Hali Anyucik!
Háááááááááát rég nem jártam erre
és most is csak így éjjel, de most olvastam is
Jók ezek a nem babás témák is
Na majd én is jövök esküvős képekkel is, meg storyval.
De most csak reag-ok, aztán majd remélem holnap magunkról is regélek+képek.
Tündéri minden Babóca! Hihetetlen hogy nőnek és ügyesednek!
Komolyan mondom, a Jánosban csak csudaszép babák születnek
Zsófi!
Azta! Mindjárt négyen lesztek! El sem hiszem!
Babakocsi: én az egymás mögöttire szavazok még ha nehezebb is. Ezen babakocsik cipelése így is úgy is lehetetlen egyedül, függetlenül attól hány kilót nyom üresen. Pláne benne két gyerekkel. A tömegközlekedéskor csak-csak akadnak majd segítőkész emberek, vagy megkérsz rá valami szimpibb utast, ha már nem kínálkozik maga hogy segítsen. A szélesebb variációnál eleve kizárva a bkv.
Mire Jónás is ki szeretne látni hátulról, addigra talán bevethető lesz a testvérfellépő is egy szimpla kocsin, illetve néha Samut is ültetheted majd hátra.
Az oldalirányúval még egy szélesebb ajtón sem férsz be szerintem. Nem hogy egy hazai hivatalba.
Meg a dönthetőség is külön pozícionálható.
Meg a hordozó is paszíntható rá.
Úgyhogy én az elsőre voksolok.
Niki!
Cipő: ahogy eljön a melegebb idő bőven elégés előszőr tényleg a lakásban szoktatni szépen hozzáa lábikókat szép fokozatosan.
Kaja: Hála istennek Balánaál nem volt nehéz a fogzásos korszak, de enni azt nem evett 3 napig, ha ki akart bújni egy fog. Szinte semmit. (Mondjuk a mai napig alig eszik valamit. De már nem idegelem magam. (Na ez sem igaz!))
A dokink meg mindig azt mondja: "Kedves Anyuka! Éhen halni nem fog a gyerek, legfeljebb maga megy rá idegileg! És akkor ki fogja etetni azzal a kevéssel is? Eszik amennyit eszik! A lényeg, hogy inni azt viszont igyon!"
Fatima!
Remélem már jobban van Tarek!
Szerencsére Bala a lassan három éve alatt még nem hányt, de belegondolni is rossz!
Kitartás!
Zsu!
Istenem de jó lehetett neked, hogy síelhettél!
Én jlenleg ha a pocakomat nem veszem figyelembe, akkor sem merném bevállalni (pedig nagyon hiányzik és hívtak is a melóhelyemről, hogy menjek velük), mert edzetlen, punya bálna lettem.
Az alvás rendeződni fog! Kizökkentetek a bevált hétköznapokból. Neked pihi volt, s kikapcsolódás, az Ő pici lelkét egy kicsit összezavarta. De ez nem jelent gondot. És nem is szabad az ilyen lehetőségeket kihagyni. Nekik is edzőniük kell!
Remélem nem hagytam ki senkit, így az utolsó két oldal elolvasva. Ha igen, akkor szóljatok!
Megyek csucsázni, mert pocakosan itt nyomom 2:30-kor
Én sem vagyok komplett.
Pusza mindenkinek: Timi