Új privát üzeneted érkezett!

manóci!
Grat az eredményhez! Örülés vagyon! :lol: :lol: :lol:
Járókát meg mindenki eldöntheti, hogy szeretné vagy nem. Nekem a rácsoktól még nem tűnik börtönnek. Kinek a pap, kinek a papné. (Kinek meg a gyülekezet... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:) Amitől viszont föláll a szőr a hátamon, az a babakocsira szerelt esővédő köpeny. Tisztára oxigén sátorra emlékeztet (alatta lehetőleg Michael Jackson-nal. :lol: :x :x :x :x :x :x )

Előbb-utóbb azért majd hagyjátok egyedül is a szerelmesekt, mert ma már nem dívik a gardedame. :wink: :lol: :lol: :lol:



(A House most nem volt nagy szám, de az a poén jó volt, hogy odaszólt Cuddy-nak:
-Jön 30 dolcsival!
Utána bemegy a vizsgálóba egy jó nőhöz. Kijön:
-Én jövők egy tízessel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Manóci, jaj de jó!!!! És milyen könnyen talál majd férjet magának!!! Nekem sokszor tetszettek az alacsonyabb fiúkákból, de vhogy olyan ciki volt velük mászkálni... :lol:

Járóka: Igen, engem vhogy a rácsok zavarnak. .. De én is kérdezhetném, hogy ha kúszáskor már majd úgyis kiveszed, akkor minek??? :lol: Most ezt csak poénnak szántam :twisted:

Dikó, köszönöm szépen a számot, megpróbálom hívni. Még mindig töretlen az elhatározásom, kell vkit találnom, Máskor 1 nap alatt lenyugodtam, és elfelejtettem a dolgot, de most tényleg kell.

Nelli, Kispesten lakunk, nem hiszem, hogy Békásról megérné ide eljárni...

Csilla, NAGGGYON jó áll ez az új haj!!!!!! Annyira csini vagy! De a gyerkők szintén!!

I, sajnos mindegyik gyógymódban hiszek, így kénytelen vagyok csinálni mindet. :roll: :lol:

Itt ülök, ahelyett, hogy aludnék, tegnap hajnali 2ig gyártottam a fotófüzeteket, máig volt akciós, ráadásul az 50%-os dm kuponommal még féláras is, és annyira tetszenek!!! Kíváncsi leszek rájuk, ha elkészülnek!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


szilvih!
Múltkor ezt írtad:
[quote]K írta:öszi a tippeket köhögés ellen, mi alapjában inhalálunk, aztán megisszuk... :lol: :lol: Plusz 2 féle homeopátia, plusz Béres csepp, c vitamin, orrspray, köptető. Még egy dolog, amivel elmegy a nap...


Ez így okés. De számold végig:
1. Inhaláltok
2. Ugyanazt a teát megisszátok (ha jól értettem múltkor azt írtad, hogy ez is 4-5 féle növényből áll)
3-4. Homeos akármi
5. Béres csepp
6. C vitamin
7. Orrspary
8. Köptető

8 féle dolgot használsz naponta.Jó, hogy ezekben mind hiszel, de azért nem biztos, hogy mindezt egyszerre kéne nyomatni! :shock: Próbál egyszerre max. 2 (esetleg 3) félét használni hosszú távon, és meglátod bejön-e. Meglehet, hogy pont azért küzdötök ennyire ezzel a nyavajával, mert a különböző hatóanyagok némelyikének a hatása nem bír érvényesülni egy másik készítmény összetevőjétől.

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 

 
 

I,oxigénsátor :lol: :lol: ahogy olvastam a soraidat, rögtön Jackson ra asszociáétam, és mire a végére értem, jót röhögtem, hogy dettó ezt írtad :lol: :lol: :wink: Ja, azért van benne vmi.Nekünk nincs esővédőnk.Ha esik nem megyünk ki szétázni. :P

Szilvih,Hát ha te jártál úgy a fiúkkal, akkor mit szóljak én a 176 cm-mel???!!! :lol: Egy párszor én is jártam így 8)
Igazság szerint, ha magassarkút vennék most is kicsit magasabb vok, apánál, vagy nagyjából egyformák.De elég ritkán veszek olyat :D

Hannusnak igen, sokkalsokkal könnyebb dolga lesz a fiúk terén legalábbis!!! :)

Megyek, mert készülünk.Itt van mama, ő sétál Hannussal, én meg megyek Esztivel kézművesre :)

Ja, és vannak újabb képek a kis törpilláról, majd teszek du.
Majdnem sikerült ma reggel az állást is megörökíteni, de mire előkaparásztam a gépet, már lecsüccs :(
hát igen, a rend hátránya.Ha elöl lett volna..................................
manóci
 
 


Sziasztok!

I után szabadon, extra rapid! : Nyűűűűűűűűűg, és csak anya kezében jó.... a mai nap sz@r....

este jövök...

KépKépKép
dikó1
 
 


Szilvi :)
Megértelek a takinővel kapcsolatban. Ma nekiestem Brigi szobájának, ami ugye nagyon kicsi, de így is a feléig jutottam 2,5 óra alatt, igaz elég alaposan csináltam. Anyu addig elszórakoztatta Brigit, de szegény nagyon álmos volt, nem bírta tovább. Mialatt alszik, még haladtam egy-két olyan mosási dologgal, amit a fürdőszobában lehet végezni, plussz főzök. És még nem vagyok kész csak azzal a kicsi szobával :roll:
Én is most nagyon el vagyok keseredve, mert hogy lehet mindent tisztán tartani, plussz a gyerekekkel foglalkozni, plussz főzni, mosni, vasalni, intéznivalókat elvégezni, stb???

Ja, és tegnap megjött végre, de ma leszakad a derekam, ami nekem soha nem volt :evil:

Manóci :)
Nagyon örülök a jó eredménynek!
Nekünk is az a fa etetőszékünk van, és már a 3. gyereket fogja kiszolgálni :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Csajok!

Nálatok mennyire szállnak be a férjeitek a gyereknevelésbe, háztartásba? (Azt a részt most hagyjuk ki, hogy sokat dolgoznak. Ezt ismerjük.) :?:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


l!
Az enyém semennyit se vett ki akkor se mikor itthon volt.
Két hónap alatt egyszer pelenkázott egyszer fürdetett ennyi ...
A kimaradó időben pedig netezett.... :oops: :cry: :roll:
Vendég
 


csokinyufff
:cry: :cry: :cry:


Általános körkérdés "ez itt a reklám helye" módra: ti milyen mosóport illetve öblítőt használtok? Nekem néha olyanok a frottír(!) törülközök közvetlen mosás után, hogy a smirgli az kutyafüle hozzá képest! :evil: Még a bőrradír gyártók nincsenek sehol sem. :evil: :evil: :evil: Egy-két használat után már okésak, tényleg puhák, teljesen jók. De amikor tisztán, frissen mosottan veszem őket elő a szekrényből, akkor bezzeg... :evil:
(Illetve ti találkoztatok már olyan öblítővel, ami húúú, de sokáig érezteti meg az illatát? Én akkor érzem utoljára, amikor nedvesen lógnak a fregolin. :shock: :evil: )

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Dógom lenne ( :oops: :oops: :oops: ) ezért rapidban.

1. Ha valakinek tele van a hócipője az ilyen-olyan megkeresésekkel, miszerint: utat nyert, közvélemény kutatnák, hagy mondják el, hogy blablabla... az rákérdezés után két dolgot csinálhat.
A: ha a telefontársaságtól kapát meg az elérhetőséget, akkor őket megkeresni, hogy ne adják ki azt
B: ha a központi adatnyilvántartóból, akkor vagy ír a BM Adatfeldolgozó Hivatalának (pontosabbat ne kérdezzetek, de a Neten nyilván rajta van), vagy pedig bekocog a helyi önkormihoz, és kér egy olyan nyomtatványt, amin megtiltja, hogy boldog-boldogtalannak kiszolgáltassák az adatait.
Ugyanis a BM alapból felhasználhatónak tekinti az adataidat, egészen addig, amíg kifejezetten meg nem tiltod! Tehát hozzájárulnod nem kell, de ha nem tetszik a dolog, akkor viszont tiltakozz. :evil:


Meg még egy dolog.
Ha tudni szeretnétek, hogy a TAJ számotok mikor, milyen ellátásra lett felhasználva, akkor azt is csak személyesen lehet elintézni! Regiszáltatni kell magatokat az ún. Ügyfélkapu rendszerben. Ezt Neten is meg lehet csinálni, de az így végzett regisztráció esetében csak korlátozottan érhetők el bizonyos szolgáltatások. A TAJ richtig nem esik bele. :evil: Tehát, ha szeretnétek tudni, hogy ezen a fronton mi a helyzet, akkor megint csak az önkormi ügyfélszolgálatára kell bemenni, ahol ismételten ki kell tölteni a megfelelő nyomtatványt, és ezután már hozzáférsz a szolgáltatáshoz.

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


SZILVIH PRIVIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kép anya te csak babanetezz én söprök...
Vendég
 


Maja és a buborékolás :D Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Manóci! Úgy örülök, hogy minden teljesen rendben van! Bár csak rá kell nézni Hannusra, és látszik, hogy kedves, cuki és főleg egészséges! :D

Csilla! :D Köszike, majd megírjuk hamarosan a cédét az egész kollekcióval! :D Hát én is el voltam ájulva, de anyósom is meg kell hogy mondjam...Ő a lábára kapott egy csókot Milutól! :D Aranybogár! Ja és írok egy privit, szólj ha nem ment el!

Szilvi! Fotófüzi, azta!!! Máskor szólj, ha ilyen klassz lehetőséget találsz! :D

Nelli! Nekem is legutóbb baromi erős volt a menzeszem, pedig addig sohasem kínlódtam ennyit! :(

l! Most is süti nekem a kacsamájat, én meg itt ülök! :lol: Na szóval egy aranyember. Főzőcskézni szeret, és ami nem egy hátrány, tud is. :D Porszívózás is szóba jöhet, ha meg még terhes vagyok, akkor semmit nem kell csinálnom. :D Végülis nem lehet rá panaszom, csak a konyha és a lakás tisztántartása nem az ő asztala, na meg a zoknik mindenhol...
Mosószerből én folyékony Arielt használok. Nekem szárítós a mosógépem, de ezt a funkciót csak törölközőknél használom, mert akkor a legdurvább is pihi-puhi lesz! :D Öblítő a mániám, van vagy 10féle. Úgyhogy tapasztalattal is rendelkezem e téren. Ami legtobább tartja az illatát az a Lenor és a Coccolino (napérlelte narancs :wink:), meg van most nekem ez a Softlan (eddig a Müller boltban meg a piacon láttam), imádom az illatát, és ez is tartós: van isteni barackos illatú meg vaníliás... Húúúú de imádom! :D

Én most bajban vagyok a csütörtökkel. Mami csak a keddet tudja vállani, tökre megértem, merthát nem várhatom el tőle, hogy szinte az egész hetet itt töltse. Az órákat meg nem tudtam csak erre a 2 napra felvenni. :( Úgyhogy ha apukám nem tud minden alkalmat bevállani, akkor találnom kéne egy megbízható bébicsőszt. Valaki tud ilyet? Persze csak ha minden kötél szakad...

dincuska
 
 
 
 
 
 


szilvi!
Fotófüzetet én is csináltattam a dm-ben nagyon klassz lett :wink:
Csak nekem nem jöttek meg a féláras kuponok :cry:
Vendég
 


különben iratkozzatok fel a dm és a rossmann jirlevelére mindig küldik mi mikor akciós!
Sajnos lehet későn szoltam de a foto.hu-n 200ft az A4-es fotohivás...
Igaz csak ma éjfélig :cry:
Vendég
 


Edina, még nem jött privi :(
Ha gondban lennél Emma felügyeletével, én szívesen vállalom a kis menyem :) Egy gyerekkel több vagy kevesebb, nem számít :lol:

l, körkérdés: én nem használok mosóport, se öblítőt. Mielőtt teljesen hülyének néznétek, van egy waschnuss (mosómogyoró???) nevű termés, én ezt használom. Nekem pont az tetszett meg benne, hogy puhák voltak a mostott ruhák, nem keményedett a szálak közé a mosópor :evil: Még öblítő sem kell hozzá (negyed adag, ha nagyon muszáj). Teljesen bió, és nem utolsósorban az éves költsége töredéke a mosópornak.

Nem is tudom mit akartam még...
Majd jövök, ha eszembejut :)

Csilla
Vendég
 


Dincuska, megjött, válaszoltam.
Vendég
 


Sziasztok! :)

csokinyufff!
Új söprű jól seper? :lol: :lol: :lol:


dincuska!
Apa kacsamájat...? :shock: :shock: :shock: Áldásom rátok! :wink: :P
Eddig Silan-t, Coccolino-t és Lenor-t használtam, de nemigen tapasztaltam köztük különbséget. :(


cscsi!
Bio??? :shock: Ebben miért jó? Nem vált(hat) ki esetleges allergiás reakciókat, környezetkímélő, vagy miért? :?:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


I,én többfélét használok.Tarka és fehér ruhákhoz tablettás Arielt, fekete rucikhoz fekete dreftet, és csakis Lenor öblítőket!Az illatát meg mindíg változtatom :wink:

Hannának pedig külön mosok, neki viszont mindíg, Gabi mosóport+Gabi öblítőt!

Csilla,mosómogyoró, tök érdekes lehet!Taljesen illatmentes?Milyen illatúak akkor a ruhák??

Nelli, Dincus,köszi drágák vagytok :)

És akkor sikerült megörökítenem az állást!De most egy sorozat jön.

Ülés+térdelés+állás :)

Kép

Kép

Kép
manóci
 
 


Csilla, köszi a privit!!! Mosógolyócskákról írhatnál vmi linket, vagy honnan szerezted be? Én nem használok öblítőt, nem szeretem a felesleges szaganyagokat, és tényleg kemények a törölközők. Meg azért az sem mindegy, mennyi mosóport küldünk a Fekete Tenger felé... :roll:

I, Így tényleg sok leírva, de egy náthás-köhögős gyereknél ugye alap az orrspray meg a köptető, béres cseppet egész télen szedi a c vitaminnal, meg az Oscillot is, csak ritkábban. Most használok plusz egy féle homeopátiát, meg a teákat. Régebben különben még teákat is adtam egészségesen is immunerősítésre. :lol: Szóval igazából semmi extrát nem csinálunk, illetve lehet, hogy egyszűbb lenne felíratni egy AB-t :lol: :lol: :lol: De ez csak vicc volt.

Dincus, mikor a fényképésznél voltunk, ott csodáltam meg a fotókönyvet, amit a saját gyerekéről csinált. Eddig is láttam már, hogy hirdetik, de nem tudtam, milyen az. Most kipróbálom füzettel, és ha jól sikerül, szülinapra könyvet kap a párom áprilisban (addig talán meg tudom szerkeszteni...) Tetszik a program, ő magától is elég jól elrendezi a képeket, meg lehet válogatni a hátterek közt, a képekkel lehet szórakozni kicsit, mint a fotoshopban. A gyerkőknek is jobban megmarad, mint albumban az a rengeteg kép...

Nelli, takarítás :x De legalább megjött... :twisted: Én pont ma 9 hónapja szültem, és még mindig semmi :oops:

De: ma rááltam a mérlegre, és grammra annyi vagyok, mint mikor teherbe estem :lol: . HIába, 9 hó felfelé, 9 lefelé... :lol:
Be is fejezem, mert elfogyott a rágcsálnivalóm... :twisted:

Kép
Kép
szilvih
 
 


For everybody, akit érdekel! :D

ACDSee 7.0: kép nézegető progi
ACD FotoSlate 3.1: naptárakat, üdvözlőkátyákat és hasonlókat lehet vele csinálni.
ACD Photo Editor 3.1: fényképeket lehet vele szerkesztgetni.

Ezekkel csináltuk karácsonyi ajándékként a naptárakat. (És retusáltam az esküvői képemet.) Nem bonyolultak, ha én tudtam velük dolgozni, akkor másnak sem lesz gondja! :wink: Ugyanakkor ha valaki "elvetemült", akkor akár egész komoly dolgokat is kihozhat belőlük.
Egyedüli "hátrányuk", hogy inglis, de egyrészt már annyi mindent megtanult az ember csak a számítógép használat során, másrészt meg pár próba és már tudja, hogy mit nem úgy kellett volna... :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


manóci!

Fényképek: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Und was ist das Ariel tabletten? Hol vagyok én lemaradva...? Pláne Gabi mosópor meg öblítő??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Szép napot mindenkinek!

A megszokott helyen és módon ismételten talhattok egy új videót: egy kis életkép kaja után. (Ami hallható, de nem Halász Jutka, az bizony a gyermek "műalkotása". :oops: :oops: :oops: :roll: )

http://upload.vipmail.hu/dl/?tid=630298 ... 651b8ce396

Érvényességi idő: 2008.02.28.

Most egy időre leállok a videó felrakásokkal, nem szeretném ha már a hócipőtök is velem lenne tele (mármint ha eddig még nem lett volna... :oops: )


A kissrác egyébként most is kitett magáért. Az esti hason és balra történt lefektetéséhez képest reggel háton és jobb oldalt találtuk meg. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Az ágyban mindenféle térbeli közlekedést produkált már, most már csak az idősíkok maradtak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Kép Kép
Vendég
 


Csokinyuff :)
Maja milyen nagy habok között fürdik :lol: Ti nem a gyógyszertári cuccot használjátok? Én nem merek mást, így is nagyon száraz Brigi bőre :(

Csilla :)
Mosómogyoró??? Mi ez, és hol lehet kapni?

Szilvi :)
Örülj neki, hogy Neked még nem jött meg. Én sem értem, nekem miért, hisz nálam többet még egy újszülőttel sem szoptatnak :lol:

Dincuska :)
Arany ember a párod :lol: Bár az enyém is ilyen házias lenne :roll:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli Majának kicsinek száraz volt a bőre de engem a gyógyszertári kencéktől kiráz a hideg...
A popsikérémnek olyan a szaga mint egy búzamező.... :shock: :? :roll:
Mi johnsons baby hidratáló fürdetőt használunk nekünk ez vált be!
És Maja nagyon élvezi a habot.
Mindig felveszek egy marokkal ráfujom és nagyot kacag rajta....
:D
Én bizok a márkatermékekbe...
Vendég
 


csokinyufff!
Arra azért vigyázz, hogy a gyerekorvosok és a bőrgyógyászok sem igen ajánlják ezeket a cuccokat, egy-másfél éves korig, pont a bőrük miatt (hiába ezt nyomatják a reklámokban)! :!:
Nem tudom nálatok milyenek a lehetőségek, de mi eddgi akárhány gyógyszertárban voltunk mindenhol más jellegű voltak a krémek. Próbáljátok ki ti is, ha tudjátok. Mi is kiapasztaltuk, hogy nekünk melyik a legjobb, és onnan vesszük mindig. Nem véletlenül vannak.


h.nelli!
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy "Hú, de nagyon vágyom arra, hogy megjöjjön!", de azért lássuk be, hogy valahol ennek köszönhetjük a gyerkőcöket. :wink: Jányok, ez mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a női szervezet egészséges legyen. Különben hogy jönnek majd a kistesók...? :wink: :lol: Szerintem egyezzünk ki. :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Sziasztok!

Óramegbeszélésről jövök... Megbeszéltük, hogy úgy kezel mint egy levelezőst! Na nehogymár pénteken is bejárjak egy óra miatt! :roll: :twisted:

Csoki: Itt is megdicsérem ezt a kádas képet, nagyon tetszik! Mi pici kora óta használjuk a Gabi fürdetőket, most ezt az éjszakai elalvást segítő (hehe, nem tom mi a neve), lényeg, hogy nagyon jó illata van. Emmának nagyon szép a bőre, de én ezt a vízbe teszem, hogy legyen egy kis hab, Emi is odavan, szereti csapkodni őket! Emellett előtte bekenem a bőrét a gyógyszertári kenőccsel, nincs is azzal semmi bajom. Ez a Pesten kapható popsikrém nekem sem jön be, egyszer sem használtam. Én Kistelekről veszem a vaníliás babapopi krémet, kicsi kora óta használjuk, az ottani gyerekorvos receptje szerint keverik. Annak az illatát is meg az állagát is egyaránt szeretm. Csilla, neked mutattam is, hogy milyen klassz! :wink: :D

Mosómogyoróról még én sem hallottam! Hogy mik vannak! :shock: :D

l! Mindjárt kezdem a töltögetést! :lol:

Szilvi! Gratulálok a súlyod visszanyeréséhez! :D Pedig mindig mondod, hogy ezt ansizol, amazt... Jól működő gyomrod van! :D

Manóci! Annyira aranyos Hanna baba! Hihetetlen hogy már ő is ilyen nagylány, olyan kis huncutka az első képen! :lol:

Teszek pár képecskét! :D Aztán lassan tényleg töltögetem őket az albumba, mert már nagyon összegyűltek! :D



KépKépKépKépKépKép

dincuska
 
 
 
 
 
 


dincuska!
Én csak annyit mondanék: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Csokinyuff :)
Azért meg ne egyél :lol: Csak kérdeztem...

I :)
Köszi, tesókból már van elég :lol: Én most már kiegyeznék, ha nem jönne meg többet :lol: Persze, Nektek még azért jöjjön!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


nelli eszem ágába nincs....
Mindenki azt használja amit gondol.... :roll: :wink:
Dincus édik a képek :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, jól felkeltettem a kíváncsiságotokat, mi??? :lol: :lol:
Rákerestem a neten, ezt találtam, úgy látszik mosódiónak fordítják....
http://www.mosodio.hu/inhaltwaschnuss.htm?/index.html
Megnéztem az árakat is, kicsit drágább... Az egyik barátnőm kint dolgozik Ausztriában, hetente jár haza, én tőle kaptam és fogom kapni az utánpótlást. 250g-os zacsim van, és max. 2000 ft volt, de nagyon nem emlékszem pontosan.
Esetleg ha többeteket érdekel, tőle be lehet szerezni, én meg majd szátdobálom nektek.

Adtam Ildinek pár adagot, kíváncsi vagyok hogy válik be. Ildi, írd majd meg a véleményed!!!!
Este feltölötm a képeket is, de most is itt csimpizik Milka a combomba, és hajtogatja, hogy nenenene :wink:

Csilla
Vendég
 


Csilla, de neked csak héj van, vagy egész? NAgyon tetszik!! Egyszer asszem te írtad, hogy mosogatáshoz is vmi környezetbarátot használsz, arról is tudnál írni? A kezem teljesen szétment ezektől a vackoktól...

Gyógyszertái kencék: popsikenőcsöt én sem bírom, szerencsére első perctől nem volt rá szükség. Viszon a fürdetőkrémet imádom, Dorkát a mai napig azzal fürdetem. Ez is tud ám habzani!!!:)

Nelli, én örülök, hogy nem jött még meg... :lol: MOst jól vannak a lányok?

Dincus, de jó, de jó!! Akkor heti 4 nap kell bent lenned?

Csokinyuff, nagyon jó ez a habos kép.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Csilla,ez a mosódió jópofa :)

I,tablettás Arielt leginkább a Bécsi út másik oldalán lehet kapni :lol: :lol: de jobb illatszeresnél is van,maszeknál pl. piacon ilyesmi helyen!
A gabi mosópor+öblítő meg én pl. a Corában veszem!De DM-ben is tuti van!Tesco+ Auchan nagyon ritkán ott én csak egyszer tudtam venni :( De holnap lefotózom neked és fölrakom, hogy lásd :)

Nelli,nekem mindkettőnél pont akkor jött meg amikor betöltötték a 1/2 éves kort, és elkezdtema hozzátápit!Pedig ua.-it szoptattam :roll: érdekes!Szerintem ez tipus kérdése!
Amúgy én sem akarok már szülni, tehát engem is elkerülhetett volna :lol:

Judit,szerintem sem lesz semmi baja gyereknek a fürdetőktől, ha jó minőséget használunk!Én mondjuk 3 hós korig csaka gyógyszertárit használtam mindenből, aztán elkezdtema Johnson's-t!Nekeünk az bejön. Jó illatú olyan babás, bőrgyógyilga tesztelt, és a kórházban is azzal fürdették őket!De bejön a Gabi is, annak is tök jó illata van :) Popsikrémből viszont még mindíg a gyógyszertárit használjuk.Az a legjobb szerintem, és a legolcsóbb!Én 170 ft.-ért veszek egy tégelyt, ami 1 hónapig kitart, úgy hogy nem spórolok vele :) Neonatorum....akármi a neve!
Esztinek is végíg ezt használtam amíg pelusos volt, és soha egyszersem volt piri a popsija, vagy peluskiütéses :) Tehát bejött, úgyhogy Hannusnál is maradok a régi megszokottnál!
Maja a habokban :lol: :lol: drága!Mit rág?Azta gyerekfogkefét??

Dincus,képek :) tüncike.
Ez a Sanyi apu meg, hát egy FŐNYEREMÉNY!!!!!! :P :P
manóci
 
 


Sziasztok!!

Ez a mosógolyó nekem is tetszik! Már filóztam rajta régebben is, hogy ki kellene próbálni.... Mennyi ideig lehet mosni egy adag golyóbissal?

Manóci: Édes Hannus a képeken!!! Nekünk is ilyen pucolt téglás kandallónk van! :lol:

Judit, Dincus: Maya és Emma is cukipofik!!! :D

Szilvih: Aztaaaaa. Te már vissza is fogytál!! :roll: Én meg itt marha büszke vagyok a -4 kilómra :oops: :lol: pedig mennyit dolgozom érte.... Réka dumája már a fülemen jön ki... :lol: :lol: :lol:

Nelli: a vegateszt olyan allergiavizsgálat, amihez nem kell szúrni, nem fáj, és kiszűr mindent, amit a pulmonológián nem találnak! Tominak is ezzel szűrték ki a tejallergiáját!! :wink:

Mi is fürdetőkrémet használunk, sőt a popsikrémünk is gyógyszertári... Teljesen jók, és nagyon szép a bőre Tamarának.

Képzeljétek Tamka nem nagyon akar kanállal enni, hanem mindent meg akar inni. Etetem a drágát, kikapja a kezemből a csészét (abból szoktam etetni, vagy pohárból) és nemes egyszerűséggel kiissza a kaját belőle..... Ma úgy bedörgölt így két csésze Sinlacot barackkal, hogy még másfél óra múlva is jött vissza.... a cuccos :lol:

Még nem raktam ácsorgós képet.
Kép


Timi mi van veletek??? Olyan régen írtál.
v.erika
 
 


Manóci az fogzás könnyitő fogkefe 6-10 hos babáknak :wink:
Ilyen gumilamellák vannak a végén szereti is rágni mig ma el nem hagytuk a boltba persze itthon vettük észre.....
Még jo hogy csak készletbe lehet kapni vehetek ujat :roll:

Erika tami édes és ügyi :wink:
Maja végre forog rendesen persze csak hasról hátra mert utál hasalni :roll: És ülésből probál mászni érdekes technika....
Persze mindig az a vége hogy orrabukik :roll: :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Csilla várjuk ám a képeket! :D rolcsinak beígértem, hogy elgközelebb jöhet, tiszta boldog votl! Apánal is megmutattam Milut, bejött a kiscsávó! :lol: 8)

Jovika, ha olvasol még néha minket, boldog 2. szülinapot a lurkónak!

Erika, jó az állós kép, tetszik az ágynemű! :)

Manóci, küldöd priviben a címet? :wink: :lol:

Szilvih, ha érdekel a bál titeket, akkor még holnap jelezd légyszi, hogy intézhessek jegyeket!

Mosódió: kipróbáltam, Mina ruháival, tényleg nagyon klassz! Puhák, és még makacsabb foltok is kijöttek! Az igazi próba apa hentes ruhái lesznek, majd arról is írok! :)

Kencéket már agyon reagáltátok, arra már nem is írok! :D

Kaptam ma apától szép estélyi rucit, ha már bálozni fopgunk! Finom aranyszínű, enyhén bő szoknyás, és míderes, csipkés kis köves, állati szexi! majd ha anyu beveszi akkor leképeltetem magam... Hugom egy menyasszonyi ruha szalonban dolgozik, ott vettük (kifutó darab...nem húzós szerencsére), azt mondták olyan vagyok, mint egy porcelán baba! :oops: 8) (mondjuk olyan sápadt vagyok eleve, hogy közelítek a babaszín felé, már csak 2 piros folt hiányzik az orcámra... :D )

Kinéztem Jázminnak is egy oltári aranyos pici ruhát, ha végre eljutunk a keresztelőig, akkor abban lesz!

na most lépek, holnap hosszú napunk lesz, névnapolunk! És még nincs ajándék, bár Csilláéknál megjött az ötlet, mindenhol hintát kutatok! :wink: :lol:

Puszi mindenkinek, Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Gyorsan hoztam pár képet.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mosódió: megkérdeztem a barátnőm nézze meg a kinti árakat. Örülök, hogy bejött Ildi, én elég kétkedve próbáltam ki, de én is kellemesen csalódtam benne :)

Pusz mindenkinek, most jöttünk haza, hulla vagyok.
Vendég
 


Sziasztok!

Alig vagyunk féltékenyek... :lol: Még Emónak nem mutattam meg, csak nem ébresztem fel... Hihi :D
Egyébként aranyosak naaaaa meg kell, hogy mondjam! :D
Ildi! Jázminról meg már olyan rég hoztál képet, hogy szinte meg sem ismertem! Tessék gyakrabban dobni róla! :D

Nincs erőm semmire, most mentek el a vendégek, csináltam levest, rakott karfiolt meg gyümölcskenyeret, szal kivagyok, megyek is aludni

Holnap jövök hosszabban! :D

Jó éjt!

dincuska
 
 
 
 
 
 


Milu! Most nézem, hogy még Jázmin cumiját is a szádba vetted....????!!!! Hát árulkodni fogok mindenképp!!!! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


Még jó hogy Milu akkora már elkelt mire mi stoppoltuk volna... kiderült milyen hütlen...
De azért gyönyörű... persze lehet hogy létezik fiu lány barátság :roll:
Vendég
 


Csokinyuff: Boldog fél évességet Majácskának! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


Edina, ez nem úgy volt! Közös megegyezésen alapuló cumicsere történt, megkóstizták egymásét, nagyon helyesek voltak :)
Judit, ebben a korban még nem lehet komolyan venni az örök hűségígéreteket :) Milu is barátkozik ezzel-azzal, lehet, hogy Maja farkincáját is meghuzogatná.... :wink:
Vendég
 


cscsi ez igaz :wink:
és lehet :wink:
Vendég
 


Boldog hófordulót Majának!
Vendég
 


Köszike elillant az idő az én kis drágám már fél éves el se hiszem :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!!!!

ÉÉéééés ÁTALUDTUK AZ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!! Kép úGY ÖRÜLÖK!!Pedig még csak most volt a 3-ik nap.Elvileg úgy szok lenni, hogy 3 nap sírás, és a 4.-ik től csend!De remélem így is marad :)

Erika,kandalló :wink: Nagyon cuki Tami ahogy áll!És az ágyneműtök is nagyon szép :)

Milu, és új barátnője :wink: :lol: nagyon cukiiii!

Judit,köszi a rágókefe infót!És hol lehet kapni?Gyógyszertárban, vagy hipermarketben?Nem láttam még!
Elvesztést sajnálom :(
Te ilyen korán kelsz???? :shock:Vagy Maja? :lol: :lol:

Ildi, de szép lehet az a ruha!!!Képet mindenképp kérünk a porcelán babáról! :P
/én is tök fehér vagyok, nem vagy egyedül!Ezért mivel szoliba már nem akarok járni, vettem Dove önbarnítós testápolót, és most azzal nyomatom!De jó, látszik :P Csak folyamatosan kell használni különben hamar lekopik!
Privi ment :wink:

I,küldöm a mosóporos képeket!Csak neked, ma reggel lefotóztam amíg apa alzik!Nehogy hülyének nézzen :lol: :lol:
De szerintem láttál már ilyeneket, gabikat tuti!

Kép

Kép

És még egy állóst én is :oops: :) de olyan cukiii, erre ébredek napok óta....

Kép
manóci
 
 


Manóci elsetudod hinni mennyire irigyellek én nemtudom hogy csináljam hogy végre aludjon....
Lefekszünk és fél óra mulva felkel aztán egyik cici ,másik cici.
8kor fekszik és hajnali négyig megy a szenvedés aztán felkelek. Ő még visszalaszik talán van hogy azt se és egész nap nyüglödik :roll:
DM-be lehet kapni babylove szett
Hanna édes :wink:
Vendég
 


Judit,bocsi :oops: ezt el is felejtettem, hogy akartam írni neked: Majácskának boldog hófordulót!! :)
manóci
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?