Új privát üzeneted érkezett!

Györesz,
engem a doki minden alkalommal megvizsgál manuálisan ez kb. 4-5 hetente. :lol: Az előző terheségemnél is igy volt, ő viszont soha nem csinál uh-t, mivel a kezelőbe ahol talizunk nincs is.

Lányok, nagyon jók a pocakos képek én tegnap csináltam a telefonommal majd megpróbálom felrakni (de mivel tükörből csináltam benne van a mobilom is,na de sebaj legalább megcsodálhatjátok a telcsimet :lol: :lol: )

Én is várom az uh beszámolókat :!: :!:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Györesz,

engem is minden alkalommal megvizsgál a doki. Szerintem ez tökre megnyugtató, úgyhogy szerintem kérd meg, abból baj nem lehet.

Minimanó, várjuk a szép telcsis képedet! :D

Barbi
Kép
manci79
 
 


Györgyi, nekem azt mondta a dokibácsi, hogy havonta egyszer megvizsgál manuálisan is, mert a méhszájat ellenőriznie kell, és hogy a növekedést követni tudja.

Engem is érdekelne, ez az átszabósdi, meg persze, hogy ki és mennyiért csinálja meg, nagyon jó ötlet!!

KépKép
columbine
 
 

 
 

Columbine, örülök hogy jól megusztad a vérvételt és hogy ilyen hamar lesz eredmény, biztos minden rendben lesz :lol:
És jó a pocakos fotód is nagyon édi :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Köszi a válaszokat!
Multkor azt mondta, hogy azért nem vizsgál, mert hát hüvelyi volt az uh és hogy azzal is lát mindent, de ha már csak hasi lesz akkor meg fog vizsgálni, mindenesetre azért kérem legközelebb!

Columbine!
Nagyon klassz a Te pocid is, csini kismama vagy!!!

Kép
Kép
györesz
 
 


Köszi, aranyosak vagytok!
Györgyi szerintem is kérd meg, baj nem lehet, inkább 10X vizsgáljon feleslegesen, mint hogy valami gond legyen.
Jobbulást neked, próbálj meg jó sok citromos teát bedönteni. Küldöm a sok ++++++++ energiát!

Gabi, majd te is tedd fel a pocakos képet, azon gondolkodom, hogyan lehetne fotóalbumot csinálni. Lehetne a babákról is, meg rólunk is. Ha valakinek van ötlete, ne fogja vissza :lol: :lol: :lol:

Jöhetnének már az Uh-osok! Már nagyon várom!

Van valakinek piercing a köldökében? Szerintetek mikor vegyem ki? Engem nem zavar, csak nem tudom árthat e. Mit gondoltok?

KépKép
columbine
 
 


Györesz, most megfogtál: kéne manuális vizsgákat is? Nekem még csak a hüvelyi ultrahangot sem vitte túlzásba, egyszer volt össz-vissz.
A tarkóredő is hasi volt már. És a kenet és rákszűrésen kívül nem volt semmi manuális. :shock:

NAgyon cukik a képeitek!!! Én pont tegnap este állapítottam meg, hogy kikerekedtem. Szóval ami eddig olyan poci volt, hogy látszott, hogy "csak" úgy poci, most szép formás. :lol:
Bár hét elején képzeljétek, főnököm közölte, hogy túl kismamásan öltözöm (január óta tudja, hogy babó lesz) szóval nem értettem a célzást, de majdnem mondtam neki, hogy el kellene gondolkoznia, hogy miért. :roll:

Engem is érdekelne, hogy lehet sima nacit átalakítani, lanyané.

A gyerkőcök csúfolódására pedig nem szabad alapozni névválasztásnal. Én egész ovis koromban fika voltam. És mély nyomot hagyott bennem. :oops: :lol:

4D-s beszámolók??már tűkön ülök....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


jaj, és még valami: Zsófi, fantasztikusan szép a rucid, és nagyon csinos leszel, Élvezd ki minden percét az esküvőnek mert az tényleg a TE napod lesz!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Ági!- nagyon helyes ez a kép! :wink:

Lei, Kitti!!! - egykor elmegyünk manóval; tessék bejelentkezni, mert különben kifúrja az oldalamat a kíváncsiság!! :cry:

Engem is csak egyszer vizsgált meg eddig manuálisan; de ezt sajna a 20. héttől bepótoljuk, mert 2-3 hetente nézni fogja a méhszájat; de nálam ez szükségszerű, és amanó érdekét szolgálja, tehát jó...

Én már alig bírom ki vasárnapig... ráadásul azt álmodtam, hogy kislány, de még van egy babó 6 hét eltolással, ő meg fiú.. :shock: Ez azért van, mert sajnos most nagyon foglalkoztat a neme...pedig nem kéne... és ezt nekem kéne a legjobban tudnom...

Kép

Kép
mákszem
 
 


Columbine,
piercing a köldökben témához csak annyit, hogy nem olyan rég láttam a tévében egy szép, nagy pocis kismamát, akinek szintén volt köldökpiercinge. Szerintem, ha nem zavar, a szülés előtt ráérsz kivenni. Akkor nem célszerű, ha bent van, hátha "oda" kell majd nyúlni a dokinak.

Barbi
Kép
manci79
 
 


Sziasztok!

Ági! Nagyon kis helyes a pocakocskád. Azt hiszem egyenlőre én is kb ekkora pocóval büszkélkedhetek :) 7végén ígérem, mi is bepótoljuk a pocakfotót!
Kérdezted a piercinget. Nekem volt, de én már kb 1 hónapja kivettem. Van egy ismerősöm, akinek csak szúrták a köldökét régebben, de nem hordott semmit benne, mert nem bírta. Most volt terhes, és elég csúnyán látszott a nyoma a nagy pocakon. De szerintem ez egyénfüggő, hogy kinek milyen nyoma marad, illetve hogy bírja a bőre. Szerintem jobb, ha most egy időre megválsz tőle. A terhesség alatt így is, úgy is beforr szerintem. Viszont így talán több ideje van a bőrödnek regenerálódni. Persze ez lehet, hogy abszolút nem függ tőle.

panna1
 
 


Columbine, az egyik topicban olvastam egy kismama írta, aki most pár heteszült, hogy ő most tette vissza. Hogy mikor vette ki azt nem tudom, de sztem inkább kérdezz rá a dokidnál, nehogy az legyen hogy a bőrfeszüléstől nem tudod "kioperálni" a végén.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


a gatyóátszabással kapcsolatban...

anyósjelöltem az én egyik régi farmeromat is kismamásította! amit kicsit elcseszett rajta, hogy szinte az egész elejét kivette a nacinak, tehát nem csak a zippzárig, hanem még az alatt is levágta az elejét, és oda varrt be egy sztreccs pamut anyagot, és végig 2cm-es gumit rakott a derék részbe. mivel még nincs nagy hasam, így inkább lecsúszik, szóval erre még bandázs övet szoktam tenni, biztos, ami biztos. a másik gond, hogy ha nem ilyen tunika szerű felsővel veszem fel, akkor kicsit idétlen, mert még a "izémnél" is az a pamut anyag van, és az nem valami mutatós! :(

itt egy kép róla, remélem, hogy látszik rendesen!

Kép home made kismama naci

sophie27
 
 


Sziasztok!
Hát akkor először a képek:
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
lei
 
 


Lei! de jó, végre! mennyire jól látszik a babád a 4D-n... klassz!

sophie27
 
 


györesz próbálok a gatyóról feltenni ,nekem a szabó 1000ft ért csinálta meg és 300ft volt az anyag,de az a lényeg,hogy az anyag 2felé legyen gumis és duplán kell venni a belevarrásnál.
nekem is csak hason vizsgálnak hülye az összes doki már bocs olyan elegem van belőlük :evil: gyógyuljatok meg :!:
columbine hol voltál magán laborba és mennyibe került :?: szép kis pocid van :D
minimanó nembaj tedd fel a fotót :D
picit fáj a hasam lehet megnyomtam miközben levágtam a lábkörmömet,még azt nem tudom,hogy fogom tudni igy franciára kifesteni,nekem vannak ilyen hülye heppjeim,mindíg csecsézgetem magam :oops: na rámegyek a fotóra.minjá jövök

lanyané
 
 


Nagyon édes a picúrkád Lei! Minden rendben van a csöppséggel? Mit mondtak??

panna1
 
 


Szóval nagyon kedves volt a szonográfus nő, mindent elmondott, mutogatott abszolút részletesen. Először 2D-ben megmért mindent a babán, és szerencsére minden adata normális. Az UH alapján már 14+1 napos vagyok ma. szerintetek átírjam a vonalzót? Meg akkor a táblázatban is javítsuk ilyenkor? Vagy ti hogy szoktátok az Uh után, nem változtattok az eredeti adtokon?

Sajnos a szívhangot alig lehet hallani, pedig a zenét is levette közben a nő, de valahogy mégsem ment rá a DVD-re jól, csak úgy hallahtó, ha a TV-t felhangosítjuk max-ra.
A babó a vizsgálat alatt végig tornázott, izgett-mozgott, úgy nevettem közben, mert annyira jó volt látni, hogy ficánkol, meg homorít a hátával.
A lába között volt a köldökzsinór, és hát eléggé ficánkolt is, úgyhogy csak egyszer láttunk valamit, mikor terpesztett 2D-ben. A nő azt mondta, hogy olyan fiúsnak látszik, de még nem mer biztosat mondani. Szerintem is az lesz, mert én is úgy érzem. De azért a 18. hetin már remélem jól fog látszani.
Aztán a legvégén nagyon befúrta magát a méhfalba, úgyhogy az arcát nem tudtuk jobban megnézni.
Szóval én nagyon élveztem az egész vizsgálatot, a nő is nagyon jó fej volt. Dokikról is bezsélgettem vele, hogy kit ismer. A Dr. Raft-ra ő is csak jót mondott. Lehet, hogy őt fogom végül választani.
Egyébként a vizsgálat 12.000 Ft volt, és kaptam egy DVD-t, plusz egy CD-t 8 képpel, és kinyomtatva is három színes képet.
A vizsgálat után vigyorogtam mint a vadalma. :lol: :lol:

ma reggel meg volt nálunk a védőnő, vele is jól elbezsélgettünk, nagyon aranyos ős is. szóval most minden rendben :P

Panna: egyébként fél ötre mentem, nem háromra :)

jók a pocakképek, csak így tovább!!! :wink:
lei
 
 


Lei! Nagyon jó képek! Mi egyidősek vagyunk, úgyhogy csak ámulok, hogy az én babám is kb ilyen lehet. :)
Igaz, én nem megyek még 4D-re, de remélem valami jó kis képet én is kapok este. :D
És, a nemét nem tudták megmondani?

Barbi
Kép
manci79
 
 


Köszi a tanácsokat, azt hiszem megkérdezem majd a dokit, hogy mit javasol, ha szerinte is gáz, akkor kiveszem. Panna, igazad lehet, hogy a bőröm szebb lesz, ha nem hagyom benne, majd rákérdezek erre is.

Apróka, a főnököd nagyon el van tájolva, nem tudom mit szólna, ha neki kéne két lyukkal beljebb húznia az övét és úgy ücsörögni egész nap! Én a helyedben biztos ajánlanám, hogy próbálja ki...

Mákszem, engem is nagyon izgat, hogy mi lesz a neme, szerintem nem is baj, egy csomó ideig szégyelltem magam, hogy az Uh-on ez izgatott a leginkább, de hát gyarló az ember... én meg kíváncsi fajta vagyok, na. Mostmár úgy vagyok vele, hogy ítéljen el érte aki akar. A terhesség nagyon bölccsé tesz :lol: :lol: :lol:
Zsófi, szerintem tök jó a naci, az enyém is ilyesmi, és baromi kényelmes. Igaz, hogy hosszú pólót kell felvenni hozzá, de a kényelem mindent megér. Nem adnád kölcsön anyós pajtit egy délutánra, hogy nekem is kreáljon valami ilyesmit?

:lol:

KépKép
columbine
 
 


Lei! Na addig azért már lehet, hogy nem vártam volna :)
Ahhoz képest, hogy 13-14 hetesek vagytok, ök jól látszik a baba arca. Mennyi ideig vizsgáltak?

Sötét, hosszú hajú volt a szonográfus, vagy szőke?

panna1
 
 


Lei, gratulálok! Tök jó, hogy minden rendben, és ilyen jól megnézhetted a picit :-) Én is várom már a köv. uh-t, bár csak 2d lesz, és az is csak 2-3 hét múlva, az AFP után :-(

yuyu79
 
 


lei édes a kisbabód :D :D :D szerintem a vonalzót ne írd át hisz minde vizsgálatnál pár nap ide oda csuszi van.
dobom a gatyákat akiket érdekel Kép

lanyané
 
 


;))

szerintem majd buzditom maszek varrásra, mert olyan dolgokat meg tud csinálni, hogy hajj... amúgy meg most lett nyugdíjas, na, majd rákérdezek, hogy mi az affinitása a dologhoz! amúgy én ezt az anyagot közel 800 Ft-ért vettem a méterárusnál, de mondjuk maradt egy kisebb darab, amiből meg ilyen szoknyácskát varrt, amit a farmerra fel tudok venni, hogy ugye takarja, és még divatos is! :P

sophie27
 
 


Szia Lei!! Vártunk már nagyon!
Gratula a szépséges babához!! Örülök, hogy minden rendben!!

Lanyané, a labor a Bálint Analitika, a Fehérvári út 144.-ben. Mivel a dokim velük van szerződésben, az összes labort ők csinálják összesen 10 ezer forint. A mostani 2 ezerbe került, amit az orvosomnak fizetek és a labor neki küldi a számlát. Majd lesz még a vércukor, az is 2ezer és a vége felé egy nagy vérkép, az 3ezer.

KépKép
columbine
 
 


ja, Lei, még annyi, hogy nekem a doki azt mondta az első alkalommal, hogy a legkoraibb uh-k, amikor ugye még csak a petezsák van, meg aztán a szívecske, szóval azok a pontos időpontok, így szerintem se írd át a vonalzód ;)

annak is örülök, hogy dr. Raft-ról ilyen jókat mondtak... na majd este én is kifaggatom a dokim!

sophie27
 
 


szóval ezek is csúszkálnak de nem vészes,mert az elején azért lett csak az a kicsi félkör bevarrrás hogy ne legyen túl bó sem az eleje.azt először rávarrta és utána egy duplán hajtott anyagot körbe és a kommandóson visszahajtottam úgy kell hordani tehát ahhogy nő a poci eggyre kissabbet kell visszahajtani,ez azért is jó mert szülés után is lehet hosszú felsőkkel hordani,remélem tudtam segíteni.

lanyané
 
 


lei!

Nagyon édi a kis albérlőd!! Már úgy vagyok velel hogyha a 18. héten derül ki akkor akkor. Van ebben is valami izgalmas.

hétfőn megyek AFP-re 15 hetesen és már nagyon izgulok. Pétekre derül majd ki az eredmény.

És ma megyek a védőnénihez, aki remélem nem közli velem, hogy enyje-bejnye már 3 kilónal tartok. :oops:
Már várom nagyon, bár tuti le fog szúrni, mert adott egy kiskönyvet, hogy tanulmányozzam át, de nem volt rá időm, mert egyszerre 4 féle kismama könyvet olvasok és erre nem volt időm teljesen. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


columbine köszi mert a mávban 2,5 órát állzunk sorba apával a curva vérvétér inkább fizetek.ide bárki mehet vajon,vagy van telcsijük :?: megköszönném a számot,amúgy láttam a babódat a 4d.-set bibibú :oops: nagyon édeske :D

lanyané
 
 


nem bírtam magammal, és átírtam a vonalzó :D de akkor majd a 18. hetin úgyis pontosítanak a dátumon.

van a 11. kerülteben is egy varrónő, aki nagyon jó kismama gatyókat varr 3-4000 Ft-ért. Egyénre szabottan, felveszi a mérteket és pár nap alatt megvarrja a gatyókat, farmert is és minden mást is. A másik fórumban sok mami varratott nála.
lei
 
 


Lanyané, a telszámuk: 2060732 vagy 3826138, sajnos nem tudom, hogy privátba mennyibe kerül, szerintem mindenképpen hívd fel, mert ha esetleg kicsivel drágább is, megéri. Én nagyon rosszul viselem a vérvételt és nagyon sokat jelentett, hogy embernek néztek... arról nem is beszélve, hogy fél 9re mentem és háromnegyedre itthon voltam.

KépKép
columbine
 
 


columbi na igen ez a nem mindeggy,köszi

lanyané
 
 


Sziasztok lányok:)

Én is itt vagyok végre, már megint jó sokat írtatok, úgy örülök, hogy ilyen pezsgés van itt mostanában, szerintem a jóidő hatása is egyben:)

este mostmár tényleg felrakom a pocakfotót, tegnap készült, csak már nagyon lusta voltam :oops:

Mariann, nagyon helyes pocid van, kb. az enyém is ekkora, bár nálam egy baba van, gigantikus méretekkel :oops:

nagyon jók a fotók, tetszenek:)

Lei, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n, nagyon édes a pici babótok:)) olyan szépen látszik mindene!

winona, üdv közöttünk!!!

györesz, jobbulást neked, ágyban pihi és tea mézzel sokat segít!

Manci, ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz, szorítok és küldöm a sok-sok pozitív energiát!

Ági, nagyon helyes kismami vagy Te is!!!

sniky
 
 


Lei!
Nagyon nagyon klasszak a képek!!!!!!!!!
Amúgy én is sokat vaciláltam, hogy átírjam a vonalzót, mert eddig 2 uh-nál is pont egy héttel nagyobb volt a babónk, ha szerdán is így lesz akkor én is átírom! :lol:

A gatyók nagyon jók! Szerintem Zsófi a Tied is nagyon nagyon jó!!!!! Egész bebuzdultam, fel is hívom majd a varrónőt akit ismerek, hogy vállalne-e ilyesmit!

Nektek is olyan a hasatok, hogy reggel egész kicsi, mintha elbújna valahova a babuci, aztán egy-két óra múlva szépen kikerekedik?
Úgy emlékszem Norbival is ilyen volt még akkor is amikor már egész nagy hasam volt!

Kép
Kép
györesz
 
 


Niki, nagyon köszönöm, megkaptam a sok-sok energiát :D
Máris sokkal jobban érzem magam! :D
Tök jók ezek a gatyó megoldások. Én már vettem két kismamagatyót 2 hónappal ezelőtt, csak azzal nem számoltam, hogy a fenekem is nőni fog. :) Már most alig tudom feltuszkolni magamra, mi lesz tavasszal, mikor igazából hordani tudnám? Kicsit elhamarkodott vásárlás volt, azt hiszem. :shock:

Barbi
Kép
manci79
 
 


Nekem kb mindig ugyanakkora a pocakom, de ma reggel vettem észre hogy lehet vele játszani.
Amikor egyik oldalon elkezdem nyomkodni, akkor csak ott bekeményedik. Tudom, hogy már többen tapasztaltatok ilyet, de nekem teljesen új volt, jól el is késtem a munkahelyemről, mert ott nyomkodtam magam a hálószobánk közepén és mire észheztértem, már el is kellett volna indulnom. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


lanyané:nagyon ügyi vagy, h. ezt kitaláltad gatyailag.és azt elárulod, hogy ez a szabód hol van helyileg?
és utána le is tudja ezt bontani?tehát normális marad a gatyód, ugyi?

Kép
winona
 
 


Nekem a kép nem megy, a feltételeknek megfelelnek, de azt írja, hogy nem jó a file formátum, pedig jpg-s...

Mit csináljak?
Vendég
 


esetleg küld át e-mailben (leila.varga@answare.hu), és megpróbálom megnézni és feltölteni neked.....
lei
 
 


Lei!

Elküldtem, köszönöm szépen!

K
Vendég
 


Beleki pocakja :)

Kép 1.
Kép 2.
lei
 
 


beleki: a kép felbontása túl nagy volt, 1278*995 volt a pixelszám azt hiszem. ezt változtattam meg 600*600-asra, és így felvitte egyszerűen.
lei
 
 


Beleki! Nagyon szép kismami vagy, aranyos a pocid! :D

Barbi
Kép
manci79
 
 


Lei!
Köszönöm!

K.

Manci! :)

Az alsó képhez: a párom, így értelmezte a pocakos képet...
A felső a teljessség igényével.

Egyébként én még nem "híztam" semmit. :) Az étkezési szokásaim teljesen megváltoztak, nem kívánom az édességet... :) ez jó!
Vendég
 


beleki cuki pici poci :D
snyki tedd a te pocódat is:)du.-tán csinálok frisset mert ez már nekem nem ekkora ez 2hetes :oops:
wino ezt utána nem lehet szétbontani mivel a zipzár ki lett vágva meg anyag is de hosszú felsővel lehet utána hordani.
hú csajok beindultam takarítok mint állat :roll: nincs sok kedvem most na mind,azé övök néha :lol:

lanyané
 
 


Sziasztok Koránkelők!

Jó reggelt mindenkinek és szép napot!

Lei: Nagyon szép a babád gratula hozzá. Tudnál nekem is segiteni képfeltöltés miatt. hiába variálom nekem se engedi felrakni.
Se képet se vonalzót. Tegnap irtam a szerkesztőnek de elfelejt válaszolni hogy kéne megoldani.

Columbine: Nekem is van azaz már csak volt köldökpiercingem de már kivettem szilveszterkor. Szerintem jobb ha kiveszed, bár megoszlanak a vélemények , de hogy kicsit elriasszalak egy barátnőmnek is volt de neki felrepedt a bőre a luknál. Majd ha már megvan a babó ujrarakatjuk.

Én voltam 10hetesen a Praxis rendelőbe Győrfi Mátyásnál UH- csinálnak 4D-t is ő csinálta a babanetre a fotókat is. Nagyon ügyes doki és kedves. Bár csak 3D-n mutogatta a babát de jó kis képet csinál. Nekem van egy cisztám a méhlepényembe ezért kellet mennem megnézetni azóta meg figyelik a növekedést. Én kicsit parázok hogy baj lesz de a dokim azt mondta ez ott marad baj nem lesz belőle.

Kedden én is megyek AFP-re. Mennyi idő alatt van meg az eredmény?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


itt mindenki ilyen sovánka, úgyhogy én majd csak a 6 hónapos pocimmal dicsekszem, mert kb. akkorra fog látszódni rendesen ;)

sophie27
 
 


Lányiné, Beleki nagyon jók a pocis képek :lol:

Lei, édi a bébid, nagyon jól látszik, nekem legjobban a 2. tetszik nagyon jól látszik a kis háta :lol: :lol:

Majd ha minden rendben lesz nálunk is rakok én is fel többet.

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


na most berakta a vonalzót erre rossz a hét , jaj hogy van ez???!!! :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Bocsi Lanyané elirtam egy kicsit a neved :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?