Új privát üzeneted érkezett!

Zita :)
Oké! Majd megdumáljuk, mikor jöttök el érte! :wink:
Elküldöm priviben a telószámom!

Zitacicu :)
Gratulálok a vizsgákhoz, ügyes voltál!! :D
A 4-es se rossz jegy ennyi beteg gyerek mellett, meg Te is beteg voltál/vagy! :wink:
A Bioptron lámpát naponta 2-3 alkalommal kell 4-6 percig (két percenként sípol) egy területre. De nem lehet túladagolni, ha tovább lámpázol se lesz semmi baj! :wink:
Az infra lámpával kapcs. nem vagyok 100%-ig biztos, de azt hiszem 4-5 percnél tovább nem lehet egyszerre, de hogy hányszor egy nap azt se tudom. :oops: Enikő sztem ezt tudni fogja! :wink:

Karmen :)
Orsinak jobbulást!! Nem hangzik vmi jól ez a hólyaggyulladás! :cry:

Kép
Kép
zituska28

Ígért képek:

Lindus 2 éves
Kép

Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

testvéri szeretet:

Kép

Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

játékdzsungel:

Kép

Kép

Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Egyik kedvenc képem, költözés napján, egyhén koszos padlón

Kép

karácsony:

Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

lelőttem magam :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Halihó!

Zitacicu, nagyon szépek az eredményeid, gratulálok hozzá! :wink: Tényleg szép teljesítmény 3 gyerkőc mellett! :lol: Remélem, Máténak nem lesz arcüreggyuszija és nem kell felszúrni. :?

Melinda, na végre, ezer éve vártam képeket a csajokról. Nagyon szépek, annyira irigykedek rád! (Azért nem cserélném el Lalit semmi pénzért.... :lol: De remélem, lesz egyszer egy hugija. :wink: )

Zituska, végre Noémi rendbejön lassacskán, jól kifogtátok ezt a makacs betegséget. :( Te javulsz már? Mázlid volt, hogy visszakaptad a kisruhákat a gyerekágyon. Jártok már ki sétálni?

Karmen, szegény Orsi, felfázott valahol? Nem segítene neki egy kicsit egy jó meleg fürdő, hogy ellepje a kis derekát? Meg sok tea. Jobbulást neki!

Enikő, mi van Danival? Elvitted dokihoz? Aprajafalva hogy van?

Binyek, a szopipárna tényleg egy áldás, terhesen nem is tudok jobbat az alváshoz, baromi kényelmes, én bárhol voltam, anyuéknál, kórházban, cipeltem magammal. :D Szoptatni én nem tudok rajta annyira kényelmesen, de Lali jól elvan benne napközben, és tuti a szopival is csak próbálkozni kellene kicsit, hogy kitapasztaljam, hogy jó.

Csajok, a két hós oltást (és a többi kötelezőt) hova kapja a kicsi? Kezébe, lábába? És ezeket nekem kell megvenni és elvinni a doktornénihez, vagy őnála ott van már és ott kell kifizetni? A beadásért kell fizetni? Úgy néz ki, március 4-én kapja Lali az elsőt.
Én holnap megyek dokihoz műtétügyben, hétfőn azt mondta, várjunk még vele. :shock: De holnap be kell mennem hozzá, megbeszéljük, hogyan tovább. :shock:
Javulgatok, megjött az étvágyam. :lol: Egész nap csak ennék! :roll:

Kép
szilcsi

Norus, köszi a megnyugtatást. Tapasztalatlan első gyermekes anyuka már kezdte azt hinni, hogy valami komoly, végzetes baja van a gyerekének, hogy nem tud kakilni. :oops: :shock: :lol: Vettem ma Mecsek teát, kipróbáljuk, hátha...

Kép
szilcsi

Szilcsi!
A 2 hónapos szurit a lábába fogja kapni. Az ott van a dokinál és a kötelező oltásokért nem kell fizetni. Majd utána kell rá figyelni, lázkúpot adni neki oltás után és este is, de ezt majd a doki úgyis elmondja.

Melinda!
A lánykáid nagyon édesek! :D

Zsuzsu!
A pisijárat ismerős, de ezt leszámítva hogy viseled a pocakosodást? :lol:

Zitacicu!
Gratula a vizsgához! :D

Betty
Kép
rbetty

Zitacicu!
Grat a vizsgákhoz!
Az infralámpát úgy tudom, hogy minimum 40centiről lehet használni, tehát jó távol ültesd és a szemeket be kell csukni, és kb.2-3percig kell lámpázni! De utánanézek pontosabban!

Karmen!
Írnál priviben lakcímet és elpostázom a Delikátos papírokat!

Melinda29!
Nem lehetséges, hogy találkoztunk a Ringatón???

Kép
kajla

Szerintem Szegeden volt Alma koncert január végén! Legalábbis én úgy láttam! :shock:

Kép
kajla

Kajla! Sosem voltunk Ringatón. :)

Köszi a dícséreteket a lányokra. :) Imádjuk őket!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kajla! Nagyon köszönöm!!! irok.

Zitacicu! Gratulálok a vizsgához! Remélem én is hogy nem lesz arcüreggyull.-tok!

Zituska! Örülök hogy Noéminek nem kellett gyogyszer.

Engem délben hivott az ovi, hozzam haza Orsit mert nagyon sir, hogy fáj és nem tudnak töle aludni a többiek. Na mikor odaértem pont pisilni volt és meg sem nyikkant, ahogy itthon azóta sem. Hogy mi lehetett de. nem tudom, de tényleg orditott a fájdalomtol. Azért megy most a kamillatea, most meg éppen kamillás ülöfürdöt vesz. Reggel ha megint fájni fog viszünk vizeletet a dokinéninek.

Melinda! nagyon szépek a lányok, nekem az alvós képek tetszenek a legjobban!!

Szilcsi! Enyémek ugyan sosem voltak lázasak szurik után, de kupot legalább utána mindig adtam, mert fájdalomcsillapito is. Borogatás jo rá, nekem több kup nem kellett mert nem fájt nekik és nem volt lázuk, de majd látod

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda29!
Bocsi!!! :oops:
A karácsonyi képeken gyönyörű a lányok ruhája! Vetted vagy varrattad?
Lesz 2 esküvőnk nyáron, Reginek szeretnék venni valami szép fodros kisruhát!

Kép
kajla

Sziasztok!

Zitacicu!
Gratulálok a vizsgádhoz!Ügyes vagy!

Melinda!
Nagyon szépségesek a lányok! :lol:
Az én anyukám is ott dolgozott vmikor! :wink:

Zituska!
Jobbulást!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kajla! Semmi gond. :) Lotti ruháját anyósom varrta (tavalyi királylány farsang),Lindiét kaptuk (külföldről).

Karmen! Szegény Orsinak remélem nem lesz semmi komolyabb baja.

Csibe! 1999 óta ott vagyok. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen!
Gyors gyógyulást Orsikának!

Hol kaphatók ezek a gyógycipők????
Nekünk kellene.

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Alma koncer lehet,hogy volt.Én eddig nem is ismertem őket.Most kezdtem csak kutakodni utánuk.Almák honlapján nem láttam,hogy közeljövőben jönnének Szegedre.

E.

szilde
Szeged

Zituska!
De cuki Noémi.Édes.:)
Ilyen fürdető kütyüt hol lehet kapni amibe berakod a kicsit?Külön is lehet venni,v. csak káddal együtt?

Melinda!
Szépek a lányok!Nem semmi,hogy Linda már két éves elmúlt!!
Nagyon megható,hogy így szeretik egymást a tesók.
Remélem nálunk is így lesz!

Edit

szilde
Szeged

Hali.

Enikő, na mintha a férjemet hallanám: ő is mondja, hogy neki is kéne külön szopispárna. :)
Majd egyszer tegyél már képet az éppholérteafáradtság Zalánról. Jó?

Melinda, én annyira nem utálom. :D Még voltam is ott jelentkezni, de nem vettek fel.

Bea, szerintem az eldobható nem mosható, mert az olyan papírszerűségből van, én úgy éreztem, mikor használtam. Mondjuk én az ötöt sem használtam el, már a harmadik napon elég volt a rendes alsónemű.

Zituska, jó, hogy minden OK Noémivel és Botival.
Na igen, a szopipárna nálunk a kanalas evésnél tett jó szolgálatot, annak támasztottuk neki Peti. Mostanság már a széken eszi a kanalas kaját, a tápiját meg a fotelban gurítja le. :D

Binyek, most, hogy Dancsi leírta, nekem is nagy segítség volt szülés után, szerintem ha nem lett volna, ezer évig tartott volna kikászálódni az ágyból a csaszis sebemmel. Minden szobatársam irigykedett, hogy van segítségem.

Zitacicu, gratula!

Melinda, nagyon jók a képek. Nem tudom, nekem valahogy Lindi sokkal érettebbnek tűnik a korához képest...vagy csak Lotti számomra babás mosolya csapott be? :?

Szilcsi, a kötelező szurik ingyenesek, a beadásért sem kell fizetni. Megvenni sem kell, van a dokinál. Legalábbis nálunk. Ja, Peti combba kapta. Nálunk egy csöpp hőemelkedés volt a mellékhatása.

Szilde, ilyen fürdetőakármit bármelyik bababoltban vehetsz. Nekünk is volt, még az elején használtuk, de rájöttem, hogy a hátmosáshoz így is úgy is ki kell belőle venni, szóval nem épp 100%-os találmány.

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda :)
Szépek a csajok! :D Nekem is az alvós tetszik a legjobban! :D
Boti is imádja a tesóját, sztem ők is fognak még így szunyálni együtt! :D

Szilcsi :)
Már jobban vagyok, csak kicsit még köhögök, de ez már semmi.
Még nem voltunk sétálni, mert vmelyik gyerek mindig beteg volt, így nem akartam neki indulni. Remélem jövőhéten már sikerül kimozdulni!
Oltás: A kötelezőért nem kell fizetni, és ott van a dokinál, nem kell kiváltanod. A combjukba kapják, érdemes utána borogatni. Lázcsill. sztem csak akkor kell, ha tényleg lázas lenne.

Szilde :)
Külön is lehet kapni ilyen ülőkét a kádba! Nagyon praktikus, könnyű benne fürdetni a babát! :wink:
Sztem bármelyik bababoltba lehet kapni! :wink:

Megyek, mindjárt pancsizik a csajom...kicsit későn, de ma így jön össze. :oops:

Kép
Kép
zituska28

Köszi a gratulákat aranyosak vagytok!!

Melinda!
Édesek a csajok nagyon.

Itthon a két pasi nagyon be van rekedve Norbinak folyik az orra megint ,viszont Máté szuper ógyesen kifújja az orrát tűri a lámpázást a szemcseppet orrcseppet.Nagyon büszke vagyok rá olyan aranyos.

Nekem brutál ronda cuccc jön az orromból nem akarom részletezni ... :roll: :cry: ,de legalább már nem fáj az arcom.

Mostmár én is adós vagyok képekkel sül is a képem de majd apát réveszem hogy kicsinyítsen képeket

Kép
Kép
zitacicu2

Kép Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Barniról egy pár kép!!! :wink: :lol:

Kép
bibi226

Szilcsi!

Én sem adtam lázcsill. kúpot,annak ellenére, hogy mondta a doki, hogy adjak,de én nem akarom tömni feleslegesen gyógyszerrel,így gondoltam ha lázas lesz,majd kap.De nem kellett egyszer sem még. Kop-kop!

Eszter!

Dorottya hogy viselte a 15 hós szurit?Lett vmi tünet 1 hét után???
20140113113746

Melinda!

Nagyon szépek a csajaid,nekem is az együttalvós tetszik a legjobban! :D Nagyon jó, hogy így szeretik egymást!

Bibi!

Barni csúcs!Tiszta apja! :D
20140113113746

Szilde! 1. háziorvosi beutalo ortopédiára 2. ortopédián megnézik a gyerek lábát és ha az orvos szerint is kell felirja neki a gyógycipöt 3. megrendeled (febr. végéig ingyenes de irtam csak ha 9 hónapja nem kapott cipőt akkor jár neki) szoval siess mert szerintem elöjegyzés is van nálatok is a dokihoz (pedig irtam pár hete hogy most akcio van!! Remélem nem csusztok le róla!)

Melinda! Nekem is nagyon tetszenek a ruhák! És jól áll nekik! :)

Zitacicu! A lámpa biztosan sokat használ majd, Orsi nem türi, én hiába kértem kölcsön.

Orsi már jobban van, de azért a doki elküldte tenyésztésre a vizeletet, hétföre lesz meg. Addig marad a tea, és az ülöfürdö.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi Karmen!
Van már receptünk az ortopédiáról,és nem váltottam ki.
Igaz lejárt,de utána lehet pecsételtetni.Viszont most kivételesen cipő helyett emelést kértem.. :shock: ,és ez a nagyobb gond,hogy átírnák-e?

Örülök,hogy Orsi javul.Hannának is piros a popsija.Most kaptunk rá kenőcsöt.Tenyésztés péntekre lesz meg.
Mondta a doktornő,hogy az is baj,hogy ugye oviban közös Wc-t sokan használják,kevés WC papírt adnak..
E.

szilde
Szeged

Karmen!
Privi ment!
E.

szilde
Szeged

karmen,szegény Orsi!!!
Jobbulást neki!!! :wink:

Kép
bibi226

Anett,néztem Málnus képeit,nagyon aranyos!!!!
Igen,Barni tiszta az apja!!!
Összehasonlítottuk a férjem fényképeivel,mikor 2-3 éves volt,hát.............
Belőlem ,külsőleg semmit nem örökölt!!!! 8)

Melinda,nagyon szépek a lánykáid!!!
Még "adós" vagy nekem egy képpel!!!

Zita,nagyon köszönöm a boltot amit ajánlottál,megrendeltem a villamost,és a trolit,holnapra majd hozzák is!!!
Nagyon rendik voltak,és ráadásul vásárlóim is voltak az interfructba!!!

Kép
bibi226

Kép

Kép
bibi226

Bibi!
Igaz én apát nem láttam,de én meg úgy látom Barni nagyon is hasonlít rád.. :oops: Mintha a tükörképed lenne.

Lányok!
Hol lehet kapni jó minőségű gyerekharisnyát jó áron,ami nem bolyhosodik(legalábbis nem nagyon.)??
Egy ideje nem találok Hannára valót,szépet.

Szösztelenítő masinával leszedtem a göböket a harisnyáiról, és úgy tünt járható út.
Viszont azóta rejtélyes módon folyton kilyukadnak...

:shock: :shock: :evil:
Most aztán kellene neki csomó harisnya meg zokni.Igaz lassan ki is növi őket.

Edit

szilde
Szeged

Karmen!

Máté se tűri az infrát azt mondja nem szereti a meleget,de a bioptron az nagyon jó mert nem érzi ha melegíti és nyugton is marad a kezemben 6-6 percig.
Norbikának is a bioptront használom,de neki a 2 perc is szenvedés a végén már ordít,de nem érdekel gyógyuljon meg hamar az a lényeg.Ja meg az orrszívást is végigüvölti.

Nemsoká megyek vezetni,már túl nyugodt voltam tegnap kell egy kis stressz újra.. :roll: a felvételihez kell gyakorolni az oktatóval.Kiváncsi vagyok milyen leszek

Enikő!
Danit elvitted dokihoz??Arcod?Hallod nekem egyszerűen nincs időm csak napi egyszer lámpázni magam pedig sokkal többször kéne.Már lassan elfogy a gyógyszerem és most reggel megint piszkosul fájt....Remélem nem kell felszúrni.
Na lépek amíg odavagyok megkérem apát csináljon kicsi képeket.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Szuper a sok kép! :lol: :lol: :lol: Szépek a gyerkőcök nagyon!
Bibi: Szerintem Barni egy kicsit hasonlít Rád is! :wink: (legalábbis a képen úgy tűnik! )

Anett: Köszi a kérdésed, egyelőre nem vettem észre semmi tünetet, szerencsére! Jó náthás a csajszi, remélem tényleg csak megfázott, nem valami komoly... mindig olyan érzésem van ezeknél az enyhébb tüneteknél, hogy elbagatelizálom a betegséget! Igaz, a doktornőnk azt mondta, hogy észre fogom venni, ha beteg a gyerek! 8)

Zitacicu: Gratulálok a vizsgákhoz!!!! :) És gyógyuljatok!

Edit: A harisnyák, amiket vettem, eddig még mind kibolyhosodtak, igaz, mi nadrág alá hordjuk, de kifordítva, kímélőn mosom őket! :? Egyáltalán létezik olyan, ami nem bolyhosodik??? :D Legutóbb a Jysk-ben vettem, szerintem nagyon jól néznek ki (1 csíkos, 1 egyszínű és 1 mintás), sok benne a pamut, nem izzad annyira a lába benne Dorónak, 2000Ft/3 pár. (most akciósan) Talán egy kicsit jobb, mint az eddigiek... :wink: Ha találsz boholymenteset, írd meg lényszi, hol vetted! :D

Végre itt a jó idő! Ezerrel sétálunk napi kétszer, meg kertészkedünk! :lol: :lol: :lol:

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Ja! Két dolog elmaradt!

Zsuzsáknak, Zsuzsannáknak, Bernadetteknek nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is! :D :D :D

Edit: Kicsit mérethiányosak voltak már a harisnyák a hét elején, amikor voltam, főként olyan 116-122/128 körüliek voltak!

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Dobok én is pár képet, most csomagoltam össze a nagyinak, titeket sem kiméllek ha nem baj :).

Még előtte:
- Névnaposok, szülinaposok sok boldogságot!
- Zsuzsunak duplán! :lol:
- betegeknek gyógyulást (magunknak is :()

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

SZilde!

Én a Mars téri piacon vettem nagyon jót. A bazársor sarkán van egy zoknis. Ott az a régi típusú patentmintás sztem egyálatlán nem bolyhosodik ;)
Vendég

Cseppek! De nagy már Zolka!! olyan ritkán lehet öt látni :(

Bibi! Szerintem meg hasonlit Rád Barni!

Zitacicu! Én Bioptront akartam irni, szoval azt nem türi Orsi hogy az arcába világitsam. Térdét hagyni szokta, de ekcéma még jobban fellángolt töle. Igaz nem néztem meg elötte milyen szinnel kellett volna és csak azt kaptuk meg ami a lámpában volt, nem tudtam cserélni sem, lehet ez volt az oka.

Hefe! Én 1 hónapja vettem Orsinak 4-5 évesre való harisnyát (ugye ö most lett 4 éves) szerintem 3nál többre nem jó :( Ilyen is van. Ja és még ki sem mostam, gondolom még megy is össze :( :( Igy marad az hogy továbbadom.

Anett! Örülök hogy nem kellett mégsem a kúp!

Valaki itt adószakértő v. könyvelő itt? Lenne egy rövid kérdésem :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi! Egy csomó képet már küldtem neked a gmail-es címemről. Nem kaptad meg őket?

Karmen! Egyik sem vagyok, de ha tudok, segítek.

Cseppek! De cukker a fiacskád, és tényleg olyan ritkán látjuk őt itt. :) Mondom ezt én. :lol:

Szilde! A D2-ben (Vásárhelyi P. utca) szerintem egészen jó minőségű harisnyát kapni, nem horror áron.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Melinda!
Linda olyan nagy már, nem is babás. :-) A tesós képet megkönnyeztem, szép család vagytok!

Bibi!
Barni és a vonatok... :D :D vagány kispasi!!!!!

Cseppek!
Ez a vigyor........ :lol: :lol: :lol: Köszi a dupla boldogságot! :lol:

Betty!
Köszi a kérdést, már "csak 3 óránként van pisijárat, éjjel pedig sikerül 4 órát is aludnom! :lol: Jól vagyunk, érzem, h alakul át a testem, de boldog vagyok, h ÉLETET hordozok ismét.

Kismamik!
A második babánál Ti is előbb éreztétek, h nő a pocak??!
Férjecském megkérdezte: mi van, ha Ő is fiú? Mondom, akkor én a menyeimet fogom lányomként szeretni :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

szilde: kár, mentünk volna mi is. :( De nehogy lemaradjunk megint, legközelebb június 22.: http://www.almazenekar.hu/concerts.php
A Halász Judit mikor lesz?

zitacicu: gratula! :)

szilcsi: örülök, ha megnyugtattalak! :wink:

Harisnya: C&A? Én vettem Baby Club-ost a tv-en használtan, és nem bolyhos.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

zsuzsu: Beával együtt hajtogatjuk mindig, hogy a pocakunk sokkal előbb lett sokkal nagyobb. :lol: Nekem kb. 5-6 hetesen volt akkora, mint Marcsival 4 hónaposan, és a 7. hónapban akkora lett, mint Marcsival a legvégén. De mindenkitől ezt hallom.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zsuzsu!

Iiiiiiigeeeeen. Már most olyan vagyok, mint egy dózer... emlékszem Rékával még 20 hetesen se látszott a hasam, pedig akkor úúúúúgy vártam :lol:
Vendég

Köszi csajok, akkor nem vagyok "rendkívül eset! " :oops: :lol: :oops: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hali.

Bibi, nagyon édes a fiad! Tiszta apája! De ezen a közös képen a mosolyotok totálisan egyforma!

Szilde, hát azért gáz, hogy az óvodában valami popsipirosító fertőzést szedett össze Hanna...
Én szép harisnyákat láttam anno a D2-ben, de most állítólag a Centrumban is vannak.

Cseppek, de jó, hogy tettél fel képeket. Emlékszem, régebben volt egy kép, azon is pont ugyanígy grimaszolt a fiad!

Kármen, nekem van papírom könyvelő végzettségről. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Kármen,
Én is könyvelő lennék, meg egy adótanácsadói papirom is van, de már lassan 2 éve porosodnak. De ha tudok természetesen segitek!

Szilde,
Ilyen fürdető kütyüt hol lehet kapni amibe berakod a kicsit?Külön is lehet venni,v. csak káddal együtt?

Én az enyémet szivesen odaadom neked, ha Szegeden járok, rózsaszin, de egyáltalán nem használtuk!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Melinda,nem kaptam meg!!!! :cry:
losonczpeter@tvnetwork.hu-ra küldd már el légyszíves!!!
köszönöm!

köszönöm a dícséreteket,barni nevében is!!!!

Kép
bibi226

Egy gyors bekukk egy kép erejéig!
Réka és a doboz: Kép

Kép
gyanixi

Bibi! Elküldtem, remélem most már megkapod. :)

Niki! Édes a lányod "kalapja"! :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?