Sziasztok!
Manóci! Úgy örülök, hogy minden teljesen rendben van! Bár csak rá kell nézni Hannusra, és látszik, hogy kedves, cuki és főleg egészséges!
Csilla!
Köszike, majd megírjuk hamarosan a cédét az egész kollekcióval!
Hát én is el voltam ájulva, de anyósom is meg kell hogy mondjam...Ő a lábára kapott egy csókot Milutól!
Aranybogár! Ja és írok egy privit, szólj ha nem ment el!
Szilvi! Fotófüzi, azta!!! Máskor szólj, ha ilyen klassz lehetőséget találsz!
Nelli! Nekem is legutóbb baromi erős volt a menzeszem, pedig addig sohasem kínlódtam ennyit!
l! Most is süti nekem a kacsamájat, én meg itt ülök!
Na szóval egy aranyember. Főzőcskézni szeret, és ami nem egy hátrány, tud is.
Porszívózás is szóba jöhet, ha meg még terhes vagyok, akkor semmit nem kell csinálnom.
Végülis nem lehet rá panaszom, csak a konyha és a lakás tisztántartása nem az ő asztala, na meg a zoknik mindenhol...
Mosószerből én folyékony Arielt használok. Nekem szárítós a mosógépem, de ezt a funkciót csak törölközőknél használom, mert akkor a legdurvább is pihi-puhi lesz!
Öblítő a mániám, van vagy 10féle. Úgyhogy tapasztalattal is rendelkezem e téren. Ami legtobább tartja az illatát az a Lenor és a Coccolino (napérlelte narancs
), meg van most nekem ez a Softlan (eddig a Müller boltban meg a piacon láttam), imádom az illatát, és ez is tartós: van isteni barackos illatú meg vaníliás... Húúúú de imádom!
Én most bajban vagyok a csütörtökkel. Mami csak a keddet tudja vállani, tökre megértem, merthát nem várhatom el tőle, hogy szinte az egész hetet itt töltse. Az órákat meg nem tudtam csak erre a 2 napra felvenni.
Úgyhogy ha apukám nem tud minden alkalmat bevállani, akkor találnom kéne egy megbízható bébicsőszt. Valaki tud ilyet? Persze csak ha minden kötél szakad...