Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska - gyönyörű a kislányotok a videón!!!!!!!! Nagyon szép az összeállítás!

Hajnóca - hát Bogyika nem semmi! Ez már kezdődő vonzóerő!!!!! De apa sem semmi.... :lol:

Dezsina - hmmm diéta. Igen, elkezdtem, de holnap megyünk dr. bácsihoz naggggyon szigorúan majd akkor ha rábólint. Eddig soha nem voltam éhes a napi 3-szori evéssel, most fel tudnék falni mindent itthon, pedig ma már 4-szer ettem. Persze keveset, számolgatva.... :cry: No, majd belejövök!!! Janka meg dörömböl odabentről, hogy ma se kakaó, se mézes tea, meg különben is hol az ebéd után járó keksz, a délutáni nasi-túrókrém.... :lol: Hát van mit magyarázkodnom :lol: :lol: Apa is diétázik - ma nem evett a töltött paprikához kenyeret, csak kb. fél kiló krumplit, és ebéd után betermelt egy fél doboz banános csokit. Az előbb iszonyúan korgott a gyomra, mondtam, natúr joghurt, gyümölcs, sárgarépa (hát sehol nem találom a maradék banánost...... :shock: nem baj, legalább van min jót mulatnunk!) Megkértem, hogy hozza le a padlásról a tonnányi gyerekruha egy részét, átnézegetném őket, közölte, hogy nem teszi, mert nem győzzük majd innen-oda pakolni és vissza. Nézegettünk komódokat, szekrényeket, rögtön 4000 lett a vérnyomása az áraktól, így most kiment a kertbe tenni-venni. Lehet, hogy kivitte a banánost? :roll:

Kép

Kép
julika79

Julika!

Annyira örülök, hogy eddig minden rendben! Rengeteg erőt adsz, hogy van remény! :wink: Gratulálok a 28 héthez! :wink:
Vendég

Julika,
édes ahogy leírod a veletek történteket. :D :D
Nem lesz egy leányálom a diéta, de ha ez kell ahhoz, hogy rendben legyetek, akkor odase neki. :)
Persze az ember ilyenkor a legéhesebb és ilyenkor kíván olyanokat ami tilos vagy nem lehet. :?

Kiscsillag írta múltkor, hogy itt fogják rúgatni a Hammert a ház elött. :lol:
Tudom, hogy apa sem semmi. :lol: Ezért is tetszett meg, lett anno szimpatikus és számomra vonzó. :D :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,
Brumi, drukkolok, most Te vagy az egyetlen, akiért a finisben izgulunk.
A kismamáknak sok örömöt kívánok és gratula az újabb hetek betöltéséhez, a várakozóknak pedig (magamat is beleértve :wink: ) kitartást!!!

Kép
petne

Szia Lmami!
Most már nem ér megint eltűnni :D ...mint a múltkor :wink:
Drukk a szurikhoz.A Gonal jó,nem kell vele vacakolni.Elöször állítsátok a legkissebbre,és nyomjátok ki.Így légtelenítesz.Utána beállítod az adagodat,ami úgy is marad,és már csak a toll végét kell mindig kihúzni,felrakni a tűt,és bökni.Aranyos vékony pici tűje van.Apa kicsit perverz :lol: :lol: :lol: ...dehát férfiak :lol:
Brumi!
Biztos még kómázol :D Kiváncsi vagyok,mennyi lett az annyi.
Julika!
Gratula a 28.héthez.Úgy érzem,most már megnyugodtál :wink:
Az ilyen banános és társai nálunk is szobahőmérsékleten párolognak el :roll: :D
Vendég

Katavirág!
Te vagy a soros :D :D :D
Vendég

Pandácska!
Végigpityeregtem a videót…..de édi ez a kislány :) Egyszerűen tökéletes!

Apacs!
2x annyi öröm és 2x annyi meló az ikrek. Öröm olvasni, ahogyan bírkóztok a dolgokkal. Légyszi mindig mesélj a kicsinkókról!

Hajnóca!
Öröm kukkolni a lányod..imádom!

Babára váró, türelmetlen lányok!
Én TUDOM mindenkinek SIKERÜLNI FOG! Legyetek pozitívak és azért élvezzétek ki a gyermektelen időszakot is a párotokkal :) Nem szabas, hogy minden nap a baba-projektről szóljon!

Brumi: szurkolok!

Rólunk: Jól vagyok, +7 kgnál tartok. A vérnyomim kicsit magas (140/85) most kényszerpihire utaltak.

Pussz!

Gina
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Guppy, melyik vizsgálatra gondolsz?

Gizmixxx, kitartás. Nem könnyű, de előre kell menekülni :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi
Biztos sikerülni fog 5 kg az nem olyan sok, én még a mérlegre se merek felállni, hogy lássam mennyit híztam de majd futok és újra formába jövök, talán :lol:
Gizmix
Akkor csak sírjál az sokat segít, idővel úgyis jobb lesz. Kitartást.
Legyekmami
Üdvözöllek. Én is Krizsa dokihoz járok kiváncsi leszek a tapasztalataidra, én ma megyek hozzá. Nekem az utolsó gyógyszer után kb 6-7 napra jött meg.
Katica
Köszönöm és azt is, hogy felraktál a táblára :D
Nyulasz
Úgytűnik ezzel a vizsgálattal nem vol nagy szerencséd :?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Sziasztok,

Brumi hirek:

[quote]B írta:rummadzag férje vagyok, Ő kért meg, hogy írjam le helyette:

Mindenkit puszilok!

Sajnos komplikáció volt, benntartanak, áttettek osztályra, mert a bal petefészek szétrepedt, az erős belső vérzést pedig meg kellett állítani. Laporoszkópiával műtöttek, már túl vagyok az életveszélyen, remélem minden rendben lesz.

Brummadzag

Mihamarabbi javulást kívánok.

Kép

csibe
csibe32

Brumi,
még olvasni is szörnyű! Mihamarabbi felépülést kívánok neked!

allegrobarbaro

Jaj, Brumi, nagyon szorítok. Remélem minden rendben lesz!
Vendég

A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A

legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és
megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami nem
olyan jó, viszont könnyű.
Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig ők
valójában csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég
bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára.

Most a férfiak... A férfi olyan, mint a jó bor. Szőlőként kezdi, és a nőkön
múlik, hogy kitapossanak belőle mindent, amíg át nem alakul egy elfogadható
valamivé a vacsorához.

Oszd meg ezt minden jó almával, akit ismersz!
Vendég

Drága Brumikám!

Nagyon szorítok! Jobbulást, hamar gyógyúlj meg! Együtt érzek és nagyon izgulok Érted! :!:
dezsina

Tejóég!Ez meg hogy történhetett meg?????????Brumikám,én erre nem is tudom mit írjak,ilyet még nem is hallottam.Gyógyulj meg mihamarabb,sok-sok erőt kívánok!!!!
Brumi férje és Csibe!
Köszi,hogy megírtátok,és várjuk a továbbiakban is,hogy tudjuk mi van vele.
Vendég

Brumi!

Borzasztó ami veled történt mielőbbi felépülést kívánok neked.

Lányok!

Köszönöm a támogatást mindenkinek.
gizmixxx

Lányok!
én igazából nem is értem, hogy hogyan történhet meg ilyesmi :shock: :roll:
dezsina

Szia Brumi!
A többiekhez hasonlóan én is meg vagyok rökönyödve. Még én sem hallottam soha, hogy ilyen is történhet. Gyógyulj meg mihamarabb, és tájékoztass a hírekről. Nagyon várom, és izgulok érted!

Kép
petne

Dezsi én sem értem. Egy ismerösöm azt mondta, hogy túl volt a leszíváson. Azon filóztam, hogy ergo lehet, hogy leszívás után bevérzet? :shock: Nézd majd kiderül, ha Brumi elmeséli nekünk történetét.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
köszi... Igy is érthetetlen! :( Nem is gondolnám, hogy előfordulhat ilyesmi!
Hogy állsz amúgy a fogyival? még lelkes vagy? Én még igen. :)

Brumi nagyon várunk vissza! Gyógyulj meg mihamarabb!

Gizmix!
Ugye sokkal jobban vagy ma? :wink:

Bella!
rettentő jó volt a két mondás!!! :D

Guppy!
5 kg még csak a fele, de kössz a biztatást, még elszánt vagyok :D
Nagyon várom a megbeszélés eredményét! Gyere mihamarabb!

Gina!
köszönjük a biztatást! Mindig jól jön! :wink: :D és nem is sok az a 7 kiló plussz :lol:

legyekmami!
Hol vagy? Hol bújkálsz? Tessék jönni! :twisted: :wink:
dezsina

Jó reggelt lányok!

Brummi!
nagyon szíven ütött, ami történt veled, valóban nekem is felfoghatatlan hogyan történhetett, mielőbbi felépülést kívánok!!! vajon a petécskéket sikerült még leszívni????legalább ennyi apró öröme legyen az ürömben...bár a beültetés nyilván most szóba sem jöhet, gondolom... jaj

Nekem ma megjött kérem tisztelettel, ahogy meg van írva 5 napra a gyógyszer elhagyását köbvetően (nem is fáj, remélem ezt a jó szokását meg is tartja 8) ) és ma adjuk az elsőt...még nem Gonal...ma cak 0,5 ml Suprefact - al indulunk.

Lányok!

azon gondolkodtunk a párommal, hogy innentől én már csak egyet tehetek, hogy minél tökéletesebb ágyikót készitek a csöppecskéknek, hogy legyen kedvük maradni....oly sokszor olvastam már mi a teendő de persze most így élesben kiürült az agyam....hovgy is van ez, segítenétek???

sok víz ha jól emléksze az egyik, ami nem gond én amúgy is kacsa típus vagyok, a napi 2-3 liter viz lecsúszik most meg különösen fiogyelek rá...mit tehetünk még?
Vendég

Sziasztok!

Brumi Drága! Rettenetesen sajnálom, és én is értetlenül állok, hogy történhetett mindez, de legalább már jobban vagy!
Kívánom mielőbb gyógyulj meg! ((((())))) :oops: :roll:

Legyekmami:
ÍÍgen, sokat kell inni - kiskacsa - gyere, fogjunk kezet, nekem csak éjjelente elfogy 1 vagy másfél lityi.. :lol:
Tessék bő fehérjetartalmú étkeket fogyasztani, sok gyümi, zöldség, hogy a vitaminjaid is raktározva legyenek. :roll:
És természetesen ami rettentően elengedhetetlen - a pozitív hozzáállás! :D
Szurkához sok drukk - de úgyis tudom, hogy ügyesek lesztek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Legyekmami!
én a banánturmixra esküszöm! Este lefekvés előtt egy bögrével :D :D :D Mire kiderül a pozitiv teszt, addigra utálni fogod a banánt... :D :lol: De én mindig iszom (egyszer bejött, csak a folytatás maradt el :( )
Hajrá szurik!
vonalzó!
dezsina

Dezsi én is ittam egy darabig a banánturmixot, aztán abbahagytam. Nem azért mert megutáltam, hanem azért mert lusta voltam megcsinálni. :oops: Kérdezted a diétát. Szénhidrátnapom van. Ma érzem elsőnek jól magam. Olyan fejfájásom volt 2-3 napig, hogy alig láttam. Nem tudom, hogy az időjárással vagy a diétával függ össze. Úgy néz ki, hogy mára sikerült beállitanom a Metformin adagolást is, mert a diéta elején nagyon szarul voltam a vércukrom nagyon lent volt.

Legyekmami hajrá szurik :wink:

Kép

csibe
csibe32

fu mennyi jó ötlet szupeeeeeeeeer...

szerencsére kedvenc ételem a hús zöcségekkel...enyhén ragadozó fajta vagyok + kiskacsa ugye...elég érdekes párosítás :lol:

banánturmix hmmm....megróbálom :lol:

Csibe

nagyon szurkolok neked a diétádhoz sajnos nekem nem jönne be a kilencvennapos én rosszul lennék ezeltől a szabályoktól jesszupepi...nekem sajnos mindig csak a mozgás jött be....nemes egyszerűséggel kevesebb kalória bevitele mint amennyit elégettek.... :lol: na nehogy azt hidd sportlédi vagyok, van rajatam bőven túlsúly, ez a B tervem, hogyhha nem sikerül akkor kemény edzések pár hónapig. ( ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖtermészetesen sikerülni fog!!!! :lol: )
Vendég

Legyekmami!
most jutott még eszembe a palástfű tea, amit a ciklus második felétől kell inni. Az elsőfelében meg cickafark!
Csibétől kaptuk meg anno a teák ivásának mikéntjét, de erre emlékszem!
és nekem is mindig az a terv, hogyha nem sikerül fogyózok utána, de sosem úgy alakul! én azt kívánom, hogy csak jővő ilyenkor legyen lehetőséged fogyózni, mert ez sikerülni fog! Fő a pozitiv hozzáállás!!!! :D :D :D

Csibe!
Szegénykém, tudom milyen a fejfájás! Nekem állandóan fáj a mesi előtt 10 nappal kezdődik, nekem hormonális alapon. A beültiknél is tudom, hogy ha elkezd fájni a fejem, akkor ott már nincs mit tenni. :( No de most is fájt nekem is , és most nincs itt az ideje, szóval szerintem az időjárás is befolyásolja most. Hihetetlen furi idő van az évszakhoz képest! De én nagyon örülök neki!
Milyen időközönként méred magad? (én minden nap :oops: )
dezsina

Nyulasz!
:lol: :D :lol:
dezsina

Sziasztok!
(kicsit hosszú beszámoló következik, leírom mi történt, hogy megnyugtassalak Benneteket)

Brmuiapu behozta a laptopot, még nem megy nagyon az ülés, és az írás sem, ezért diktálom a férjemnek, ezt ő írja...
.. Sokkal-sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Tegnap először nem hozzám jött be Konz tanár Úr, hanem egy másik lányhoz, akinek 25 petesejtet szívtak le és elég rosszul volt. Az altatás után úgy tűnt, minden rendben volt, aztán ettem egy kis péksütit és azonmód ki akart belőlem jönni. Elindultam a vc-re, ami 3 méterre volt az ágyamtól, de összeestem, elájultam, csak arra emlékszem, hogy szednek fel. Akkortól éreztem, hogy minden irányból ki akar belőlem jönni minden. Volt hogy sztereoban. Aztán vártunk, hogy jopbban leszek, a nővérke valami vírusra gyanakodott, hogy azért van hasmenésem, aztán fél 3kor hányások közepette áttoltak a vizsgálóba, hogy a Tanár Úr megnézzen ultrahangon és ott látszott, hogy belül vérzek. Ha kicsi vérzés lett volna, az normál esetben felszívódik és maximum megfigyelésre tartanak bent. ha nagyon, akkor jó esetzben laporoszkópiával műtenek, leszívják minden szervről. Egyre gyengébb voltam, a vérképem is azt mutattta, sok vért veszítette. A másik osztályon az ultrahangon már látszott, hogy tele van a hasüreg a máj felé, a belek felé. Feküdni már nehezemre esett, mert a tüdőmön is éreztem a nyomást. Innen felgyorsultak az események, 10 perc mulva már bent is voltam a műtőben. Mielőtt bevittek, jött a műtőorvos és közölte, hogy megpróbálják elállítani a vérzést laporoszkópiás eszközzel, de ha nem , akkor lehet, hogy a petefészket el kell távolítani, amit a has felnyitásával tettek volna meg. Mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy erre ne kerüljön sor, mert fiatal vagyok,de itt most az életemről van szó. Hála az áldozatos munkájuknak sikerült laporoszkópián át a szétnyilt dinnyéhez hasonló petefészkemen elállítani a vérzést. Kimosták a szerveim közül a vért, kaptam egy katétert, amin a maradék most is lassan jön le. Mondták, hogy drukkolnak, hogy nehogy újra elkezdjen vérezni, mert akkor a második variáció lép életbe. Éjszaka a nővérke Tündér volt, a katéteren látszott, hogy elállt a vérzés, már csak az távozik, aminek kell. Hajnalban jött az orvos, és megnyugtatott, hogy minden rendben, sokkal rosszabbra számítottak, most kapok Decapectilt, hogy lelassítsa a petefészek működését, nehogy újra vérezzek. Hihetetlen, hogy itt minden orvos és nővér milyen segítőkész, szinte nem ment el orvos itt, hogy ne jött volna be és ne kérdezte volna meg, hogy vagyok. Ráadásul az 1 óra negyven perces műtét közben bejött a meddőségiből is az egyik doktor egy órán át ő is rajtam dolgozott. Ma reggel, mikor bejött megnézni, akkormondta, hogy ilyen iszonyúan ritkán fordult elő, tavaly egy ilyen eset volt,1 ezrelék az ilyen.re az esély. Akkor lett volna nagy gond, ha hazamegyek és akkor derül ki a vérzés. Itt mindenki nagyon alapos és körültekitő volt.:))Ja, és a lényeget elfelejtetttem,2 nappal a leszívás előtt 11 tüszőt számoltunk, ebből 3 petesejtet tudtak nyerni, abból 2 embrikénk lett,sajnos nem most, de a következő, vagy az azutáni ciklusban be lehet ültetni őket..
Nagyon köszönöm Nektek a drukkokat!!!!! Puszi Nektek! Ha már tudok egedül írni, akkor írok mindegyikőtöknek!
Cyberölelés Nektek!!

Brumi
Vendég

Drága Brumikám!

Hála az égnek, hogy jobban vagy! Nagyon szorítok Neked! :!:
Gyógyulj hamar és mihamarabb várunk vissza!
köszönjük a tájékoztatást, ilyet még nem is hallottam, soha életemben! Ölelés Neked és Párodnak is, amiért leírta!
Gratula a 2 embrikéhez!
Nemsokára veletek lesznek! :)
dezsina

Brumi!
és a békád végre előre került :D
dezsina

Brumi!
Az a lényeg, hogy már jobban vagy! Nagyon örülök!!
De azt meg sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül alakult a leszívás! Gyógyulj meg minnél hamarabb és utána hajrá!!!!

Kép

csibe
csibe32

Brumi
Örülök, hogy jobban vagy, nem semmi ez az egész. Felse tudom fogni...nem is tudjuk, hogy miket rejthet ez az egész lombikosdi :twisted: Persze tudom, ahogy írtad is, hogy ez nagyon ritka, de akkor....biztos te is ezt gondoltad volna és hát éppen pont veled történik meg ilyen :twisted: Ennyi rossz után már csak jó jöhet, meglátod az a két kis csöppség majd szépen beágyaz a pocakodban. Kicsi türelem és már ott is lesznek :wink: A lényeg, hogy most hamar meggyógyulj, vigyázz magadra :!:

Bocsi, hogy most csak Bruminak, de mennem is kell.....tudjátok ébresztő 1-kor :lol: :oops:
Vendég

Drága Brumi!

Kép

Le vagyok döbbenve…..de örülök, hogy jobban vagy. És a 2 kis embrike meg kimondotta jó hír. Sokat pihizz, gondolunk rád!

Puszi :)

Gina
Vendég

Drága Brumi most olvasom mi történt!mielőbbi gyógyulást és rengeteg energiát küldök és a két embrike erőss lesz és anyucra várnak!kitartás!!!!

lanyané

Brumika!
Ez egyszerűen hihetetlen.De annak örülök én is,hogy már jobban vagy,és hogy nem történt nagyobb baj az éjjel.Kitartást kívánok,gyógyulgass,és amikor már tudsz,gyere.
Egy nagy-nagy ölelés:
Kép
Vendég

Brumi örülök, hogy jobban vagy és a körülményekhez képest jól alakult minden (kop,kop,kop)!
Vendég

Brumi: nagyon-nagyon örülök annak, hogy a jó helyen voltál a rossz időben! És nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy jobban vagy! Sajnos tényleg sok minden rosszaság van ebben a lombikosdiban, és ahogy írtad, hogy 1 ezrelék, jézusom.. Őszintén kívánom, hogy minél előbb sikerüljön felépülnöd, hogy a történet csak rossz emlék legyen, s az a két gyönyörű Embrike pocakodban meleg fészekre leljen!! :roll:
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Brumi,
örülök, hogy legalább közel volt a segítség, amikor baj volt. Az meg külön jó (és drukk továbbra is), hogy eláltt a vérzés, és megmaradt a petefészek.
(csajok, ez is benne van a tájékoztatóban, mint lehetséges kockázat???? Én átolvastam, de nem rémlik).

allegrobarbaro

Alle, igen benne van a tájékoztatóban :(

Kép

csibe
csibe32

Brumi!
Örülök, hogy végül jó helyen voltál, amikor jött a baj, és hogy úgy tudtak segíteni, hogy megúsztad a vágást... mert az borzasztó hosszadalmas felépülést jelentett volna. Szóval kitartás, és ha minden jól megy, hamarosan visszakaphatod a 2 picurit. Ez adjon most erőt a gyógyuláshoz.

Kép
petne

Brummi, gyogyulast :!: Ledobbentem en is. Meg jo, hogy nem lett nagyobb baj..... kivanom, hogy hamarosan a ket kis embrio beultetesre keruljon es megtapadjanak.

Kiscsillag, az, hogy megjott a mensid, azt jelenti, termekeny no vagy :wink:

Legyekmami, akkor te vagy a kovetkezo anyajelolt :lol: ja, en meg a kovetkezo szulo.... :roll: bar csak aprlis 13.-ra vagyok kiirva.

Brummi, ezt neked....

Kép
katavirag

Brumi!!

nagyon örülök, hogy ilyen szerencsésen megúsztad!!! persze jól összesz..tam magam így első lombi előtt, de nyilván ez gy elenyésző gyakorisággal előforduló eset... :shock: a babáknak meg ilyen előzmények után kutyakötelsségük megmaradni a mamájukban/nak :wink: :lol:

Katavirág :lol:

te jóég máris én jövök, most nincs még kiért izgulni??? JUJ :lol: akkor megpróbálok sikerrel járni 8) illetve úúúgy fogok :lol:

az április 13-a egyszerűen zseniális dátum!! jómagam akkor születtem :lol:
Vendég

Drági Brumi!

Most olvastam a beszámolódat. Még mindig nagyon le vagyok döbbenve, de nem ez a lényeg. A lényeg hogy jól alakultak a dolgok és jó kezekben voltál. És ami a fő hogy vár rád két kis embrió. Gyors és tartós gyógyulást kivánok neked. Nagyon várunk vissza.

Dezsi!

Egy kicsit jobban vagyok, mint tegnap. Agyalok, hogy mivel tudom lekötni magam erre az időre, hogy hamar teljenek a hónapok. Ilyenkor örülök, hogy dolgozhatok legalább ezzel eltelik az idő nagy része.
gizmixxx

Brumm,
:shock: de a lényeg, hogy most már minden rendben van és ezért cserébe bizony jár neked két szép baba :wink: gyors gyógyulást neked!
Vendég

Legyekmami, no panic.
Sima ugy lesz. Meglasd. Meg izgi is.
Remelem, csak egyszer kell majd reszt venned ilyen beavatkozason.
katavirag

Csak a sejtekre kell odafigyelni....

Kép
katavirag

Katavirág!

Ez aranyos volt...a sejtekre,mi?És van vajon panaszkönyv?

Kép
Vendég

Legyekmami!
nehogy bepánikolj! Ennek nagyon kicsi az esélye! Vagyunk itt páran, akik már a sokadikon vagyunk túl, aztán mégis itt irogatunk! :lol:

Gizmix!
:) Hát, a meló engem nem igazán köt le... Olyan nehéz valamit kitalálni, és annyira örülök, hogy nekem most sikerült is, és nem vagyok gyagya :P Remélem kitalálsz valami jót :!: :wink:

Katavirág!
ezt nevezem... :lol:
dezsina

Cukik vagytok!!!

nem félek ááám :lol: :wink: sőőőőőőőőt tudom, hogy sikerülni fog.... :lol:

párom nem aggódik..ha fekete lesz vagy nagyon nem hasonlít, akkor perelünk és életünk véégig boldogan élünk a megítélt összegből :lol: a gyereket meg úgyis szeretni fogjuk :lol: :wink:
Vendég

Legyekmami
akárhányszor ránézek a nevedre mindig rávágom magamban, hogy hát LEGYÉL MAMI! :D
Találó nick! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?