Sziasztok!
Winona!
Tegnap elfelejtettem, nálam pont az ellenkezője van, én a nagyon hideg csap vizet iszom dézsa számra. Amikor igazán szomjas vagyok semmi sem lehet olyan jó mint a hideg víz.
Érdekes hogy kinek hogy reagál a szevezete.
Lola!
Vasalás?
Pici baba nélkül is csak egy hónapban max. kétszer megy. Még jó hogy sok olyan ruhánk van amit vasalás nélkül is lehet hordani.
Mellesleg meg kit érdekel?! Nem a vasalástól leszel jó anyuja a kislányodnak!
Családi segítség:
Az egyik barátnőmön látom hogy mekkora hátrány az ha nincs egy ugrasztható nagyszülő, rokon a közelben. Szar helyzet hogy mindent neki és a Férjének kell megoldani ha a babával van valami.
VISZONT! Tegnap a nagy segítség nyújtásban, a jótanácsokkal a kedves családomnak és a Férjemnek sikerült a bőgésig kiakasztania. Majd ők megmondják hogy mit vegyek, mit ne, meg még korán van, ne is gondolozzak ilyenen. Meg ők jobban tudják hogy ennyi mindenre nem lesz szükség, tatara. Fúúú... még mindig felmegy a pumpa ha rá gondolok. Négy, legalább már egy gyereket felnevelt szülő osztotta az észt kánonban nekem, akinek ez az első gyereke, hogy mit gondolok rosszul, miért vagyok hülye. Na kössz, erre nekem nincs szükségem...
Most jól kipanaszkodtam én is magam.
Luca!
Te eszed mindennap a tamarin lekvárt?
Van eredménye?
Én is vettem, két naponta kanalaztam belőle, de egyetlen alkalmat kivéve még nem volt tőle eredmény. Egyem mindennap?
Szép napot!
Monee