Sziasztok Drágáim!
Szeri:D
De jó, hogy nincs semmi gond! Bár ez a gyengeség, szédülés nem hangzik túl jól....nem vagy Te vérszegény véletlen? Meg mondjuk ezek a frontok is brutálak voltak...
Hajnikám:D
Ákos 8 hetes kora óta csak napi négyszer evett és átaludta az éjszakát. Napközben pedig két étkezés között másfél-két órákat aludt. Bezzeg most....én is azt mondom, mint Dorka, amíg gyarapszik, kiegyensúlyozott, addig nincs baj! És gyönyörűen fejlődik! Úgyhogy nyugi, és szerintem is használd ki, amíg tart, mert ákos most 3-4szer kel éjjel és napközben 2 órát alszik összesen, úgy 3-4 részletben.
Hú, bocsi, nem tudom, miért nem emélkeztem rá, hogyLilla nem szopizott.olyan az agyam, mint a szita....
Dorka:D
Jajj, annyira megétrtem, amit írtál! Én is annyiszor érzem ezt, és ilyenkor mindíg elgondolkodom, hogy hogy lehet ez, mikor annyira szerettem volna Gyereket...de állítólag ez normális:D Pont mondtam a Férjemnek, hogy azért jó, hogy korán szültünk, mert most per pillanat mindketten úgy érezük, hogy 4-5 évnél előbb semmiképp nem szeretnénk második babát (aztán ez még változhat), de ha így lesz, akkor is még fiatalabbak leszünk, mint sok barátunk az első Gyereke születésekor. Most úgy érzem, hogy képtelen vagyok ezt mégegyszer végigcsinálni, pedig Ákos igazán "rendes" gyerek, és biztos lesz ez még másképp...
Majd juttassátok eszembe, mikor néhány év műlva itt fogok sírni, hogy megint megjöttt...
:):):):):
Vicky:D
Na, akkor a Párod most alá lett vetveegy kis egészséges féltékenység terápiának;D
A biztos rosszról meg az jutott eszembe, hogy egy barátnőm két héttel az elmaradt mensi után tesztelt csak pozitívat (pedig minden nap ellőtt egyet a kimaradt mensi után), és most mér lssan négy hónapos a kislánya...
De Te úgyis egyből pozitívat fogsz tesztelni, mert az ikrekkel magasabb a HCG:D
ORsikám:D
Én már a múltkor mondtam, hogy Samci Rád hasonlít!!
Helyes, helyes, tessék csak venni egy lottószelvényt;) Jajj, a Réka...a Férjem egyszer végignézte, ahogy tornázom rá, és csak annyit mondott: " Már értem, hogy miért gyúr a Norbi annyit...ezt a hangot 10 percig is nehéz elviselni."
Én egyébként szeretem a gyakorlatait, nekem anno bevált, de most a nagy fogyásban annyira gusztustalan volt ahogy a Norbi meg a csapata viselkedett, (pedig nem is néztem, csak a döntőt,de az is elég volt) , hogy most bojkottálom a családot:D:D:D:D Azztén lehet, hogy ha már nagyon lógni fog a s.ggem, akkor ráfanyalodom, de most inkább jógázom, meg piltes-ezem, és sokat sétálok:D:D:D
GYönyörűek a munkáid, komolyan, csak ámulok...
Jajj, Bodzikám:D
Tényleg, Te jártál latintáncolni! Salsa volt, ugye? És hogy Apával is ott ismerkedtetek meg...hát ez külön ad egy plusz hangulatot minden közös tánchoz, igaz?
Sok -sok puszi mindenkinek!