Halihó!
Zitacicu, nagyon szépek az eredményeid, gratulálok hozzá!
Tényleg szép teljesítmény 3 gyerkőc mellett!
Remélem, Máténak nem lesz arcüreggyuszija és nem kell felszúrni.
Melinda, na végre, ezer éve vártam képeket a csajokról. Nagyon szépek, annyira irigykedek rád! (Azért nem cserélném el Lalit semmi pénzért....
De remélem, lesz egyszer egy hugija.
)
Zituska, végre Noémi rendbejön lassacskán, jól kifogtátok ezt a makacs betegséget.
Te javulsz már? Mázlid volt, hogy visszakaptad a kisruhákat a gyerekágyon. Jártok már ki sétálni?
Karmen, szegény Orsi, felfázott valahol? Nem segítene neki egy kicsit egy jó meleg fürdő, hogy ellepje a kis derekát? Meg sok tea. Jobbulást neki!
Enikő, mi van Danival? Elvitted dokihoz? Aprajafalva hogy van?
Binyek, a szopipárna tényleg egy áldás, terhesen nem is tudok jobbat az alváshoz, baromi kényelmes, én bárhol voltam, anyuéknál, kórházban, cipeltem magammal.
Szoptatni én nem tudok rajta annyira kényelmesen, de Lali jól elvan benne napközben, és tuti a szopival is csak próbálkozni kellene kicsit, hogy kitapasztaljam, hogy jó.
Csajok, a két hós oltást (és a többi kötelezőt) hova kapja a kicsi? Kezébe, lábába? És ezeket nekem kell megvenni és elvinni a doktornénihez, vagy őnála ott van már és ott kell kifizetni? A beadásért kell fizetni? Úgy néz ki, március 4-én kapja Lali az elsőt.
Én holnap megyek dokihoz műtétügyben, hétfőn azt mondta, várjunk még vele.
De holnap be kell mennem hozzá, megbeszéljük, hogyan tovább.
Javulgatok, megjött az étvágyam.
Egész nap csak ennék!