Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

A Belladonna a homeós bogyó, ami fejfájásra jó??? Hány ch és hogy kell szedni???

Porsi, köszi az érdeklődést, semmi gond nincs szerencsére, leszámítva, hogy az utóbbi pár napban nagyon gyenge voltam, szédültem és fájt a fejem, de fog. sincs miért. Balázs pedig elveszi az összes energiámat, mostanában full aktív, szóval inkább miatta nem tudok jönni, de igyekszem.

Marietta, Pinkiné: gratula a gyerkőcökhöz, annyira jó volt az uh-s fotókat nézegetni, olyan kis édibbédik a bébijeitek.

Esztora, Bali 3 hete volt 8300 gramm és 75 cm, tehát Nyunyi nagyobb, mint Balázs!!!! Pedig a képeken ez nem is látszik. Szép méretei vannak a fiadnak!

Bocsi többiek, hogy nem írtam most nektek, majd pótolom (nem ússzátok meg). :wink:
szerika

Sziasztok!

Na most van pár percem,aztán megyek festeni.:)

Lilláinknak boldog névnapot kívánok! (bocsi,hogy utólag... :oops: )

Meri!

Holnapi vizsgálathoz sok sok drukk!!!De minden rendben lesz!!!

Továbbra is azt érzem,hogy 2-en vannak... vagyis pontosabban azt,hogy kisfiú,kislány...nem tudnék dönteni még...

Vicky!

Jó utat!!!! :)

Bodzi!

Bence bébi nagyon édi!!!! Kis huncutka!! :D
Ő is elkezdett már visszaválaszolgatni? Samu ezzel szórakozik szinte egész nap. Olyan ari amikor meglepődik a saját hangján....néz nagy kerek szemekkel :D

Porsika!

Nyál: :lol:

...hát néha Samu is úgy eltudja hagyni a nyálát fél perc alatt,hogy úszik alatta a takaró...szerencsére ő még nem tudja megkaparintani a műszaki cikkeket. :D

Köszönöm a boszi bókot!!! :D Egyébént elég sokszor megérzek dolgokat...kár hogy a lottó ötöst még nem sikerült...bár nem is játszom,így valóban kevesebb esélyem van megnyerni... :D
Ha Merinél is bejön a megérzésem,hogy ikrek,akkor tényleg veszek egy szelvényt :D

Ágotáék képe,Csongi ,Apa és a fakanál.. :D ...hát igen vannak mázlisták. :D

Torna: nnna én tegnap kezdtem el itthon...Rubint Rékás,de van még vagy 15 dvd-m különböző edzésprogramokkal. Igazából tök jó mert már attól is izomlázam van ha köhögök.:D Ja és annyi problémám akadt, amikor Réka közölte,hogy:és akkor most nyújtsuk ki a lábunkat... köszi mondom,nekem itt már a fal van.:D van kb 1,5 m helyem tornázni a nappaliban....

Esztora!

Nyunyika nagyon ügyes! Gratu a felüléshez!!!
Kis huncut ő is a képeken,nagyon aranyos!!! :D

Nán-Dorka!

Séta: lelkifurdalásom nekem is van...elég keveset sétálunk...én folyton rettegek,hogy Domi kiszalad az útra és hasonlók...

KépKépKépKép
*orsi*

Képeket teszek fel ide a munkáimról:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=14875

Jó éjt!

KépKépKépKép
*orsi*

Ja és még valami..képzeljétek rám is hasonlít Samu!!! Ugye??? :D

Ez vagyok itt én,kb 4 hónaposan: :D

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Csak kutyafuttában
Marietta: ma 16.45-re kaptam időpontot és csak uh lesz semmi más.

Orsi: most én megint csak lányt érzek.
Egyébként tényleg nagyon hasonlít Rád Samu.

Ha nincs csúszás, akkor is leghamarabb 19-re érek haza. De majd írok. Köszi a drukkokért!

Na, megyek mert indulunk. Puszi!
meriann

Meri, nagyon-nagyon drukkolok!!!! Jajmán annyira kiváncsi vagyok!!! Ahogy hazaértél írjál ám!

Vicky, rád is nagyon sokat gondolok. Alig várom már a pénteket! Gyere minél hamarabb a hírekkel. Remélem a problémátok is megoldódik a pároddal, főleg, hogy mostmár neki sem kell menni újabb vizsgálatokra. :wink: Egyébként természetes, hogy feszültebb a levegő, hiszen neki sem lehet könnyű. A férfiaknak nehezebb elfogadniuk, ha velük van a baj. Persze mi nők ezt megértjük, dehát mindennek van határa, nemde? Drukkolok, hogy pénteken a két csík elfeledtesse veletek az összes problémát!!!! Puszi
szerika

sziasztok, van netem most a szállodából, úgyhogy bekukkantottam, de rohanok :lol:

Meri, nagy drukk mára, este remélem tudok jönni olvasni a híreket!!!!!!!!!!!!!!

Szeri, köszi, most féltékeny, mint állat, állandóan azt kérdezgeti, hogy ugye nem kell együtt aludnom a pasival.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pénteken biztlosan nem tesztelek, csak késő este érek haza, elvileg hétfőn kellene, de szerintem nem bírom ki addig, hétvégén lövök egyet...jobb a biztosat tudni, mint ez a bizonytalanság... :D :D

Puszi mindenkinek,
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok Drágáim!

Szeri:D
De jó, hogy nincs semmi gond! Bár ez a gyengeség, szédülés nem hangzik túl jól....nem vagy Te vérszegény véletlen? Meg mondjuk ezek a frontok is brutálak voltak...

Hajnikám:D
Ákos 8 hetes kora óta csak napi négyszer evett és átaludta az éjszakát. Napközben pedig két étkezés között másfél-két órákat aludt. Bezzeg most....én is azt mondom, mint Dorka, amíg gyarapszik, kiegyensúlyozott, addig nincs baj! És gyönyörűen fejlődik! Úgyhogy nyugi, és szerintem is használd ki, amíg tart, mert ákos most 3-4szer kel éjjel és napközben 2 órát alszik összesen, úgy 3-4 részletben.
Hú, bocsi, nem tudom, miért nem emélkeztem rá, hogyLilla nem szopizott.olyan az agyam, mint a szita....:D

Dorka:D
Jajj, annyira megétrtem, amit írtál! Én is annyiszor érzem ezt, és ilyenkor mindíg elgondolkodom, hogy hogy lehet ez, mikor annyira szerettem volna Gyereket...de állítólag ez normális:D Pont mondtam a Férjemnek, hogy azért jó, hogy korán szültünk, mert most per pillanat mindketten úgy érezük, hogy 4-5 évnél előbb semmiképp nem szeretnénk második babát (aztán ez még változhat), de ha így lesz, akkor is még fiatalabbak leszünk, mint sok barátunk az első Gyereke születésekor. Most úgy érzem, hogy képtelen vagyok ezt mégegyszer végigcsinálni, pedig Ákos igazán "rendes" gyerek, és biztos lesz ez még másképp...;)
Majd juttassátok eszembe, mikor néhány év műlva itt fogok sírni, hogy megint megjöttt...;):):):):):

Vicky:D
Na, akkor a Párod most alá lett vetveegy kis egészséges féltékenység terápiának;D
A biztos rosszról meg az jutott eszembe, hogy egy barátnőm két héttel az elmaradt mensi után tesztelt csak pozitívat (pedig minden nap ellőtt egyet a kimaradt mensi után), és most mér lssan négy hónapos a kislánya...;)
De Te úgyis egyből pozitívat fogsz tesztelni, mert az ikrekkel magasabb a HCG:D

ORsikám:D
Én már a múltkor mondtam, hogy Samci Rád hasonlít!! :D Helyes, helyes, tessék csak venni egy lottószelvényt;) Jajj, a Réka...a Férjem egyszer végignézte, ahogy tornázom rá, és csak annyit mondott: " Már értem, hogy miért gyúr a Norbi annyit...ezt a hangot 10 percig is nehéz elviselni." :D Én egyébként szeretem a gyakorlatait, nekem anno bevált, de most a nagy fogyásban annyira gusztustalan volt ahogy a Norbi meg a csapata viselkedett, (pedig nem is néztem, csak a döntőt,de az is elég volt) , hogy most bojkottálom a családot:D:D:D:D Azztén lehet, hogy ha már nagyon lógni fog a s.ggem, akkor ráfanyalodom, de most inkább jógázom, meg piltes-ezem, és sokat sétálok:D:D:D
GYönyörűek a munkáid, komolyan, csak ámulok... :shock:

Jajj, Bodzikám:D
Tényleg, Te jártál latintáncolni! Salsa volt, ugye? És hogy Apával is ott ismerkedtetek meg...hát ez külön ad egy plusz hangulatot minden közös tánchoz, igaz? ;)

Sok -sok puszi mindenkinek!

porsika

Orsi nagyon jók a jtárolók!hogy lehet szert tenni egy ilyenre??

Nyunyi ma rizottot fog ebédelni zöldégekkel!kiváncsi vagyok mit szól hozzá.

Szeri hát szépen növöget Nyunyi az biztos gondolom most már lassulni fog,de soha nem hízott még 74 dkg 1 hónap alatt.

Bridzsi

Kép
esztora

ÁLMOSNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kép
szerika

NYUNYIKÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!

porsika

Köszönjük!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nyunyinak Boldog Névnapot!!!

Orsi!

Hát tényleg nagyon hasonlítotok Samuval. :shock:
csipcsab

Jajj, Orsi, megint megnéztem a műveidet, és nem bírom ki, muszály még egy kicsit itt áradoznom....annyira jó Dominak meg Samcinak, hogy ilyen ügyes Anyukájuk van! Nekem már most tiszta bűntudatom van Áki miatt, én ugyanis 5, gyerekek által is értékelhető dolgot tudok felismerhetően rajzolni: virágocska, napocska, házikó, kisegér, bari. na, ennyi. Még ha nagyon megerőltetem magam esetleg egy csigabiga összejön. :D Elég szegényes repertoár, és pont tegnap akartam rajzolni Ákosnak, mert nagyon nézegette a lapot meg a tollat, de miutén ellőttem az öt jolly jokert vége volt a mókának....tiszta ciki:D Nem lehet valahol kicsit megtanulni rjzolni? Olyan vicces, mert agyagozásban meg gyurmázásban tök jó vagyok, de ez vhogy nem megy. :oops: :oops:

porsika

Sziasztok!

Boldog Névnapot Nyunyinak!

Hát Orsi, le a kalappal előtted :shock: Rajzolásban én vagyok a bénaság tetőfoka :cry: Anyukám volt nagy rajzolós, dehát sajna.....

Én most épp goblent csinálok Peti szobájába. :oops: Egy baba centit csinálok (70-150 cm-ig, felhőn csücsülő macik ékesítik), de a kék égnek való szín elfogyott így most kicsit leálltam. De pénteken veszek megint fonalat és akkor folytatom a hétvégén ezerrel. :wink:

Meri, megy a nagy drukk ma délutánra :) Biztosan minden rendben lesz és potyognak majd a könnyek a meghatódottságtól :):):):)

Vicky, de jó hogy jelentkeztél! :) Nagyon izgulok ám érted :) Hétvégére is drukkolok ezerrel :)

Képzeljétek, Apának március.01.-től új munkahelye lesz. A főnöke tegnap este bement hozzá az irodába és elmondta, hogy eladta a céget. :shock: :shock: De ahova Ő megy dolgozni, oda viszi a páromékat is (összesen 3 embert). Igaz, az bent van a belvárosban, de - tekintettel arra hogy babát várunk - felajánlotta neki, hogy dolgozhat itthonról és csak hetente 1x kell bemennie.
Este arról beszélgettünk, hogy ez azért lenne jó, mert ha a Peti 4-5 hónapos lesz, akkor én - mint vállalkozó - heti pár órára visszamehetek dolgozni, Apa meg itthon maradna vele. Mert jó dolog itthon lenni, de én egy szerződéssel többet tudok keresni, mint Apa. És hát azért megérezzük, hogy nem dolgozom.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Először is:
Isten éltesse Nyunyit.

ORsi,
annnyira jók ezek a tárolók!
Főleg a micimackós tetszett.
Szerintem is nagyon hasonlít Rád Samci.

Posrikám, nekem még ez az öt dolog sem megy :)
Azt hiszem, én sem a rajzaimmal fogom lenyűgözni Bencét :lol:
Érdekes, amit a második babáról írsz. Szerintem teljesen jó az a négy-öt év. Aztán lehet, pár hónap múlva meggondolod magad :)
Én jelenleg úgy gondolom, hogy kis korkülönbséget szeretnék a gyerekek között. Aztán lehet, párhónap múlva én is a 4-5 évre fogok voksolni. :lol: Na meg ki tudja, hogy fog sikerülni a második.

Merike,
SOK SIKERT DÉLUTÁNRA +++++++++++++++++

Pinkiné,
Én is gobelint csinálok Bencusnak.
Az enyémen egy kiskutya van. Kiváncsi vagyok, hogy fog sikerülni, ez lesz az első gobelinem.
Új munkahely?? De milyen jó lenne, ha így otthon lehetne veletek az Urad. Az enyém mindig azon sajnálkozik (jogosan), hogy annyira kimarad a gyerek életéből. Reggel hétkor elmegy, este nyolckor hazajön. De valakinek pénzt is kell keresnie. :?

Kép
bodzi

Sziasztok!

ne haragudjatok,hogy eltuntem,de most is csak 5 percem van...
Iszonyat modon osszejottek a dolgok.
ma megmutottek a ferjem,amit csak tegnap tudtunk meg,ugy volt,hogy csak jovo heten lesz,de a Profnak akkor el kell utaznia,igy most lett...Most ertem haza a korhazbol,reggel 9ota ott voltam Dragammal,es brutalisan elfaradtam(marhara aggodtam erte,mert azert nagy mutet ez,altatas stb..)....de tul vagyunk rajta,hal Istennek.(visszer mutet)
Valamint megvettuk ugye a telket,azzal megy az ugyintezes,minden napra volt vmi,vagy tobb vmi,es ez igy lesz most mar,mert ugye jon az epitkezes...szoval nem unatkozunk...

Lillaknak,Nyunyinak boldog nevnapot kivanok szeretettel!

Holnap megyek a ferjemert a korhazba,aztan itthon lesz par napig,szoval addig biztos nem tudok irni,de majd benezek,aztan meg jovo heten majd remelem irok is tobbte,na meg visszaolvasok!

Meri drukk a mai Uhhoz!

Vickynek pedig mennek a ++++++++++ ok!!!!

Ne haragudjatok,most ennyire futotta,mert hulla vagyok!
pusz

Kép

Kép
arwen07

ja es mindennek a tetejeben,itt a nagy rohanasok kozepen megjott (most eloszor Attila szuletese ota)...huuu de orultem neki...
Es hat erosebb,mint anno.....Nektek is?

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Jobbulást a férjednek. Hát nálatok az utóbbi időben csak úgy pörögnek az események. Kitartás,és azért próbálj pihenni is.

Merike!

Nagyon várunk ám.

Csajok dobok Nektek egy 21 hetes pocakfotót.
Kép
csipcsab

Marietta, szupercsini kismami vagy, szép kis formás pocid van! :D Ez már terhesnaci rajtad?

Arwen, hűha jól összejöttek a dolgok nálatok. Remélem a párod gyorsan fog gyógyulni. Nekem is erősebb a mensim szülés óta.

Fioona, vagy Meri S.O.S!!! BELLADONNA mennyi ch és hogy kell szedni fejfájásra???? Azért lenne sürgős, mert holnap megyek a gyógyszertárba és vennék. Mostanában elég sokat fáj a fejem.
Ja, képzeljétek ma nyertem a gyógyszertában egy dvd lejátszót, ugyanis én voltam a 100. vásárló és most van ilyen akciójuk, hogy minden 100. vásárló nyer egy dvdt. Jó mi? Életemben nem nyertem semmit, úgyhogy most majd kiugrok a bőrömből! :D

Porsi, fog. sincs, hogy vérszegény vagyok-e, habár amennyi vért vettek tőlem mostanában akár lehetek is... (na jó tudom nincs összefüggés közte). A vérképembe mondjuk vannak alacsony értékek, lehet, hogy azok azt jelölik? az orvos azt mondta, hogy szép a vérképem. De szerintem akkor lenne szép, ha nem lenne benne egy csillag sem.

Többiek, nektek is írni fogok... sorry... majd a napokban...

Adri hova tűnt??? REmélem semmi gond.
Ragota is régen volt már...
szerika

Szeri!

Köszi! :D

Nem ez még nem terhes naci. Még a rendes ruháimat tudom hordani. Ez meg még egy nadrág van amit betudok gombolni, a többihez kell a bandázs. Vettem két terhes nacit de még nincs rá szükség. Lehet a végén nem is lesz.

Ugye nem hízok sehova csak a poci. Tiszta gebe vagyok mindenhol.
csipcsab

csak gyorsan megint...

WOW Marietta,Te aztan csini vagy!
Azt nem ertem,hoyg mit problemazott a vedonod a 3 kg-os hizasodon,hisz Te abszolut vekony testalkatu vagy!!!Eyg gramm felesleged sincs,sot,szoval egy nagy b.rom a vedonod :wink:

Szeri,
Belladonnat en is szoktam szedni,nekem van itthon 9 es 15 CH is, a 15os az erosebb,azt szoktam inkabb ( a 9es az Attilanak tartogatom,ha vmi lenne,de hala Istennek meg csak megfazva sem volt eddig soha),es 5 golyocskat elszopogatni,fel oraval eves es ivas utan,majd utana szinten min fel orat nem enni-inni,es lehetoleg fogat se moss csak joval elotte/utana,illetve no mentolos rago...
Nekem van homeopatias fogkremem (elmex) az mentolmentes,azt ajanljak olyankor hasznalni,ha homeozol.
Napi 2-3x lehet 5 golyot,de en van,hogy par oran belul beveszem ezt az adagot,fejfajastol fugg.vegulis artani nem art,szoval ha nem mulik,sztem talan lehet tobbszor is....

na megyek furdok,aztan bedolok az agyba,kesz vagyok....

Meri????????????????

Kép

Kép
arwen07

Marietta,amugy jo nagy a pocid,nekem kb ekkortajt kezdett latszani :lol: bar bizti azert,mert ilyen vekony vagy :wink:
Nekem ilyen volt 19 hetesen
:lol: de jo is nosztalgiazni......

Kép

Kép

Kép
arwen07

Meri miatt még benéztem, de látom még nem jött... hát akkor holnap reggel tudom meg, hogy mi volt a dokinál... :roll:

Köszi Arwen! Akkor veszek 15-öst.

Marietta védőnője tényleg egy ......!!!! Ne is foglalkozz vele! Egy gramm nincs rajtad, jól nézel ki nagyon!
szerika

Arwen!

Azta. :shock: Hát én meg azt hittem hogy milyen kicsi a pocakom ahhoz képest hogy már mennyi idős vagyok. Mert mindenki ezt mondja a környezetemben hogy szinte nem is látszik rajtam. :shock: Akkor megnyugodtam. :D

Szeri!

Hát na látod. Én is ezért voltam meglepődve hogy miért akar engem diétáztatni. Hát csak elég rám nézni. Ahogy itt a neten olvasgatok a csajok olyan 17 hét körül már híztak 8-9 kg-at. Akkor mit akar tőlem?? :roll:
De nem érdekel mert nem veszem figyelembe. Ugyanúgy eszek mint eddig.

Azzal riogatott hogy ne akarjam hogy majd befektesenek a kórházba diétára. :shock:
csipcsab

Bocsánat, de az este 21.30-re értünk haza és egész úton haldokoltam a fejfájástól és a hányingertől. Nagyon durva volt. Aztán bejöttem és bedőltem az ágyba. Most ébredtem.

Nyunyinak boldog névnapot tegnapra!!!

Szóval nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat. A dokim szerint 12 mm nagyságú korának megfelelő élő magzat van a méhemben. És úgy tűnik jelenleg, hogy egyedül van. Csak uh volt, 12. héten kapok kiskönyvet, megyek védőnőhöz, lesz vizsgálat. Addig békén hagynak. A párom is bejöhetett uh-ra. Láttuk a babát ahogy a méhem közepén éldegél és láttuk azt is, ahogy dobog a szívecskéje. Mindhárman egy szívecskét láttunk pulzálni. Úgy tűnt látni vélem a fejecskéjét és karjait, lábait. Nagyon megható volt. A dokin annyira jó volt látni, hogy örül. Ő lesz végig az orvosom és szülhetek náluk, illetve járhatok hozzájuk vizsgálatokra mindenféle átjelentkezés más lakcímre nélkül. Ez nagyon megnyugtató volt.

Erika: Belladonna 9 CH és óránként 1X5 golyó. De ez arckipirulással, lüktető, dobogó érzéssel járó fejfájáshoz való.

A szem körül fellépő migrénes fájdalomra, szédüléssel. Melegre javuló, kávé és zsíros ételre rosszabbodó fájásra: CYCLAMEN 9 CK 1X5 golyó

Rendszeres időközökben fellépő, szemkáprázással, hányingerrel, savas hányással kísért fejfájásra IRIS VERSICOLOR 9 CH 1X5 golyó

Bőséges étkezés után fellépő fejfájásra, émelygésre: NUX VOMICA 9 CH 1X5 golyó

Jobb oldali, szem körül induló migrénes fejfájásra, melyet hányinger, hányás kísérhet, étkezés kimaradása, feszültség, stressz beindíthatja a fejfájást: LYCOPODIUM 9 CH 1 X5 golyó

meriann

Marietta: ez a diéta a mániájuk. Az egyik ismerősöm mindig is jó husis volt korábban így szült két gyönyörű egészséges gyereket, és nemrég szült, őt is riogatták diéta vagy kórház kb. fele annyi lett szülés végére, mint ahogy kezdte. De szerencsére minden rendben velük. Mi tagadás engem is riogatott tegnap a doki, mondjuk nekem nem sikerült normális súlyra gyúrni magam. 1 hónap sem volt hogy egészségesebben étkezemt és napi 1 órát mozogtam és beköltözött Mazsola. Az evésnek annyi, mert jelenleg a gyomrom a főnök, a mozgást meg 12. hétig sétára kell korlátoznom. Gyanítom, hogy azt az 5 kg-ot amit ledolgoztam már vissza is szedtem. De nem merek mérlegre állni.

Orsi: gyönyörű a munkád.

Mindjárt javítok a táblán és beteszem.

meriann

Kép Kép Kép Kép

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ettől nem tudom olvashatóbbá tenni a táblát sajnos. A virágokat a táblaillesztések hibáinak elfedésére találtam ki. Maradjon így? Vagy vegyem ki a virágokat és nem gond, ha látszanak az illesztési hibák?

meriann

Meri maradjon így!nekem nagyon teszik!

Most nézem Pinkiné Péterfy-ben szül és Péter lesz
Marietta Flór F-ben és Flóra de jó :lol: :wink:

Meri nagyon örülök hogy minden ok eddig.Mostmár gratulálok!!!

Szeri Lenkeit nem akarsz szedni?

Bridzsi

Kép
esztora

Meri!

Nagyon örülök hogy minden oké! :D Nekem is tetszik így a tábla,sztem is maradjon így. A kérdőjel helyére pedig,42 hónap. :(

Esztora!

Ez tényleg szupi. Micsoda felfedezést tettél. Tök vicces sztem. :lol:
csipcsab

Marietta: tuti, hogy 42 hónap? A magamét én úgy számoltam, hogy a mostani valódi próbálkozástól. Mert végül is mi nem próbálkoztunk folyamatosan, amikor meg védekeztünk, azt nem is vettem figyelembe.

Esztora: nálunk ha fiú, akkor sem lesz András se Józsua. :lol:

Tényleg ha nálunk kiderül, hogy fiú, akkor aztán nézünk egyet. Örülni fogunk akkor is nagyon, de hogy mi lesz a neve?????? Engem marhára meglepne. Bár tegnap láttam egy 1,5 év körüli kissrácot. Annyira megfogott. Nagyon szép volt és olyan, de olyan vagány. De egyszerűen egyenlőre lányt érzek a közelemben. És ezen nem tudok túllépni. Na, majd az uh észhez térít ha fiúcska. És még akkor is bőven ráérünk kitalálni mi is legyen a neve.

meriann

Meri!

Sajna tényleg ennyi. :( Mi folyamatosan próbálkoztunk. Meg az orvosok is. És még így is ennyi lett belőle. :cry:
csipcsab

Meri, HURRÁ, HURRÁ! Nagyon örülök Nektek!
Olyan jó Titeket ott látni a kismamik közt!
Gyönyörű a tábla, ahogy kivirágzott! Nekem úgy tűnt, h az örömtől, de elfogadom a racionális magyarázatot is... :wink:

Marietta, nagyon szép kismama vagy és pont jó a pocid! Különben is, belülről kell, h elégedettek legyenek vele! :wink:

Arwen, jobbulást párodnak! És sok erőt Neked! Mensi jellemző, ahogy írod. Várunk, ahogy tudsz! Addig is puszik!

Szeri, remélem, elmúlt már a fejfájásod! Esetleg kaphatunk majd Bali-képet? Szeretjük.
Gratula a nyereményhez!!! Tök jó! És mit fogsz rajta hallgatni?

Orsi, néztem, milyen szokatlan színei vannak a képnek, amin Samci van. Aztán olvastam, h Te vagy! Fantasztikus! Talán egy kicsit pasisabb, annyi más.
Nagyon ügyes vagy!

Porsi, könyvesboltban láttam múltkor rajzolnitanulós könyvet, talán Szutyejevtől (Vidám mesék szerzője). De én pl. nem sokat rajzolok a fiamnak, inkább ujjfestékkel együtt maszatoltunk sokat kisebb korában, meg jóérzésből firkálgatok vele. Ő hajlamos volt különben arra, h ő olyat nem tud, inkább nem is... Úgyhogy néha direkt jó, ha nem túl tehetséges a felnőtt. :)
De örülnék, ha elmesélné pl. Orsi is, nála biztos másképp alakult ez.

Bodzi, és más táncoskedvűek! Míg nem tudtok igazán táncolni menni, táncoljatok a babával. Én ma Dorkával táncra perdültem, ahogy az egyik csípőmön ült, megfogtam a kezét, és nagy szájjal nevetett, ahogy előre-hátradöntögettem. Lefotózni sajnos nem tudtam, a fantáziátokra bízom a látványt. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: köszönöm, aranyos vagy.

De klassz lehetett amikor táncoltatok. Szívesen megnéztem volna.

Orsi: tényleg nagyon szépek a munkáid.

Marietta: akkor beírom.

Vicky: drukk nagyon! Már alig várom, hogy módosítani kelljen a táblát, mert zebrás teszted lett!!!!

Ma szóltam a főnökömnek, a melóhelyen a sokadik kismami vagyok és ez jól bekavar a melóba. Hát féltem is rendesen, hogy mit szól. De úgy gondoltam, hogy tudnia kell, hogy ne építsen rám egész évben. Attól tartottam, hogy azt mondja, hogy húzzak a sunyiba táppénzre. De nem, annyira normális volt. És olyan mértékű segítséget ajánlott fel, hogy lehidaltam. Lehet, hogy végig melózhatok. Mert szeretnék. Vágyom én pihenni, de egy hét után megkattannék. Nem kell bejárnom amikortól nem akarok egyáltalán. Postán megkapom a melót és megcsinálom amikor tudom. Sőt, az új munkából már kisebb adagot kapok és ha mostantól segítség kell, azonnal adhatok le munkát. Sőt, várnak vissza, ha a baba is bírja minél hamarabb. Azt azért a babánktól teszem függővé teljesen, ha tudok mellette dolgozni, akkor simán visszamegyek. Már látom magam előtt. Gyönyörű napsütés babuci alszik a kertben a fa árnyékban, kutyik, cicuk mellettünk, kék az ég zöld az egész kert én meg dolgozgatok mellettük. Nagyon fontos nekem, hogy ne csak anya legyek, hanem nő is tudjak maradni, és teljes értékű ember. És ehhez meg szükségem van arra, hogy dolgozzak, különben úgy ézrem, hogy nincs szavazati jogom a családban.

meriann

Ja, és így állunk: :wink:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, ez csudajó! Nemhiába dolgoztál olyan sokat, szeretnek és megbecsülnek és akkor most kímélnek is! Remélem, Te is magadat! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: hát persze, a családom is sokat segít. Húú de nagy már Dorka. Nagyon ügyeses és stabilan áll már. Ajaj, nemsokára lehet futni utána. Olyan gyorsan múlik az idő. Még Ágota most írta, hogy babát vár és azóta már hány topic babánk van.

meriann

Nekem tetszik a tábla, de szerintem Vicky kimaradt belőle... 8)

Esztora, szedek már régóta Lenkei vitamint.

Meri, örülök, hogy bekerültél a táblába a kismamik közé. Jaj de szuper!!!! :D És tényleg fantasztikus látni azt a kis maszatkát, aztán majd milyen nagy maszatka lesz belőle hipp-hopp :)
köszi a homeós infót.

Nán-dorka, igen jól vagyok mostmár. Frontérzékeny lehetek??? franc se tudja. Hát a dvd-t el fogjuk ajándékozni anyóséknak, mert nekik még nincs, nekünk meg van és elégedettek vagyunk vele, így nem akarjuk halmozni a dvd lejátszókat.
Bali képet mindjárt keresek és csatolok.
Doró milyen ügyes, ül, áll, irtó nagy léptékben halad!!!

Angyalkrisz is milyen régen volt már... Csajok! Hol vagytok elveszve??? Na nem mintha én olyan sűrűn lennék, de azért néha írok egy-két sort.
szerika

Kép
szerika

És íme egy hisztis kép (este lefekvés előtt):

Kép
szerika

Sziasztok!

MErike,
annyira örülök, hogy minden rendben van.
Gratula mazsolához. Aztán növeszt jó nagyra :)
A tábla jó lett szerintem.

Arwen,
jól zajlik az élet nálatok.
Apának gyors felépülést.

Orsi,
Akartam még Neked írni a múltkor, hogy Bence is rengeteget beszél. Tegnap rájött, hogy milyen klassz dolog hangosan sikongatni. Azóta ezt a tudományát hallgatom folyamatosan :)
Annyira aranyos.

Nándorka,
Szépen áll a leányzó.
A táncterápiát már sokszor bevetettem és Bence imádja. Annyira nevet, mikor táncolunk együtt. (Nem lehet elég korán kezdeni :lol: )

Szeri,
Bali még mindig csuda aranyos.
Még a nyüszis képen is :)

Marietta,
ezt a védőnőt le kellene lőni :)
Irtó csinos vagy szerintem is. Csak pocira híztál.
Szerintem teljesen normális méretű a pocakod, enyém sem volt nagyobb ekkor:

20. heti pocifotó

Kép

Kép
bodzi

Bodzi, neked nem is nagyon volt pocid 20 hetesen. Nekem ekkora most kábé a hasam gyerek nélkül :(

Esztora, hogy csináltad a rizottót Nyunyinak? Rendes, fehér rizsből? Ízlett neki? Estére én is szeretnék Balinak csinálni, kiváncsi vagyok mit szól hozzá, rizst még nem adtam neki.

Viszont teljesen kétségbe vagyok esve, mert nem fogadja el a darabos kaját és folyton öklendezik. A vele egykorúak már mind darabost esznek, legalábbis a környezetemben. Remélem nem kell egész életemben turmixolgatni neki!
szerika

Szerika én bio rizst vettem pici olajon megpirítottam felöntöttem 2szer annyi vízzel tettem rá a zöldség keverékből ízesitőnek.amikor már kész volt tettem rá még pici vízet meg répát,krumplit,cukkinit.a cukkinit később mert hamarabb puhul.végén turmixoltam
Nyunyinak ízlett szereti a rizst,tegnap Holle rizspépet evett barackkal.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, köszi. Háááát... darabosan nem ette meg a rizst, úgyhogy vízzel jócskán fel kellett hígítanom. Így nem tudom mi lesz, ha minimális darabosan se kéri a kaját :shock:

Vicky, megadrukkkkkkk!!!!! Holnap teszt??? Nagyon izgulok értetek!!! :lol: :P
szerika

Sziasztok,

tegnap írtam sokat, de elszállt. :(

Most újra, de asszem csak röviden. :oops:

Merike:
gratula az uh-hoz. :)
A táblát köszönjük, nagyon szép lett. :)
Sztem is kimaradt Vicky. :oops:

Orsi:
Samu tiszta Te. :)

Nándorka:
gratula Dorkának. :) Nagyon ügyes.

Esztora:
Nyunyi is rém cuki. :) Milyen nagy lett. :wink:

Porsikám:
semmi gond. :) Én is feledékeny vagyok. :wink:

Szeri:
Bali hatalmas lett. Nagyon szép és a haja....

Csipcsap:
szép a pocid.
Védőnőt meg lesz@rni!!!
Engem is bactatott mindenki. 20. hétre 1.5 kg-ot híztam és diétára fogtak. :twisted: :twisted: :twisted: na persze. :lol: :lol: :lol:

Vicky:
nagyon drukkolok. Hétfőn teszt???

Remélem senki nem maradt ki. :)

Lilla 5 hónapos, 7360 g, 66 cm. Forog-pörög és próbál felülni. :)
Iszonyat jó baba, én meg iszonyat mázlista vagyok. :)

pár kép:
Kép

Kép

szép estét. :)

Kép
Kép
h@jni

sziasztok lányok,

újra itthon vagyok :D Próbáltam visszaolvasni, de előre is bocs, ha valamit kihagytam véletlenül...

Először is:
Merike nagyon örülök, hogy minden rendben!!!!!!!!! És hogy a munkahelyeden is iyen szuperül állnak a dologhoz, szinte hihetetlen :D :D Csak egy dologban nem értek egyet, szerintem egy nő akkor is teljes értékű ember, ha "csak" gyereket nevel egy pár évig...ne gondold, hogy ez nem így van!!!!!!!!

Marietta, irtó csini kismami vagy!!!!!!!!!!!! :D Méghogy sokat híztál!!! :evil: 42 hónap, elbújhatok melletted, bár már 20 fölött tartok, de már nem számolom... :(

Szeri, Balázsról nagyon szuperek a képek, milyen nagyfiú!

Dorka, Doró tényleg nagy léptékekkel halad, hihetetlen, hogy már áll!!!

Hajni, remélem Lilla már teljesen jól van, a képek alapján is látszik, hogy jó húsban van és elégedett, nyugodt baba! A tábliból direkt maradtam ki :D vagyis én kértem Merit, hgoy vegyen ki.

Arwen, remélem a párod már jobban van! Nem lehet könnyű, jól összejött minden Nálatok mostanában...

Esztora, Nyunyinak boldog névnapot így utólag!!!!

Holnap reggel tesztelek. Nem érzek semmit, a hőm 2 napja leesett, de ma visszament, szórakozik velem, a fene se érti...na holnap minden kiderül, már jól kibőgtem magam, amikor leesett, úgyhogy meglepetés nem fog érni holnap...

Pusz

Kép
vickybabe

Nunu lázas tegnap óta .kedve jó most is kommandózik 38,7 hővel?!
eszik alszik estére kicsit elbágyad ki érti?
felső fog a gyanú iszonyat pufi az ínye.

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, Viki, úgy-de-úgy drukkolok Neked!
Nahát, a hőd! Kiakasztó lehet, h így "dobál" a remény és csalódás közt!
Párod megnyugodott, h hazaértél? :wink:
Én emlékeztem, h Te kérted, h vegyen ki a táblából Meri. (juhéjj, nincs memóriazavarom! :D ) De aztán elfelejtettem megírni (vagy mégis? :roll: :lol: )
Úgy izgulok Érted!

Hajni, gyönyörű édesek a gyerekek. És mekkora ez a lány!

Meri, félig komolyan kérdezted múltkor, Doró csak a koszos cipőkre bukik-e. A válasz: mindenre. Hihetetlen, mennyire érdeklődő! Édesen felkéredzkedik az ölembe, de amint fönt van, pakolná is már le az asztalt, ami mellett ülök!

kösz a gratulációkat. azt meséltem, h a fiam 8 és fél hónaposan ült és 8 és 3/4 hónaposan állt fel, Dorka meg 8 hét 2 hetesen ült és 8 hét 3 hetesen állt fel? most csodálkoztam rá erre! és kilók tekintetében is majdnem uúgy alakulnak. és a tetjébe mindenki azt mondja, aki ismerte a fiút babának, h tiszta olyan Dorka.

Én is gondoltam, h reagálok Merire múltkor, amire Te, Viki. Meri magáról írta, h mit érezne, nem általánosságban, nyilván nem gondolja másról, h nem teljesértékű, ha otthon babázik (pl. rólam most :D ). Bennem egy olyan gondolat volt, h talán érdemes ezen elgondolkozni, Meri, mert - ahogy Te is írtad - lehetséges, h a baba igényelni fogja, h Te minél többet legyél vele, vagy Te is így érzed - és ha mindehhez a háttérben egy nem-teljesértékűség érzése társul, az egy nehéz érzelmi helyzet lenne. De biztos gondolkodtál is már ezen, és a szíved meg fogja súgni, mit tegyél.

Kép

Kép
nán-dorka

Nyunyinak jobbulást és boldog Nyunyi-napot utólag is, asszem csak akartam írni!
(tegnap én is lázas voltam, ma már jobb. csak családi uszizás maradt el, pedig de jó lett volna! most apja és fia úsznak.)

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?