Sziasztok!
Lorca!
Ezer köszönet hogy megosztottad a tapasztalatod
Sajnos nem gyerebarát helyen lakunk
A környékünkön nincs játszó!
Illetve, van egy, de az pont egy főút szélén egy buszmegálló mögött van, és még csak kerítés sincs ott...talán ezért, de oda csak kamaszok járnak hintázni, cigizni...
Ahhoz hogy játszóra menjünk, majd egy kilómétert kell sétálnunk a lakótelepre. Ott vannak játszók és persze sok-sok gyerek
Ezért szerintem oda fogunk járni majd minden nap, csak legyen egy kicsit jobb idő. Meg még meg kell barátkoznia a Ricsinek a kinti járkálással...ettől még igencsak idegenkedik. Egyenlőre gyalog még csak a szembe szomszédig jutottunk, utána már vagy nyújtja a kezét hogy vegyem fel vagy leül az aszfaltra
Gondolom sok kicsi sokra megy, úgyhogy naponta totyogunk kint is, de a sétáink még babakocsisak. Érdekes, mert a lakásban meg szalad.
Tavaszra beígérte párom, hogy felszabadítanak a Ricsinek a kertből, befüvezik, kap hintát, csúzdát, homokozót.
Egyetértünk a bébikomppal
Egyenesen megtiltottam hogy bárki is vegyen a Ricsinek!
Járókát mi alvásra használjuk, mert 6 hónaposan kinőtte a Ricsi a kiságyat. Széltébe nem fért el benne, ahogy fordult hatalmasakatt koppant, így átköltöztettük éjszakára hálós járókába. De egyébként sosem volt berakva napközbe oda. Eléggé szabadon mozoghat a lakásban. És amióta, két napja, összenyitottam mindent, vagyis az összes ajtó megnyilt előtte, kivéve a fürdő és konyha, rohangál mint a mérgezett egér és nincs is vele nagy gond, már nem pakolászik annyira
Hát a tanárélet sem fenékig tejfel
pedig milyen jól hangzik, hogy nyáriszünet, tavaszi-, őszi szünet, téli is
Kutyafüle!
Sajnálom hogy nincs pé-d! DE ettől még nem dől össze a világ!!!!
Ismerek egy anyukát, aki évekig tartó fogigátló szedése után szeretett volna babát. Nekik sem sikerült, pár hónap után elment dokihoz. Diagnózis ugyanez: nincs pé! Kapott rá gyógyszert, és az első hónapban terhes lett! Ikrekkel!
De én is azt tudom tanácsolni, ha egy picit is kételketsz a dokidban, érdemes egy másik véleményét is kikérni.
Háááááááát, nem akarlak elkeseríteni, de nem egy leányálom az első félév a picivel
Persze vannak nagyon anyabarát picik, de nem mind az
Kis-csillag!
Kitartás!! Menj ki a napocskára, süttesd magad egy picit! Tényleg nehogy depis legyél!
Szépen telnek a napok, és eljön újra a Ti időtök is és ott lesz a pici baba!
Ósió!
Remélem a gyógyik teljesen rendbehoznak!
Igen, az szobai hinta. Kintre is fel lehet majd rakni, de szerintem még hideg van a kinti hintázáshoz
Amúgy nagyon jó dolog ez a hinta
Szerintem természetes hogy agyalsz az interjún. Én is sokat filóztam utólag, átgondoltam hogy mire hogy kellett volna válaszolni
Aztán rutinos lettem, sajnos. Az utcsó interjún nagy ívben tojtam az egészre, elmondtam hogy szeretnék babát de azért füllentettem, hogy majd jó pár év múlva.
És felvettek
pedig nem hoztam a legjobb formám, ki érti
Remélem sikerült lehengerelned őket!!!!!!
Tabati!
Saját konyha...húúúúúúú de jó lenne
Mi is anyósékkal lakunk, közös konyha van. Ráadásul én eddig nem is főztem, és ezzel piszkáltak hogy nem tudok főzni, meg majd jól lefogynak ha én főzök majd rájuk...
És ha bevonulok főzni, na akkor mindketten ott leskelődnek hogy mit hogy csinálok. Ez meg fusztrál
De hát ez van, nekünk nem lesz saját csak ha
meghalnak
szerintem jó választás volt az 1. ciklus megnevezés
Újúlt erővel újrakezditek
Na mennem kell, csöngettek...