Sziasztok!
Köszönöm Anna a bátorítást, holnap ilyenkor már túl is leszünk rajta. Én is azzal vígasztalom magam, hogy régen nem nézték meg ezeket a dolgokat UH-al, és biztos akkor is voltak hasonló eserek. Most nézik szerencsére, tudunk róla ha valami nem 100%-os és persze lehet is rajta segíteni ha mégsem javulna. De hiszem, hogy nem lesz baj, és a tágulatot kinövi a ciszta meg felszívódik...
Oltások: nekünk még egyenlőre a doki csak a Rotát elmítette, ami adható ha akarjuk. Mi akartuk! Nekünk is itt van a hűtőben, holnap meg is kapja az elsőt, a másodikat meg 3 hónaposan. Nem dúskálunk mi sem a pénzben, de megbeszéltük a férjemmel, hogy a baba megkap mindnet ami csak az egészségét szolgálhatja. Nem olcsók, de ez van...
Kia: a Pneumococcus oltást mikor kell beadni? Erről nem tudok semmit, mi ellen véd?
Amúgy alvás tekintetében kezdünk mi is kicsit visszafele fejlődni. Pár hete Patrik már csak 1x kelt fel éjjel, kb. 4-5 között. Most meg simán van, hogy újra 2x kel fel. Sajnos nem jövök rá az okára, hiszen minden ugyan úgy van mint korábban. Viszont ami nagyon jó hír számomra, hogy eddig a Manó csak mellettem aludt vissza éjjel. Aztán mikor visszaraktam az ágyába, persze rendszerint felébredt és keztük az altalást előről, persze a nagy ágyban. Most viszont még ébren van amikor beteszem az ágyába, kicsit simizem a fejét és amikor kezd megnyugodni, (nem izeg-mozog keze-lába 1000-el) akkor otthagyom és lefekszem. Persze fülelek, még egy darabig cuppog meg beszélget magában, de szépen lassan elalszik!
Utána mindíg megnézem, hogy mennyire rugdalta le magáról a takarót és jöhet nekem is a szunya...