itt is muszáj: gyönyörűűűűűűű!
Olyan drága vagy!
Pedig a hajam elég katasztrófa volt, de hétfőn már talán kicsit jobb lesz.
Málna, Egcsi és mindenki, aki még annó nem olvasta a beszámolómat:
Szóval a játék nagyon klassz volt, én baromira élveztem. Csak mérges vagyok magamra, mert az elején elizgultam. Pl. a fővárosos kérdésnél is azért rontottam el, mert kapkodtam, és ha egy kicsit leálltam volna gondolkodni biztos beugrott volna Berlin, de helyette Barcelona ugrott be és már nyomtam is. Persze Prága és Varsó egyértelmű volt, de Spanyolo.-t és Németo.-ot szépen felcseréltem.
Aztán a Tavaszi szél vizet áraszt....
szóval ha az ember izgul, akkor olyanokat is elront, amit amúgy kapásból tud. És még lesz pár ilyen, de pl. a holnapi adásban az utolsó pasi, aki bejut, az 1 mp-el előzött meg, akkor már kezdtem kicsit megszokni a környezetet és gondolkodni is tudtam, gyors is voltam, mert 5 egész valamennyi mp alatt nyomtam, erre ő megelőzött 1 másodperccel!
És később is volt még egy ilyen, hogy 1 másodperccel lettem második, szóval kicsit pechem volt, de hülye is voltam, mert sok olyat elcsesztem, amit tudnom kellett volna.
Viszont megjött a kedvem a játékhoz, úgyhogy majd újra próbálkozom, 3 hónap múlva lehet.
Egcsi
Meló, daycare
Hát nem irígyellek!
Remélem menni fog mindhármótoknak! A leszarom tabletta nagyon tetszik, nekem is küldhetnél egy dobozzal! Néha nagyon rámférne!
Eszter
Szia végre!!
Én szívesen tesztelek majd!
Manó, Andi
Itt a tavasz mindjárt, kitartás!
Én is kiakadtam ma, mert Gergő megint beteg, tegnap éjjel megint fájlalta a fülét, így ma a dokinál indítottunk. A jó, hogy most nem lázas, így nem kapott antibikát, de megint kicsit hurutos a füle.
Melegítés, orrcsepp, meg szirup. De délutánra már kutya baja nem volt, szóval a fülmelegítés sokat segít neki. A doki szerint itthon kéne maradnia jövő héten, de én rettegek, már most megőrjít.
Abban reménykedek, hogy hétfőre ok lesz és a doki is engedi. Mert nem fertőző, csak szerinte jobb lenne 1 hét itthon. Én meg mehetek majd a gyogyóba.
Ja, Málna
Tök jó, hogy írtad ezt a párásítást! Én is most hallottam erről a vízről, Anyukám barátnője ajánlotta nekem a rekedtségemre, hogy ezzel inhaláljak, majd beszámolok az eredményről.
Bocsi Lányok, de mennem kell, teregetés, inhalálás és alvás, mert reggel a gégészeten kezdek 1/4 8-kor.
Puszi mindenkinek
Orsi