Szép jó reggelt! Megjöttem
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, olyan nagyon jól esik
Tegnap reggel bementünk a kórházba. Mondanom sem kell, hogy addigra a keményedéseim elmúltak, és hál Istennek a doktornő sem érezte, hogy kemény lenne a méhem. Zárt a méhszáj, úgyhogy tartja magát a keményedések ellenére. Ettől féltem, hogy nehogy kinyíljon.
Viszont ajánlotta, hogy 1 üveg magnézium infúziót folyassunk le, mert az még jobban hat, jobban lazít, mint a magneB6 tabletta.
10 órától este 6-ig csepegett..hát azt a 8 órát..de túl vagyunk rajta.
Semmilyen más lazító gyógyszer nincs, ami segítene, vagyis nem lehet még adni mert még "csak" 12. héten vagyunk.
A 16-17 héttől tud majd adni lazító gyógyszereket. Rákérdeztem a no-spa-ra. Nem lehet! Mert a méhszájat is lazítja, kinyílhat és vetélést okozhat! Úgyhogy nehogy szedjen közületek bárki is!
Amikor lecsöpögött az infúzió a doktornőm bevitt az uh.-ra, hogy legyen valami jó is a napomban.
Hát! Azt a kis csodát, amit ott láttam! Édes kis szivecskéje! Nagyon jó volt látni újra
Jaj lányok! Talán most tudatosodott bennem - újra-, hogy hihetetlen felelősséggel tartoom azért, aki ott növekszik a pocimban.
Pedig van már két fiacskám. DE mégis az anyai ösztönnél, ÉS szeretetnél nincs nagyobb!
Röviden és tömören ennyi, most megyek és visszaolvaslak benneteket