Új privát üzeneted érkezett!

Lola örülök, hogy már jobban vagy! Reméljük többet nem is jön elő ez a dolog! Hát mit mondjak, nem könnyű ilyen pici baba mellet az tény és való! Nekem múlt héten volt egy nap hogy azt hittem este mire hazaért a férjem, hogy most fogok összeesni! De más egyéb hála az égnek nincs! Ő már elég jól eljátszogat egyedül is! Azért pihenni nem egyszerű!! Annyi még hogy délután sokszor alig érzek magamban erőt, hogy felemeljem! Ma a védőnőm is azt mondta kezdjem a ciciről is leszoktatni mert azzal is az enrgiám szívja le!!! De Én meg úgy vagyok vele cicizzen amíg neki jó! De reménykedjünk, hogy 12 hét után ez is elmúlik :lol: Most már teljesen beindult a mászás Lolánál?? Mi lassan elindulunk :)

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

Luca: Gratula az ikrekhez!
UH: Nálam a 12 hetes (holnap de. esedékes) még hüvelyi lesz, aztán a többi hasi.
Vérvétel: Az én dokim nem éhgyomorra kéri, hanem 1 zsemle és 2 dl tej elfogyasztása után 1 órával. :-) Ja és külön sorszámozó (elektronikus) van a kismamáknak, úgyhogy nincs gond a soron kívüli bejutással.
Cukorterhelés: Két éve, ha lehetett volna, akkor én kérek még egy adaggal. Limonádéként kellett meginni és nekem nagyon jól esett, mivel már dög éhes voltam. Szóval szerintem egyáltalán nem gáz.

Kellemes kismamaságot mindenkinek:
Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Szeder!
Szoritok nagyon, remélem minden rendben lesz veled is. Tudom, mit érezhetsz, amikor nekem is görcsök is jöttek, bizony sirtam én is... és ma már minden szuper. Lehet, manógida is tényleg csak fel akarja hivni magára a figyelmet... :)

Judit!
Igen, a vérezgetés engem sem nagyon riasztott, hiszen az elsővel is megtapasztaltam kicsit. Inkább csak a görcsök miatt volt para... :? Remélem nem lesz többé ilyen. Na jó, esetleg 30 hét múlva lehet.... :D

Kép
Kép
lolababa
 
 

 
 

Szeder!
Vigyázz magadra és pihenj sokat!!!
marek
 
 


Lanta!
Erőtlenség ismerős...
Ezek szerint te még szoptatsz? És emellett sikerült teherbe esned? Na ez külön gratula mindkét kérdést tekintve. :) Én sajna csak 4 hónapig tudtam szoptatni, viszont ennek nagy előnye, hogy hamar kezdtünk mindent enni. Most már mondta a védőnő, hogy megpróbálhatjuk a saját kajáinkat is, mert nagyon jól viselte a tejtermékeket is, meg mindent... Sokszor már igy is az én kajámból kér... kinézi a számból... :)
Mászás??? Már feláll és lépeget... kiakaszt. Ha csak egy percre egyedül hagyom, sebesvonatként repeszt utánam... én meg szivbajt kapok a fürdőből kilépve, hogy mi a fene csücsül ott előttem... :D
A járássegitővel pedig pár lépést már meg is tesz egyedül... egy örökmozgó kis csücsök. :)
Amúgy neked van valami segitséged? Párod? Anyukád, anyós?
Én néha elgondolkodom... jó lenne, ha valaki itt lenne segiteni, de lehet, jobb, hogy nincs, mert igy nem kell vitatkozni sem eltérő nevelési nézetek miatt... ;)

Kép
Kép
lolababa
 
 


Sziasztok!

Luca!
Nagyon cukik az ikreid! Biztos izgalmas lehet, hogy ketten vannak!

A.M.!

Nagyon jók a képek, a férjemmel és az anyósommal együtt bogarásztuk ki, hogy hogy is fekszik a picikéd.

Nyugi Csajok! Akinek panaszai vannak, az nagyon kímélje magát, ahogy csak tudja! ...és ne idegeskedjetek, mert az árt legjobban a babának!!!


Mi ma voltunk 12 hetes ultrahangon és minden a legnagyobb rendben van. Nagyon féltem, mert hajnal óta erősfájdalmat érzek jobb oldalt a hasam alján. A dokim megvizsgált, sőt még vért is, de nem talált semmit. Azt mondta, hogy nyugodjak meg, mert csak a méhem és az izmok tágulnak. Mond valamit, hiszen napról napra szebben látszik a pocim.
Kitartás mindenkinek!

Íme a mi babucikánk! Kép Még az apukája is majd elsírta magát!

Üdv: Szilvi
Kép
szemirámisz
 
 


Megint én!
Egy kis segítség a kép kibogarászásához: A feje és a törzse látszik. Éppen a nyakán fekszik, gyertyaállásban. Azt mondtuk, hogy sportoló lesz belőle, mert már odabent tornázik! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép álmokat!

Üdv: Szilvi
Kép
szemirámisz
 
 


Szemirámisz! Tündér a kis tornász!

Szeder! Várjuk a híreket, és ne aggódj! Gondolunk Rád.

Luca! Fantasztikus a kép, és biztos az érzés is az!!!

Kép
blúmi
 
 


Ja, és a szextilalom! Feltehetően nem kib....ból javasolják az orvosok, hanem a kockázatok miatt! Természetesen sokaknak semmi gondjuk nincs ezzel, és ez így van jól. De akinek problémás a terhessége, ott azt hiszem, hogy nem nagy áldozat..... (most ezt mondom, de nem tudom este mi lesz...) :)

Kép
blúmi
 
 


Szeder!Ezek a fránya hormonok!Sajnos ki tudják készíteni az embert, sokkal érzékenyebbek vagyunk, plána egy ilyennél. Kérlek, ne idegeskedj, nem lesz semmi baj, csak lazulnak az izmaid. Koncentrál arra, hogy no probléma. Tudom, nehéz, de bízzál benne. KITARTÁS!!!

Szemiramisz!Nagyon szép a babád!!! :D :D Gyönyörűen kivehető a kis bébi!

Lolababa!Nagyon aranyosak a történetek a kis örökmozgó bébikről!! :D Köszönöm csajok, nagyon jól esett, hogy érdeklődtetek! :D

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


szemirámisz
Nagyon aranyos a te babád is! :)
Pontosan mekkora??

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


netti!!
tantum verde vagy/és homeogene vagy homeovox is jó lehet.

ja, kézeljétek az a reggeli volt az utsó hányás, szóval lehet h ezzel le is zárult, koppkoppppp

lolababa!!!
én is nagyon úgy érzem hoyg másodikkal sokkal jobban telik az idô!!! nekem is mintha csak tegnap tudtam volna meg, és szerdán töltöm a 11. hetet!!!! szóval, ja, értem mirôl beszélsz. különben meg én este jutok ide!!!!!! általában mindig én is zárok :D

röné!!!
szíved joga annyi, és olyan dokihoz menni, akihez akarsz!! az meg örüljön neked hoyg ôt kipróbálod, mivel a másik nem jött be! nehogy már ezen bárki is megsértôdjön!!!! én 8 hónaposan találtam rá az "igazira", és egy mondatban összefoglaltam a múltam és annyi, onnantól nem volt téma, és mindegy is, nem????

marek, nyugii!!!
minden okéé lesz, fô a nyugalom és a türelem!!!!!!

winona!!!
én sem bírok sok vizet inni!!! néha kívánom, más napokon meg alig megy le... nemtom...

luca!
ez csodás!!!!!!! szuper! a jobb oldali béébi tök jól kivehetô! a másik épp máshol van :) cukik!!!!

roni! örülök hoyg minden rendebn a pároddal!!!!!! anyóst meg tojd le, hidd el, ha olyan, akkor olyan!!! én 4 éve küzdök ellene, vagy inkább próbálnék megfelelni neki, de sehogy se jó neki semmi. szóval nem rédekel. most kb 2 hónapja nem láttam, dejóó nekem :) mondjuk pont vas. lesz kis összejövetel, majd ott ájuldozhat magában hoyg mekkora a hasam :P

szeder!!!!!!! hívd fel a dokid, nyugtasson meg ô!!!

marek, nem semmi ez a belgyógyászos vizsgálatod leírása :D:D az sztem is tök felesleges.... na mindegy, ôk tudják, vbagy mi :)

szemirámisz!!!!
nagyon éédes!!!! én is akarom már látni! ja és pluszban azért is irigyellek, mert anyóssal nézegethetted....errôl még álmodni sem mernék....:S

na kicsit rólunk, így az éjszaka közepén :D:D már 10kor le akartam feküdni.....
na, ma lett kiskonyvem, kék..... meg beutaló mindenhova, hát nemtom melyik nap veszem rá magam hogy hajnalban keljek csapoltatni, de jáájj. én kész vagyok a tûktôl!!! (mondjuk a tetoválás más, attól nem, de a fecskendô látványa kikészít...) szóval minden okééé. és alig várom a holnapi uh idôpont kérést, remélem hamar mehetek :)
na, elájulok, olyan ámos vagyok!!!
jóóócak lányok!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

Egy időre eltüntem ugyan, de megint itt vagyok. Nem igazán bírtam a gépezést a napi 8 óra után, így munka után általában zsupsz az ágyba és pihi.

Mindenkinek gratulálok a gyerkőc illetve gyerkőcök fejlődéséhez.

Jó volt látni az UH-os képeket illetve a pocakosokat is. :D Ezek szerint már nálam sem csak a zsír látszik. Ez megnyugtat :D

Próbálok visszaolvasni, de nem igérek semmit. :oops:

Kép
asszonka
 
 


Sziasztok!

Asszonka jó, hogy jöttél!! Mesélj majd ha visszaolvastál!

Szemirámisz nagyon jó a kip nagyon szépen látszik Babóka! :)

Lola, hát igen még szoptatok!!! Jó már csak egy nap kb. 3x az is inkább szomjoltásra, meg egy kis megnyugvásként szolgál! Én már nagyon félek, hogy mi lesz ha elindulunk! Azt hiszem lesznek fej koppanások a padlón!! Kornélia is ha maga előtt tol valamit akkor már bejárja az egész lakást! Ő a bébitaxiját tologatja meg imád rajta ülni is csak egyedül még nem tudja hajtani! Már van, hogy egy 2 percre megáll teljesen egyedül és a végén tök ügyesen leereszti a fenekét a földre! A mászás az Nálunk is megy ezerrel még úgy le tud lépni mellőlem, hogy alig győzöm utána megtalálni! Főleg ha meg itthon az apja akkor utána megy folyton :)

Szeder mi újság van??? Jelentkezz!!

Bagzerka szorítok, hogy a tegnap reggeli legyen az utolsó hányásod :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

Winona!

Tegnap elfelejtettem, nálam pont az ellenkezője van, én a nagyon hideg csap vizet iszom dézsa számra. Amikor igazán szomjas vagyok semmi sem lehet olyan jó mint a hideg víz. :) Érdekes hogy kinek hogy reagál a szevezete. :D

Lola!

Vasalás? :lol:
Pici baba nélkül is csak egy hónapban max. kétszer megy. Még jó hogy sok olyan ruhánk van amit vasalás nélkül is lehet hordani. :lol:
Mellesleg meg kit érdekel?! Nem a vasalástól leszel jó anyuja a kislányodnak! :wink:

Családi segítség:
Az egyik barátnőmön látom hogy mekkora hátrány az ha nincs egy ugrasztható nagyszülő, rokon a közelben. Szar helyzet hogy mindent neki és a Férjének kell megoldani ha a babával van valami.
VISZONT! Tegnap a nagy segítség nyújtásban, a jótanácsokkal a kedves családomnak és a Férjemnek sikerült a bőgésig kiakasztania. Majd ők megmondják hogy mit vegyek, mit ne, meg még korán van, ne is gondolozzak ilyenen. Meg ők jobban tudják hogy ennyi mindenre nem lesz szükség, tatara. Fúúú... még mindig felmegy a pumpa ha rá gondolok. Négy, legalább már egy gyereket felnevelt szülő osztotta az észt kánonban nekem, akinek ez az első gyereke, hogy mit gondolok rosszul, miért vagyok hülye. Na kössz, erre nekem nincs szükségem... :(
Most jól kipanaszkodtam én is magam. :)

Luca!

Te eszed mindennap a tamarin lekvárt?
Van eredménye?
Én is vettem, két naponta kanalaztam belőle, de egyetlen alkalmat kivéve még nem volt tőle eredmény. Egyem mindennap?

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Ja igen a családi segítséget kifelejtettem! Most így Kornéliánál nem halmoznak el a segítséggel! De vele még megbírkózom! Azért félek a kibabócától! DE: ugye tesóm még legalább januárig itthon lesz mert Neki is van most egy 1 éves kislánya aki majd megy a bölcsibe és akkor számíthatok rá legalább délelőtt! Ugye most Ő van Kornéliával amíg Én a védőnőt meg a többit intézem! A másik meg, hogy anyósom szeptemberben megy nyugdíjba! Én azt mondhatom egész jó a kapcsolat köztünk, néha sok de le lehet állítani. Majd meglátjuk hogy boldogulunk együtt!!! :lol: Anyukám igaz 5 házzal lakik arrébb de szerencsétlen annyit dolgozik Tőle nem várom el, hogy mindig a rendelkezésemre álljon, Ő is meg fogja tenni ami tőle telik szerintem!!! :) Egyenlőre most ezekben bízok aztán majd ha odajutunk beszámolok, hogy bírom :)

Kép
Kép
lanta
 
 


Szemi, nagyon édes a baba!Örülök, hogy minden rendben van.

Monee, nem eszem minden nap a lekvárt, nincs is eredmény.Asszem mostantól minden nap fogok enni.
Bár, nem tudom, mit várok annyira ,mert alig eszem valamit...csak iszonyúan fáj és feszít a gyomrom, és úgy gondolom, a szorulástól.Én estére mindig olyan szarul vagyok, hogy csak na!

Most vettem Espumisan bogyót.Hátha segít, és nem akar szétrobbanni a hasam.

Többet kellene mozogni.Én nem mozgok semmit.De majd ezentúl fogok, ha jön a jó idő!

Ti nem fáztok jobban, mint eddig?Folyton meg akarok fagyni, még éjjel az ágyban is.Ki sem dugom az orrom a házból!


Megint fogytam egy kicsit...Attól nem kell félnem, hogy el fogok hízni...
Vendég
 


Sziasztok!

Luca!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van az ikrekkel! :D Klassz az UH kép. Nemsokára már nem tud egyikük sem elbújni...! :D
Hogy lehet ikrekkel fogyni??? Nekem az eggyel sikerült már három kilót hízni. Szerintem ma fog a védőnéni ledorgálni.

Szemiramisz!
Teljesen jól kivehető a kép. Még el sem olvastam az útmutatódat és simán láttam, hogy a nyakán fekszik úgy tornázkodik. :D Nagyon édi!!!

Roni!
Jó olvasni, hogy rendeződtek a dolgok. Kívánom, hogy minden jól alakuljon és ez csak rajtatok múlik igazán. Anyós! Mondja csak...! Egyik füleden be, a másikon ki. Mosojogj szépen azt szeretik!

Lányok! Mindjárt hallhatom a szivecskéjét...! Úgy várom!!!!

Kép
Kép
konan
 
 


12 hetesre váltott a vonalzóm! Hurrrrrrrráááááá!

Kép
Kép
konan
 
 


Luca Én is álandóan fázom, és éjjel is zonikban alszom :( Nekem is nagyon nehezemre esik kimenni a házból de muszáj mert kell menni sétálni Kornéliával! :) De Én meg hízom :(

Kép
Kép
lanta
 
 


Szép jó reggel mindenkinek!

Előre is bocsi, de külön külön fogom elnyomni, mert már negyedszer állok neki irni, és mindig elveszik... :?

Lanta és babás mamik!
Tegyetek fel képeket a picikről, pliiiiiiiiiiiiiiiiz. :) Olyan kiváncsi vagyok rájuk, a vonalzókból nem sok látszik sajna... :(

Kép
Kép
lolababa
 
 


Monee!

Köszi, azért jó volt olvasni, hogy te sem állsz neki minden héten vasalni... de azért az mégsem fél év... :D
Bár azon már rég túl vagyok, hogy érdekeljen... ;)
Amióta külön lakunk a párommal (ez a 6. évünk), igyekszem amúgy is vasalást nem igénylő darabokkal duzzasztani a ruhatárat... :)

A kéretlen jótanács-oszogatóknak meg nyugodtan hozd a tudomására, hogy köszönöd szépen, de te majd szeretnéd magad eldönteni, hogy a te babádnak mi lesz a legjobb... ki tudhatná jobban náluk, hogy ahány baba, annyi féle... ;)
Engem anno a különböző szülés-rémtörténetekkel kergettek ki a világból... a végén már egész egyszerűen otthagytam, aki ilyet kezdett mesélni... :D

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szemiramisz!

Tényleg tökéletesen kivehető az apróság a képen... hihetetlen, hogy 12 hét alatt milyen sokat fejlődik a baba... már én is alig várom, hogy 2 hét múlva lássam...

Kép
Kép
lolababa
 
 


Bagzerka!

Te nap közben még dolgozol? Az nagyon húzós lehet... :?
Esténként már én is szinte beesek az ágyba... hogy van nked még erőd netezni is... egy idő után a szemeim azt mondják, jojó... utána már mindegy.

Kép
Kép
lolababa
 
 


Sziasztok!

Asszonka!
Már 2-szer is kerestelek itt a fórumon,hogy nem-e tud valaki rólad valamit. NAGYON ÖRÜLÖK, hogy jól vagy/tok!
Mikor mész tarkoredő mérésre?
Én hétfőn voltam és minden ok. (ha visszaolvasol megtalálod az eredményt)

Szemirámis!

Nagyon aranyos a babócád! Nem semmi az a gyertyaállás!
Mennyi lett a tarkóredő mérete? Mekkora baba?

Luca!

NAgyon cukik az ikreid az egyik biztos szégyenlős lesz. Most, hogy kiderül 2 petéjűek milyen neműeket szeretétek jobban? vagy 1 fiú egy lány?[/b]

Kép
Kép
a.m.
 
 


Konan!
Gratula a 12 héthez! Remélem nagyon szép képet fogsz hozni, és tutkó szivhangot hallani... ;)
Én meg csak kullogok mögöttetek... :)

Kép
Kép
lolababa
 
 


Je tegnap estére egy kicsit én is lebetegedtem,pedig nagyon reménykedtem, hogy nem fogok. Zúg a fejem, folyik az orrom és könnyem. Lázam nics,nem is szokott lenni. Nem vettem még be csak egy panadolt az este. Reggel teával indítottam... :(

Kép
Kép
a.m.
 
 


Minyu!

Felvennél engem is a táblába?
Terminus: 09.25
kórház: Kaposvár
tesó: 1 lány

Nem is tudom... mi kell még? :oops:

Kép
Kép
lolababa
 
 


A.m.!

Jobbulást! Nyomasd is a cromos teát ezerrel. A legjobb, amit tenni tudsz.

Minden nyavalya közül az orrdugulás a legrosszabb... sok gyógypuszit küldök neked!

Kép
Kép
lolababa
 
 


Látom, megjöttem, és fél oldalakat teleirok...
bocsi, ha sok belőlem... :oops:

Kép
Kép
lolababa
 
 


Lanta, Lola, nem lehet könnyű ilyen pici gyermek mellett terhesnek lenni! Minden tiszteletem a tiétek! Jó sok energiára és türelemre van most szükségetek.. :wink:

Marek, továbbra is drukk. Legközelebb már látni fogjátok azt a szívműködést!

Luca, nagyon szuper az az UH kép! Gratula a babákhoz. Jó nagy pocakod lesz a két picivel.

Lola, már nem sok van hátra a bűvös 12. hétig! Nekem is most váltott 9-re :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


Lola a képek! De akkor tényleg tegyetek fel Ti is a gyerkőcökről Én is kíváncsi vagyok rájuk!!
Kép apa laptipjával :) Kép csirkecsont szopogatás közben :) Kép Ez még egy régebbi kép

Kép
Kép
lanta
 
 


a.m. neked mielőbbi jobbulást kívánok!

Minyu, ha lehet, én is szeretnék a táblicskura kerülni! szept.23., első gyerek, Szfvár Köszi előre is!

Lola, ti külön éltek a pároddal? Így meg pláne nehéz lehet a gyerekkel. De gondolom sok előnye is van egy ilyen kapcsolatnak. Biztosan nem mentek egymás agyára. Viszont nem hiányzik, hogy ott legyen melletted? Bocs, ha esetleg túl indiszkrét vagyok...

Egyébként én sem viszem túlzásba a vasalást. Amikor már nincs ruha a szekrénybe, akkor tutira nekiállok. :wink:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné!

Aranyos vagy, köszike! Biza, nemsokára mindketten beirányozzuk az uh-labort... ;)

Tényleg lányok!
Akik első babájukat várják...
Terveztek még gondolom tesókat is, ugye? Mekkora korkülönbségre szavaztok?

Kép
Kép
lolababa
 
 


Roni, tök jó! Örülök, hogy találtam itteni kismamát is itt a szeptemberi topikban! Te kihez jársz?

Lanta, nagyon szép kislányod van! Szuper a hintaszerkentyűje is :D

Tesó kérdésen mi egyenlőre nem gondolkodunk.. Ezen legyünk rendben túl. De vszűleg az első gyerek után nekem kell keresnem egy normális melóhelyet átmenetileg, esetleg utána jöhetne egy kistesó.... Ezek még nagyon távoli dolgok...

Na dolgoznom kell, elbúcsúzok. Utána meg megint nem győzök visszaolvasni :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


sziasztok!
voltam laboron, lecsapoltak, istvánba fogok szülni.van még valaki, aki ott fog?
pénteken meg megyek a 12. heti uh-ra:))már várom.

Kép
winona
 
 


Röné!

Hű, azt hiszem kicsit félreérthető voltam... :oops:
Együtt élünk a párommal, csak a szülőktől külön. :) Teljesen magunkra vagyunk utalva minden téren. Anyukám 25 km-re lakik tőlünk, csak akkor látjuk, ha mi megyünk, anyósom meg jó, ha kéthetente idedugja az orrát 10 perce (bár ő csak két utcára lakik).

Bár néha nem bánnám, ha párom dogai sem tőlem várnák a megoldást... :D Szóval ha néha lenne tőle is egy kis nyugtom... :D :D
Bár sajna sokat nem látjuk, mert éjt nappallá téve dolgozik... :(

Kép
Kép
lolababa
 
 


Lanta!

Kornélia tényleg nagyon aranyos...
Látom ő is élénk érdeklődést mutat a számitástechnika vivmányai iránt... :D

Kép
Kép
lolababa
 
 


Sziasztok :D
az elmúlt 2 napban jó erősen elkezdtem barnázni,amiről tudom,hogy a vérömlenyem tisztulását segíti... de a látványtól mégis frászt kap az ember lánya!!!
Ma voltam dokinál.Pöttömke jól van szépen fejlődik CRL:már 6 centi! :lol:
A vérömleny az alsó fekete rész....a 2 kép egy hét különbséggel készült de látszik,hogy már vékonyabb lett szerencsére


Kép
holka
 
 


Képek Lauráról:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lolababa
 
 


Lanta!

Először néztem hogy milyen kínzó eszközben ül a gyerek, aztán rájöttem hogy hinta. :D A csirkecsontos kép nagyon durva. :D

Lola!

Ha még apa nélkül egyedül vagy, akkor meg pláne ne sajnáld a vasalást. Az összes házimunka közül nekem az a legutálatosabb. :lol:

Minyu!

Te mondtad ugye hogy valszeg május végéig dolgoznál... Én is erre gondoltam egyébként, a munkahelyemen is prezentáltam már.
Neked a Párod mit szólt hozzá? Ez enyém kicsikét hőbölög hogy minek tervezem így, mert eddig is jól voltam, akkor meg miért akarok 3 hónapot itthon feküdni...

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Lola hát Laura is nagyon tündéri! Látom játékokból Ti sem szenvedtek hiányt :) Szuper játékai vannak és nagyon ügyesen áll már! Csúcs ami itt van a nappaliban mindig! Nem győzöm elpakolni a dolgait de amint felkel öt perc múlva mintha semmit nem csináltam volna! Szóval most Nálunk rendet tartani lehetetlenség!!! :)

Holka nagyon jók a képek és tényleg sokat változott a vérömleny mérete! Továbbra is pihenj amennyit tudsz és el fog tűnni teljesen az a frányaság :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok Lányok!

Néhányan biztos emlékeznek rám. :D

Meglett a petezsák! :lol: Csak valóban később fogant. Január 3-án volt az utolsó menzim, az uh alapján pedig csak 4-5 hetes 7x7 mm-es petezsák látszik. A hétvége idegekedéssel telt, mert ugye felmerült a méhen kívüli is, de szerencsére megvan. Csak fejlődjön szépen! Majd március 4-én megyek végre a magándokimhoz, remélem lesz nagy dobogás. Én tünetmentes vagyok. Reggel a fogmosástól egy kis öklendezés, mellfeszülés, de más nincs. Ja, de az állandó éhség. Rémes! :D

Köszönöm mindenkinek a biztatást és a drukkolást!
barifelhõ79
 
 


Lanta, lolababa!:
nagyon édesek a gyerkőcök!
Tényleg nem lehet könnyű mellettük sok mindent csinálni, de biztos rengeteg örömötök van bennük :lol: :wink:

Holka
Szép nagy a babád:) én is szeretnék már ilyet látni :lol:
Neked ez volt a 12. heti?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Monee mindenképpen jól teszed ha azt a 3 hónapot otthon töltöd! Én Kornéliánál egy hónappal hamarabb jöttem csak el amit nagyon meg is bántam :) De már késő bánat!! Mégegyszer biztos nem így csinálnám! Persze nem is így csináltam mert már úton a kistesóóó :lol:

Csirkecsont: nagyon szereti a másik kezében meg hasábkrumli van :)

Kép
Kép
lanta
 
 


húúúú....visszaolvastam
ugyse tudok most mást tenni még 2 hét fekvés tutira...

Netti
Én is a sós vizes gargalizálásra esküszöm és a sok forró mézes teára. C-vitamint is szedjél. Remélem már jobban vagy!!

Röné,Tündi
Gratula a babókhoz. :lol:

Lolababa
Elhiszem,hogy a kis 8 hónaposod mellett azért nincs sok időd.
Ilyen kis korkülönbséggel terveztétek a babákat?
Régen nekem is eszembe jutott,hogy milyen nehéz lehet a kismamiknak nyári melegben nagy pocakkal..
De most már csak arra gondolok ha nagy pocakunk lesz a nyáron az azt jelenti rendben eljutottunk a +3.trimeszterig!! :D :D

Judit
Drukk a mai dokihoz. Mesél majd.
Ha múltkor azt mondta a dokid élő magzat akkor ő tuti látta a szívhangot.

Tündi
Nekem most feküdnöm kell folyamatosan, de ahányszor felállok megszédülök.

Luca
Zsenialis a fotó! :lol:

Winona
Ez kórházfüggő, általában ez még hüvelyi de ezt követően a többi már mind hasi lesz.

Monee
Én a vasalást mellőztem az életünkből tavaly nyár óta. :D Henivel inkább programoztunk rengeteget minthogy otthon vasalgattam volna. Szépen hajtogatok ill párom ingét pedig csak mielőtt felvenné akkor vasalom ki.

Szeder
Helyes, hogy felhívtad a dokid!!! Drukkok mennek!!
holka
 
 


Barifelhő ezek nagyon jó hírek csak így tovább!!! Március 4-én lesz dobogás ezerrel tutira :lol: A tünetmentességnem meg csak örülj!! Ami Nekem van arra is azt mondom ennél rosszabb ne legyen, ezt még el lehet viselni :)

Judit hát tényleg nem könnyű sokmindent csinálni de azért Én a főzést nagyon jól összeegyeztetem vele!!! Ha kell az oldalamon ül és úgy főzök! Még jó, hogy csak 9 kiló közelében van! A teregetésnél már segít csak ugye Ő a háta mögé dobálja a ruhákat :lol: Vasalni meg Én egyáltalán nem vasalok csak amit nagyon muszáj és azt is csak akkor amikor éppen azt kell felvenni! Alig vártam, hogy Kornéliánál is leteljen a 6 vasalós hét fertőtlenítés céljából :) Nekem inkább a takarítással van problémám ahhoz be kell vetni a páromat is! Például a vasárnapi porszívózásnál a nappaliig jutottam a nappalit már neki kellett megcsinálni mert azt már nem bírtam! Potom 132 nm terület! És utána még fel kellett mosnom! Hát ez van! Igazándiból már nagyon ráférne a házra egy ablakpucolós függönymosós nagytakarítás de nem tudom, hogy lesz kivitelezve! 13 ablakom van plusz az erkélyajtó!!! Azt hiszem majd ebbe kell bevonni a családot :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Kösz Holka, de mégsem megyek dokihoz, mert nem érkezett még meg a védőnőmhöz a véreredményem, és ő azt mondta, hogy az orvosom úgysem fog elküldeni Uh-ra, bírjam ki ezt a 2 hetet :?
Nehéz lesz, de megpróbálom :o :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Lanta
Nekem könnyebb dolgom van, mert a mi lakásunk 75nm, de én sem vasalok :oops: :oops: :P
Remélem ezeket a nehézségeket majd én is átélem a picivel:)
Ja, főzni sem szoktam sokat, csak hétvégén, mert az apukám nagyon szeret és mindig nekünk is csinál, úgyhogy becsüllek titeket :lol:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Judit Én is szidom a párom, hogy minek kellett ekkora ház, Én is 80 nm-ben nőttem fel és az bőven elég volt négyünknek! De Ő hajthatatlan volt. Akkor tegyen is érte azzal, hogy néha porszívóz egy kicsit :) A főzés meg Nálam úgy megy, hogy imádok főzni főleg a páromnek mert Ő meg iszonyatosan szereti a pocóját és nagyon jóízűen tud enni, az új konyhában meg egyszerűen élvezet! Alig várom, hogy legyen alkalom amikor süthetek is, mert azt is nagyon szeretek, csak magamnak nem állok neki mert nem akarok akkora lenni mint a ház a férjem meg nem egy édesszájú :) Ja és az a szívfájdalmam ha megszületik a pici akkor megint nem tudok majd a konyhában sündörögni, Kornéliánál is 3 hónapos kora után tudtam csak. Na de az is el fog telni gyorsan aztán főzhetek életem végéig :) Majd biztos meg is fogom unni :) Már lassan egy éve lakunk itt hihetetlen nagyon gyorsan repül az idő! Arról nem is beszélve, hogy Kornélia is most született és már Ő is 1 éves lesz nemsokára :) Bocsi ez kicsit hosszú lett
:oops: :oops:

Kép
Kép
lanta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?