Sziasztok!
(kicsit hosszú beszámoló következik, leírom mi történt, hogy megnyugtassalak Benneteket)
Brmuiapu behozta a laptopot, még nem megy nagyon az ülés, és az írás sem, ezért diktálom a férjemnek, ezt ő írja...
.. Sokkal-sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Tegnap először nem hozzám jött be Konz tanár Úr, hanem egy másik lányhoz, akinek 25 petesejtet szívtak le és elég rosszul volt. Az altatás után úgy tűnt, minden rendben volt, aztán ettem egy kis péksütit és azonmód ki akart belőlem jönni. Elindultam a vc-re, ami 3 méterre volt az ágyamtól, de összeestem, elájultam, csak arra emlékszem, hogy szednek fel. Akkortól éreztem, hogy minden irányból ki akar belőlem jönni minden. Volt hogy sztereoban. Aztán vártunk, hogy jopbban leszek, a nővérke valami vírusra gyanakodott, hogy azért van hasmenésem, aztán fél 3kor hányások közepette áttoltak a vizsgálóba, hogy a Tanár Úr megnézzen ultrahangon és ott látszott, hogy belül vérzek. Ha kicsi vérzés lett volna, az normál esetben felszívódik és maximum megfigyelésre tartanak bent. ha nagyon, akkor jó esetzben laporoszkópiával műtenek, leszívják minden szervről. Egyre gyengébb voltam, a vérképem is azt mutattta, sok vért veszítette. A másik osztályon az ultrahangon már látszott, hogy tele van a hasüreg a máj felé, a belek felé. Feküdni már nehezemre esett, mert a tüdőmön is éreztem a nyomást. Innen felgyorsultak az események, 10 perc mulva már bent is voltam a műtőben. Mielőtt bevittek, jött a műtőorvos és közölte, hogy megpróbálják elállítani a vérzést laporoszkópiás eszközzel, de ha nem , akkor lehet, hogy a petefészket el kell távolítani, amit a has felnyitásával tettek volna meg. Mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy erre ne kerüljön sor, mert fiatal vagyok,de itt most az életemről van szó. Hála az áldozatos munkájuknak sikerült laporoszkópián át a szétnyilt dinnyéhez hasonló petefészkemen elállítani a vérzést. Kimosták a szerveim közül a vért, kaptam egy katétert, amin a maradék most is lassan jön le. Mondták, hogy drukkolnak, hogy nehogy újra elkezdjen vérezni, mert akkor a második variáció lép életbe. Éjszaka a nővérke Tündér volt, a katéteren látszott, hogy elállt a vérzés, már csak az távozik, aminek kell. Hajnalban jött az orvos, és megnyugtatott, hogy minden rendben, sokkal rosszabbra számítottak, most kapok Decapectilt, hogy lelassítsa a petefészek működését, nehogy újra vérezzek. Hihetetlen, hogy itt minden orvos és nővér milyen segítőkész, szinte nem ment el orvos itt, hogy ne jött volna be és ne kérdezte volna meg, hogy vagyok. Ráadásul az 1 óra negyven perces műtét közben bejött a meddőségiből is az egyik doktor egy órán át ő is rajtam dolgozott. Ma reggel, mikor bejött megnézni, akkormondta, hogy ilyen iszonyúan ritkán fordult elő, tavaly egy ilyen eset volt,1 ezrelék az ilyen.re az esély. Akkor lett volna nagy gond, ha hazamegyek és akkor derül ki a vérzés. Itt mindenki nagyon alapos és körültekitő volt.
)Ja, és a lényeget elfelejtetttem,2 nappal a leszívás előtt 11 tüszőt számoltunk, ebből 3 petesejtet tudtak nyerni, abból 2 embrikénk lett,sajnos nem most, de a következő, vagy az azutáni ciklusban be lehet ültetni őket..
Nagyon köszönöm Nektek a drukkokat!!!!! Puszi Nektek! Ha már tudok egedül írni, akkor írok mindegyikőtöknek!
Cyberölelés Nektek!!
Brumi