Szép Napot!
Katlina, jó, hogy Robika már nem lázas. Gyógyszer ügyben fogalmam sincs...nehéz eldönteni, hogy mi lenne a helyes, ha nem vagy biztos a dologban.
Judit, hogy van Gréti, jelentkezz! Remélem, már jobban van szegényke.
Szami, tényleg csodaszép Csipkerózsikád van! Hát igen, megható pillanatok ezek.
Mi is áprilisban újítjuk a fürdőt (hú de jó lesz
) és eddig egy helyen voltunk csempét nézni, de akármelyik kompozíciót elfogadtam volna. Tényleg nehéz lesz a döntés.( Aztán meg majd azon rágom magam fél évig, hogy talán mégis azt a másikat kellett volna...
) Szami, szuper wellnes részlegetek lesz! Teljesen felújítjátok az új házban a fürdőket, vagy hova teszitek pl: a szaunát? És miért is adják el a jelenlegi tulajok a házat?
Kata, már azt hittem, elvesztél, de jó, hogy nem!
Akkor ma megint Bence mentes nap...kitartást, főleg a szakdogához! Az első fejezet a leggázabb, ha az megvan, már jobban adja magát a dolog. Én már alig várom, hogy játszóterezhessek Zsófival! Ha jó idő lesz, mi tuti kimegyünk arra a játszóra!
Annak a Babavilágos nőcinek ( a vörös?) tényleg furcsa stílusa van, de szerintem rendes.
Anikó, nekem is a szülősznőm csinálta az nst-t a kádas vajúdóban, mint Dorkának.
( ugyanaz volt a szülésznőnk, drága aranyos Gyöngyike, imádom )Egyszer voltam a "rendes" nst-n, 11-re mentem, és 12-kor már hazafelé tartottam, úgy, hogy közben a dokimat is levadásztam megmutatni neki az eredményt. Szóval szerintem egységes recept nincs, hogy mikor érdemes menni. Na ezzel jól ki vagy segítve, bocsi