Szóval nagyon kedves volt a szonográfus nő, mindent elmondott, mutogatott abszolút részletesen. Először 2D-ben megmért mindent a babán, és szerencsére minden adata normális. Az UH alapján már 14+1 napos vagyok ma. szerintetek átírjam a vonalzót? Meg akkor a táblázatban is javítsuk ilyenkor? Vagy ti hogy szoktátok az Uh után, nem változtattok az eredeti adtokon?
Sajnos a szívhangot alig lehet hallani, pedig a zenét is levette közben a nő, de valahogy mégsem ment rá a DVD-re jól, csak úgy hallahtó, ha a TV-t felhangosítjuk max-ra.
A babó a vizsgálat alatt végig tornázott, izgett-mozgott, úgy nevettem közben, mert annyira jó volt látni, hogy ficánkol, meg homorít a hátával.
A lába között volt a köldökzsinór, és hát eléggé ficánkolt is, úgyhogy csak egyszer láttunk valamit, mikor terpesztett 2D-ben. A nő azt mondta, hogy olyan fiúsnak látszik, de még nem mer biztosat mondani. Szerintem is az lesz, mert én is úgy érzem. De azért a 18. hetin már remélem jól fog látszani.
Aztán a legvégén nagyon befúrta magát a méhfalba, úgyhogy az arcát nem tudtuk jobban megnézni.
Szóval én nagyon élveztem az egész vizsgálatot, a nő is nagyon jó fej volt. Dokikról is bezsélgettem vele, hogy kit ismer. A Dr. Raft-ra ő is csak jót mondott. Lehet, hogy őt fogom végül választani.
Egyébként a vizsgálat 12.000 Ft volt, és kaptam egy DVD-t, plusz egy CD-t 8 képpel, és kinyomtatva is három színes képet.
A vizsgálat után vigyorogtam mint a vadalma.
ma reggel meg volt nálunk a védőnő, vele is jól elbezsélgettünk, nagyon aranyos ős is. szóval most minden rendben
Panna: egyébként fél ötre mentem, nem háromra
jók a pocakképek, csak így tovább!!!