Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lorca!

Ezer köszönet hogy megosztottad a tapasztalatod :D

Sajnos nem gyerebarát helyen lakunk :evil: A környékünkön nincs játszó! :shock: :evil: Illetve, van egy, de az pont egy főút szélén egy buszmegálló mögött van, és még csak kerítés sincs ott...talán ezért, de oda csak kamaszok járnak hintázni, cigizni...
Ahhoz hogy játszóra menjünk, majd egy kilómétert kell sétálnunk a lakótelepre. Ott vannak játszók és persze sok-sok gyerek :P
Ezért szerintem oda fogunk járni majd minden nap, csak legyen egy kicsit jobb idő. Meg még meg kell barátkoznia a Ricsinek a kinti járkálással...ettől még igencsak idegenkedik. Egyenlőre gyalog még csak a szembe szomszédig jutottunk, utána már vagy nyújtja a kezét hogy vegyem fel vagy leül az aszfaltra :? Gondolom sok kicsi sokra megy, úgyhogy naponta totyogunk kint is, de a sétáink még babakocsisak. Érdekes, mert a lakásban meg szalad. :roll:

Tavaszra beígérte párom, hogy felszabadítanak a Ricsinek a kertből, befüvezik, kap hintát, csúzdát, homokozót. :D

Egyetértünk a bébikomppal :wink: Egyenesen megtiltottam hogy bárki is vegyen a Ricsinek! :roll: :lol: Járókát mi alvásra használjuk, mert 6 hónaposan kinőtte a Ricsi a kiságyat. Széltébe nem fért el benne, ahogy fordult hatalmasakatt koppant, így átköltöztettük éjszakára hálós járókába. De egyébként sosem volt berakva napközbe oda. Eléggé szabadon mozoghat a lakásban. És amióta, két napja, összenyitottam mindent, vagyis az összes ajtó megnyilt előtte, kivéve a fürdő és konyha, rohangál mint a mérgezett egér és nincs is vele nagy gond, már nem pakolászik annyira :D


Hát a tanárélet sem fenékig tejfel :shock: pedig milyen jól hangzik, hogy nyáriszünet, tavaszi-, őszi szünet, téli is :roll:



Kutyafüle!

Sajnálom hogy nincs pé-d! DE ettől még nem dől össze a világ!!!!
Ismerek egy anyukát, aki évekig tartó fogigátló szedése után szeretett volna babát. Nekik sem sikerült, pár hónap után elment dokihoz. Diagnózis ugyanez: nincs pé! Kapott rá gyógyszert, és az első hónapban terhes lett! Ikrekkel! :D
De én is azt tudom tanácsolni, ha egy picit is kételketsz a dokidban, érdemes egy másik véleményét is kikérni.


Háááááááát, nem akarlak elkeseríteni, de nem egy leányálom az első félév a picivel :roll: Persze vannak nagyon anyabarát picik, de nem mind az :lol:


Kis-csillag!

Kitartás!! Menj ki a napocskára, süttesd magad egy picit! Tényleg nehogy depis legyél!
Szépen telnek a napok, és eljön újra a Ti időtök is és ott lesz a pici baba! :wink:


Ósió!

Remélem a gyógyik teljesen rendbehoznak! :wink:

Igen, az szobai hinta. Kintre is fel lehet majd rakni, de szerintem még hideg van a kinti hintázáshoz :roll: Amúgy nagyon jó dolog ez a hinta :D

Szerintem természetes hogy agyalsz az interjún. Én is sokat filóztam utólag, átgondoltam hogy mire hogy kellett volna válaszolni :oops: Aztán rutinos lettem, sajnos. Az utcsó interjún nagy ívben tojtam az egészre, elmondtam hogy szeretnék babát de azért füllentettem, hogy majd jó pár év múlva. 8) És felvettek :shock: pedig nem hoztam a legjobb formám, ki érti :roll: :lol: Remélem sikerült lehengerelned őket!!!!!! :wink:


Tabati!

Saját konyha...húúúúúúú de jó lenne :roll: :roll:
Mi is anyósékkal lakunk, közös konyha van. Ráadásul én eddig nem is főztem, és ezzel piszkáltak hogy nem tudok főzni, meg majd jól lefogynak ha én főzök majd rájuk... :lol: És ha bevonulok főzni, na akkor mindketten ott leskelődnek hogy mit hogy csinálok. Ez meg fusztrál :oops: :lol: :lol: De hát ez van, nekünk nem lesz saját csak ha meghalnak :roll:

szerintem jó választás volt az 1. ciklus megnevezés :wink: Újúlt erővel újrakezditek :D


Na mennem kell, csöngettek...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem!

Üdv. kutyafüle!

Momi, nagyon aranyos Ricsi!! Akkor most a kistesóval hogy álltok? :)

Ósió, kiváncsi leszek, hogy sikerül e az állás... Ma már olyan nehéz jó állást találni :(

Tabati, sós vizzel próbálj néha öblögetni, mert az nem engedi a bacikat elszaparodni, és hátha jobb lesz utána...


Én mostmár jól vagyok, és nagyon várom a májust :) mostmár a "tilalmat" is feloldottuk együttlét terén :) bár még nincs babaprojekt, de májusban már lesz :) Addig meg a szobánkat csináljuk meg, épp bútorokat nézegetünk meg ágyat :)
encsike87
 
 


Tabati, Encsike!

Köszönöm a drukkokat. Valóban nagyon nehéz nemcsak jó állást találni, hanem bármilyet. Persze, próbáltam végig objektív lenni, nem mondtam semmit, amiből bármire következtetnének, na de hogy van élettársam, az kiderült. Egyébként szakmai dolgokon kívül kérdeztek egyéb dolgokat is, mit csinálok szabadidőmben, stb. De azt hiszem, hogy bármennyire is félnek attól, aki elmegy majd szülni, azért messzemenő következtetéseket nem volna szabad levonniuk egy-egy megjegyzésből. Bár szerintem bőven hangzottak el olyan kérdések is, amelyek nem egy állásinterjúra vonatkoznak, sőt, úgy gondolom, ilyeneket eleve nem volna szabad kérdezni. Sokszor nem is értem, hogy gondolják. Egy fiatal nő csak és kizárólag hajadon lehet, semmi mást nem szeretne az életben, mint dolgozni, stb. Azért ez is érdekes felfogás. Mi, álláskeresők, már nem győzzük az ellenkezőjét állítani. :roll: Már mint hogy ne féljenek annyira. Na, egy szó mint száz, jövő héten lesz eredmény.

Momi, most már jobban vagyok, szerencsére.
Viszont most, hogy itt a jó idő, szerintem vigyed nyugodtan Ricsit ki a jó szabad levegőre!

Encsike, anyukád tud az elmúlt hetek eseményéről? Gondoltam rá, hogy vajon miként reagálna rá, ha elmondanád neki? Gondolom, örülne, hogy végre az ő óhaja teljesült. (egyébként én, ha ilyen helyzetben lennék, tuti, hogy már semmit nem osztanék meg vele, csak akkor, ha bocsánatot kérne tőlem és meg sem született gyermekemtől).

Tabati, neked végül hogyan sikerült ez az állás, ahol most vagy?
Vendég
 

 
 

Hát Tabati,akkor izgalmas időszak áll előttetek. De akkor én a kis sulimmal csak fogjam be a számat. Ti építkezni fogtok még pici baba mellett is(legalábbis ezen drukkolunk nagyon)Kiválasztottátok már a telket?
Nem hiszem, hogy megúszhatom Lorca az első, az utolsó trimesztert vagy a picurt fél éves kora előtt. Már suli szempontból. Csak akkor, ha nem alakulnak jól a dolgaink. De ha így vesszük akkor durván egy év múlva kezdhetnénk csak el próbálkozni. Az meg nem lenne jó.Jajj!!!!Suli szempontból biztos, de akkor szinte egyszerre jönnénk vissza a másik kolléganővel.Na az tuti bukta lenne, mert ő már 6 éve itt van. Így meg legalább egy évvel előtte jönnék,akkor még egy évem tuti lenne, és bizonyíthatnék annyit, hogy esetleg mégis maradjak. Majd megbeszélem a kismanccsal, ha lesz, hogy anyunak fontos a suli, és azt az egy-két félévet engedje befejezni. Jobb, mint stresszelni rajta.A vizsgaidőszak úgyis csak egy hónap, és csak 4-5 vizsga lesz már a végén. Az kibírható még. Majd a nagyik és a férjem aktivizálják magukat, én meg megköszönöm nekik egy diplomával. Olyan, de olyan sokan terhesen és kisbaba mellett csinálták végig a sulit.
Én nem esek kétségbe, olyannyira nem, hogy nem is megyek vissza dokihoz még egy jódarabig.Őszig biztos nem. Viszont lassanként a természetre fogok hagyni mindent.És ha a Jóisten úgy akarja lesz baba hamar, ha azt mondja most még ne, akkor nem.:)
kutyafüle
 
 


Ósio.Ez nagyon kemény menet. Nagyon nehéz találni olyan helyet, ahol szívesen látnak fiatal, "aktív korban" lévő nőket. Tőlem is mindenhol megkérdezték, hogy mik a terveim, és az egyik helyen pl. kimondottan tudom, hogy egy olyan lányt választottak, aki ugyan 30 körül van már(és én tudom, hogy ha lehetne, azonnal szülne) és otthon lakik a szüleivel,mert se kutyája,se macskája. De van ellenpélda is. Ezen a helyen még a családi állapotomra sem kérdeztek rá. Végül én kérdeztem fel, mikor azt mondták én vagyok a kiválasztott, hogy nem gond-e, hogy férjnél vagyok.És nagyon rendes volt főnököm, azt mondta, hogy ahova felvesznek egy fiatal lányt, ott tudják, hogy hamarosan, de valamikor legalábbis elmegy majd szülni, sajnálják ugyan, hogy nem dolgozik de örülnek a boldogságának, igyekeznek helyettesíteni és várják vissza. És itt jegyezte meg az egymás közti beosztást,ami ugye nem lehetséges. Szinte. De a lényeg, hogy vannak ilyen helyek is, úgyhogy ne csüggedj meg fogod találni,vagy éppen rád fog találni a megfelelő hely, csak hinni kell benne erősen.
Ha nem baj, elmesélem velem mi volt. 2007 februárban az előző helyemen behívtak mindenkit és közölték, hogy mindenki ki van rúgva, és megmondták kik maradnak még a felszámolás idejére. Köztük voltam én is. Telt az idő sokan egyre jobban kezdtek csüggedni, mindenki járt interjúkra. Én is, többek közt a mostani helyemen is voltam egy másik poszttal kapcsolatban. Én nem csüggedtem, elvoltam. Egyszer megkérdeztée tőlem egy kolléga, hogy mi a helyzet, hogy állok. Azt válaszoltam, hogy már megvan az új helyem. Erre kérdezte, mi az, hol. Mondtam, hogy én még ugyan nem tudom hol, de már biztos vagyok benne, hogy megvan, és hamarosan megtudom hol. A kolléga kinevetett. Úgy rá egy hónapra csörgött a telefonom, hogy ugyan más állásra jelentkeztem és akkor ugyan nem hívtak be, de lenne egy üresedés, ami a képzettségemnek megfelel, és ha érdekel menjek be interjúra. És utána 1,5 héttel megtudtam, hogy felvettek. Nagyon korrekt, jó hírű helyre, szuper juttatásokkal. Mondtam a kollégának, hogy na mostmár tudom én is, és ez-és ez az új helyem. És ő csak állt ledöbbent arccal.
Elnézést, hogy ilyen sokat írtam, csak meg akartam Veled osztani azt, hogy a hit és a remény és a pozitív hozzáállás milyen kis "csodákat" képes művelni. Szóval kitartás. Már megvan a helyed, és ha hiszel ebben, hamarosan meg is tudod hol van! :D
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Nagyon szép a történeted.
Tudod, én se csüggedek annyira, csak éppenséggel kaptam már olyan emberktől pofont, akik X állásra kb. 15-ször igent mondtak, majd pedig nem engem választottak. Na, oké, ez most nagyon-nagyon hosszú történet lenne, és nem is ide való, csak azt akarom mondani, hogy sajnos sokszor egyáltalán nem úgy alakulnak az események, ahogyan az ember "megálmondja", hanem máshogyan, és ezekhez a körüléményekhez is emelt fővel kell alkalmazkodni (ami sokszor baromira nehéz). Persze, azért reménykedek. De a lényeg nálad, hogy van munkahelyed, annan pedig elmehetsz szülni. S most, ha jól láttam, ez a lényeg, nem igaz? :wink:
Vendég
 


Nem! De annak örülök, hogy nem csüggedsz.Azért ha egyszer lenne kedved, szívesen "meghallgatnám" a történeted a 15 igenről. Kérlek bocsáss meg!Tényleg nem okoskodni akartam, csak elmesélni az érem két oldalát. Ahogy velem megesett.
kutyafüle
 
 


Jaj, te ne haragudj, amiért annyira úgy tűnik, hogy kilátástalan a helyzet. Azért annyira nem, de tény, hogy nehéz.
Háát, tudod, ez az egész pár éve történt, és annyira megrázott az egész, hogy - őszinte leszek - elég nehezen tértem magamhoz. Ez egy olyan állás lett volna, amit én kezdeményeztem még anno (a főiskolán, mikor befejeztem), és egy olyan ember oldalán dolgozhattam volna, akit messzemenőkik tisztelek és becsülök, és számomra az nemcsak munka, hanem egyfajta hivatás is lett volna. Annyira szerettem a témát, és szeretem most is, hogy egyszerűen nem is éreztem volna munkának a munkát... szóval, nem tudom, ez most mennyire érthető. Nos, hát a lényeg annyi, hogy végül igen-t kaptam, mikor anyait-abait beleadtam a dologba, már minden meg volt beszélve, aztán jött a mennykő, hogy sajnos jelenleg mégse megy a dolog, majd fél év múlva térjünk vissza rá, előirányzat hiánya miatt.
Meg történtek még más dolgok is még, tényleg, nincs is értelme belemenni a részletekbe, mivel lejárt lemez, de amik történtek, azok egyszerűen megváltoztattak engem. Na, de most ennyit erről, nem akarok másokat ezzel traktálni.

Képzeld, kedvesemmel kiválogattuk az esküvői zenénket, hogy mik fognak szólni az anyakönyvvezetőnél. Nemsoká együnk hozzá a részleteket megbeszélni, és visszük a CD-t is. Olyan jó kis számokat sikerült összeválogatnunk, lesz rajta Vangelis, Ennio Morricone, Nightwish, Enya. Vangelistől az egyik kedvenc számom, a Pinta, Nina, Santa Maria is rajta lesz.

Ti mióta is vagytok házasok? Bocsánat, ha már írtad, elfelejtettem. :oops:
Vendég
 


Persze, nem akarom erőltetni, de azt hiszem értem mire gondoltál. És tényleg sajnálom.
Mi másfél éve.Pont tegnap volt.De izgalmas időszakot élsz át!Annyira irigyellek!!!Nekünk is volt Enya.Nekünk az Only time ment az aláírás alatt.
Miket válaszottatok pontosan? Nekünk bevonuló a Nászimduló,aláírót írtam. Koccintó a Moulen Rouge-ból How wonderful life isés a gratuláló a Kegyetlen játékokból a Bitter sweet symphony volt.:)
kutyafüle
 
 


Látjátok, nekem nem kell ilyen zenéket kiválogatnom! :D

kutyafüle!

Nekem is úgy alakult ez az állás, hogy már kezdtem feladni a reményt, mert annyi helyre elküldtem az önéletrajzom, és még válaszra sem méltattak, vagy csak kevés helyen. Volt egy jó állásom (akkor még tanultam mellette) és nagy mellényel úgy gondoltam, hogy én még ugrálhatok, keresek egy közelebbit. Szóval a hellyel nem volt bajom, csak túl sokat kellett utaznom.Otthagytam a jó kis helyemet. Hát meg is kaptam a magamét, mert találtam közelebbit, de végül kiderült, hogy pocsék helyre kerültem. Úgy voltam vele, hogy inkább leszek munkanélküli, de nem bírom tovább. Kezdődött megint az egész önéletrajzírás stb. Végül egy ismerősöm hívott fel, hogy van náluk hely, érdekel e. Persze, hogy érdekelt. Ez az én nagy szerencsém. Amúgy később mondtam a főnökömnek, hogy küldtem ám nekik is önéletrajzot, de válaszra sem méltattak. Erre ő : igen, az így kapott önéletrajzokat elteszik a szekrénybe, s csak ha nem sikerül ismerő révén valakit találni, akkor végső esetben veszik elő. :? Mondjuk érthető annyiból, hogy jobban bízunk abban, az emberben, akit egy jó megbízható kolléga ajánl.

No, egyben meg is válaszoltam ósió kérdését is. :D

Sajnos nincs pénzünk még telekre is, a ház így is egy vagyon lesz. Szerencsére van hely még apósék telkén, mi ott építkezünk. Már a héten jönnek is a anyagok, be fogják teríteni az egész kertet. Mondta a kőműves, hogy rendesen ki kell logikázni, hogy mit hova rakjanak, hogy minden elférjen, míg nem használják fel, és még hely is maradjon mozogni nekik, meg a kocsiknak, hogy hátra tudjanak menni az építkezéshez. Bonyolult lesz. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


encsike!

Örülök, hogy jobban vagy már! Láttam, hogy melyik topicba irogattál, akkor ezek szerint tudtak segíteni, megnyugtatott, hogy hasonlón átesett lányokkal beszélgethettél! Közeleg már a május, érzem a zsigereimben! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Most olvastam csak vissza, mit írtam. Bocsi lányok tele hibákkal, meg össze-vissza szóismétlés! :oops: Lefáradtam, így estére.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Ósió, nem tud anya semmiről karácsony óta, meg igazából senkim sem, csak a párom részéről tudják... Igazából nem voltam kiváncsi a véleményükre, meg főleg arra nem, hogy örülnek neki... Meg anya még amikor megtudta hogy terhes vagyok, azt mondta, hogy ő azt kívánja hogy ez a gyerek ne szülessen meg... Na hát a kívánsága bejött, de amikor én a kórházban szenvedtem, megfogadtam, hogy az tuti hogy én ezek után nem fogom őt keresni, mert hogy képes egy anya ilyet (fájdalom, lelkileg stb) kívánni a saját gyerekének?! Úgyhogy ott volt az a pont, hogy elegem lett... Azóta már a telefonomon is le van tiltva, szóval ha akarna sem tudna elérni...

Tabati, igen mostmár jól vagyok... Meg úgy azért könnyebb, hogy dolgozom, és nem azon jár folyton az agyam, hogy mi miért volt..

Állásinterjú: Amikor párom ment dolgozni, még olyanokat is megkérdeztek, hogy rendezett körülmények között él e, van e tartozása stb... Persze itt is, hogy van e valakije, meg hogy gyerek van e... De szerintem ez egy férfi szempontjából annyira lényegtelen, hogy gyerek van e, vagy lesz e, mert hogy nem ő fog otthonmaradni a babával... De tény, hogy olyan dolgokat is megkérdeznek, amihez úgymond semmi közük..A nőknek meg aztán igy mégkevesebb esélyük van,mert mindenki fél, hogy mikor akarnak szülni... Ha meg van már gyerek, akkor meg azért nem tetszik, mert akkor ha beteg otthon marad az anyukája...

Én a munkahelyemen sem mondtam el, hogy májusban majd próbálkozunk megint, mert ők itt most teljesen meg vannak győződve, hogy akkor én most évekig nem akarok babát... Márpedig igenis akarunk :):)
encsike87
 
 


Encsike, ez is azt bizonyítja, milyen fatális tévedésben vannak! :D Persze, hogy akartok babát, naná! Viszont én is jó ötletnek tarzom, hogy elhatárolódsz anyukádtól, mert nagyon csúnyán viselkedett. Sőt, a következőt is, ha összejön, csönben kellene tartani előtte, hogy többé ne is legyen lehetősége így beleházolni a lelkedbe.

Kutyafüle!
A zenéink a következők:
Bevonulás (illetve helyfoglalás, stb) alatt: Ennio Morricone: utolsó Mohikán
Ezt követően a többi zene:
Vangelis: Eternity
Enya: Lothlorien
Vangelis: Pinta, Nina, Santa Maria
Nightwish: Swanheart
Tarja Turunen: You would Have Loved This

Lényegében ennyi. De úgy tervezzük, hogy a Vangelis Pintáját követően már nemigen lesz szükség a zenékre (addig olyan 20 perc az egész), esetleg még a Nightwish zenéje, de az már csak a szedelőzéskor, kivonuláskor. És úgy gondoltuk, hogy a zenék egymásból következnek majd, esetleg csak egy nagyon rövidke, egy másodperces szünet lesz közöttük. Így pontosan nem tudom, hogy mondjuk az aláírásnál mi fog szólni. Hát, én is nagyon-nagyon várom már! Annyira szeretnék ott lenni! Majd ha érdekel, azért még írok róla. Most egyénként a meghívókat várjuk, szerintem a jövő héten elkészülnek, mehetünk értük. Ígértem is képet róla, majd teszek fel.

Kutyafüle, Tabati!
Akkor ti igen szerencsések voltatok a munkával, hogy sikerült is, és olyat is csináltok, amit szerettek. Lehet, hogy én vagyok nehéz eset? Lehet, hogy ez az én bajom? De tényleg, olyan módon még sajna nem köszönt rám a szerencse, ahogy rátok, hogy épp a legvégén sikerült egy jó kis állást szereznetek. Remélem, az én időm is visszavan még! 8)

Képzeljétek, szegény anyósom kemoterápiát kap. Még tavaly ősszel fedeztek fel nála egy cisztát, azóta megműtötték, pár hetes sugárkezelésen is átesett, és most kemot kap. Pécsre jár, ma mi megyünk érte, és megvesszük neki a parókát, hátha szüksége lesz rá. Szegény, annyira utálja Pécset (oda jár), a betegsége miatt. Meg is értem. DE úgy látszik, hogy az esküvőre normalizálódik a helyzet. Szegény, mindig mondja, hogy annyira elege van, mert az esküvőre szeretne túl lenni ezen az egészen.
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsássatok meg érte, de had osszak meg veletek egy nagyon szomorú dolgot. Annyira a hatása alá kerültem és nincs kivel beszélni róla. Egyik kedves kis barátnőm fél évi próbálkozás után végre teherbe esett. És szegényma tudta meg uh-n, hogy nem marad meg a baba, jövőhéten lesz a műtéte és elveszik. Én annyira,de annyira sajnálom őt!Olyan nagyon vágytak rá. Ő is és a férje is.:(Ennél kevesebb rossz dolgot tudok elképzelni.:(
kutyafüle
 
 


Ósio, ezek nagyon szép zenék!Persze, hogy érdekel a meghívó.És a ruha, a köszönetajándék, a frizura a cipő,egyszóval minden!!!!!!!!!!
Annyira irigylem tőled az eskit!!!:) Az annyira csodálatos élmény!
kutyafüle
 
 


Ciactok Lánkák!

Lorca: de van hajlamom - főleg mikor padlón vannak AMA hormonjaim és ráadásul csoki sincs idehaza - na akkor télleg depis tudok lenni :lol: :lol: :lol:

Tabati: jó hír hogy megjött, mert ez azt jelzi, hogy a hormonháztartás rendben van és hogy talán rendben is lesz (lombik után jobban össze tud zavarodni minden, plusz egy szülés is..) -csak az volt a baj, hogy sokalltam a mennyiséget,de mamár mintha elvágták volna, és így örülök, és a kedvem is jobb

Momi: igen, tudom, hogy hamar eljön ismét a mi időnk, ebben nem is kételkedek, de azért július még kicsit messze van, és addig még muszáj lesz visszamennem dolgozni - :( pedig csak 2-3 hónap van, mert áprilisban szeretnék újra munkába állni, remélem addig kitudom húzni a táppénzt.. Eléggé zsémbes a táppénzrendszer..

Kutyafüle: elhiszem hogy barátnőd nagyon padlón lehet, de én azt mondom, még ha fáj is, hogy jobb ha ilyen korán derül ki hogy baj van, mint pl nálunk.. Vagy annak aki 40. hétre veszíti el.
Fél év próbálkozás pedig nagyon jó eredmény, szerintem ennekfejében egy-két hónap és ismét duplacsíkos lesz a teszt :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kutyafüle!

Nagyon sajnálom a barátnődet. Ezt valóban nagyon nehéz lehet megemészteni, talán még rosszabb, ha hirtelen következik be egy vetélés, mert akkor nincs is idő felfogni, ők viszont készülnek a műtétre.

Írok majd az esküvőről, ha gondolod, mutathatok ruhát is, igaz, régebben már tettem fel ide képet, de tehetek fel újra. Látom, nagyon szép emlékekkel gondolsz vissza a te esküvődre, ha még egyszer szeretnéd átélni. Juj, mi a párommal már annyira odavagyunk, folyton arról beszélünk, izgulunk rendesen...
Ma már nem, de holnap írok róla kicsit részletesebben, teszek fel képeket is. Most nemrég értünk haza Pécsről, hulla fáradtak vagyunk, vacsi+ tudolás következik :arrow: utána Barátk közt és Fábry! hasonlóan kellemes estét mindenkinek!
Vendég
 


ósió!

Nekem is ez az esti programom. :lol: Párom meg tanul, áprilisban lesz az uccsó vizsgája.

kiscsillag!

Teljesen megdöbbentő módon, az egyik tanítványom anyukájával is ugyanaz történt, mint veled. :shock: Azt nem tudom náluk, mi volt a gond, de ledöbbentem. :shock: Náluk az a helyzet, hogy az anyuka már dolgozik, de az apuka még mindig teljesen ki van borulva és nem tudja túltenni magát a történteken. :( A lányával nem is foglalkozik ezért. Viszont a kislány beszélt róla az osztály előtt, és azt mondta, hogy a kistestvére fenn van a Mennyben, mert itt a földön nem tudták volna meggyógyítani az orvosok, és ha anyu meg apu már nem lesz, akkor sem tudott volna egyedül élni. Ott fenn viszont tudtak rajta segíteni. És most már a testvére az ő kis angyalkája.

Remélem nem szomorítottam el ezzel senkit, csak annyira megható volt ezt hallani, komolyan mondom, majdnem elsírtam magam. Ennyi szenvedés után még volt ereje az anyukának, hogy a kislányának is elmagyarázza az ő nyelvén, hogy mi történt. Remélem az apuka is hamarosan túllesz rajta.

kutyafüle!

Sajnos a 12. hét előtt még sok ilyen vetélés van. :( Akkor az a baba nem volt egészséges, úgyhogy jobb ez így tényleg, mintha később lenne baj.

Kép
Kép
tabati
 
 


Ósio! Igen, tényleg így van. És nagyon várom a képeket és hogy mesélj róla.:)))
Tényleg hatalmas lelkierő kell ehhez, erre is csak az anyukák képesek! Persze, tudom, hogy így kellett történnie, csak szegénykémet sajnálom nagyon.
Tegnap óta hivatalosan is beindult a babaprojekt. Hagyjuk, hogy történjen minden úgy,ahogy kell. Ha egy év múlva sem lesz semmi,akkor visszamegyek a dokihoz és beszélhetünk erről a gyógyszerről.De nagyon bizakodom, hogy nem fog kelleni. :oops:
kutyafüle
 
 


Amikről írtatok, arról jut eszembe, hogy milyen érdekes és különös az élet.
Tegnap ugye egész nap Pécsen voltunk a klinikán anyósom miatt, akik a nőgyógyászati részlegen feküdt. Nos, hát rengeteget kellett várni a zárójelentésre, így addig ott ültünk a folyosón. Jöttek-mentek az emberek, aztán egyszercsak szárnyra kelt, hogy valaki meghalt az osztályon (onkológia). Ezután nem sokkal megjelentek a temetkezési vállalattól, és egy hordágyon elvittek egy idős nénikét, fehér lepedőbe csavarva, átkötve... az orrunk előtt. Csak néztünk...
Aztán párc percre rá, a műtő felől hoztak egy újszülöttet, bepólyálva. Istenem, mennyire picikke volt, lila ujjacskái voltak, és úgy sírt, mint aki éppen nyávog...annyira édes volt...ővele az anyukájához siettek. Ó, mondanom se kell, mit éreztem a láttán, azokat a gyönyörű érzéseket, amik ilyenkor feltámadnak az emberben...
Olyan kettős volt ez a nap, az egyik ember meghal, a másik megszületik, a halott hozzátartozói a szomorúság miatt sírtak, az újszülötté az öröm miatt.

Kutyafüle, az esküvői ruhám ekrü színű lesz, vállpánt nélküli, természetesen ugyanilyen lesz a fátylam, cipőm, combfixem is. Már a körömlakkot is megvettem, ez is ekrü, de ezen még lehet, hogy változtatok.
A ruhám így néz ki: Kép
Sajnos kicsinyítenem kellett, így elmosódott picit, ha jól látom. Azért remélem, a lényeg kivehető belőle.
A meghívók még nincsenek készen, ezért azokból nem tudok feltenni képet, mert a neten a potálukon nem láttem ilyen meghívót, csak hasonlót. A lényeg, hogy ez is ekrü színű lesz, négyzet alapú, a szélén vastag rötétbarna szaténcsík, benne egy kis kristálykő...hm, olyan szép. Ezekre már különösen kíváncsi vagyok.
Vendég
 


az esküvői ruhám ekrü színű lesz, vállpánt nélküli, természetesen ugyanilyen lesz a fátylam, cipőm, combfixem is.

Hát azért ez nem olyan természetes! :lol: :lol: Bocsi ezt nem hagyhattam ki! :lol:

Csak, hogy kutyafüle is értse! Ósió úgy járt, hogy lelkesen megvett pár kiegészítőt fehéret, aztán kiderült, hogy egy ekrü ruha lesz a kiválasztott gyönyörűség! Azóta én is óvatosabb vagyok! :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Igen, mert abba a hibába estem, hogy szent meggyőződésem volt, hogy hófehér ruhában akarok férjhez menni. Gondoltam, semmi nem tántoríthat el. Ehhez képest, mikor a szalonba beléptünk a nagyimmal, le se tudtuk venni a szemünket az ekrü ruhákról. Na, persze, egyből tudtuk, hogy ilyen ruhám lesz, de azért az eredeti tervhez hűen, próbáltam fehér ruhákat is, de azok rajtam egyáltalán nem mutattak, ráadásul úgy láttuk, hogy az ekrüben még a ruhakínálat is más.
Na, de mivel meggyőződésem volt a hófehér, ezér korábban már beszereztem a combfixet, hozzá a harisnyakötőt, stb... és ezt nem szabad csinálni! Először a ruha, utána minden más.
Egyébként szinte végig, mindennel úgy voltam, hogy az eredeti terv nem maradt, se a ruhában, se a kinézett meghívóban, sőt, most már a sminkem és a csokrom is más árnyalatú lesz, mint amit terveztem, s amiről úgy gondoltam, hogy kizárólag az lesz! :D
Egyedül, ami megmaradt, az a ruha fazona (vállpánt nélküli), a cipő és a fátyol, mert arról tudtam, hogy nekem csak az alulról induló álljól, s az is tetszik. Lényegében számos más dolog megváltozott. :P
Vendég
 


Sziasztok!

Szabad hozzátok csdatlakozni?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Szia pruci!

Persze, hogy lehet! :D Mit kell rólad tudni? Látom tesóprojekt lesz nálatok! :wink: Aranyos a kislányod! :D

Hát lányok! Hogy mi folyik a kertünkben, azt el sem tudjátok képzelni! :shock: Meghozták a téglákat, és most teszik be targoncával az udvarra, mert a nagy kocsi nem tud bejönni. Rengeteg raklap, nagy zaj, nagy bűz ( a targonca miatt), most látom, hogy szegény kutyusok meg (amúgy mindig nagy mellénnyel járnak) lapítanak a sarokban. :lol:

És még csak az az anyagot hordják, építkezés még sehol. Kicsit naív voltam, hogy az minket nem fog zavarni, mert hátul építkezünk. Ja! De az anyagokat éppen ezért nem lehet, hátra rakni, mert ott a ház helye van. Kerülnek előre, úgyhogy szép kis kertünk lett, mint egy Tüzép telep. :lol: De legalább alakulnak a dolgok! No, megyek zöldséget pucolni, meg krumplit hámozni , anyósom magántanít :) , utána ezekből akar főzni valamit.

(ráadásul üvöltenek állandóan a munkások, mindig azt hiszem, hogy valami baleset történt, mert olyan hirtelen kiabálnak. ) Nem vagyok én ehhez hozzászokva kérem szépen... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Mit is írjak magamról? 34 éves vagyok. Volt egy vetélésem 2004-ben, és pontosan 2 év múlva rá fogant meg a kislányom, aki nyáron született. Pesti vagyok, de jelenleg vidéken élünk, m a férjem itt dolgozik. Tavaly volt az esküvőnk. A korom miatt is szeretném a kistesót 2009-ben megszülni.

Kutyafüle! Nagyon szomorú ami a barátnőddel történt, de hidd el, jobb ez így. Tudom, ezek kegyetlen szavak, de amikor én hasonló cipőben jártam, engem azzal "vígasztaltak" az orvosok, h a természetnek van egy csodálatos, de szörnyű tulajdonsága, h azt a babát ami nem egészséges, inkább elveszi, de majd kárpótol és visszaadja, és minden 5. terhesség így végződik, és a nők nagy része észre sem veszi. Nekem sem volt ez vígasztaló, a mai napig nem tudtam magam ezen túltenni, de hát az élet megy tovább. De ez még mindig a jobbik eset, m ilyenkor még nem kötődik az ember a babához. Aznap amikor én megtudtam h nincs már szívhang, volt ott egy lány, akinek a 20. héten ment el a babája. Az már sokkal szörnyűbb. A másik topik, ahova irogatok, ott az egyik lánynak a 27. héten születtek meg az iker babái és a kislány két hét után ment el. Szerintem ez sokkal borzasztóbb mint a pár hetes magzat elvesztése.
Én hetekig bőgtem a műtét után, aztán fél év múlva újra próbálkoztunk, m nagyon akartam egy babát, de semmi. Aztán amikor tavaly új osztályt kaptam, azt mondtam, h most nem lehet, majd fél év múlva, m ezt az évet végig akarm csinálni, már úgy kezdtdem a tanévet, h a pocakomban volt a baba.
A nőgyógyásszal meg ne törődj! Ha nem érzed magad biztonságban nála, akkor keress másikat! Nekem az egyik koleganőmnek 3! orvos állította, h soha az életben nem lehet gyereke, m nincs peteérése. És mindezt úgy, h már a pocakjában volt a baba. Egy barátnőmnek azt mondták, h ne is álémodozzon babáról, m soha az életben nem lesz gyereke, nincs peteérése. Ezek után fél év múlva volt egy méhen kívüli terhessége, és most 10 hetes terhes. Egy másik barátnőmnek is ezt mondták, és mindezt akkoramikor már 7 hetes terhes volt. Nem szabad ezt mindig elhinni, hanem bízni kell abban h igenis minden rendben lesz és nemsokára lesz egy gyönyörű kisbabám!

Na most egy kicsit dugulok, m kezdem okostojásnak érezni magam, pedig baromira nem vagyok az.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci!

Köszi a bemutatkozást! Állítólag igen, nagyon sok nőnek van oylan vetélése, amit észre se vesz, max. jön egy erősebb menstruáció és kész. Persze, ez a vetélés egy éppen beágyazódott kis embrió, s talán ezért se lehet még észrevenni.

Tabati!
Haj, szerintem az építlezés abból a szempontból nagyon jó dolog, hogy a munkások rengeteget hülyéskednek. Anno, mikor a szüleim építkeztek, mi már viszonylag nagyobbak voltunk, 7-8 évesek, igaz, rengeteg barát és ismerős jött segíteni, de mind a mai napig emlékszem arra a sok ökörködésre, ami ott lezajlott. S amint elkezd épülni a ház, te is tudsz majd gyönyörködni benne.
Na, én is főzök, húsleves lesz a vacsora, illetve krumplifőzelék fasírozottal, friss, puha kenyérrel, gyümölcsteával. :P
Vendég
 


Most volt a duna tv-n esküvői ruhákról műsor. Háát... úgy látom az idei divat a függöny anyagból készült ruha... :shock: Egyáltalán nem tetszett...

Kép
Kép
tabati
 
 


Ma voltam a vodafone - nál, mert már nem éri meg nekem az előfizetés (ami lebeszélhető volt) , mert már nem telefonálok annyit, és ezért nem beszélem le az összeget. Összeültünk párommal, és kiagyaltuk, hogy melyik a legjobb csomag nekem, és végül egy kártyásnál maradtunk. Számítottam rá, hogy le akarnak majd beszélni, mert már elég régóta vagyok előfizető, de semmi ilyen nem történt, megvettem a feltöltőkártyát, kaptam egy új sim kártyát is, és még a számom sem változott. Azt mondták, hogy várjak, míg eltűník a térerő, akkor vegyem ki a régi kártyám, tegyem be az újat stb. Hát én erre már reggel óta várok. :evil: Ráadásul most kaptam egy hívást a vodafone-tól, hogy rábeszéljenek egy másik előfizetéses csomagra. :shock: Normálisak? Legalább egyeztetnének. Meghallgattam a csaj hosszú betanult szövegét, amivel vissza akarják csábítani az ügyfeleket, (a végén mondta, hogy ha bemondom az ügyfélbiztonsági kódom, akkor már most átválthatok másik előfizetésre, ahol csak az eddiginek a felét kell kifizetnem és lebeszélnem) Végre megszólalhattam. Mondtam neki, hogy én még a felét sem beszélem le mostanság, úgyhogy az sem éri meg. No meg arra nem gondoltak, hogy ha mégis elcsábultam volna, már akkor is megvettem a 3000 ft-os feltöltőkártyát, meg az új sim kártyát. Ezen a csaj, úgy elcsodálkozott, mintha nem is ott dolgozna. Ezek teljesen hülyék, már bocsánat, remélem nem sértettem meg senkit, senkinek a senkijét....stb. Csak kiakadok az ilyen rádumálom telefonoktól. :evil: De az, hogy esetleg, ha már van új kártyám, azt használni is tudjam az új percdíjaimmal, azt már nem mi? Délelőtt vettem valamit, amit még most sem tudok használni, és ki tudja mikor tudom majd. :evil:

Bocsi, hogy zúgolódom, majd lenyugszom! :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, miért kell megvárni, amíg elmegy a térerő? Mert pl. én T-mobilos vagyok, és nálam sose megy el a térerő. Akkor én várhatnék éveket, mire ki tudnám a kártyát cserélni...tényleg nagyon "vicces".

Hát, akkor elmesélem én is, hogy én meg az adókártyával hogyan jártam. Ugye, bementem a hivatalba decemberben, hogy a doktori keretében megváltoztassam a kártyámat, tekintettel arra, hogy a nevem változott. Igen ám, de már régóta észrevettem, hogy a születési helyem se jól szerepel a kártyán, gondoltam, egyszerre ezt is elintézem. Bementem, kitöltöttem egy ürlapot, amelyen megjelöltem, hogy adatváltozás miatt kérek új kártyát, még be is jelöltem a nevem és születési helyem meletti kis négyzetet, hogy azok az adataim nem jók a régebbi kártyán. Na, kb. két hét múlva kaptam egy ugyanolyan új kártyát, mint a régi, nevem elől hiányzik a dr., és a születési helyem is továbbra rossz, nem is egy helyen.
Akkor az agyvizem felforrt, bementem újra, közölvén, mi a bajom. Ekkor már elkérték a személyimet, amiben, láss csodát, ott a dr mégis. Azt mondja az ügyintéző, hogy az ő rendszerükben nincsen ez benne. Én meg csak néztem rá, kifejezve: engem ez nem érdekel, én nem tehetek semmit az ügyben. A polgármesteri hivatalban a központi nyilvántartásban így szerepelek, elvárom, hogy az APEH-nál is így legyen. Na, akkor újra kitöltöttem egy formanyomtatványt ugyanúgy, mint pár héttel korábban. Erre a múlt héten egy ugyanolyan rossz igazolványt kaptam, mi az előző, vagyis ez már a harmadik rossz igazolványom. Rohadt ideg lettem, felhívtam az ügyintézőt, de már a nevem mondásakor tudta, ki vagyok. Mondta, hogy sajnos őneki a hivatalban nincsen joga a nyilvántartás módsítani, de nekem már nem kell bemennem újra, mert küldenek majd egy jót "elvileg". Ezt az újabb rosszat csak azért küldték ki, mert ki kellett, ugyanis a 60 nap vészesen közeledett, ennyi az ügyintézés. De hogy én még egyszer nem koptatom a cipőet egyazon ügy miatt, az biztos. Meg is mondom, hA JÖVŐ HÉTEN ÉRDEKLŐDÖK, HOGY MIKOR KÜLDIK A JÓT, HOGY nem vagyok hajlandó a cipőmet még egyszer koptatni, a szentségit (bocs, a Capsot megnyomtam). Ja, és arról már nem is beszélve, hogy még a lakóhelyem önkormányzatához is behívtak, hogy adatokat egyeztessenek velem, mivel az APEH őket is megkereste ez ügyben. Ezért most az van, hogy várnom kell. De hétfőn telefonálok, hogy mit sikerült az ügyintézőnek intéznie, illetve világosítson fel, mikor kapom meg a jó igazolványomat. Még annyit, hogy az önkormányzathoz kiküldött APEH adatok szerint még a korábbi külföldi állampolgárságomon vagyok nyilvántartva, pedig a magyart már évekkel ezelőtt megszereztem. Hát akkor miféle apparátusuk van az Apekoknak??? Mennyenek a fenébe.

Szóval, Tabati, dühönghetünk mindketten! :twisted:
Vendég
 


Igen erről már írtál régebben is, és felháborító, hogy mennyire logikátlan is ráadásul az egész. Még a rosszat is képesek kiküldeni, csak mert ki kell... Kérdem én minek? Tudod használni? Nem . Akkor meg? :shock:

Én úgy értelmeztem ezt a térerő dolgot, hogy ők letiltják a kártyámat, s gondolom ha már nem aktív, akkor ezt úgy veszem észre, hogy nincs térerő. NADE MÉG MINDIG VAN!! :evil:

Ja, amúgy nekem is megemlítették, hogy nem jelentettem be a vodafone-nál, hogy megváltozott a lakcímem, és most akkor jelentsem be. Mondtam neki erre, hogy nem jelentem be, mert már úgysem kapok számlát, úgyhogy mindegy. Kártyás telefonom lesz, úgyhogy innentől kezdve már semmi közük hozzá. Persze erre csak azt tudta mondani, hogy ez így akkor sem volt szabályos, mert be kellett volna jelentenem, mert így rossz helyre küldték a számlát. :shock: Mondtam neki, hogy nem küldték rossz helyre, csak épp én nem tartózkodtam ott, de attól még megkaptam, és befizettem nem? Na, ez a lényeg szerintem. Gondolom nem tetszett neki, mert ilyen lehetőség nem volt az előre betanult kis dialógusaiban, hogy az ügyfél nem hajlandó megadni a címét, és így nem is volt rá kész válasza.

Kép
Kép
tabati
 
 


Valóban, nevetséges az egész rendszerük.
A Vodafonnál meg azt nem értem, hogy így akarnak ügyfeleket megtartani? Te továbbra is Vodafonos maradsz, csak másfajta szolgáltatást veszel igénybe, akkor meg mi a bajuk? Istenem, ez az erőszak, ami mindenhol érvényesül!
Én az OTP-ben szoktam úgy járni, hogy megyek ügyintézni, és akármiért megyek, már mondjék, hogy akarok-e sms-t kapni teleonon, ha a folyószámlámon történik pénzmozgás, nem akarom-e lekötni a rajta lévő pénzt, ajánlhatnak-e a figyelmembe valami hitelt, stb. És az eredetileg fél percig tartó ügyintézésből 5 perc lesz... Mindez nem is zavarna annyira, de mégis olyan erőszakosak, ha éppenséggel hetente megyek, akkor hetente kérdeznek rá. Nem igaz, hogy a rendszerükben nem veszik észre, hogy múlt héten pl. voltam bent, és akkor is már ajánlgattak ezt-azt, akkor mindek pár nap múlva újra.
Egyébként erre már többen panaszkodtak. Aztán egyszer úgy kicsit mintha visszafogták volna magukat, lehet, hogy több panasz is érkezett be, mert utána már ritkábban kérdezgették ezeket.

Na, más.
Olyan jó kis tavaszi idő van. Ilyenkor mindig mafárcsicsergésre ébredek. Ezt úgy szeretem. Még nem tudjuk, hova menjünk ma, de jó lenne kicsit kimozdulni.
Vendég
 


Sziasztok!

Ne is mondjátok az APEH-ot! Kiderült, h a 2006-os adóbevallásomat nem csinálta meg a munkáltatóm (bár kértem, h csinálják meg, m tök hülye vagyok hozzá, de a koleganőm kedvesen beírta h önadózó szeretnék lenni és ezt elfelejtette velem közölni), így nem adtam be tavaly. Kaptam levelet, h 8 napon belül pótoljam. Telefonon felhívtam őket, azt mondták, h szedjem össze a papírjaimat, vigyem be bármelyik APEh irodába és segítenek kitölteni. Tanítónéniként nekem egy kicvsit magas a kitöltése, de hát ha segítenek, akkor jó. Minden összerakva bementem, végre bekerültem az ügyintézőhöz, aki olyan szinten rúgott ki az irodából, h csak néztem. Úgy beszélt velem, mintha én egy utolsó senkiházi adócsaló lennék. A válasza: töltse le az apeh oldaláról a nyomtatványt, töltsem ki és hozzam be. A kérdésemre, h hogy töltsem ki, a válasz: töltse le az oldalról a nyomtatványt és értelem szerűen töltse ki, és számolja ki hogy rendesen vonták-e le az adóelőleget, és ha nem, akkor a jó összeget írja be. Újból megkérdeztem, h ok, de hogyan számoljam ki, a válasz: értelemszerűen, és különben is ő nem azért van itt, h segítsen. És ezzel közölte, h viszlát. Hétvégén jót szórakoztam vele, a férjem telefonon kérdezgette a könyvelő nagynénjét h hova mit is kell írni. Amikor bevittem a másik székhelyükre, ott azt ajánlották, h tegyek panaszt erre a nőre, m már több probléma is volt vele.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Akkor tessék panaszt tenni! :evil: Én,. mióta a párommal együtt vagyok, állandóan mindenki ellen panaszt teszek. :lol: Páromnál szakmai ártalom, rám meg átragadt. Bunkó volt a buszsofőr? Még aznap este ment az e-mail a bkv-nak. Dohányoztak a nemdohányzó vonaton? Írtunk a (már nem jut eszembe, hova kellett írni) Persze ezek többsége felesleges, mert nem foglalkoznak vele, de hátha épp ez az egy levél hiányzik nekik ahhoz, hogy kijöjjenek, és büntessenek, vagy valami legyen azzal a sofőrrel, vagy épp azzal az ügyintézővel. Nyilván nem rúgják ki, de legalább fegyelmi, vagy valami hasonló, hogy legközelebb gondolkozzon, mielőtt kinyitja a száját! Nekem meg nem kerül semmibe este megírni egy e-mailt a megfelelő szervnek.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én teljesen kivirultam, hogy itt a jó idő! :D remélem ez már így marad! Még takarítani, is boldogan takarítottam. :lol: És a sztrájk sem idegesít már, úgysem tudok ellene semmit tenni! :? Tegnap is akkorát buliztam, jól el is fáradtam mire hazaértünk! Úgyhogy most izomlázam van, de még ennek is örülök, hogy legalább adtam a sportolásnak! :D

Viszont lehet, hogy a héten keveset leszek, mert a párom bátyja elutazik külföldre egy hétre, és mi addig beköltözünk a lakásába. Nem tudom, hogy van e nála egyáltalán net, majd meglátjuk. Végre kicsit kettesben leszünk! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


A jó kis testmozgásról én is tudnék egy s mást mondani. Ma pl. a mamánál kint voltunk a kertben, ásóztunk, hordtuk a fát, stb. Hát, megmozgattam a végtagjaimat, szerintem este nem lesz gond az elalvással. Már most hulla fáradt vagyok, és leszakad a derekam.
De én is boldogan csináltam mindent, oylan jó balzsamos idő volt, semmi kedvem nem volt bent lenni.
Most a szüleimnál vagyok, ide jön a párom is munka után, halászlé lesz a kaja, mi pucolgattuk meg őket a sógornőmmel, és feltettük főni, am apukám hazajött. Nemsoká kész is!

Tabati, akkor biztosan jól fogjátok érezni magatokat egy hétig! :wink:
Hát, olyan fura lenne elképzelni, hogy milyen lenne mondjuk újra itthon lakni a szülkkel...nekem már nagyon érdekes lenne, végülis, három éve teljesen külön vagyunk, és előtte is éltünk Pesten, bár akkor azért még hetente-kétehetne hazajártunk.
Vendég
 


Na, úgy néz ki mégiscsak lesz net, bár nem tudom, hogy mennyit tudom használni, meglátjuk. Csütörtöktől vasárnapig leszünk ott végül, és már alig várom, kicsit a szülők nélkül. :wink:

ósió!

Miért 26 naposra raktad a vonalzódat? (vagy már írtad, csak elfelejtettem? :oops: )

Ma alig tudtam belépni a babanetre, kicsit rosszalkodott. Nálatok is volt probléma, vagy csak itt a net a rossz?

Kép
Kép
tabati
 
 


Na, úgy néz ki mégiscsak lesz net, bár nem tudom, hogy mennyit tudom használni, meglátjuk. Csütörtöktől vasárnapig leszünk ott végül, és már alig várom, kicsit a szülők nélkül. :wink:

ósió!

Miért 26 naposra raktad a vonalzódat? (vagy már írtad, csak elfelejtettem? :oops: )

Ma alig tudtam belépni a babanetre, kicsit rosszalkodott. Nálatok is volt probléma, vagy csak itt a net a rossz?

Kép
Kép
tabati
 
 


Na, úgy néz ki mégiscsak lesz net, bár nem tudom, hogy mennyit tudom használni, meglátjuk. Csütörtöktől vasárnapig leszünk ott végül, és már alig várom, kicsit a szülők nélkül. :wink:

ósió!

Miért 26 naposra raktad a vonalzódat? (vagy már írtad, csak elfelejtettem? :oops: )

Ma alig tudtam belépni a babanetre, kicsit rosszalkodott. Nálatok is volt probléma, vagy csak itt a net a rossz?

Kép
Kép
tabati
 
 


Én meg már feladtam, hogy elküldi, itt is hagytam az egészet, erre nem elküldi 3x? :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szia Tabati!

Azért 26 naposra tettem a vonalzót, mert mostanában annyi naposak a ciklusaim. Elvileg holnap kell megjönnie.

Én biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat a páriddal kettesben! Mi is hogy élveztük mindig a kettesben létet, főleg Pesten! 8)
Ne haragudjatok, de mostanában hulla fáradt vagyok a kerti munkák miatt, így nem vagyok netközelben. Tegnap is például már este 8-kor elaludtam, és ma reggel 7-kor keltem. :? De mondtak még rossz időket, akkor úgy se lehet kint lenni...
Vendég
 


Sziasztok!Bocsánat, kicsit elvesztem,mert sok volt a munka.:)
Ósió!Gyönyörű a ruhád!!!
Ez a szín dolog.Érdekes.Én szerelmes voltam egy ekrü hosszú csipke ujjú LaSposa ruhába.Úgy is mentem oda a szalonba,hogy nekem az kell.Na az egészből csak a La Sposa teljesült és hófehér,pánt nélküli ruhám lett.:) Így megy ez!!!!
kutyafüle
 
 


Szia Pruci!!
Üdvözöllek én is.Bár én sem régen csatlakoztam. Persze én is hiszek benne, hogy a Jóisten tudja mit miért tesz,de szerencsétlent rossz volt látni,és nem tudtam mit mondani,mert neki ezt nem mondhattam.Nem ragozom, szerintem pontosan érted mire gondolok.:(
Az orvosommal nem törődöm olyan nagyon,végülis úgyse nála akarok szülni.
Nagyon sajnálom,ami Veletek történt.Tényleg borzasztó lehetett,denagyon drukkolok,hogy babásodj T is 2009-ben.:)
kutyafüle
 
 


Én hála istennek az adó és egyebek miatt nem zúgolódom,mert most is hamar beadtam.Dehát könnyű azoknak,akik a szakmában vannak.:)
Azt szeretném kérdezni,hogy hogy kell vonalzót beszúrni?
kutyafüle
 
 


Elkészíted, majd az egyik kódot (én csak a nőivonalasat tudom, ott az url kódot) be kell másolni az aláíráshoz. Még azt kell ellenőrizni, hogy bejelöld, hogy mindig csatolja az aláírásod, és akkor nem kell vele többé foglalkoznod, automatikusan berakja minden hozzászólásodnál.

Kép
Kép
tabati
 
 


Én most pont azon gondolkodom, hogy egy másfajta vonalzót csinálok, nem női vonalasat. rendszeresen, a ciklus végén nem számol tovább rendesen. Most is azt ítja ki, hogy -1 nap van vissza, holott ma reggel megjött, tehát ez már az új ciklus első napja. Várok kicsit, hátha rendbe jön magától is. Érdekes, a La FemmeBonita-s még mindig jó volt, csak egyszer romlott el, pedig már fél éve fent van.

A többi tickert is ugyanúgy kell beszúrni, mint a női vonalasat. Ott inkább a létrehozás a nehezebb, mert sok oldal ezek közül angol nyelvű, s aki nem tudja, nem tudja a vonalzót se megcsinálni.

Kutyafüle, igen, a csipkés ruhák is nagyon szépek. Csak nekem nem olyan a stílusom, tehát nekem valószínűleg nem állna jól. DE pl. barátnőmnek szeptemberben lesz az esküvője, és ő ilyen ruhát választott, mivel neki az áll nagyon jól (viszont nem lesz fátlya, mert neki meg az nem áll jól, nekem igen). Szóval, nagyon sokfélék vagyunk.
Párom tegnap lefoglalt egy vőfélyt is, úgy hogy azt hiszem, már mindennel készen vagyunk. Ami még visszavan, az majd csak májusban lesz aktuális, műanyagpoharak, evőeszközök, lufik, szalagok, stb. vásárlása, illetőleg ha elkészülnek a meghívók, akkor azokat szét kell hordani (márciusban kezdjük el).
Szóval, mi most így állunk.
Vendég
 


Lányok!

Nálunk már ássák a házunk alapjait! :shock: Tegnap kimérték, ma meg jöttek és ássák. Úgy dolgoznak, mint a villám, komolyan mondom, jönnek mennek, ásnak. Ha meg lenne az össues pénzünk, ilyen munkatempo mellett már nyár végén költözhetnénk! :lol: Úgyhogy anyósom ezen felbuzdulva el is ment a lottózóba. :lol:
És annyira szupi a műszaki vezető, mert szépen le tudja apósomat építeni. 70 évesen ő akarta kiásni az alapot, meg mindenben akar segédkezni, csak hát már nem bírja fizikailag. Viszér, stb... Viszont marha makacs, ránk nem hallgat. Viszont úgy látszik a kőművesre meg igen. :shock: Most el is ment a dolgára, nincs is itt, úgyhogy nyugodtan lehet tőle ásni. :lol: Hozzáteszem, hogy legalább 6 ember ássa, és szerintem így már ma kész is lesznek. Apósom vajon meddig ásta volna, 6 fiatal életerős ember helyett? :lol:

ósió!

Az szuper ugye, hogy pontosan jött megint? :D Vonalzót lehet, én is megunom egyszer, és váltok valami másra. Csak én jobban szeretem ha magyar szöveget látok alatta. A babafalvás meg már nagyon uncsi. Más magyar vonalzóról meg nem tudok. De nemsokára jön a baba, és akkor váltok várandósra, azokat meg még nem unom. :wink:
És elhatároztam, hogy ha most nem sikerül a baba, várok még egy ciklust, ha akkor sem, akkor elmegyek és lefoglalom az esküvői ruhám. És kész! Ha után rögtön összejön, szerintem akkor sem lesz már nagy hasam júliusra.

Kép
Kép
tabati
 
 


Na, most jött meg apósom és már csákány van a kezében... :roll: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Ósió! Tök szép az a ruha! Olyan izgis ez a készülődés! Én is szívesen átélném mégegyszer...
Én annó arról álmodoztam, h ekrű színű lesz, azokat keresgéltem mindenhol, erre nem egy fehéret találtam a nagy napra magamnak? :lol:
Sajnos (vagy szerencsére) nem nagyon találtam a méretemben ruhát, m már pocakosodtam, aztán teljesen véletlenül találtam egy boltot ahol venni is lehetett és 34000 ft-ért vettem meg a ruhámat.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Tabati! Tök jó, h ilyen gyorsan megy az építkezés... Nem semmi az apósod! Bárcsak mi is már itt tartanánk! De talán már nyáron költözünk haza Pestre és akkor keresünk vmi telket és belefogunk...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci!

Nagyon sok pénz elment már eddig is. Ha telket is kellett volna vennünk, akkor azt tuti nem bírnánk, főleg Pesten drágák lehetnek a telkek... Így is jó sokára lesz kész, mert nem akarunk kölcsönt felvenni. Persze, lehet, hogy megunjuk, és akkor muszáj lesz. Ti hogy bírjátok? Kölcsönt vesztek majd fel?

Amúgy én is voltam olyan szalonban, aholm olcsóbb lett volna megvenni a ruhát, mint kikölcsönözni. :shock: De én azért, mert emlék, meg ilyenek, nem dobok ki ennyi pénzt. Mert mit kezdek utána a ruhával? Mire a lányom odakerül, már divatja múlt lesz tuti. Szerencsére találtam olcsó helyet. Amúgy anyukám is elrakta az esküvői cipőjét, hogy majd nekem jó lesz. Tetszik is, mert olyan kerek az eleje, az most megint visszajött a divatba, csak épp anyunak 35-ös a lába, nekem meg 39-es. Szegény nem gondolta, hogy nekem ekkorára nő a lábam. :lol: De majd hátha az unokájának jó lesz... :roll: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?