Háj!
Én is boldog névnapot kívánok a Zsuzsáknak
Toncsi neked is
Binyek: Nekünk is van szopispárnánk és imádom és verem a fejem a falba hogy a csajokkal nem volt
Anyira jó, amikor terhes voltam azzal aludtam, szülés után azon szoptattam, most meg leesésgátló, kitámasztó, szoptató mikor milyen funkciót tölt be. Ha épp nem én használom a gyerekkel, akkor apa nyeli be és azt teszi a háta mögé, ő is szereti
. Aszonta vegyünk mégegyet neki is
Van egy csomó felesleges dolog amit a kismama megvesz, erre nem kell sajnálni a pénzt. Érdemes minőségeset venni és a nagyobb fajtát, és plussz egy adag mikrogyöngyöt is bele, mert gyorsan ellaposodik és pótolni kell....(de csak 1x kell pótolni)
Amúgy a teszveszen, babaszoba.hu csevegőjébe egyéb apróhirdető helyeken használtan is lehet venni. Én is úgy vettem a neten.....
Melinda: Hű már mész vissza dolgozni? Kemény lesz visszaszokni az tuti... Hát nem irigyellek az biztos... Drukk hogy probléma mentes legyen a beszoktatás Lindinek!
Zituska: jajj denagyon gyönyörűek a gyerekek
Mintha Noémi már picit kevésbé hasonlítana Botira nem? Vagyis most is hasonlít csak nem úgy mint amikor megszületett, mert akkor ikertesók voltak csak egyik több hajjal
Vagy rosszul látom???
Mukika: Hát ha nincs még kialakulva a szájpenész akkor naponta 2-3x elég leápolni sztem. Így elég lesz a Bóraxos cucc rá. Viszont vény nélkül is kapható, szal be lehet szerezni ha elfogyna
Csibe: Köszi nagy öröm ez nekem, hogy a 3 közül legalább egyik egy picit hasonlít rám
Hjaaaaj Zalán, olyan ügyesen kommandózik, kúszik egész nap, olyan édes
Kis nyüzsgős, és tök jól elvan. Ha kifárad bealszik ahol éri a fáradtság
Épp ma beszélgettem egy 3 gyerekes sorstársammal, és megállapítottuk, hogy neki is a 3. gyereke ilyen haláli nyugodt
, kivárja a sorát. Hát így szokják meg kénytelenek szegények
remélem később is ilyen nyugis gyerek lesz