Új privát üzeneted érkezett!

Katlina!
Ha elkezded a antibogyót, muszáj végig szedni, nehoyg kialakuljon rezisztencia!
A köhögésre meg csak akkor add, ah köhög. Fenistil cseppet kaptatok? az jó hogy ne legyen duzzadt az orrnyálkahártyája!

na mentem öltöz/tet/ni

Most figyelem Gréti bealudt.... :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szami!
ja, és gratu az új házhoz, most már félig a Tiétek!
Jaj irigyellek a vásárlásért, a vele járó koszért már kevésbé, de a tervezgetés, na meg a pénzköltés kedvenc hobbyjaim egyike!

Na most már tényleg megyek...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, akkor segíthetsz! Mert azért a 3 gyerek mellett fel annyi helyre sem jutok el szétnézni, mint szeretnék!

Most éppen még Máténak a neépített bútor a kérdés a tetőtéri szobába (oda még nem jutottunk el, amit Balwin javasolt :roll: ), Máténak a tapéta, meg a fürdőben a csempe-kőlap. Itt az a baj, hogy a kinézett gőzkabin üvege nagyon kékes. (este keresek majd képet róla) és ez szerintem nagyon behatárolja a csempe-kőlap színét. Ha találsz ilyeneket a neten, jöhetnek az ötletek!

És lányok, tényleg, bárkitől köszönettel veszem a főleg pénztárcakímélő ötleteket, mert ahogy Jaimee is említette, nekem is sikerült pl. tegnap egy olyan tapétát választanom, amiből egy tekercs 48.000 ft. :shock:

Judit, a három gyerek dolgot Nikire értetted? Mert nem igazán vagyok ott képben... Anyum pár hónapja nyugdíjas csak, addig nagyon aktívan dolgozott, szóval addig ilyen téren egyáltalán nem tudott segíteni. Ezt a csütörtöközést is 3 hete ötöltem ki... , mikor már nagyon beleuntam az egyedüllétbe.. :oops:

Olyan jól elvagyok itt, pedig lassan jön a párom, hogy induljunk Pestre, aztán Jázmin még fel sem kelt :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 

 
 

Szép Napot!

Katlina, jó, hogy Robika már nem lázas. Gyógyszer ügyben fogalmam sincs...nehéz eldönteni, hogy mi lenne a helyes, ha nem vagy biztos a dologban.

Judit, hogy van Gréti, jelentkezz! Remélem, már jobban van szegényke.

Szami, tényleg csodaszép Csipkerózsikád van! Hát igen, megható pillanatok ezek.

Mi is áprilisban újítjuk a fürdőt (hú de jó lesz :roll: ) és eddig egy helyen voltunk csempét nézni, de akármelyik kompozíciót elfogadtam volna. Tényleg nehéz lesz a döntés.( Aztán meg majd azon rágom magam fél évig, hogy talán mégis azt a másikat kellett volna... :? ) Szami, szuper wellnes részlegetek lesz! Teljesen felújítjátok az új házban a fürdőket, vagy hova teszitek pl: a szaunát? És miért is adják el a jelenlegi tulajok a házat?

Kata, már azt hittem, elvesztél, de jó, hogy nem! :wink: Akkor ma megint Bence mentes nap...kitartást, főleg a szakdogához! Az első fejezet a leggázabb, ha az megvan, már jobban adja magát a dolog. Én már alig várom, hogy játszóterezhessek Zsófival! Ha jó idő lesz, mi tuti kimegyünk arra a játszóra!

Annak a Babavilágos nőcinek ( a vörös?) tényleg furcsa stílusa van, de szerintem rendes.

Anikó, nekem is a szülősznőm csinálta az nst-t a kádas vajúdóban, mint Dorkának. ( ugyanaz volt a szülésznőnk, drága aranyos Gyöngyike, imádom :lol: )Egyszer voltam a "rendes" nst-n, 11-re mentem, és 12-kor már hazafelé tartottam, úgy, hogy közben a dokimat is levadásztam megmutatni neki az eredményt. Szóval szerintem egységes recept nincs, hogy mikor érdemes menni. Na ezzel jól ki vagy segítve, bocsi :roll:

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Dorka! Tudom már harmadjára kérdezem :oops: , de még nem válaszoltál... azért kérdem megint! Szabinak nézzek valamilyen rucit, mikor átnézem az itthoni cuccokat? Ádám ma reggel végre leszedte az ágy tetekét, szóval most már neki tudok látni, az itthoni turinak!
szilbee
 
 


ja, látom közben Judit bejelentkezett. örülök, hogy Gréti jobban van!

azt meg nem is írtam, hogy Zsófi és a keresztfiam, András között 3 hónap (+ 2 nap) korkülönbség van, és család szerint tényleg tökre hasonlítanak. :lol:

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Ditke, így-így, tessék figyelmeztetni, mire nem válaszoltam, ha már ennyire hülülök ... :lol: Lassan meg küldheted a Cavintont is :roll: :lol: :lol: :lol:

Csak az alsó fürdőt szedjük szét, ott nagyon nem tetszik a csempe se, meg ott egy wc-kagyló és egy zuhanytálca van (még kabin sincs hozzá kiépítve), így mindenképpen kellene valami. A gőzkabint ide tesszük, ami egyben kád is lesz (130*130-as), a szaunát vagy ősszel vagy jövőre szeretnénk, de a vezetékelését a festés miatt ki szeretnénk alakítani, s emiatt szeretnénk kiválasztani a pontos típust, ezt ma nézzük majd meg. A helye érdekes lesz: van egy télikert szerűség, ami már a házon belül van, de mégis elkülönül tőle. (nincs szkennerem, pedig úgy egyszerűbb lenne az alaprajzon megmutatni).

A fönti fürdőn is lenne mit csinálni, de arra nincs pénz, ott van egy 130*130-as sarokkád (nem hidromasszázs, sima) , egy WC és od kerülnek majd a mostani fehér konyhabútorom alsó részei - ideiglenes fürdőszobabútornak. Muszáj valahol takarékoskodni, minden nem megy egyszerre.

A régi tulaj vette egy nagyobb telket az egyik főutcán, ahol a meglévő épületből éttermet szeretne csinálni (a fiai kereskedelmisek) és mellé építenek most egy házat. Júniusban nyitni akarnak.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: Rám értette Judit, mert írtam, hogy én vigyázok az öcsémre is most. Síszünet van. Csak addig vagyok egyedül, amíg anya dolgozik, de az öcsém már sokat segít (9 éves).

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki, akkor Te majdnem úgy vagy most 3 gyerekes anyuka, mint én :lol: a tesód és Máté egyidősek, Dorka és Anna között csak egy év van és Kata és Jázmin is nagyon egykorúak :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


na megint itt túl a reggelin, sé az öltözésen, de szalad a ház...

na de azért.

Köszönjük, hoyg gondoltatok ránk. tényleg lehet ez segített?

Szilbee!
otthoni turi? jó ötlet! Imádom a láynok ruháit pakolgatni! De előbb a konyhaszekrényt kellene megtakarítani, Misi felrakta az utolsó darabokat, amit még kari előtt rendeltünk, de most jött még meg, sé bele kellene pakolni.....

Szami!
üvegszövet tapétában nem gondolkodtatok? nagyon sokféle van, sé 7x újrafesthető ez komolyan hétszer!!! és lehet kapni matricákat, amit meg össze-vissza felragaszthatsz, tapéta matrica. ha nem teszik/idejét múlt, leoperálod. én most nagyon ebben gondolkodom. Van mintás üvegszövet, a mintát gyerekmotívumokra értem, de van anppaliba való.... amit különféle festési technikákkal egyedivá varázsolhatsz vagy a festő, ha tudja mit akar/sz.
nekünk üvegszövet van, sé most matricázni szeretném. így a színét is bármikor megváltoztathatom, ah már nem jön be....
és miylenben gondolkodsz a fürdő színét illetőleg? kék- és mellé valami natúr/beige, iylenek?
vagy valami más, csak a kékhez passzoljon?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ebben a lakásban nekünk is ilyen volt, de most nem szeretném. Majd ha lesz pénz új bútorra, akkor lesz tapétázva a többi helyiség, most marad a sima festés, kivéve Anna és Máté szobáját. Annának már megvan a hercegnős, Máténak kellene valami még, ami már azért nagyfiúsabb.

Ez a kabin: s a valóságban is ilyen kék, nemcsak a mögötte lévő fal miatt. Bár a párom most kitalálta, hogy felhívja őket, hátha legyártják fehér üveggel.

Kép
Én valami natúrt szerettem volna, de nem tudom, melyik passzol ehhez a hideg kékhez. Aztán most szürke/ezüst/fémesben láttunk valamit, de drága is, meg nem is az igazi... :roll:

Nah, most telefonált, hogy jön haza és indulhatunk. Már azt hittem, nélkülünk ment :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziazstok!

Katlina, jó, hogy nincs láz, remélem gyorsan elmúlik mnden nyavajája Robikának!

Szami, tök szuper lesz a házikótok! A tapéta is nagyon bájos, ahogy Anna lányod a farsangi mulatságra indulóban! :)

Judit, kiskacsás képet kérünk majd!

Szilbee, tudtam, hogy elfeledtem válaszolni, este jutott eszembe az ágyban!
Múltkor én áttúrtam nálatok, és elhoztam, ami kellett, köszi!
A köszöntést megdumáljuk!

De jó, elterveztem, hogy de. hvá megyek vásárolni, erre Szabi úgy bealudt, 80 percet húzta, most kelt fel! :)
hf h tz e gghhjztr bn kiz h bh h
ezt ő izente! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ditke, gyere gyakrabban, olyan ritkásan írsz mostanság!

Kata, egész jól haladsz, kitartás! (Én anno másfél évig írtam a szakdogám.. :oops: )

Jaj, csak legyen jó idő a hétvégén! Szegedre szeretnénk elruccanni, Peti húgáékhoz!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Okes! :) Bár találtam egy pár jó minőségű kantáros farmer nacit. Bár gőzöm sincs milyen nagy lehet Szabi mert már olyan régen láttam. :(
szilbee
 
 


Haligali!

Fanna: igen ott van a játszótér, de ha meg tudjátok oldani, akkor érdemes odamenni, mert még olyat nem láttatok :lol: Nincs hozzáfogható. Menésügyileg: addig örülj, amíg csak áll :roll: azután soha többé nem áll (meg), nekem másfél éve futás az életem.

Dorka: szakdoli :shock: azt hogy lehet csinálni? A futást soha nem értettem, miért jó. 8) Több alkalommal próbálkoztam ezzel a fura sporttal, de annyira unalmasnak találtam, hogy még futóversenyen is képes voltam elgáncsolni magam közben (úgy elbambultam) :oops: Persze a súlyzózás vagy az aerobic, az mindig bejött :lol: Most meg újra lehet majd bicózni.

Katlina: tényleg, ha antibigyótok si van, azt add neki 5-6 napig, ha nincs is már láthatóan baja, ha nem teszed, nagyobb bajt okozhatsz vele. Köhögés ellenit meg csak akkor adj, ha köhög. Az immunrendszerét meg c-vitaminnal erősítsd. Tuti.

Ditke: ja, a vörös. Zsófi és az uncsitesója meg tényleg nagyon hasonlítanak. Annyi homokozó terület van, hogy ott az éppen még csak ücsörgő babák is tudnak szórakozni.

Szamóca: nagyon tuti az a gőzkabin! Anna pedig igazi hercegnő :lol: olyan szép!!!

Niki: doki mit mondott a szádra? És milyen kencét kaptál rá?

Évi írok privit, szerintem mailt.
szolkata
 
 


Köszi mindenkinek a biztatást.
szolkata
 
 


Sziasztok!

Később visszaolvasok igérem. Elkezdtem, de három hozzászólásból kettőbe le lettem ba*va, jogosan. :oops:
Addig is gondolkodjatok már el rajta, hogy nincs-e feleslegbe maradt intersparos pontotok. Már kettő kigyült, a harmadik meg félig lett.


Na pusz!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Hol lettél le..va? :shock:
szilbee
 
 


Kata, hááát, írtam-írtam-kutatgattam-írtam-írtam-kérdőíveztem stb. Elkezdtem negyed év félévkor, és ötödév végén lett kész. lett is 130 oldal... Ma már nem csinálnám újra, az tuti!

Futás? Gyűlöltem én is, míg az esküvőnk előtt fél évvel muszáj volt elkezdeni, mert elég gatyául néztem ki... és megszerettem!!! LE is ment 6 hónap alatt 9 kg, és ma már kikapcsol teljesen, élvezem nagyon! (de anno 3 percet bírtam elsőre... terhesség előtt meg már a 60-70 perc is ment)

Ja, Erika, te kérdezted, 2x álltam meg, olyan 50 m-t sétáltam, aztán tepertem tovább! Valahoyg kitartóbb lettem, mióta anyuka vagyok. Mit nekem izomfájdalom! :D Semmi az egy szüléshez képest!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: miről írtál? 130oldal az kemény :shock:
szolkata
 
 


sziasztok!

Bettike beteg lett sőt még bogarat is hozott haza az oviból :evil: hogy gyűlölöm, este lehet az egész családot lekezelni.

Az orvis azt mondta hogy torokgyulladása van kapott rá antibiotikumot meg cataflan cseppet amugy egész jó a hangulatta ugyhogy megyek is mert lassan főzni is kellene meg terígetni....

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 


Betti: óóóó szegény Bettike, jobbulást neki! Azt lehet tudni, hogy honnan, kitől kapta el a bogarat? Tudják az oviban? Mert ugye az édes kevés, ha csak Te kezeled. (nekem is volt kétszer is oviban :-)))
szolkata
 
 


Ti most a tetűről beszéltek?....Nem nézik át őket az oviban??...

DorkaSportlady!
Irígy , irígy!!!!! Ja meg a képetek is jóóóó :D

fanna3
 
 


Fanna: én úgy értettem... az
szolkata
 
 


Kata: Van a futásnál uncsibb is. A futópad és a szobabicaj. Az a halálom. :D Én kimondottan szerettem a Zagyva parton futni. Csak nem bírta a térdem. :cry: :cry: Ahogy Dorka mondja, egy idő után én is megszerettem és már hiányzott, ha valami közbejött.

Betti: Azok a fránya bogarak...azok is tavaszt éreznek. :evil: :evil:

Szabi: Hú, klassz a gőzkabin. Pont ekkora a fürdőszobánk. :D
(nem is tudtam, hogy így néz ki egy gőzkabin.... :oops: :oops: :oops: )

Kisbetegeknek további jobbulást!

Olga: :shock: :shock: Ki volt az? Ki volt? Én bizti nem. :D Interspar-os pontom sajnos nincs egy sem. Lehet gyűjteni? :shock:

Ma is gyönyörű idő van. :D :D Rékát leparkolam a kertben fél órára.
jaimee1
 
 


Szabi=SZami, bocsi...
jaimee1
 
 


Szaisztok!

Olga!
nekünk van felesleg! vagy 28 ponty? Misi hozta a szomszédasszonynak, aki napokig lázban égett miattuk, aztán annyira felbosszantotta az urát, hoyg az elment vásárolni, így itt maradt a ponty.
na olvasok tovább később. Leti unja az etetőszéket

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ennyit írni.... :shock:

Niki!

Azt a vörös csajszit mondod ugye? HA igen akkor valóban olyan mint egy életunt, nem igazán mosolyog.

Ivett!

Milyen hősiesen vislekedett Máté! :D Igazi keméyn legény.

Fanna!

De ügyi Nimi! :D Ilyen korán? De jó! Eza lökjem egy kicsit hát nagggyon jó.. :lol: Jaj anya olyan gonosz vagy :lol:

Szamóca!

Ismét csak azt tudom mondani, hoyg simán lehetne a szépséges láynyod gyermek modell. Ugye mondod Neki, hogy Mi itt sokat dícsérjük?

Évi! Szamóca!

De aranyosak vagytok! Nekünk Szombaton lesz a farsang és csak annyira kellene a kard, hogy fellépjenek vele. A Sandokán -ra fognak valamit riszálni.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


de átnézik őket! de hát az édes kevés! Szerencsére ahogy néztem nem régen másztak bele mindezt persze idéző jelben, mert nem sokat látok neki. Ma persze szóltam az oviban hogy igen csak nézzék már át a gyerköcöket mert hogy velünk mi van....de mondta a dada hogy megy is egyből nézi.

Jah amugy tuti az oviból, de aza a jó hogy a védőnő is azt mondta meg a dadák is hogy a mi csoportunkban ritka hát lehet nem is a mi csoportunkból kapta el hanem délután a másikból mert olyankor már összevonják három után őket.......

Hát és arról nem beszélek hogy a gyógyszertárban mennyit fizettem:-( teljesen kiakadtam..... :evil: :twisted:

kész ez a mai........ :cry:

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

No, férjuram csak itthon maradt. Fél 7-kor nyílt az ajtó, meg az én szemem is a csodálkozástól. Még jó, hogy két koordinátora van, és kiderült, hogy nem volt rajta a sofőr listáján, így itthon hagyták :twisted: Azt hittem felrobban...

Katlina, az antibiotikumot tényleg VÉGIG kell adni, ha már egyszer elkezdted, mert visszaeshet, illetve rosszabbodhat az állapota. Ha nem köhög, de taknyos, olyankor én szoktam már köptetőt adni nyákoldás céljából.
Azért örülök ám, hogy lement a láza :lol:

Betti, akkor Ti sem úsztátok meg? :( Jobbulást Bettikének!
Jaj, a tetűt ne is mondjátok, nekünk is volt részünk benne anno. Össze is vesztem az óvónőkkel, mert állítólag személyiségi jogokat sért, ha elárulják, kitől ered... na, de könyörgöm, azért annyit mondhatnának, hogy VALAKI tetves, hogy meg tudjuk előzni. Mert a szer megelőzésre is jó....
Úgyhogy Betti nem irigyellek, én napokig, félóránként húzgáltam Csongi hajából a dögöket. :twisted:

Szami, na ezt a kabint tuti nem mutatom meg a férjemnek :wink: :lol: Nagyon jó!
Dobálhatod nekem is a linkeket, ha valami jó tapéta-csempe boltot találsz :wink:
Csipkerózsika gyönyörű!
Lakáscsere... hát pályázom a földszinti háromszobás lakásra, ami két éve eladó. Csak először az enyémet el kellene adnom, illetve őrült drágán akarja nőci adni és alkudozásban vagyunk...
Aztán ha már van 3 szoba.... :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kati, csak a kard kell? Péntek délután tudnám adni, mert nekünk meg péntek délelőtt lesz, és kell a Zorro jelmezhez kiegészítőnek!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


OLga!

Nekem 14 db matricám van.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Jaj Évi de jó! Igen csak az. A fiad mit szól hozzá? Nem lesz baj?

Ha ok a dolog elmegyünk érte.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Futás:Én is most kezdem el csak én a gát tetején futok olyan szép már ilyenkor,habár szerintem most még csak 5-6percet adok magamnak nagyon ellustultam

Antibogyós tanácsokat köszönöm,ezeket én nem tudtam!

Láz nincs köhögés nincs takony nincs :D

Bettikének jobbulást!
Bogarak öcsémék is hazahozták egy párszor :twisted:


Gőzkabin nagyon szupi!!!!!!
Valaki hozhatana nekünk is nászajándékba :D :D :wink:

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Nagyon szép idő van, remélem mostmár ilyen is marad.

Judit: Gréti? Leti nem kapta el? Látom kicserélted a vonalzóját. Képet mikor teszel? Fura látni a 2-t rajta.

Kata: Valami ekcémaféle van a számon, nem tudni mitől. Miután 30 tapaszt ragasztott a hátamra, hogy allergiás vagyok-e, kiderült, hogy nem. Szóval krémek, az egyik szteroidos. Aztán reménykedünk, hogy nem jön vissza.

Szami: Gyönyörű Csipkerózsikád van, tényleg annyira szép. A kabin pedig..., nagyon klassz. Irígy vagyok.

Dorka: Futás? Nagyon ügyi vagy! Valamikor réges-régen én is futottam. A Thökölyn laktam, mögöttünk volt a sportpálya (most Interspar) és sokat jártunk oda.

Betti: Jobbulást Bettikének is!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok .

Első héten Védike nagyon jó kislány volt evett aludt.2-3 óránként és szerencsére éjszaka csak 3 óránként ébredt föl enni. A második hét már nem ilyen nyugis két nap is müsorozott igy mondta Virág. Telefonon beszéltem vele és ma sem volt valami jó kislány hallotam ahogy sirdogál valószinüleg a pocija fájhat.Délután elmentek sétálni azt nagyon élvezték a lányok .Virág is kiszabadult végre, már nagyon hiányzott neki a mászkálás .Most ennyi dobok képet .sziasztok Jutka mami Kép mamival Kép levegőzés Kép álmosan

KépKép
viragb88
 
 


Kedves Jutka mama, Virágéknak gyorsan elmúló hasfájást kívánok és várjuk a további képeket!

Kati, igen, Anna ide szokott ülni az ölembe és akkor olvasgatok neki, ha olyat írtok. Mátéval meg nézegetik a képeket.

Kata, az én utolsó szakdogám onnantól, hogy a kérdőíveket kitöltötték, 3 hét alatt készült el :oops: Mert már csak ennyi volt hátra a leadási határidőig :lol: Szóval, hajrá! :lol:

Nekem van futópadom, Jaimee, a nyáron vettem, de amikor Jázmin állandóan rá akart mászni, én meg untam a port róla törölni, letelepítettem a kamrába... Az a baj, hogy a 3 gyerek mellett se elmenni nem tudok futni, de Jázmin kiszámíthatatlan és minimális nappali alvása mellett futópadozni se tudok. Késő este meg már kinek van ilyesmire ideje :roll: (meg energiája...) De majd talán pár hónap múlva... Vagy csak álom marad?

Bettikének jobbulást! A múltkor nálunk is kiírták az oviban, hogy nézzük át a haját a gyereknek, rendesen be is voltam parázva, hogy nehogy legyen valami Anna derékig érő hajában... :roll:

Lehet, hogy mégsem lesz ilyen kabin :roll: :lol: Ma voltunk szaunát nézni és találtunk egy olyat, ami vagy infrakabinként vagy finn szaunaként vagy törökfürdőként (gőzkabin) is üzemeltethető, 200*150 cm-es, két fekvő paddal. Ez árban jóval kevesebb, mint együtt a kombi szauna+a gőzkabinos kád. Így lehet, most sima zuhanykabin lesz és/vagy kád vagy mégsem?! Ismét a teljes káosz... :lol: De valahol még élvezem is :lol:

Évi, nézd meg ezt, tapétában csúcs, csak egy a kár, hogy árakat nem írnak, de megrendelheted neten vagy személyesen, aztán már nem kell érte menned, gyorspostával lehozzák:
http://www.tapeta-bolt.hu/

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jaaaj, de édes Védike! De jó, megvolt az első séta is! reméljük hasfájós időszak nem fog soká tartani! Virág jól van? Apa hogy bírja?
Éjszakai nyűgi van-e?


kata, háát, a cigány nyelvek szociolingvisztikai vizsgálata volt a témám... Azért ez, mert erről nagyon kevés volt a szakirodalom, jó kis hipotéziseket lehetett felállítani. de nem beszélek semmilyen cigány nyelvet, meg azon kívül, hogy a Széchenyin nőtttem fel, nncs sok közöm hozzájuk...

Katlina, hajrá-hajrá!!!! :) De jó!!!
Robika remélem nem esik vissza!

Évi, ez "csúcs"! Gondolom ki voltatok akadva.. És akkor most meddig marad még itthon férjurad?
A lakásvásárláshoz meg drukk-drukk

Betti, jobbulást Bettikének! :(

Erika, én volt, hogy télen a konditeremben futópadon nyomtam, de volt előtte egy TV is, így nem volt olyan uncsi... Hány Móunika sót láttam.... :wink:
LEhet össze is futottunk? Én is ott futkároztam!

du. éééxtra nyűgik voltunk... 20 percet aludt a drága, kocsiban, többi üvöltés, nyűglődés... hmm, 4. fog lenne a bűnös?

Híradóban egy magára hagyott kisgyerekről lesz szó... tán kaját hagyott mellette az anyja, meg mesecsatornán volt a TV.... de durva....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szami: Hát megértelek, Anna tényleg olyan nagylány a jelmezben. Én is biztos sírós anyuka leszek, mert a keresztlányom ovis ballagását is végigbőgtem. SENKI más nem sírt, még az anyukák sem!!! Mondjuk, 10 hetes terhes voltam. :D

Ja, és ha már sírás: akkor gyanakodtunk először, hogy terhes vagyok, amikor elolvastam a Mátyás anyja című verset. Apa unokaöccse éppen magolta be....Úgy sírtam rajta, mint a záporeső...Apa meg átfutotta vagy ötször a verset, de nem értette, min bőgök :D :D

Pincébe került a futópad? :D :D Ó, hát jó helyen van az...

Szakdoga: brrrr....soha többé....

Jutka mama/Virág: Védike nagyon édes. :D :D

Niki: Ja, Bergon kocsi. Nem bántom szegényt, hátha több baj nem lesz vele...
jaimee1
 
 


Dorka: :shock: Hű micsoda téma!

És hova ment az anyja? :shock: :shock:

Mónika show...na attól én is futásnak eredek. Nem is kell futópad. :D

Réka is nyugtalan, 1,5 óránként szopira jelentkezik.
jaimee1
 
 


Szasztok, megint rohanásban..

Kati, meginterjúvoltam Csongit, kölcsön adja a kardot, azt kérdezte, hány éves a kisfiú :lol:
Van egy lovagkardunk (kicsit használt), és egy műanyag kard, aminek van tokja is. Pénteken 4 után tudom odaadni...

Szakdoga... hát én jobban megszenvedtem vele, mint az államvizsgával. Állandóan beteg voltam, vagy én, vagy a gyerek. Emellett olyan témát választottam, amiről közben derült ki, hogy nincsenek hozzá igazán jó adatok.
40 év feletti nők munkaerőpiaci helyezete...
Szóval, én sem vágyom mostanság még egy szakdogára!

Kata, megkaptam az emailt, holnap rákérdezek.

Katlina, Judit, hogy vannak a gyerkőcök?

Szami, köszi, láttam a képeiden a linket, meg is néztem. Ki is néztem Csonginak 3 fajta focis tapétát :lol: Nagyon jók, nem is tudtam,hogy ilyenek léteznek. Az meg hab a tortán, ha a helyembe is hozzák. Na, ez még a jövő kérdése. Meghirdettem a lakást, aztán majd meglátjuk, hogy újjítunk, vagy költözünk :?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi, nekünk is holnap jelenik meg először a hirdetés...

Jaimee, én is hatalmas mennyiségben tudom elfogyasztani mostanában (ill. mostanában=9 éve, amióta Máté megszületett :oops: :lol: ) a papírzsepiket, pedig azelőtt egyáltalán nem voltam bömbölős alkat... :roll: :lol: Anna nyílt napján is örültem, hogy szemüvegben mentem, mert akkor is elhomályosult a tekintetem, amikor jól megoldott egy matekos feladatot, s ez olyan nagy tettnek tűnt a szememben, mintha minimum megmászta volna a Himaláját :lol:

Olga, ugye én nem bánottalak? :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Én is szeretem a régi filmeket..... :lol: Van sok magyar amit kivülről fújok...de külföldiben a "Van aki Forrón szereti"t szeretem......mikor terhes voltam csak kb 1000x néztemmeg.

Hú vagy egy hónapja én is ráakadtam erre a tapáta matricára vagy 3 helyen de olyan áraik voltak hg egyelőre letettem róla... :cry: Egy kis darab madár ami ül egy faágon 12.000.-
Vagy Judit tudsz vhol jobb árban?...

fanna3
 
 


Szami, Csongi ezt választotta:

Kép

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Hú, Évi, ez nagyon vagány! :wink: :lol: A hercegnősnél a dekor csík olyan, mintha fénykép lenne, az anyaga is, olyan fényes, öntapadós, nem az a hagyományos tapétapapír. Ez egy kicsit meglepett, nem tudom, ennél, amit Csongi választott is így van-e.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Jaj, a nagy futásban leröviditve írtam: nem sértődtem meg! Csak elkezdtem olvasni, és három hozzászólásból kettőben ez állt: Olga, azt én mondtam, Olga azt én kérdeztem... Ugyhogy csak égett a pofám, de mondom teljesen jogos a kritika!

Niki! Köszi az infókat kismamabérlettel kapcsolatban!

Ditke! Te honnan emlékeztél az ikerhúgaimra??? Egyébként 4 bátyám és 6 húgom van.
Tudjátok mit utálok? Ha kérdik hányan vagyunk testvérek, megmondom, majd azt kérdezik: Nem rossz ilyen nagy családban felnőni?
Hát könyörgöm! Honnan tudjam? Nem vagyok egyke!!! Csak ezt az egyfajta családprofilt próbáltam ki! Amúgy meg nem rossz, sőt. Nálunk abszolút nincs széthúzás, senki sem haragszik senkire, nincs örök harag. Minden napra jut valami olyan infó otthonról, hogy leesek a székről. Ma például az, hogy UH nem látták húgomnál a babát. Ugy néz ki felszívodott. Vettek tőle vért, eredmény egy hét múlva...

Anikó! NST-n nekem is a dél körüli időpontok jöttek be. Igaz, én csak 3x voltam. (Merthogy többnyire bent feküdtem, ott meg reggel-este nézték a szívhangot.)

bbj Judit és Kati! Hogy juthatnának el hozzám azok a felesleges pontok? Judit! Holnap jösztök angolozni? Ha tanárnőt viszitek az állomásra, esetleg...

Kati! Mi meg nem lakunk ám messze Éviéktől... Bár pénteken csak az emberem lesz itthon, én iskolában, ha a MÁV is úgy akarja.
:roll:

Évi! Hol lehet utánnanézni a ti lakásotoknak? Hol hirdetitek? Egy isminket lehet érdekelné, a környéken keresnek lakást.

Kis drága betegeknek jobbulást!

Jó éjszakát!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga: Micsoda??????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem ez csak valami tévedés..... :cry:
jaimee1
 
 


Olga, akkor Ti nem is 10-en, hanem 11-en vagytok testvérek? :lol: Ez a szerencseszámom :lol:

Húgodnak nagyon szorítok, hátha csak rosszul láttak valamit :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Halohohoho :lol:

Szép esténk van, két és fél év óta talán másodjára voltunk apával este a barátainkkal kappucccsssíínózni :lol: Hogy miknek tudok örülni :lol: Összesen 2 órát töltöttünk együtt, de annyira jó volt.


Olga: sajnálom a tesód, de hátha csak nem jól látták. Hogy lehet egy vér eredményt 1 hétig csinálni? úúú 11? :shock: És hány éves a legidősebb tesód, és hány éves a legfiatalabb? Akkor Te/Ti is nagy családot terveztek? :lol:

Évi: köszönöm szépen előre is. De csak jó híreket mondhatsz, mert egyébként nem szülök :lol: :roll: 8)

Jaimee: ne félj attól, ha lesz foga Réka babusnak, attól még nem fog harapni automatikusan. Annál jobban vigyáznak ám! Persze előfordul,de nem jellemző.

Dorka: dolidnak nem semmi témája volt. És mire jutottál? Valamit esetleg röviden vagy érdekességet? Én az első főiskolán írtam állandóan a cigány kultúráról.

Futópad: én futni utálok, a gépet meg szerettem amikor terembe jártam. Tök jó: meleg van, szól a zene, a bogarakat nem kapkodom be a tátott számba ... ja vagy nem is kell tátott szájjal futni :lol: , csak az izzadt fejemre tapadnak, aztán csíp... eléggé nem nekem találták ki. Itthon viszont van egy taposó gépem,amit szintén szerettem, de amióta terhse voltam, még nem volt összeszerelve. Tv nézés közben nagyon tuti.

Mónika só: én például szeretem, mert nagyon jól szórakoztat :lol: Lazítja az agysejtjeimet.
szolkata
 
 


Jó reggelt!

Na, apa most ment el, tiszta ideg. Nem szeretem, mikor így megy vissza dolgozni.... :(

Olga, és akkor mindenki, leírom nagyjából a paramétereket, hátha van még ismerős :wink:
Szal a lakás a Vasvári Pál úton van, 4 emeletes ház, 3. emelet. Gázkonvektoros, két külön álló szobával, az egyik szoba kisebb, mint a másik. Új redőnyök vannak, gázkonvektorok mindenhol kicserélve, konyhabútor kicserélve. Viszont a fürdőszoba teljes felújítást igényel, illetve nem árt a konyhának sem egy új csempézés. A ház most pályázik panelprogramra, ezért az ablakok sem lettek kicserélve. De ha minden jól megy, kap a ház új szigetelést, vakolást és kicserélik az ablakokat.
A lakás teljes egészében játszótérre néz, óvoda 2 perc, bölcsi, iskola, tesco pár perc.
Én nagyon szeretek itt lakni, csendes, nyugodt környék, de minden könnyen megközelíthető. Az irányár: 7,3

Tesódnak nagyon szurkolok, remélem tévednek!

Évi és
Kép
csongianya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?