Sziasztok!
Húúú, annyit írtatok, hogy visszaolvasni sem volt semmi!!!
Én is azt hiszem legközelebb azt a taktikát kell alkalmaznom, amit Niki javasolt, hogy össze kell írnom, hogy kinek, mit szeretnék hozzászólni, mert már most nem emlékszem a felére..
Ma szuper napom volt a kezdeti bosszúságok ellenére! (kiderült, hogy val. elméretezték az ajtótokjainkat, így most mégsem kerültek be; csúszik ez a projekt..) Viszont elmentem a péceli kismamaklubba, amit a jövendőbeli védőnőm tartott, és el voltam ájulva, olyan klassz volt!! Irigykedtem is a sok első gyermekét váró kismamára, hogy, ha nekem is ilyen szerencsém lett volna Sománál, akkor sokkal könnyebb lett volna 1-2 dolog.. szoptatási, öltöztetési tanácsadás; babamasszázs és kötetlen beszélgetés volt a palettán; de így is hallottam bőven új dolgokat; hihetetlen mekkora különbség van védőnő és védőnő között!
És a lányok is kedvesnek tűntek; 1 hónap múlva megyek megint.
Tali: Nagyon jó 5letnek tartom, és csak szorgalmazni tudom a dolgot; ha esetleg májusban is összehozunk 1et, arra Julcsit is mindenképp elcsábítjuk, mert akkor már talán beköltözünk, és oda a vidékieket szívesen meghívom; ott lesz bőven hely az alvásra!!!
Julcsi- szóval a május végefelé rendezett talira mindenképp jönnöd kell; nem lesz kifogás!!
Zsófi- Nagyon szép vagy a ruhádban; de a lényeg, csatlakozva a többiekhez, hogy a smink meg a fodrász is dob még rajta, és akkor Te magad is el fogod hinni, amit mi látunk, hogy szép vagy!
És persze, ez ki fog hatni, és még szebb leszel! Egy ritka pozitív "ördögi kör".
Lei, Kitti- Várjuk a beszámolókat!! Epedve.
Nevek- én is vonzódom a régi magyar nevekhez-Aprooka csatlakozom
; lány most könnyű, mert ugye azt múltkor megrágtuk; a négy közös kedvenc: a Luca, Sára; Kincső; Lili. Ebből végül a Luca marad, nem adunk 2őt, mert a vezetékneve így is hosszú, mert mindkettőnk nevét kapják a gyerekek. Így ha lány lesz: Bóta-Depinyi Luca.
Fiúnév már nehezebb dió, mivel a férjemnek egyedül a Soma tetszik, legalábbis ami velem közös, így kicsit macerásabb lesz(még egyszer ugye mégsem adhatjuk
); de én fogok választani, mert ugye előzőleg végülis ő választott. Az én kedvenceim, persze ő ezekre csak "elmegy" -gyel reagál: Zsombor, Kolos, Csanád. Az én férjem Kornél, ezt a nevet is imádom, de nem akarjuk mi sem ugyanazt a nevet adni a babának.
Ági- Teljesen egyetértek; ha csúfolni akarják úgy is ki tudnak találni bármi gúnynevet; nem lehet erre alapozni feltétlenül..
Általánosságban mondom tetszenek a kiszemelt neveitek!!
Holnap is csak rövid bekukk lesz, de azért nem úsztok meg!
Mindenkinek puszi:
Judit
Ja és jók a pociképek!!!! Én is igyekszem csináltatni magamról 7végén; de azt közös erővel megállapítottuk, hogy most 15 hetesen akkora a hasam, mint múltkor 23 hetesen..(Előzőleg ilyenkor még semmi sem látszott; majd felrakom azt is összehasonlításképpen; ha megtalálom)