Új privát üzeneted érkezett!

Aktívak
lányané –
Pöttömpanni – Edina
Szuszu – Zsuzsa
Sniky – Niki
Yuyu - Julcsi
Lei – Leila
Sophie – Zsófi
Columbine – Ági
Mazska –
Györesz – Györgyi
l.veronika – Veronika
panna – Anna
csenge – Csenge
kollibry – Kitti
minimanó – Gabi
rizsimami – Szilvi
mákszem/macifülke – Judit
aprooka – Zsófi
marcsa – Marcsi
Bmaass – Barbi
beleki – K
Manci – Barbi
lei
 
 


Holnap jövök a hírekkel csajok!!
Addig is mindenki pihizzen, ha tud és vigyázzon magára :)
lei
 
 


Sziasztok!
Visszaértem integrált teszt második fordulójáról. Nagyon rá akartak beszélni egy UH-ra, de úgy voltam vele, hogy majd apával együtt lesz az igazi, úgyhogy nem hagytam magam :lol:

Zsófi! Szerintem is jó a ruha-választás! Szép leszel benne hidd el! Én is csináltattam anyummal fotót amikor kinéztem a ruhát, mert én az ekrü és a hófehér között vacilláltam. És hidd el, én is nagyon el voltam keseredve a képet nézve, hogy tök ronda menyasszony leszek. Aztán amikor mentem ruha főpróbára smink és hajpróba után, az összhatás egész más volt! Na akkor megnyugodtam! És gondold el! A párodnak így is tetszel, ha meg úgy meglát, a lélegzete is el fog akadni!!! Szóval ne legyél kishitű önmagaddal szemben!

Niki! Colum!
Van a baráti körben egy pár, akinek 2évvel ezelőtt besikerült a baba. Akkor csak gyorsan polgárit csináltak, szűk családi körben, és most fognak templomit meg olyan igazi lagzis esküvőt tartani. Mondjuk nem kevésszer kapták már meg a társaságtól, hogy na mikor bulizunk már??? Most rávették magukat, és nagyon lelkesek. Az meg külön édes lesz, hogy a 2,5éves Csenge lányuk is asszisztál majd! Úgyhogy biztos tökn agy élmény lesz nekik és nekünk is.
Gondoljatok bele, hogy nálatok is az akkor már szaladgáló csöppség fogja pl. nyitni a sort (már ha vártok a szaladgálós időszakik :lol: )

panna1
 
 

 
 

Lei, hajrá, várunk a képekkel!

Panna, igazad van, nekem is pont ez volt a fejemben, hogy milyen szép lesz, ha a mi gyerkőcünk viszi a fátylat :) Nekem igazán nem sürgős, az a lényeg, hogy boldogok legyünk, nem a papír ami számít. Manapság meg főleg nem. Majd kialakul ez is.

AFP-ről, senki semmit nem tud mondani?

KépKép
columbine
 
 


Én mondok Ági!
Tegnap voltam, és csak egy kis kécsőnyi vért vettek le, úgyhogy ne aggódj! Aztán tőlem a cukorterhelés miatt meg a Wassermann (múltkor elfelejették megnézni) miatt 2 óra múlva még 2 kémcsővel. Ma meg az integrált miatt. Tiszta lyukacsos már a karom :lol:
De te ne aggódj! Az AFP csak egy szúrást+1csövecskét jelent!

panna1
 
 


Jaj Lei! Ha ezt tudom, hogy 3-ra mégy, lehet, hogy megvártalak volna! De már itthon vagyok. Mondjuk velem beszélgetéssel együtt végeztek 14.40-re...
De nagyon várom az UH beszámoldat!!! Ez ugye 4D-s is? Én még gondolkozok a Genesis és a HEpi között 4D kapcsán....

Ha minden igaz, nekem pénteken küldik emailben az integrált eredményét. Én is úgy gondolom, minden rendben van a babával, de azért egy pici drukk van bennem. Mindenesetre szorítok Neked is Szuszu,hogy jó hírt kapj holnap!

panna1
 
 


Niki, Manci!

A Panka, Panna név nekem is tetszik, de ez ugye az Anna beceneve is, és hát 2003 óta az Anna az 1. helyezett az újszülötteknek adott nevek listáján.
Azt mondjuk én nagyon utáltam (még régen nem volt ennyire köztudott, hogy az Anna beceneve a Panni, Panka), hogy bemutatkoztam vhol, hogy R....Anna vagyok, de hívj Pankának. Olyan idétlennek éreztem, ezért a baráti, közelebbi ismeretségi köröm Pankázik, a hivatalos és munkakapcsolatosok Annáznak...

Nekünk az Anna azért is lett kihúzva, mert anyukámat is Balogh Annának hívják leánykori nevén. Ha mindenkivel jól ki akartunk volna cseszni, felveszem én is a férjem után a Balogh nevet, és akkor én is Balogh Anna lennék, meg a lányunknak is ugyanezt a nevet adnánk (már ha lányka lapul bent)... Asszem elég vad lenne! :lol:

panna1
 
 


Az Anna a maga "egyszerűségével" gyönyörű.
Az utónévkönyv bújása szerintem majd csak babuci nemének megállapítása után fog megtörténni. Felesleges addig is vitákba bocsátkozni.
Bár, úgyis én leszek ott a szülőágyon, úgyhogy én mondom ki a gyerkőc nevét. Akkor meg már lehet reklamálni :lol:

Panna, tényleg nem semmi sztorija van a nevednek :D

Barbi
Kép
manci79
 
 


Manci!

Eddig mi is úgy voltunk vele, hogy megvárjuk, hogy tudjuk a nemét. Aztán múltkor felhomályosított egy ismerősöm, hogy hiába tudjuk "biztosra", hogy kukis vagy nunis, egy fiú és egy lánynévvel is készülni kell,biztos ami biztos. Ez mondjuk nem tudom, hogy hogy van: már előre beírják vhova a két nevet? Vagy vhol nyilatkozni kell róla?

panna1
 
 


Nem tudok ilyesmiről. Szerintem biztos nem kell nyilatkozni a nevekről. Ha én az utolsó pillanatban döntöm el, hogy mégse Anna legyen, hanem mondjuk Barbara :D az a szívem joga, nem igaz?
Természetes, hogy kell legyen fiú és lánynévből is "ötlet", de, ha már tudjuk mi lesz, könnyebben gyúrunk rá. Mármint a névre :)

Barbi
Kép
manci79
 
 


Köszi, köszi Panna, most el se hiszed, mekkora megkönnyebbülés ez nekem, a vérvétel az egyetlen beavatkozás amitől rettegek, de egy csövet fél lábon is kibírok :)

Nevet szerintem majd ott kell mondani, amikor az anyakövecskét írják.
Csak gondolom el akarják kerülni a pánikot, ha mégsem az, aminek várták :) Ijedtemben én se tudnék mit mondani, ha nem készültem fel előre :)

Na megyek főzőcskézni, mindenkinek szép estét és holnap remélem csupa jó hír vár :)

KépKép
columbine
 
 


Engedve a nyomásnak íme a +4 kg-os pocak:

Kép

szuszu
 
 


Szuszu! Nagyon-nagyon csinos vagy! Le sem tagadhatnád, hogy babóka lesz! :D :D

Barbi
Kép
manci79
 
 


Én is szeretnék már ekkora pocit! Remélem holnap minden rendben lesz. Úúúúgy izgulok!

Barbi
Kép
manci79
 
 


szuszu, nagyon helyes kismami vagy, nagyon jó ez a kép:)

sniky
 
 


Köszi csajok. Igyekszem minden hétvégén egy-egy képet csináltatni a hasamról, hogy majd lássuk a növekedést, de eddig még csak 3 kép van (azok kevésbé jól sikerültek, nem is mutogatom :-) )

szuszu
 
 


Szuszu!

Nagyon jó a kép! Helyes a te pocakod is!!!!! Én is igyekszem fotót csinálni, de mág mindig kábel-hiányom van, így lehet, hogy csak pénteken lesz belőle vmi. Akkor jön haza a párom, nála van a másik gép, ahhoz megvan a kábel is. :D

Ági!
Jó főzőcskézést! Én még dolgozok egy darabig. Persze Dr House csábításának majd engedek lazításképpen. :-))

De még be-benézek, hátha van mozgolódás.

panna1
 
 


Sziasztok!

Mi is gondolkoztunk már a neveken - bár nálunk még az is bonyolitja a helyzetet, hogy a férjem észt, igy olyan nevet kell találnunk, ami mind a két országban jól hangzik és a nagyszülőknek sem okoz nehézséget.:) Egyenlőre a Levente és a Laura a nyerő páros, bár mivel a Levente ősi magyar név, nem tudom az észt nagymama mit fog hozzá szólni. De nekünk tetszik.

Elég nehéz azért olyan nevet találni, ami tetszik is, meg jól megy a vezeték névhez is. A mi vezetéknevünk Birk - ehhez elég nehéz passzoló nevet találni, a rövidek egyből ki is estek. :( Meg A-val se kezdődjön, mert akkor a végén birka lesz a szegény babánkból :)

Zsófi, szerintem is szép vagy a mennyasszonyi ruhában - egy szép frizura, smink és te leszel a nap fénypontja :) A párod szóhoz se fog tud jutni majd. :) Én is irigyellek, olyan jó volt az esküvőre készülni.

Szuszu, klassz a kép - nekem is kb. ekkora már a hasam. Majd megpróbálok én is csináltatni egyet. Megnéztem a könyvet, amit ajánlottál, tényleg jó - meg is rendelem majd.

Utazás: Mi áprilisban megyünk egy hétre Észtországba, bár az inkább családlátogatás, de azért jó lesz egyet pihenni.:) Utána meg még júniusba tervezzük, hogy lemegyünk a Balatonhoz egy hétre. Szerencsére jönnek a 3-4 napos ünnepek is, reméljük hamarosan jó idő lesz - ma nagyon szépen sütött a nap.

Kellemes estét mindenkinek!

Mazska = Petra

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


A sorozatos, hetenkénti pocakfotót én is tervezem (bár nekem még egy sincs :oops: ), csak ki kellene találni valami jó felsőt, ami még sokáig jó lesz rám ,hogy mindig ugyanabban legyek a fotózásnál. Valami jó sztreccseset.
Persze ami jó most rám, az nem biztos, hogy 4 hónap múlva is jó lesz :lol:

panna1
 
 


Szuszu! Nagyon helyes a pocid...

Lei! beleki=Kata

Szép estét!
Vendég
 


hali Csajszik én nem bírom az iramot de azért figyelek :lol:
én lenni Mariann :D :D :D
tegnap én is voltam afp.-n semmmi extra csak vért szippantottak :D
tesco babaruha a legcukibb szerintem én is ugyanazt vettem vajszínű szett,(meg még kéket is :oops: meg takarót meg fürdőkendőt meg :oops: hujjjjuj szóval sok mindent de annyira szépek jó minőségűek és olcsók.
talira én is lehet tudnék menni ha majd mondjátok hol lesz :D
kép megpóbálom :D

lanyané
 
 


Kép

lanyané
 
 


csoda törtét sikerült :oops: én olyan béna vagyok nem gondoltam volna :D

lanyané
 
 


Kép

lanyané
 
 


ez meg a valentinos szerelmetes virágom volt :D
hú ketten is mentek ma 4d.re izgi :D siessetek :!:

lanyané
 
 


szuszu cuki a pocid és a hajad is jó :D

lanyané
 
 


Huuha, Lanyané, te is naddon csini vagy! :D
És a csokrod is! :D

Barbi
Kép
manci79
 
 


Tök jó Mariann! Ahhoz képest, hogy két kis csöppség is lapul odabent, nem is nagy a pocid! Na de majd a végére!!!! :lol:

Nagyon szép csokrot kaptál a párodtól!

panna1
 
 


sziasztok!
mindig olvaslak titeket, olyan szimpik vagytok,csak ritkán írok :)
lanyané, szuszu!
hol vetttétek a jó kis farmereket?nagyon menők..
lassan én is szeretnék kismama gatyót, de egy két helyen néztem, és olyan béna anyagból láttam.

Kép
winona
 
 


Szia winona, rajtam nem farmer van, hanem egy melegítőgatya, itthoni játszós szerkó és imádom, de azt még Amerikában vettem sajnos. Van viszont egy nagyon jó kismama farmerom, amit egy barátnőm adott kölcsön és nagyon jó a szabása, ő a 2in1-ban vette, de 2 évvel ezelőtt. Amit viszont én vettem és nagyon jó, az egy zöld gatya, ami szintén nagyon jó szabású és "csak" 7900 Ft volt a H&M-ben.

szuszu
 
 


Csekkoljátok légyszi, javítsátok a hibákat és hiányosságokat. El lehet még olvasni egyáltalán? Már 28-an vagyunk!!!

Kép

szuszu
 
 


szuszu
köszi :)

Kép
winona
 
 


Winona nekem ez egy olyan farmerom amit nagyon szerettem és levittem a szabóhoz és megcsináltattam kismamásra :D ugyanígy egy szupi plüssmelegítőmet is,meg a kedvenc kommandós gatyóm is most lett kész úgyhogy van nekem saját kismama divatom :D sajnos amiket lehet kapni nem az én stílusom vagy 20E egy farmer annyit meg nem adok érte,pólók meg ugye hál istennek most pont a hosszított derekúak a divat úgyhogy szupikat találtam a terranovában ezerpárszázért,szóval szerintem érdemes szabóhoz menni:)
Szuszu átírnád légyszi hogy a MÁV.köci
a pocim már nagyobb ez 2hete készült :oops: mostmár hátha ügyesebben megy a kicsinyités töltögetés :oops: :D

lanyané
 
 


Manci ,Panni,köszi :D mostmár ti pocitok jön :D

lanyané
 
 


Bizony, a többiek is küldjék a pocakos képeket!

szuszu
 
 


Szuszu, mákszem 2x van, ott valami nem jó ;-)

Lányok tök jók a fotók, csinik vagytok mind :-D

yuyu79
 
 


Szuszu!

Két észrevétel a táblázathoz: nekem kiderült (vagyis 99%), hogy a Margitban szülök. Másik, hogy nálam az Annát kijavítanád Pankának? Csak mert írtam, hogy a barátaim Pankáznak, a hivatalos ügyben Annáznak. Úgy érzem ti inkább a baráti körbe tartoztok! :wink:

Köszi, és azt is, hogy ilyen szépen vezeted a tánlázatot! :P

panna1
 
 


asszem lefekszem. Már Haousba is belealudtam félig...
Jó éjt Nektek is!

panna1
 
 


Sziasztok!

Húúú, annyit írtatok, hogy visszaolvasni sem volt semmi!!! :lol: Én is azt hiszem legközelebb azt a taktikát kell alkalmaznom, amit Niki javasolt, hogy össze kell írnom, hogy kinek, mit szeretnék hozzászólni, mert már most nem emlékszem a felére.. :D

Ma szuper napom volt a kezdeti bosszúságok ellenére! (kiderült, hogy val. elméretezték az ajtótokjainkat, így most mégsem kerültek be; csúszik ez a projekt..) Viszont elmentem a péceli kismamaklubba, amit a jövendőbeli védőnőm tartott, és el voltam ájulva, olyan klassz volt!! Irigykedtem is a sok első gyermekét váró kismamára, hogy, ha nekem is ilyen szerencsém lett volna Sománál, akkor sokkal könnyebb lett volna 1-2 dolog.. szoptatási, öltöztetési tanácsadás; babamasszázs és kötetlen beszélgetés volt a palettán; de így is hallottam bőven új dolgokat; hihetetlen mekkora különbség van védőnő és védőnő között! :shock: És a lányok is kedvesnek tűntek; 1 hónap múlva megyek megint.

Tali: Nagyon jó 5letnek tartom, és csak szorgalmazni tudom a dolgot; ha esetleg májusban is összehozunk 1et, arra Julcsit is mindenképp elcsábítjuk, mert akkor már talán beköltözünk, és oda a vidékieket szívesen meghívom; ott lesz bőven hely az alvásra!!!

Julcsi- szóval a május végefelé rendezett talira mindenképp jönnöd kell; nem lesz kifogás!! :lol: :lol:

Zsófi- Nagyon szép vagy a ruhádban; de a lényeg, csatlakozva a többiekhez, hogy a smink meg a fodrász is dob még rajta, és akkor Te magad is el fogod hinni, amit mi látunk, hogy szép vagy! :wink: És persze, ez ki fog hatni, és még szebb leszel! Egy ritka pozitív "ördögi kör". :D

Lei, Kitti- Várjuk a beszámolókat!! Epedve.

Nevek- én is vonzódom a régi magyar nevekhez-Aprooka csatlakozom :wink: ; lány most könnyű, mert ugye azt múltkor megrágtuk; a négy közös kedvenc: a Luca, Sára; Kincső; Lili. Ebből végül a Luca marad, nem adunk 2őt, mert a vezetékneve így is hosszú, mert mindkettőnk nevét kapják a gyerekek. Így ha lány lesz: Bóta-Depinyi Luca.
Fiúnév már nehezebb dió, mivel a férjemnek egyedül a Soma tetszik, legalábbis ami velem közös, így kicsit macerásabb lesz(még egyszer ugye mégsem adhatjuk :D ); de én fogok választani, mert ugye előzőleg végülis ő választott. Az én kedvenceim, persze ő ezekre csak "elmegy" -gyel reagál: Zsombor, Kolos, Csanád. Az én férjem Kornél, ezt a nevet is imádom, de nem akarjuk mi sem ugyanazt a nevet adni a babának.

Ági- Teljesen egyetértek; ha csúfolni akarják úgy is ki tudnak találni bármi gúnynevet; nem lehet erre alapozni feltétlenül..

Általánosságban mondom tetszenek a kiszemelt neveitek!!

Holnap is csak rövid bekukk lesz, de azért nem úsztok meg! :wink:
Mindenkinek puszi:
Judit

Ja és jók a pociképek!!!! Én is igyekszem csináltatni magamról 7végén; de azt közös erővel megállapítottuk, hogy most 15 hetesen akkora a hasam, mint múltkor 23 hetesen..(Előzőleg ilyenkor még semmi sem látszott; majd felrakom azt is összehasonlításképpen; ha megtalálom)

Kép

Kép
mákszem
 
 


Javítottam. Köszi a segítséget.
Kép

szuszu
 
 


Sziasztok! + Szép reggelt!

Szuszu!

Kor 25 év, a Szent Istvánba, e-mail: beleki@freemail.hu; első baba
Köszi!
Vendég
 


Szuszu!

szülés várható időpontja aug.14. :)
Vendég
 


Segítség

Ebből a képfeltöltési útmutatóból nem értek semmit... :(((((
[img]http://kép_url[/img] (alt+p)
Vendég
 


Jó reggelt!

Szuszu, Lanyanének is megvannak már a nevei, a vonalzóján látszik, hogy Ádám és Roland :-)

Ja és én a szekszárdi Balassa János
Kórházban fogok szülni, az van a legközelebb...

yuyu79
 
 


jó reggelt mindenkinek!!!

remélem ma is szépen fog sütni a napocska és akkor még szebb lesz a nap! ;)

nagyon irigykedem ám a pocakotokra! nekem is nődögél, de nem ilyen ütemben! :S meg ugye nálam amúgy is van has alapból, de nem ilyen kis méretű, hanem nagyobb, szóval csak abból veszem észre, hogy most 14/15 hetesen kezdenek derékban szorítani a rendes gatyóim! ;)

uh-s beszámolókat akarok!!! :) meg képeket, meg mindent!

én ma este dokihoz megyek, lehet, hogy még mindig itthon tartanak a vérzés miatt, bár nem hiszem, mert egyre jobban érzem magam, de persze a baba az első! úgyhogy állok elébe!

sophie27
 
 


beleki, magadról akarsz képet feltenni, ami megjelenik a hozzászólásaid mellett? Akkor azt a Profilodban az Avatar beállításnál kell kiválasztani... Csak eléggé le kell kicsinyíteni, hogy beférjen...

Ha más képet akarsz beszúrni, akkor a hozzászólásnál a Melléklet feltöltésénél kell betenni...

yuyu79
 
 


Mákszem, köszi, nagyon kedves vagy. Én is örülnék ha ott tudnék lenni :-)

Nálunk is lesz majd kismamaklub, de még nem tudom, mikor indul... Kiváncsi vagyok, milyen lesz, és hányan jövünk össze...

Szerintem is szépek a szóba került nevek, de én nem vagyok annyira jóban az ősmagyar nevekkel ;-) Nem az, hogy annyira nem tetszenek, de én nem tudom őket elképzelni a gyerekünknek. A miénk, ha lány lesz, talán Enikő lesz, de ez még nem végleges. Persze ez is magyar név, de azért ismertebb, gyakoribb.. Fiú névvel méginkább bajban vagyunk, de nekem tetszik a Péter, Gergő, Márton, Benedek, esetleg a Dániel. De szerintem majd akkor fogunk komolyabban foglalkozni a kérdéssel, ha kiderül a neme...

Egyébként én azt hallottam, hogy ha császármetszés van, és altatják a kismamát, akkor előre megkérdezik a fiú és a lány nevet is...ezért kell hogy legyen talonban mindkettő, illetve sosem teljesen biztos, amit az uh alapján mondanak...

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak ám bennetek, de nem nagyon van időm írni!
Nagyon jók a képek, szépen gömbölyödtök! Próbáltam én is csinálni magamról képet, de nem igazás sikerült, hétvégén apa csinál majd és akkor én is teszek fel pocakképet!

A nevek is tetszenek! Nálunk egyenlőre úgy tűnik, hogy ha lány lesz akkor Zsófi, ha fiú akkor Robi, de még lehet, hogy változik, egyenlőre annyira nem agyalunk rajta!

Mariann!
Nagyon érdekelne, hogy hogy van átszabva a gatyóid teteje! Lehetne arról is képet kérni, mert nagyon jó ötletlen tartom, hogy átszabadtad és nekem is van egy két gatyóm amitől olyan jó lenne, ha nem kéne megválnom kismamaként!!!!
Előre is köszi!

Fiacskám átesett egy jó kis náthán és naná, hogy megfertőzött, próbálom kúrálni magamat, remélem nem durvul el!

Lányok!
Titeket vizsgál a doki rendesen, manuálisan??? Csak mert az én dokim még eddig csak uh-val vizsgált, rákszűrést vett, és ez olyan fura, mert a másik dokim mindig megvizsgált és úgy derült ki anno, hogy megrövidült a méhnyakam! Jövőhét szerdán megyek dokihoz, lehet, hogy megkérem, mert nem szeretném, hogy ne vegyük észre időbe, ha ugyanúgy járnék, mint Norbival!

Mindenkinek szép napot

Kép
Kép
györesz
 
 


Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!
Én már meg is jöttem az AFP-ről, tényleg nem volt vészes, egy pillanat volt az egész. De hát a magán labor ég és föld... Nem csak szép, de oda is figyelnek az emberre. Nem is ájultam el!! Délután mailben küldik az eredményt, úgyhogy izguljatok értünk, hogy jó legyen az érték!!

Szuszu, nálunk a baba neve Lili lesz, ha tényleg kislány. Esetleg beírhatod, ha van időd, bár még annyira nem mondták biztosra, talán ráér :) köszike, hogy ilyen precízen vezeted.

Csajok, nagyon csinosak vagytok, olyan jó látni a sok gömbölyödő pocakot :)!!! Mi is csináltunk képeket, bár csak kutyafuttában. Itt vagyunk a babám és én :)


Kép

KépKép
columbine
 
 


Napsütéses szép reggelt mindenkinek!

Szuszu, átírnád kérlek, a Manci Barbi nevet rejt? :D Előre is köszönöm!
Jajj, a Benedek névért én is odáig vagyok, de a párom nem örvendezik az ötlettől. Kíváncsi leszek, ki nyeri majd a csatát.
Nagyon jó dolognak tartom a fórumtalálkozót, de sajnos én, a távolság miatt, nem hiszem, hogy ott tudok lenni. Ilyenkor sajnálom, hogy messze lakom a fővárostól.
Drukkoljatok légyszi ma délután, hogy minden rendben legyen. Annyi rosszat hallottam, hogy bennem van a para rendesen.
Pociképet én is csináltatok mindenképpen és felteszem.

Barbi
Kép
manci79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?