Sziasztok!
Olga, örülök, hogy nem haragudtál meg komolyan, nem lecseszésnek szántam! Egyszer írtad, hogy vannak iker húgaid, még valmikor régebben, de nem tudom már, milyen összefüggésben. És akkor ez tökre megmaradt bennem, mert szerintem tök érdekes lehet ikernek lenni...hátha még azt is tudtam volna, hogy 11-en vagytok testvérek! Hát az meg tényleg csúcs, tök jó lehet! Aki meg azt kérdezi, nem rossz-e, nem normális...És ha 4 bátyád van meg 6 húgod, akkor ez azt jelenti, hogy először csak fiúk születtek, utána meg csak lányok...? Hát ez meg aztán főleg érdekes!
Húgodnak szorítok én is, szegény, remélem, csak vaklárma....Majd írd meg, mi volt!
Niki, mi most lakunk a Thökölyn az Interspar előtt! Ti melyik házban laktatok?(hány szám?) Szüleiddel laktál itt, vagy a pároddal? Hát igen, sajnos előfordulnak balesetek, de reméljük, nem lesz gond Katánál. Panaszkodj nyugodtan, ezért vagyunk.
Szilbee, szerintem is simán rossz napja lehetett Leventének. Ez az üzenőfüzetes dolog tényleg érdekes
Főleg ez a szöveg, hogy "személyi sérülés nem történt", úristen
Majd írd meg, mi volt!
Dorka, aranyos vagy, hogy hiányolsz, jönnék én többet is, de ugye a magas áramszámla miatt nem akarom, hogy egész nap menjen a gép, így délelőtt megnézem a neten, amit akarok, írkászolok, aztán kikapcs. Na meg Zsófi miatt se nagyon tudok többet jönni, de azért naponta 1x próbálok bejelentkezni!
Tényleg, mosógépeddel végül mi lett?
Bettikének jobbulást!Örülök, hogy Gréti meg Robika már jobban vannak!
Évi, melyik cégnél dolgozik a férjed?