Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Klári!
Sajnos krumplit magában nem eszik Tarek, még egészségesen sem. :( Esetleg akkor sütőtök+burgonya (HIPP)????

Remélem gyorsan átszalad rajta ez a fránya akármi és visszakapom az én huncut kis mosolygós babámat. Most oylan kis esetlen szegénykém. Nincsen ereje. :(

fatima

Az jó, de én az almát most ténlyeg kerülném.

Tavaly Juli is átesett egy ilyenen, ő nem is tudott mit hányni szegény, csak erőlködött, mert hajnalban jött rá mikor a tápi már a pelus felé tartott. De 1 nap alatt elmúlt és még egy nap kellett míg megerősödött.

Ne aggódj, Tarek huncutabb lesz mint valaha :wink:

Klári
Kép
ganti

Tarek baba! Most aztán te gyógyulj meg villámgyorsan és legyél a régi vidám, mosolygós, huncut babóca!

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Tarek babának küldök sok-sok gyógypuszit!!! Gyógyuljon meg minél hamarabb.

Edis

Kép
ediske

Fatima köszi, hát Nektem pedig mielőbbi gyógyulást!
Tudom, ez a legszarabb, mikor a gyerek beteg. Ráadásul nálatok ez az első. K....szar. Tartsatok ki és gyógyuljatok minél előbb!

Puszilunk titeket!

Kép
niki30

tareknak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!+++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++ energy+++++++++++++

az idő ma délelőtt gyönyörű volt! voltunk 2 órát kint. a szezon első játszóterezése, homokozása. bár még nedves a talaj, azért jó volt.

éjjel samu 4-kor sajnos felkelt és f7ig nyomtuk. akkor nem bírtam tovább (mert bár elveimmel ellenkezik, sajnos a fizikumom már nem bír samu mellett ácsorogni/ücsörögni hajnalban) és magunk közé vettem. ott a nagy ágyban samu megsimizte az alvó apát, nekem adott vagy 5 nyálas puszit és 9kor alig bírtam ébreszteni, addig vígan horkolt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amióta nagy ágyunk és kemény szivacsunk van, lehet mellette aludni, nem zavaró. nagyon cukin aludt. persze azért ez nem lesz rendszer, de annál, h leszakadjon a derekam jobb volt.

niki: jártok mostanság tornázni? mindig gondolok rátok ilyenkor szerdán meg hétfőn. egyszer ha úgy alakul összefuthatnánk.

babakocsi ügyben én nagyon figyelem most, h hova férnék be, plusz, viki, amiket írtál nagyon megfontolandók. egyelőre az egymás mögöttire szavazok, mert ha autóval megyünk vhova, lehet h elég az egy személyes aria. hordozóval, v anélkül. a 2 személyessel meg tudok tömegközlekedni, meg kis helyesn elfér a lépcsőházban.

amúgy viki a tesóbabakocsiban samu ülne elől, úgy akartam írni.

niki: sajnálom a kaja dolgot, csak arra tudok tippelni, h múló dolog, marcsiéknál pl asszem elég sokáig masszívan volt, ő már teljesen kész volt, h lolo semmit sem eszik, míg végül rendeződött.

reméljük hamarosan jön marcsi és elmeséli!!!

kíváncsi vagyok timi pl hogy van?

anzsi: bendének mi a legújabb szava??

petra nagyon édes a képeken!!!!

holnap megint facér leszek, remélem többet aktívkodom, mint tegnap.. :oops: :oops:
kerekpocak

Visszaolvasnom továbbra sem sikerült, de írni azért megpróbálok.

Tarek drága, jobbulást!!!!!!!! Fatima mesélj, hogy vagytok?
Céklaevős Petra nagyon édi!!!
Niki: úgy tudom fogzás miatt is lehet étvágytalan :roll: - ez nem lehet? (Mondom én, aki még nem tudja milyen a fogzás…)
Zsófi: én nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet egy egymás melletti járgánnyal közlekedni :roll: , a "soros" könnyebben kezelhetőnek tűnik. Mindenképpen Samunak kéne hátul ülnie vagy lehet fordítva is?

A kiruccanás nagyon jól sikerült, a délelőtti és délutáni alvásidőben Anyukám sétált Emmával, és én addig síeltem. :lol: Az éjszakák elég rosszak voltak, nem tudjuk, hogy mi miatt (talán az utazóágy nem tetszett neki?!), általában 1-ig aludt a kiságyban, aztán 3-ig köztünk, akkor megetettem, utána kicsit vissza a kiságyba, majd 5-től megint közénk tettük, de akkor már nem volt hajlandó aludni. :evil: Tegnap, itthon már valamivel jobb volt, remélem azért rendeződni fog a dolog. Nappal is csak babakocsiban tudtuk elaltatni, pedig itthon ügyesen elaludt már. Ezt is újra kell tanulnunk egy kicsit. Viszont már tud néhány „lépést” mászni :lol:,

éééééééééés :lol: :
Kép

Na, mennem kell, egyelőre ennyit tudtam írni!

Zsu
svs

zsu de jó, h jó volt! az éjszakák nekünk is rosszak voltak, most h elutaztunk. biztos nem véletlen.

tesókocsi: az idősebb ül elől!
kerekpocak

Emmus nagyon aranyos. Basszuskulcs ő is nemrég született.

Zsófi, tök jólesik, h. ezt írod, mivel én is nagyon szívesen összefutnék veletek! Jó lenne mielőtt Jónás születik. Na majd legközelebb összebeszélünk.
Egyébként egy diósdi barátosnémmal szoktam néha torna után sétálgatni ott lenn a parkban. Legközelebb csatlakozhatnál.

na megyek, hívnak...

Kép
niki30

Juli taknyos :cry: Szerencsére semmi komolyabb, de tiszta DarthVader.

Tarek hogy van???

Zsófi, tényleg még kell egyet "bulizni" mielőtt Jónás megszületik!! Na jó, szolid kávézás is megengedett :wink:

Lányok csapjunk lánybúcsút (hehe a 2. gyerek előtt ezt hogy hívják???) Zsófinak!!!

:lol:

Zsu, tök jó lehetett a síelés!! Az éjszakák majd rendbejönnek, azért biztos megérte hogy kicsit felfordult a világ! És milyen szépen csücsül a kisasszony :wink:

Klári
Kép
ganti

CSAPJATOK! izé... CSAPJUNK!!!

jövőhét szombat?
kerekpocak

Sajna nekem az pont nem jó. :cry: :cry:

Kép
niki30

Elmesélem:
felhívtam a doktornőt, h. Emma nem eszik.
Azt javasolta, adjak evés előtt egy kevés nurofent, mert tuti a foga fájhat, vagyis az ínye feszülhet és azért nem tud enni.
Adtam neki, de meg sem vártam, h. hasson, egyből etetni próbáltam. És képzeljétek, elfogadta. Ez a kedvenc bébiétele. (Tudod Fatima, ilyet ti is szoktatok.) Megette az egészet. Úgy örültem.
Már ez is valami.
Szal, a lényeg, nem a fájdalomcsillapító miatt evett. De akkor ezt miért, és minden mást miért nem? :roll: Ez a kiscsaj egy talány.

Kép
niki30

bulizunk? mikor? :lol:

Zsófi:
akkor én a "sorosra" szavazok, de Te tudod!!! :lol:

Azért küldtem a képet, mert hétfő óta ücsörög így, sőt ma felállt (19:27-kor) :shock: 8) :lol: !! Lehet, hogy ezért zűrösek az éjszakák? :roll:

Zsu
svs

de jó, hogy Emma evett, csak így tovább!!!! :lol:

Zsu
svs

Zsu, hát akkor tuti.
Ezt nyílván fel kell dolgozniuk, sok újdonság, kitárul a világ, félelmetes valahol nekik is, h. egy csomó minden elérhetővé válik számukra.
Gratu Emmusnak!

Kép
niki30

Fatima hogy vagytok?
Holnap jelentkezz, ha tudsz!

Jó éjszakát!

Kép
niki30

Kicsit késve, de köszönöm a válaszokat.
babafaan

zsu: asszem én is arra szavazok. niki: és utána? nélküled nem megyünk!!!
kerekpocak

Utána oké.
Örülnék, ha nem maradnék ki a jóból, de ha mégis összehozzátok jövő szombaton, nem bántódok meg. Csak brühhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :cry: :D

Kép
niki30

lányok nem csinálunk vmit pénteken?
aki ráér azzal?
kerekpocak

niki: nélküled no way. amúgy nem lehet, h emmának mégis a foga fáj, de a kedvencének még így se bír ellenállni?
kerekpocak

Zsófi, lehet. :roll:
Péntek oké.
Este manók nélkül, vagy délután macskástól?

Kép
niki30

Sziasztok!
Én egész nap csavarogtam, ill. dolgoztam ma. Anyósom vigyázott Szonjára, nagyon jó kislány volt! Olyan jó volt!!! :D

Klári, olyan jó hogy itt vagy, mint tapasztaltabb Anyuka, annyi okosat tudsz mondani nekünk!!!

Fatima: jobbulást Tareknak, még könnybe is lábadt a szemem, úgy sajnálom! Remélem gyorsan átszalad rajta!!! ++++++++++++

Niki: hát igen, ezek a kiscsajok, hiszti az van nálunk is keményen. Azért ha már te kivagy, akkor az már tényleg gáz! Okosat nem tudok mondani, mindent elmondtak már előttem.

Zsu: jó hogy újra itt vagy, és hogy jól sikerült a síelés, az éjszakák pedig majd rendeződnek! Milyen szépen ül Emma, és NAGY GRATULA AZ ÁLLÁSHOZ! Lehet hogy e miatt nem alszik, de én már nem tudom. Minket Szonja úgy kicselezett, hogy újra szoktathatjuk az ágyába. Képzeljétek, már tök szépen elaldut az ágyikójában, aztán keserves sírásba kezdett. Iszonyúan sírt, azt hittük a foga miatt (ami azóta sem jött ki, szóval nem az volt) kivettük az ágyából, babusgattuk, szegény gyereknek hogy fáj. AZtán kezdtem rájönni, hogy ez nem a foga lehet, mert semmi más jelét nem látom a fogzásnak, és csak alváskor sír így. A kis rafkós, így tiltakozik az alvás ellen, tulajdonképpen hisztizik. A múltkor mondtam is neki, hogy lefotózom milyen csúnya amikor így hisztizik, ez lett az eredménye...
Ahogy előkaptam a fényképezőgépet így vigyorgott!
Kép

Kép

Tali? Mehet! Péntek nekünk sajnos nem jó.

Nelly

Kép
breeki

jaj de cuki szonja!!!!!!!! hogy vigyorog!! nagyon nagyon édes! cukik a fogai!!

pénteken macskástul?

menjünk valahova!

ötletek?

ill. ki ér rá???
kerekpocak

zsu: emmának gartula az álláshoz! kérünk képet!!! ő is milyen édes nagylány már! cukornyuszi!!
kerekpocak

és akkor egy két ígért kép a hétvégéről:

(samun a rettenetes sapka az enyém, csak az övét sálastul otthonhagytuk. a plusz személyek a barátaink.)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Kép
kerekpocak

(iszonyú hideg volt)
kerekpocak

Nagyon édes Samu! Az első spagettis kép a kedvencem!!!
Éééés, az utolsó képen szerintem nagyon hasonlít rád!

Nelly

Kép
breeki

Hali Anyucik!

Háááááááááát rég nem jártam erre :oops: és most is csak így éjjel, de most olvastam is :)

Jók ezek a nem babás témák is :) Na majd én is jövök esküvős képekkel is, meg storyval.

De most csak reag-ok, aztán majd remélem holnap magunkról is regélek+képek.

Tündéri minden Babóca! Hihetetlen hogy nőnek és ügyesednek!
Komolyan mondom, a Jánosban csak csudaszép babák születnek :)

Zsófi!
Azta! Mindjárt négyen lesztek! El sem hiszem!
Babakocsi: én az egymás mögöttire szavazok még ha nehezebb is. Ezen babakocsik cipelése így is úgy is lehetetlen egyedül, függetlenül attól hány kilót nyom üresen. Pláne benne két gyerekkel. A tömegközlekedéskor csak-csak akadnak majd segítőkész emberek, vagy megkérsz rá valami szimpibb utast, ha már nem kínálkozik maga hogy segítsen. A szélesebb variációnál eleve kizárva a bkv.
Mire Jónás is ki szeretne látni hátulról, addigra talán bevethető lesz a testvérfellépő is egy szimpla kocsin, illetve néha Samut is ültetheted majd hátra.
Az oldalirányúval még egy szélesebb ajtón sem férsz be szerintem. Nem hogy egy hazai hivatalba.
Meg a dönthetőség is külön pozícionálható.
Meg a hordozó is paszíntható rá.
Úgyhogy én az elsőre voksolok.

Niki!
Cipő: ahogy eljön a melegebb idő bőven elégés előszőr tényleg a lakásban szoktatni szépen hozzáa lábikókat szép fokozatosan.
Kaja: Hála istennek Balánaál nem volt nehéz a fogzásos korszak, de enni azt nem evett 3 napig, ha ki akart bújni egy fog. Szinte semmit. (Mondjuk a mai napig alig eszik valamit. De már nem idegelem magam. (Na ez sem igaz!))
A dokink meg mindig azt mondja: "Kedves Anyuka! Éhen halni nem fog a gyerek, legfeljebb maga megy rá idegileg! És akkor ki fogja etetni azzal a kevéssel is? Eszik amennyit eszik! A lényeg, hogy inni azt viszont igyon!"

Fatima!
Remélem már jobban van Tarek!
Szerencsére Bala a lassan három éve alatt még nem hányt, de belegondolni is rossz!
Kitartás!

Zsu!
Istenem de jó lehetett neked, hogy síelhettél!
Én jlenleg ha a pocakomat nem veszem figyelembe, akkor sem merném bevállalni (pedig nagyon hiányzik és hívtak is a melóhelyemről, hogy menjek velük), mert edzetlen, punya bálna lettem. :evil: :? :cry:
Az alvás rendeződni fog! Kizökkentetek a bevált hétköznapokból. Neked pihi volt, s kikapcsolódás, az Ő pici lelkét egy kicsit összezavarta. De ez nem jelent gondot. És nem is szabad az ilyen lehetőségeket kihagyni. Nekik is edzőniük kell!

Remélem nem hagytam ki senkit, így az utolsó két oldal elolvasva. Ha igen, akkor szóljatok!

Megyek csucsázni, mert pocakosan itt nyomom 2:30-kor :? Én sem vagyok komplett. :roll:

Pusza mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Halló!

Péntek macskástól oké! :D Ötletek hol és hány órakor?
AKI BÚJT AKI NEM! GYERTEK!

Timi, köszi a reagálást Neked is. És mindenkinek!

Samu nagyon aranyos, nekem a sétálós tetszik nagyon.
Tök jó, h. ti már így be tudtok ülni kajálni vele étterembe/pizzériába.
Tegyél fel még képet Zsófi!

Kép
niki30

szia timi! de jó, h jöttél!!! csak azt nem írtad meg ti hogy vagytok? nem kaptunk képet sem a gyönyörű nagyfiú baláról :(!!!!!

hogy van az egészséged?? mit mond az uh? kislány v fiúcska? olyan kíváncsi vagyok!!!!!

az az igazság h babakocsiügyben én is az egymás mögötti mellett tezsem le a voksomat, mert remélem, h amúgy is csak rövid időre kell, aztán már mehet meint az aria. ez a mögöttis kocsi meg nagyon kicsi! kb akkora mint egy hagyományos mélykocsi.

te meg lassan félidős leszel timi!!!!! durva!!! nevek??

lányok pénteken, 4-kor, mint a múltkor? az milyen? van egy játszóház az arany jános u-nál, de nemtom milyen csak tegnap bukkantam rá a Budapesten gyerekekkelc. könyvemben. én még nem voltam, de jónak tűnik. rengeteg játék, és nem is drága.

na?

honlap: http://www.mazsolajatszohaz.hu
kerekpocak

ami a legfontosabb: 0-4 éves korig van! tehát a mi korosztályunk!!!
kerekpocak

nem drága és jó a megközelítősége + van szoptatósarok stb.
kerekpocak

+ nagyon jónak tűnik a kávézó sarka, samu ott kapna uzsit és akkor leülhetnénk kvzni!!??
kerekpocak

Szonja iszonyat édes! Ezek szerint fotómodell lesz, ha annyira odavan a kameráért?! És milyen kis huncut!! :wink:
Timi: pocaklakóról mit tudni? :) Megmutatta már magát? (vagy ez még korai?)
Tali: most péntek nekem nem jó sajna! :( Illetve napközben igen! :)
Zsófi: spagettis kép nagyon cuki! :) Étteremben voltatok?
Fatima: mi vaaaaaaaan veletek????? :roll:

Na dobok én is egy eskis képet! (nehogy már kimaradjak :oops: )

Kép

Zsu
svs

de jó ez a kép zsu! egészalakos??? olyan kíváncsi vaygok a ruhádra!!! mi az h napközben? a du 4 az annak minősül?
kerekpocak

5-re jön haza Apa és utána már van progink!
csak itt, csak most :wink: (bocs, ha túl nagy):
Kép

Zsu
svs

nagyon szép vagy zsu! hol készült a kép? margitsziget? hol volt az esküvő?
kerekpocak

Köszi. A vacsi meg a fotó is a szigeten volt! Kerestem a Te fotóidat, de nem találom, hol voltak?

Zsu
svs

Zsu, tényleg nagyon szép voltál! Tetszik a ruhád!

Zsófi, nekem oké a péntek. Jövő hét ugye?
Oké a helyszín, az időpont.

Kép
niki30

hehehe, én a holnapra gondoltam. a jövő hét nekem nem jó. (bulit szervezünk) viszont jó a jövőhét pl hétfő?
kerekpocak

halihó

nekem a holnap nem ok mert Juli még elég náthás, nem szívesen viszem most gyerekek közé.
Hétfőn suli :wink:

Klári
Kép
ganti

Röviden...

Tarek jobban van, csak még nagyon gyengécske szegénykém. Ma már 2X evett tápit. Fele annyit, mint szokott, mert félek, hogy kihányja. Mást nem igazán akar enni/inni. :(

Tegnap este sajna mi is Salimmel kidobtuk a taccsot. :( Én csak 3X, ő viszont egész éjjel. Láza is volt reggelre + hasmenés. Én OK vagyok, csak hulla. :)

Ápolom a szerelmeimet! :)

Köszi mindenkinek a sok +++ energiát. Kell is.

Tali- természtesen a holnap nem OK. Jövő hét kedd vagy szerda nekem OK.

Majd jelentkezek.

fatima

Fatima gyógyuljatok!

Jó a jövő hétfő is, de Klárinak meg suli:(

Mi legyen?

Kép
niki30

Fatima jobbulást!! Akkor ez valami vírus volt, ha mindannyian elkaptátok.

Esetleg jövő péntek délelőtt??

De ha jü a hétfő mindenkinek menjetek nyugodtan!

Klári
Kép
ganti

hát, hétfőn du nekem jó, kedden szerdán csüt. tanítok. péntek de tücsökzene. pénteken vendéek jönnek du.

szal max azutáni hét. v szombat, bár az csak azoknak jó (mint én) akiknek szombaton dolgozik a kedves párjuk.
kerekpocak

Helló, mi ma is csavarogtunk. :D Ezért csak most jelentkezem.

Fatima: örülök hogy jobban vagytok. Jól benyeltétek ezt a hányós fosós vírust. Mennek a ++++++++++++ energyk!!!

Zsu: nagyon szép menyasszony voltál te is, és a ruhád is gyönyörű, hasonló volt az enyém is. :wink:

Tali? Én is azt hittem holnapról beszéltek, nem a jövő hétről?! Nekünk a holnap nem jó, du. vendégek jönnek.

Nelly

Kép
breeki

Jaj Nelly akartam írni neked hogy milyen jól esett hogy "tapasztalt Anyukának" tituláltál :lol:

De szóljatok rám ha okoskodónak tűnnék, tényleg csak saját (bevált) tapasztalatokat írok, nem akarok senkire semmit ráerőltetni :oops:

este megjártuk az Ikeát, motorral!!! Mármint Juli motorozott, ez összesen kb 2 km oda-vissza + az áruházban is motorral nyomta. A végén mondjuk már Apukája cipelte, totál elfáradt. 1 perc alatt elaludt.

A ti babáitok mennyi folyadékot isznak? Juli ma megivott kb. 2 liter vizet, 6 dl tejet, + még egy kis frissen facsart narancslevet, és egy ivójoghurtot. Ja és ebédelt is, meg reggelizett meg vacsizott :shock:

Ő mondjuk mindig is rengeteget ivott, de csak vizet/tejet/ gyümölcslevet. Teát, cukros izéket utálja (nagy ritkán bepróbálkoztam).
Már gondolkodtunk hogy veszünk egy tehenet, annyi tejet iszik. Nagyon szereti. :lol:

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?