Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én ma vettem be az utolsó clostyt. Nagyon izgi. :D
Gröni: szerintem ha 2X1 akkor reggel és este. Legalábbis én így szedtem.
Mindenkinek hajrá!!!
Kinga

Kép
németh

sziasztok lányok!

konkrét tapasztalataim vannak a clostil 2x1 kérdésben.
először én is reggel, este szedtem, majd a doki átálított 1x2 verzióra. én konkrétan rákérdeztem, nekem azt mondta ,hogy sok esetben jobban érvényesül a hatóanyaga ha egyszerre vesszük be este a két szemet.
mellékhatások szempontjából szerintem tök mindegy.
aki érzékeny rá az amúgy is kikészül tőle,. olyan mint pl. én meg sem érzem.
és vagyunk még így sokan, persze tudom sokaknál kijönnek mellékhatások.
holnap reggel megyek uh-ra,remélem lesz valami szép tüsző...
k.vanda

Köszi csajok!

Mivel többen írtátok a reggel, este 1-1-et, ezért így fogom! Majd lehet, hogy még jövök parázni és tanácsot kérni! 8)

Monyó!

Örülök, hogy nem adjátok fel! :wink:
Vendég

Sziasztok

Vanda ma mész dokihoz?

Én még mindig köhögök, de mintha már kezdene felszakadni.
Nem veszek be semmi gyógyszert, csak c vitamint szedek, meg gyógyteát iszok.

Belinkelem nektek a hőmet.

Jut eszembe szerintetek elkezdjem már inni a palástfű teát?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 52000_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok lányok!

Most nekem is jó híreim vannak, ugyanis ma reggel a 10. napon 16mm-es domináns tüszőm van és van még egy-két versenyképes.
dokim nagyon bizakodó volt, férjemmel együtt néztük az uh-képet és tényleg szépen látni lehetett a tüszőket.
most nem is kell merional , hétfőn megint megnézni, aztán szerintem kapok repesztő szurit.
nekem tehát most bejött,hogy este vettem be két szem clostilt.
k.vanda

Vanda de jó, ez igazán jó hír:) Remélem Norvemberben bab eső lesz. Remélem ez a hónap termékeny lesz:) Nagyon drukkolok neked is, akkor nálatok is most már esemény dús napok következnek:)

Kép

gabi1

na már írni sem tudok baba esőt akartam írni:)

Kép

gabi1

Vanda!

Úgy, hogy reggel, este szedted nem volt domináns tüsződ? Mondjuk függ attól is, hogy ki mennyire stimulálható! Én még nem tom, mert ez az első, hogy szedem, ha nem jön be, áttérek az esti kettőre!
Vendég

sziasztok.

gabi szerintem meg volt pe,ihatod a palastfuvet.

vanda na mit mondtam hogy a mai nap szerencset hoz :wink: szep tuszok.

groni meg nem adjuk fel :wink: szerintem egyenlore maradj a reggel ,este verzional.ha nincs mellekhatasod akkor szerintem mindegy hogyan szeded.mondjuk ha en egyszerre venek be ket szemet lehet mar nem elnek,ebben az ugyben vegtelenul szerencsetlen vagyok az osszes mellekhatas kijon rajtam mar egy szemtol is,a 3*1 rol meg ne is beszeljunk :?

Kép
monyo83

monyo köszi, viszont ma kifejezetten több a folyásom, igazi tüszőrepis, legalább 10 cm-re nyújtható. Akkor is igyam?

Kép

gabi1

Sziasztok!

Vanda gartulálok a jó hírhez, aztán húzzatok bele!

Úgy tűnik én azon szerencsések közé tartozom, akiken nem jön ki a closti mellékhatása.

Gabi, én nagyon örülnék egy skorpió babának! :wink:
tessza76

tessza én és a párom novemberiek vagyunk. Én 19, apa 21, úgy hogy jó szülinapi ajándék lenne, még ha egy kicsit előbb is jönne

Nekem mellékhatásként most tiszta ragya volt az arcom, de olyan szinten hogy tini koromban nem volt ilyen, aztán szédültem, fájt a fejem, és tiszta idegbeteg voltam.

Kép

gabi1

Vanda, Gabi nagyon szép tüszőitek vannak, és a méhnyálkahártya? Az enyém kis miska a tietekéhez. Most szomorú vagyok, hogy nekem szar az eredményem (méretek).
Nem akar jönni ez a bébi.
timejka

timejka neked milyen szokott lenni a nyalkahartyad?

Kép
monyo83

Monyo nagyon szar volt, 3,9 mm. Most kaptam utrogestant. 15. naptól a 28. napig kell szednem 2x1. A bal petefészekbe volt 3 db 12-14 mm-es tüsző, úgy hogy 5 napig 2x1 clostyt szedtem. Én már nem tudom mit csináljak, hogy valami történjen. Premenst szedek már majdnem 2 hónapja. Elkezdtem most inni a palástfű teát.
Most találtam egy nőgyógyászati papírt, amin 2006. év végén 8 mm mnyh-m volt. Nem vagyok eleresztve vastag mnyh-val.
Ez e adpo, meg LH mi, amiről beszéltek? Lehet, hogy hülye vagyok, de nem tudom. Én a hőmet eddig még mértem egyébként. Most nem is fogom, mert jövő héten szedán kell megjönnie, addig várok.
timejka

Sziasztok!

Kinga: hajrá-hajrá. Tuti hónapotok lesz. ;)

Vanda: szupi híreket kaptál. Drukk hétfőre is.

Gabi: szerintem most lesz vagy van ovud a hőd alapján is. Szerintem a teát holnaputántól igyad. ;) Én úgy érzem nekem ma lesz ovum :) A vonalzóm alatt van a hőm.

Grönland: nekem az első stimus hónapban 5 tüszőm lett, a 2.-ba kettő nagy. És reggel-este szedtem.

Timejka: ne keseredj el. Fog jönni az a baba. Tudom én vagyok az ezredik aki ezzel nyugtat. De hidd el eljön az ideje.

Kép Kép
kisvirág_30

timejka,hat ez tenyleg eleg vekonyka :cry: probaltad a rengeteg folyadekivast,az vastagitja esetleg az E vitamin.Stimu idejen eleg sok tejtermeket szoktam enni,turo tejfol sajtok es bar nem tudom hogy ennek koszonhetoen-e de a nyalkaharytam tuszorepikor 13,5mm.
Nem prodaltal nagyobb adag clostyt szedni?nekem a 3*1 jott be.
Az LH az a luteizalo hormon roviditese,ennek a hormonnak hatasara tortenika peteeres.
DPO a peteeres utani napok szama.

Kép
monyo83

Timejka: az LH az egy ovulációs teszt. A luteinizáló hormont mutatja ki. Úgy működik, mint egy terhes teszt, csak ezt ugye középidőben használjuk, hogy megtudjuk mikor van ovu és mikor hajrá apa. :) Elvileg a tüszörepedés előtt 1-2 nappal lesz + a teszt.
A dpo meg a peteérés utáni szakasz.

Kép Kép
kisvirág_30

Gabi, hová jársz magánrendelésre? Pestre?
krévi

Sziasztok!

Clostis tapasztalatom, bár ez volt az első 5 napom hát nem valami jó. reggel este szedtem 1-1 tablettát, de rajtam is a legtöbb mellékhatás kijött. majd meggyulladtam a hőhullámok hatására. Vérezgettem is egy kicsit, bár az lehet más is. Viszont most tudom hogy nött legalább egy tüszőm, mert őrült módon fáj a jobb oldalam, derekam. Azért holnap meglátogatom az itthoni dokimat, hogy nézzen meg uhval, az a biztos.

Ha ez a hónap nem jön be (de ez szóba se jöhet), akkor a következőnél megpróbálom az esti kettőt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!Csináltam vonalzót csak azt nem tudom,hogy rakhatnám ide be? :?:

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Bocsi, hogy így rátok török, de egy kis segítség kellene. Ebben a hónapban kezdtem el szedni a clostyt kicsit későn 9.cn-en öt napig szedtem napi 2*1-et. 11.-napon kezdtem el hőmérőzni akkor még 36.8-at mértem azóta viszont folyamatosan 37 vagy felette van. Kérdésem az lenne, hogy a ti tapasztalatotok szerint csinálhat átlagnál magasabb hőt a closty. Válaszotokat előre is köszi!

Klarissza

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

krévi igen Pesten járok a medikard rendelőbe. Kereszttúrra, már 11 év.

Kép

gabi1

klarissza a closty van akinél alapban csinál magasabb hőt, nekem is 36,6-36,7 között mozgott.

Kép

gabi1

Gabi köszi válaszodat. Mondjuk nekem minden hónapban ilyen magas a hőm pé-után, de nem ennyire korán. Akkor most nem lehet bízni a hőgörbében. Na mindegy holnap megyek a dokihoz Uh-ra majd megmondja, hogy akkor most mi van.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: nekem nem csinált magasabb hőt a closty.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

a jó híreim mellett, azért van egy kis gond is...
párom úgy jött meg,hogy 38.6-os láza van. azt mondta majdnem eldőlt a bírósági tárgyaláson délután.
most ki kell gyógyítani, hogy vasárnap-hétfőre harcra kész legyen.
ma este kell csodát tennem ,mert holnap reggel muszáj dolgozni menni.
remélem nem károsodnak a katonák....
k.vanda

vanda jobbulást a párodnak, gyorsan főzzél neki jó forró teát, 1000 mg c-vitamin.

klarissza de most hányadik napon vagy? nem tudod a hőgörbéd belinkelni?

Kép

gabi1

Monyo!

Milyen mellékhatásai voltak? Mondjuk nekem eddig csak a bromotól volt, de az olyan ájulás szintig! Szerencsére csak 10 napig kellett szednem!

Kisvirág!

Gondolom megérezted azt az ötöt! :roll: Hát nem tom belőlem mit hoz kis, nagyon kiváncsi leszek! Csak nehogy pofára essek! :roll:
Vendég

Monyo Elég sok folyadékot iszom, meg sok tejterméket eszem és az E vitamint is szedem már 1 hónapja. Ha tényleg a clostitól vékonyodott meg a mnyh, akkor nem tudom, hogy merjek-e még szedni.
Egyébként closty szedése után, a ciklus 9. napján voltam dokinál, akkor mért 3,9 mm-t. Most a tüszőrepedésre vastagodhatott nem? Vagy csak bíztatom magam?

Vanda kúráld a párod.

27-én kell megjönnie, már tiszta izgatott vagyok, hogy lesz, vagy nem.

Mindenkinek sok sikert, vagy inkább egy kalappal!
timejka

Sziasztok!
Most először írok,de olvasóként sokszor "jártam" itt.
A tanácsotokra lenne szükségem, ugyanis nem tudom eldönteni, hogy mitévő legyek.
Röviden annyi, hogy a párommal másfél éve próbálkozunk a babával, sikertelenül. Tavaly áprilisban mentem először a nőgyógyászhoz ezzel a problémával, de elküldött azzal, hogy akkor jelentkezzek, ha már legalább egy éve nem sikerült (az egész hozzáállása miatt egyébként már megváltam tőle). Közben eljutottam egy természetgyógyászhoz, többek között sokféle vitamint, gyógynövényt kaptam, és egy biorezonanciás kezelésen is részt vettem. Azóta is szedek vitaminokat, ásványi anyagokat, iszom a Aloe Vera gélt, járok jógázni, próbálok mindíg pozitívan gondolkodni, de sokszor erőt vesz rajtam a kétségbeesés. Novemberben elkezdtem orvosi oldalról is kivizsgáltatni magam. Vérvételnél kiderült, hogy magas a prolaktin szintem, erre azóta is szedem a Bromocriptint, naponta egyet. Hüvelyi ultrahangnál is minden rendben volt, van peteérésem, van ovulációm,ezt az is bizonyítja, hogy minden ciklusban csinálok LH tesztet, mérem a hőmet, szépen meg lehet állapítani az ovuláció idejét. Közben a férjemnek is megvolt az andrológiai vizsgálat, nála is minden rendben, talán kicsit kevés a gyors mozgású sperma, de ettől még teherbe lehetne esni. Múlt héten megvolt a HSG vizsgálat is, ott is mindent rendben talált az orvos.
Tehát elvileg minden rendben az orvos szerint, szervi ok nincs, hormonszintem most jó, átjárható a petevezeték, férjemmel is minden ok. Azt kellene eldöntenem a következő mensiig, hogy élek-e gyógyszerrel stimulált peteérlelés lehetőségével, vagy próbálkozunk még egy ideig természetes úton. Az orvos azt mondta, hogy a köv.mensinél jelentkezzem,hogy mit döntöttem, de nem tudom mit tegyek!?
Miért kell peteérésre gyógyszert szedni, ha nekem minden hónapban van? Próbálkozzunk még néhány hónapot? De meddig? A természetgyógyász szerint próbálkozzunk még gyógyszer nélkül, mert most jók a hormonjaim, a gyógyszerrel csak felborulna az egyensúly. De mi van, ha csak az időt vesztegetem, és kell az a gyógyszeres kezelés? Adják ezt a kezelést olyanoknak is akinek van peteérése? Ide sem tudom írni, mennyi minden kavarog a fejemben.
Ha tudtok valami jó tanáccsal szolgálni, hogy mit tehetnék, azt nagyon megköszönöm.Persze tudom, nekünk kell meghozni ezt a döntést, de talán a Ti tapasztalatok segíthetne a helyes döntésben. Annyira vágyom már egy kisbabára!
Bocsánat, ha kicsit hosszúra sikeredett a leírás, és előre is hálás vagyok a válaszokért.
További szép estét mindenkinek!

Elza
elza74

Sziasztok!

Sajna ebben a hónapban nekem sem volt jó a mnyh. Azt mondta a doki, hogy a closty sajnos erre nem jó, arra kell valami más. És hát ugye nekünk valószínüleg nem működnek jól a hormonjaink... Bocsi, ha csak okoskodás, és nem jól tudom...

Nektek az utrotól szokott fájni a melletek? Konkrétan mellbimbó???

Sziasztok..
szilvia80

Grönland: Nekem az első gyógyszeres hónapban, amikor az 5 tüsző repedt annyira fájt a hasam, hogy fájdalomcsillapítókon éltem. Apára rá se tudtam gondolni. Mondtam is a dokinak, hogy milyen fájásaim voltak és azt mondta akkor kellett volna együtt lennünk, mert tuti repedtek a tüszők. Na de a fájdalomtól mozdulni se bírtam.

Timejka: napról napra vastagodik a mhnyka. Úgyhogy fel a fejjel!!!

Vanda: jobbulást a párodnak. Adj sok c-vitamint neki.

Elza: én a te helyedben adnék magatoknak még pár hónap spontánt. Egyrészt, mert azt írod, most jók a hormonjaid, van péd és elvileg minden oké veletek. Másrészt a closty fel tudja borítani a dolgokat. És nem mindenkinek jön be. Nekem spéci elvékonyította a méhnyálkahártyámat, így nem tudott a baba megtapadni, és csinált a baba helyett két nagy cisztát. Most hogy nem szedem szerencsére visszaállt minden a régi kerékvágásba. És most ismét spontánozunk. Ez a 11. ciklus hogy próbálkozunk. De a fiamat másfél év alatt hoztuk össze, és úgy, mint neked minden lelet, minden vizsgálat jó eredményeket mutatott, de mégse jött. Akkor nem kaptam gyógyszert, csak elmentünk egy laza hétvégére apával és ott fogant meg a fiam. Szerintem menjetek el a pároddal pihenni, és ne foglalkozzatok semmivel, csak egymással ;)
Ja és még annyit, hogy most nekem is volt pém, mégis felírt a doki clostyt, hogy egy kicsit rásegítsünk a dolgokra. Sajna nem jött be, de vannak ellenpéldák is. Van akinek tutin bejött a gyógyszer és most babát vár pl: Luca és Magdolnam. Azt hiszem pár oldallal ezelőtt írtak jókat a gyógyszerről. Szóval nehéz okosnak lenni. De én a helyedben tuti várnék még pár hónapot.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág!

Na majdcsak kibírom valahogy! :lol: Én azt az egyszemet is megérzem rendesen ciklusonként. Még akkor is ha anovus a hónapom, ezt most figyeltem meg! :lol: 8) Persze nem biztos, hogy lesz is több. Bár nem az a cél, hogy sok legyen, hanem legalább egy, jó időben! :wink:

Elza!

Ha mégcsak most rendeződött a prolaktinod, akkor spontánkodjatok még picit! Ha jól látom minden rendben van veletek, csak a prolaktin volt a gond! Hajrá! :wink:

Lucának asszem a tüszőrepi segített igazából nem a closti! Ha jól tom closti nélkül is volt két tüszője! :roll:
Vendég

Jajj még azt akartam kérdezni, hogy ha nekem az 5. naptól kell szednem 5 napig a clostit, normál esetben a 11 nap környékén van pé-m, akkor nem késő a 13. nap mennem uhura? :roll: Vagy a closti kitólja? :roll:
Vendég

Gröni: én is kaptam a csodálatos tüszőrepi szuriból :lol: Sajna nekem nem lett babám, csak egy lila paca a hátsómon. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Nekem a closty előre hozta a pét a 12. napra. De nekem bejátszott a szuri a 10. nap. Én a 3. naptól szedtem 5 napig. Hát az én véleményem szerint nem lesz késő a 13. nap.
Csajok ti mit gondoltok?

Kép Kép
kisvirág_30

Az azért fura lenne, hogy befejezem a 10. napon és a 11-en már meg is reped, nem? Vagy nem is tom! :roll: Nem szeretném lekésni az uhut, szeretném látni, hogy mennyit segít a closti! Attól mondjuk nem félek, hogy a repedést lekéssük! :lol: Legalább már azt is tom hova kell adni a tüszőrepit! :lol: Te szegény! :(
Vendég

Sziasztok!

Még új vagyok itt, de én is closty szedő vagyok. Ez lesz a negyedik hónap, hogy szedem. Nekem csak az első hónapban volt UH vizsgálat. Jól olvastam a hozzászólásokból, hogy többször kellene UH vizsgálatot kérnie az orvosnak?
Az első UH-n minden rendben volt a bal oldaiban kicsik voltak, de a jobb oldaliban volt kettő egészséges petesejt. az egyik 18 a másik 20 mm-es.
Másik kérdésem az lenne, hogy mi a tapasztalatotok: Mióta szedem a gyógyszert, azóta a mensim első napja olyan fájdalmakkal jár, hogy alig bírok állva maradni a lábamon. A második naptól viszont minden ok. Normális ez?

Kép
anda81

Anda!

Mondjuk az én dokim ragszkodik az uh-hoz, de ha nem tenné, tuti kiverném belőle! 8) Szerencsére ebben az egyben egyetértünk! :lol: A mensidhez nem tok hozzászólni, de ha azóta van amióta a clostit szeded, akkor biztos, hogy köze van hozzá! A 4 hónap nem sok folymatosan? :roll: Főleg ellenőrzés nélkül!
Vendég

Elza

fel tudnád tenni az utolsó néhány görbédet? Abból jól lehet látni miért ajánlotta esetleg a doki a stimut. Nekem kevés idő telt el ovu után, így nem tudna beágyazódni a baba. Ha neked megvolt a 14 nap, akkor semmi gond, de a gyogyi hatására megsokszorozódhat az esély a babára.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Neked mennyire rövid a luteálisfázisod? Csak azért kérdem, mert nekem nem nagyon szokott több lenni 11-12 napnál és sikerült így is megágyaznia odabent a babának! Nekem hivatalosan sárgatest-elégtelenségem van, mégsem okozott gondot, pedig nem szedtem progit! Neked progival is rövid?
Vendég

sziasztok.

groni,amig szedem a clostyt addig ejjelente szinte semmit nem tudok aludni,egesz ejjel ugy erzem hogy meggyuladok,homalyosan latok faj a fejem,hanyinger.asszem ennyi.ne izgulj a szerencsesebbek eszre sem veszik hogy szedik a bogyot.

timejka,ha ez az ertek joval tuszorepi elott volt akkor semmi okod az aggodalomra.a nyalkahartya rohamos iramban no.naponta legalabb 1mm tert.

vanda probald meg nagyon gyorsan lehuteni a parod mert a magas ho kinyirja a spermait,ezert nem szabad szaunaba se menni babaprojekt idejen.

szilvia az utrotol elofordulhat ilyen ,igen.

elza az elottem szolok mar mindent leirtam amit gondolok.

Kép
monyo83

Köszi Monyo!

Hát remélem nem lesz ilyen, így is elég rossz alvó vagyok! Főleg mikor itthon az embör, oszt fújja a háztetőt! :lol:
Vendég

groni.

valahogy en ugy vagyok vele hogy ez az egesz csak 5 nap,aztan anyit alszom amenyit akarok.inkabb a paromnak nehezebb mert a kialvatlansag miatt olyan igazi hazisarkany vagyok.

Kép
monyo83

Sziasztok

Nekem ma leesett a hőm, úgy hogy szerintem tuti ma van az ovu, a hasamat is érzem. NAgyon remélem hogy nem késsük le. Ma vagyok a 19. napon, és a17. napon voltunk együtt, ma pedig este tudunk csak. szerintetek?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 38400_.png

Kép

gabi1

gabi legfeljebb kislanyod lesz:)

Kép
monyo83

Monyó!

Így van! :wink: És akkor ez mégcsak a kezdet! :roll: Nekem már kész haditervem van a baásodásra, babavárásra, babázásra! Az lesz majd a nem semmi, de kibírjuk! :wink:

Gabi!

Hát, kisfiú nem lesz belőle valszeg, de gondolom ez nem is érdekel! :wink: Általában hajnalban reped a tüsző ( mondjuk nem tom honnan veszik, de biztos igazuk van :roll: ) és 24 óráig életképes általában, de 12 órát biztos!
Vendég

Köszi lányok, az tök mindgy milyen nemű, van ilyenem is olyanom is:) Mindegyiknek örülök. Akkor ha hajnalban is volt, akkor az esti még talán belefér. Remélem.

Kép

gabi1

ha a novemberi stimumra gondolok meg mindig elkap az ideg.
4tuszot csusztunk le :twisted: :twisted: (megjegyzem a parom akart gyujtogetni :twisted: az o hibaja)
akkor nekem hajnalban volt pem,es delutan 3 kor voltunk egyutt es mar keso volt,de elotte egy hetig nem volt szex :twisted: :twisted:

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?