Sziasztok!
Most fürcsi utáni vacsi lenne, de bealudt a pelenkázón... (jah, nem hagytam ott, apával van
) Vagy a meleg fürdéstől (még piros is volt az arca, vagy a teától.
Siker: sikerült kicselezni a gyereket, elkezdtem kanalazni a teát neki, ette is, pedig közben sírás volt, aztán gyors elkapta apa újját és berántotta, mint a vákum. mire én a cumit gyors felcsavartam és lám azt is szívta... jövő héten ha megint itthon lesz apa, akkor gyűjtök egy evésnyi tejet és kipróbáljuk megint az üveget.
Én imádom a szoptatást (amit nem gondoltam volna) (olyan nyugalom az egész olyankor) és ahhoz képest, hogy még itt is paráztam a szülés előtt a mellbimbóm miatt, az enyém úgy bírja mint a huzat, még ha másfél órát szopik is.
közben megvolt az evés és irtó büszke vagyok magamra: evett 130at és még fejtem 80at, még jó hogy nem szívta ki mindd, különben lett volna üvöltés
ehhez még egyet fejek és megvan egy újabb adag
de holnap megyünk doki nénihez, mert beparáztattak. nyálzás, bukás=gyomorszükület gyanu. bár nő rendesen, már majdnem 2 kilót hízott
de van úgy hogy evés közbe bukik egy csomót
egyéb kaja: ha nem bírja akkor úgy se adom neki, de jó volna ha mondjuk egy délutáni evést ki tudnék váltani... én csak ezt szeretném. ha ez menne, akkor úgy érezném, hogy... nem tudom kifejezni magam.
így hogy napközben már nem is alszik csak 1 órát és néhány 20 percet így nagyon leköti az energiánkat, főleg ha reggel 6tól este 7ig egyedül vagyok, vagy ha apa éjszakás és éjjel dolgozik és nappal alszik (akkor semmit se látunk apából
) Én ezért gondolom, hogy jó volna majd a tejpép vagy hasonló, így talán aludna egy rendeset napközben és akár éjjel se kelne ennyiszer.
Hisz még az oviban is alszanak délután, de az én fiam...
Ha kint van, akkor is csak úgy alszik, ha zötyög a segge alatt a kocsi.
De a tejem addig adnám neki amíg van/lesz, más kaják mellett is persze!!! Ezt már tapasztalatból tudom, hogy fontos. Ma pl. voltunk brendonba, közben anyós vigyázott a manóra és mikor apa gyorsabban ment, akkor azért aggódtam, hogy mi lesz ha meghalok, mit eszik majd a fiam? (mert ugye üvegből se eszik)
Kendő: én nem olvastam róla semmit, ezért egy kérdés, ami lehet butaság: a gerincének ez nem rossz?
és egyébként úgy kell megkötni, hogy fogom a gyereket és rákötöm, vagy megkötöm és utána teszem bele? és pisilni is mentek a kendővel?
Blo: miért lennél rossz anya azért mert nem tudsz szoptatni? Akkor én meg az ellentéted vagyok, mert én majd ki szeretnék váltani egy evést mással. Akkor én meg tuti rossz anya vagyok. Hát bárki megvet ezért, de én úgy érzem, ha picit többet aludna a gyerek- elég lenne délelőtt és délután egy-egy rendes alvás - akkor sokkal jobban tudnék nyújtani neki. mert így sokszor alig van idegem szólni hozzá, hisz máskülönben is rajta forog az agyam minden pillanatban. Nem értem miért nem alszanak még egyet se rendesen, hisz ismétlem, még az ovisok is alszanak...
Szóval ha szertnék egy kis szabadidőt, akkor az egyéb kaja vagy a cumisüvegből tej a megoldás, én ez utóbbival is megelégednék, sőt ennek örülnék a legjobban.