Grönland: Nekem az első gyógyszeres hónapban, amikor az 5 tüsző repedt annyira fájt a hasam, hogy fájdalomcsillapítókon éltem. Apára rá se tudtam gondolni. Mondtam is a dokinak, hogy milyen fájásaim voltak és azt mondta akkor kellett volna együtt lennünk, mert tuti repedtek a tüszők. Na de a fájdalomtól mozdulni se bírtam.
Timejka: napról napra vastagodik a mhnyka. Úgyhogy fel a fejjel!!!
Vanda: jobbulást a párodnak. Adj sok c-vitamint neki.
Elza: én a te helyedben adnék magatoknak még pár hónap spontánt. Egyrészt, mert azt írod, most jók a hormonjaid, van péd és elvileg minden oké veletek. Másrészt a closty fel tudja borítani a dolgokat. És nem mindenkinek jön be. Nekem spéci elvékonyította a méhnyálkahártyámat, így nem tudott a baba megtapadni, és csinált a baba helyett két nagy cisztát. Most hogy nem szedem szerencsére visszaállt minden a régi kerékvágásba. És most ismét spontánozunk. Ez a 11. ciklus hogy próbálkozunk. De a fiamat másfél év alatt hoztuk össze, és úgy, mint neked minden lelet, minden vizsgálat jó eredményeket mutatott, de mégse jött. Akkor nem kaptam gyógyszert, csak elmentünk egy laza hétvégére apával és ott fogant meg a fiam. Szerintem menjetek el a pároddal pihenni, és ne foglalkozzatok semmivel, csak egymással
Ja és még annyit, hogy most nekem is volt pém, mégis felírt a doki clostyt, hogy egy kicsit rásegítsünk a dolgokra. Sajna nem jött be, de vannak ellenpéldák is. Van akinek tutin bejött a gyógyszer és most babát vár pl: Luca és Magdolnam. Azt hiszem pár oldallal ezelőtt írtak jókat a gyógyszerről. Szóval nehéz okosnak lenni. De én a helyedben tuti várnék még pár hónapot.