Új privát üzeneted érkezett!

Enikő: vidd el férjedet dokihoz, nem tréfa ez a betegség. A pasik meg soha nem mennek el maguktól, ugye ők a kemények!!

Kép
gyanixi

ZSUZSU,ZSUZSI!!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

Timika,Kinga????Merre vagytok?
20140113113746

Zsuzsiknak nagyon boldog névnapot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

szilcsi,
tuti valamit félreértettél, mert a gennyes agyhártyagyulladással kórházba utaltak volna

jobbulást!
Vendég

Zsuzsu!

Boldog névnapot!!!!!:):):)

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zsuzsikat az Isten éltesse ! :)

Képzeljétek, Hajna kimondta az első 3 szótagú szót: "óvodás" :lol: Kicsit sincs bezsongva a nővére az óvodától :lol: Ez a fő témája mindkettőnek, azzal a különbséggel, hogy Hajna nem tudja, miről van szó :lol:
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT A ZSUZSIKNAK!

Timi

Kép

Kép
timmike

Zsuzsannáknak, Zsuzsáknak boldog névnapot kivánunk!!!! :lol: :lol:

Enikő!
Apa nálunk is dettó! Láza nincs, de köhög, taknyos. Vettem neki Coldrexet, Tantum Verdét. Az útobbiből elszopogatott párat, a másikból nem hajlandó bevenni!Azt mondja Ő nem kérte! :roll:
A Márk legalább beveszi a gyógyszert! Még!!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi! A betegségröl ahogy irták, biztosan nem engednék otthon gyógyulj, az nagyon komoly dolog lenne! Dehogy fej ha nem muszáj! Én Orsival kellett fejjek, mert alig szopizott, muszáj volt, ugye most sem nagy evö. De tényleg csak abbol állt a napom, hogy másfél! óra szopi (mert folyton bealudt) aztán böfi, aminek a végén mindig bukott egy nagyot, majd fejés, aztán kezdtük elölröl ez egészet. Norbival alig párszor kellett eddig fejnem, ö nagyon ügyes és szeret enni. Gyógyulj meg gyorsan!

Enikö! Örülök hogy jo lett a genetika! Apának is jobbulást! Mi a fene ez a sok beteg, nem lement már az influenza?? :o

Zita! Nálatok igy jobbulást apának is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Klzsuzsi!
Hol vagy elveszve?Neked is nagyon boldog névnapot!!

Remélem nem hagytam ki senkit.. :oops:
E.

szilde
Szeged

Exi!
Hol lehet kapni ilyen eldobhatós bugyit?Mi a neve?
Miből van?Jól szellőzik?Mennyibe kerül?

Lányok!
A hálós bugyiról mit tudtok?Ár,db,hol ..
Mosható?

E.

szilde
Szeged

szilde: a hálós bugyit én a Sas patikában vettem, igaz, h nem volt S és M-es ami nekem kellett volna, csak L-es méretben akkor, de az is jó volt.Nem került sokba, de pontosan nem tudom mennyi volt, talán ezer körüli és 2 db!
Én első pár napban használtam, aztán később a rendes bugyira húztam rá, hogy a csaszis sebemre a géz lapot ráfogja!
Mosható és egyből megszárad. Lehet a Brendonban is kapni, de az nem igazán hálós és drága is!

Kép
gyanixi

Ja, a Zsuzsiknak boldog névnapot!!

Kép
gyanixi

Niki!
Köszi szépen!:)
E.

szilde
Szeged

Zsuszáknak nagyon boldog névnapot!

Szilde! patikákban, gyógyászati boltokban. Moshato, pont ez a lényeg hogy kimosod és pár óra mulva már száraz. Tavaly 500-600ft körül volt a 2 db-os de láttam már sok gyártónak nem csak Tenának, vagy hálosnak v. eldobhatónak hirdetik (még a Cora is árult 1 hete). Én 2 csomagot vettem, legyen inkább tacsi ha gyakrabban kellene kimosni:) Söt, nekem a császár után ez volt a legjobb hogy a sebemet takarta, itthon is hordtam amig gyogyult. Igen, szellös.
Betétet meg én Tena Lady Mini Long-ot használtam a szülés után

Kép

Kép

Karmen
karmen

MInden Zsuzsinak boldog névnapot!!! :D

Szilde!
Nem te kérdezted az Alma zenekart? Írtam, hogy van 2CD-m tőlük!

Kép
kajla

Kajla!
Bocs.Igen én.
Már akartam írni.Privi megy.
E.

szilde
Szeged

Érdekes,hogy Alma-koncetet nem láttam Szegedre meghírdetve.. :shock:

szilde
Szeged

eldobható bugyi a brendonban is van, nekem a bébéconfortos sokkal jobban bejött, mint a tena

tena betétből pedig a szülés utáni napokra a legnagyobb méretnél 1-gyel kisebb vált be nekem
és a tena betét használható volt a bébé confor bugyival is
Vendég

Köszi a dícséreteket, és a biztatást!

Zita!
Jelen pillanatban szentmihályi vagyok, de laktam Rókuson, előtte Szőregen.

Zsuzsiknak boldog névnapot!

Bea!
Amott megkaptad a privimet? Már rég írtam, csak sosem tudom eldönteni megérkezett-e a címzetthez.

Betegeknek gyors gyógyulást!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

segítsetek már légyszi, hogy a szájpenész elleni pepecselővel mikor is kell kenni a baba száját, cicit? Szopi előtt, vagy után, vagy mikor is?
Lizivel nem volt ilyen gondom, habár most sem vagyok benne bizti, hogy fennál a dolog, mert oké doktornéninél fehér volt Roli nyelve, de sztem csak tejci volt, mert fél óra múlva már nem láttam rajta.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika: Naponta többször szopi előtt/után is, és nem csak a baba száját hanem a cicit is, cumit is (steriizálás+bórax).... ha egybefüggő a fehér gomba telep a baba szájában, akkor jó alaposan le kell dörzsölni, én pelenkát átitattam, az ujjamra húztam és úgy benyúltam Zalán szájába és az összes pici zúgból igyekeztem kitörölni a gombákat...
Nagyon makacs, bőven kell rá Bóraxos cucc és naponta többször kell lekezelni.... és minden mást is amit bekap....

Ha csak picit van akkor is megelőzésre mindenképp érdemes kezelni.... a pospija nem piros?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Zsuzsannáknak nagyon boldog névnapot! :D

Dobok pár képet! (most szedtem le a fényképezőről) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Pár napja csak olvasni járok és szomorúan látom, hogy még mindig sok a kis-és nagy beteg egyeránt!
Mihamarabbi gyógyulást MINDENKINEK!

Nálunk is én lettem beteg, remélem baba nem kapja el!

Nekünk a doktornéni a Zimafluort és a Dentocart is felírta anno egy kis cetlire és azt mondta igazából mindegy melyiket kérem a patikában. Mikor kértem a patikában, azt mondták, hogy a Dentocar receptköteles! :shock:
Szóval mi Zimafluort szedünk, de akkor amikor épp eszembe jut.Egyébként mosunk fogat is, nagyon mini mennyiségű fogkrémmel,mert babának már 10 foga van, ebből 4 rágó jött ki neki az utóbbi hónapban egyszerre! :shock:

Zsuzsiknak boldog névnapot! :lol:

Zsuzsu!
Az egy anyuka és egy kicsinye zebra volt, nem ikrekere gondoltam! :wink:

Zituska!
Nagyon édes Noémi! :lol:

Enikő!
Én is csatlakozom a többiekhez, Zalán tiszta TE!

Nincs egy jó angol tanár köztetek v. ismerős, aki középfokú nyelvizsgára tud felkészíteni, persze profi módon és ismeri az újabbnál újabb nyelvizsga fajtákat?Jöhet priviben is!
Ja és persze vállal magánórát! :oops:
Köszike!

Mindenkinek szép napot! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikő!
Köszi szépen! most már csak azt nem tudom, hogy az a 20 g-nyi mennyiség mennyi időre lesz elég, mert elvileg csak 2 hét múlva mennénk tanácsadásra. Amúgy a popsi nem piros.

Zituska!
Noémi nagyon szép baba! És nagyon hasonlít a két tesó egymásra.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Lányok,

Zozo-ról tud vki vmit? Megvan esetleg valakinek az ő mobilszáma? Ha valaki tudja, küldjön lsz. nekem egy privit.

Köszi,

Mónika

vesm

Zsuzsik,boldog névnapot kívánunk!!!!!
klzsuzsi,nagyon el vagyol tűnve!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mukika,egy privit írhatnál a Kormányosról!!!! :wink:

Zituska,szétvagyok csúszva a csajszidtól!!!!!
nagyon édes!!!
Az a nagy poci,a pipaszár lábakkal,mintha a Barnit láttnám újszülőtten!!!! :D :D

Holnap megyünk fodrászhoz!!!! :roll:

Kép
bibi226

Csibe: én angol tanár lennék :)

ha gondolod értekezhetünk a dologról...

Kép

Kép
sznanna

Zsuzsannáknak, Zsuzsiknak, Zsuzsuknak, ... BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Kép
sznanna

Anna!
Küldtem privit+bejelöltelek msn-re! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Klzsuzsi, Zsuzsu! Nagyon boldog névnapot nektek!

Annyit írtok, hogy ihajj.. :lol:

Velünk minden okés, hajtom apát, hogy telepítsen már képkicsinyítő progit, és elárasztalak benneteket képekkel! :)

Lotti ovizik, készül a csütörtöki farsangra (menyasszony lesz :) ). Lindi készül a bölcsibe, ahol "játszok majd kippajtásokkal", március 10én kezdünk. Engem meg vár a meló áprilistól, testem, lelkem nem kívánja egyenlőre, de a muszáj nagy úr ám!

Fürcsi van, utána próbálok még jönni, és reagálni is vmire. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Jó estét!
Boldogságos névnapot mindenkinek,akinek van! :D

Lányok,használt valaki szoptatós párnát(nem biztos,hogy ez a neve).Arra a hosszú "Kukacra" gondolok,amin feküdni és szoptatni is lehet.Tényleg jó?Hasznos?Mert elég húzós az ára és feleslegesen nem venném meg,de van egy-két ismerősöm,aki esküszik rá....

binyek

Hali.

Zsuzsannákat Isten éltessen nevük napján!!!

Enikő, javulást a család "idősebb" kétötödének.
Örülök, hogy Viusnál nem genetikai ez a betegség.

Gira, irigyellek, nálunk még a kéttagú szavak sem mennek.

Zitaa, akkor nem egyszerű a férjeddel. Nálunk öcsém, ha beteg, megveszik a Coldrexért, nálunk csak ez vált be.

Szilde, én anno Pesten vettem a MiniManóba, itt szerintem a Brendonban vagy a Micimackóban lehet kapni. Akkor 5 db volt 500 Ft körül kb. De most hogy Kármen írta, tényleg van a Corában és talán a Tescoban is.

Zituska, Petiről is van hasonló képünk, mint az első, amit feltettél. Nagyon édes mindkét gyereked. Boti tiszta mosoly. :)

Mukika, Peti úgy volt szájpenészes, hogy a popsija nem volt piros. Nekünk úgy volt, hogy először a dokinéni ecsetelte le valami lila folyadékkal, aztán itthon meg bóraxos lötyiztem a cumiját.

Binyek, nekem van, mi házilag eszkábáltuk össze. Jó, nem bolti minőség, de olcsóbb is jóval. :) Igaz, nekem nem volt alkalmam rendeltetésszerűen használni, de Peti szeretett benne feküdni, és jó volt "gyerekkitámasztónak", leesésgátlónak is.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziaztok!!!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KEDVES KÖSZÖNTÉST!!! :D :D

Kl. Zsuzsi!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS!!!!
:)

Gira!
Hajnának gratula és irigykedem!! :) Ábel egyik este mondta: anya gyere....azóta nem mondja. Most vagy "zugbeszélő" vagy félrehallottuk :lol:

Zituska!
Nagyon szépek a gyerekek!!!!!! Sok boldogságot!!!!!

Csibe!
Gyógyulj meg mielőbb!!

Melinda!
Várjuk a képeket! kitartás a bölcsihez, munkához!!

Mi jól vagyunk, csak a kétóránkénti pisijáratot viselem nehezen, főleg éjszaka.... :shock: :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Binyek!
Nekem volt szoptatós párnám, de szoptatáshoz nem használtam, mert nem tudtam ráeszkábálni a gyereket úgy, hogy nekem is kényelmes legyen. :) Bár biztos nem voltam elég kitartó próbálkozó... Viszont a terhességem alatt áldottam a nevét annak, aki kitalálta, mert nagyon jókat aludtam vele. A lábam közé vettem a kukacot oldalra fordulva, és így megtámasztotta a hasamat. Most meg az ágy és a fal közé van betéve, hogy amikor reggelente ott hempereg mellettem a fiam, ne verje oda magát a falhoz. Szóval tudom ajánlani.

Kép
tita80

Háj!
Én is boldog névnapot kívánok a Zsuzsáknak :)
Toncsi neked is :D

Binyek: Nekünk is van szopispárnánk és imádom és verem a fejem a falba hogy a csajokkal nem volt :( Anyira jó, amikor terhes voltam azzal aludtam, szülés után azon szoptattam, most meg leesésgátló, kitámasztó, szoptató mikor milyen funkciót tölt be. Ha épp nem én használom a gyerekkel, akkor apa nyeli be és azt teszi a háta mögé, ő is szereti 8) . Aszonta vegyünk mégegyet neki is :lol: Van egy csomó felesleges dolog amit a kismama megvesz, erre nem kell sajnálni a pénzt. Érdemes minőségeset venni és a nagyobb fajtát, és plussz egy adag mikrogyöngyöt is bele, mert gyorsan ellaposodik és pótolni kell....(de csak 1x kell pótolni)
Amúgy a teszveszen, babaszoba.hu csevegőjébe egyéb apróhirdető helyeken használtan is lehet venni. Én is úgy vettem a neten..... :wink:

Melinda: Hű már mész vissza dolgozni? Kemény lesz visszaszokni az tuti... Hát nem irigyellek az biztos... Drukk hogy probléma mentes legyen a beszoktatás Lindinek!

Zituska: jajj denagyon gyönyörűek a gyerekek :D Mintha Noémi már picit kevésbé hasonlítana Botira nem? Vagyis most is hasonlít csak nem úgy mint amikor megszületett, mert akkor ikertesók voltak csak egyik több hajjal :lol: Vagy rosszul látom??? :roll:

Mukika: Hát ha nincs még kialakulva a szájpenész akkor naponta 2-3x elég leápolni sztem. Így elég lesz a Bóraxos cucc rá. Viszont vény nélkül is kapható, szal be lehet szerezni ha elfogyna :wink:

Csibe: Köszi nagy öröm ez nekem, hogy a 3 közül legalább egyik egy picit hasonlít rám :lol: :lol:

Hjaaaaj Zalán, olyan ügyesen kommandózik, kúszik egész nap, olyan édes :) Kis nyüzsgős, és tök jól elvan. Ha kifárad bealszik ahol éri a fáradtság :lol: Épp ma beszélgettem egy 3 gyerekes sorstársammal, és megállapítottuk, hogy neki is a 3. gyereke ilyen haláli nyugodt :D , kivárja a sorát. Hát így szokják meg kénytelenek szegények :lol: remélem később is ilyen nyugis gyerek lesz :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melinda: hol dolgozol, illetve hová mész vissza!
Nálam most ez okoz fejtörést, hogy milyen munkát találok majd, amikor kell!

Kép
gyanixi

Hoppá...ez kérdés akart lenni, fentebb...
???????????? :?:

Kép
gyanixi

Enikő! Sajna 2 év után már ugye GYED sem jár, mi meg GYES-sel nem boldogulunk. Evvan. :( Lázadni lázadnék ellene, de mivel?? Letelt az újabb babás korszakom, és ha csak csoda nem történik, nem lesz több. :(

Niki! Jogász vagyok a közigazgatásban, lassan 9 éve nyomom abban a szép magas házban a Bocskai utca sarkán, amit mindenki utál aki bérből, fizetésből él. Vagyis mindenki. :wink:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

szilcsi: Dórival is pont így volt, látszott rajta, hogy kakilna, de nem ment, pedig előtte neki se volt semmi gondja! Hőmérőztük egy ideig, meg próbáltam enni-inni mindenfélét (nem vált be semmi), aztán szépen belejött, szerintem korai a kivizsgálás! Dokinéni azt mondta, hogy egyrészt meg kell tanulniuk, másrészt lehet, hogy azért van, mert majdnem mindent megemészt, és csak akkor lesz rendes széklete, ha már eszik főzeléket (ebben szerencsére nem lett igaza, mondom, belejött, ha jól emlékszem, 2 hónapos kora körül). A lázmérő használatát gyakorolni kell egy kicsit. :wink: Fejned meg felesleges szerintem, ha ennyit eszik Lali.

Anett: én úgy tudom, a kicsiknek való fogkrém mehet, akkor is, ha lenyelik, Marcsi még mindig nem tudja kiköpni (Elmexet használunk). A fluortablettáról pont azt hallottam, amit gira írt. Ja, és Marcsi is tud köpni, ami a kaját illeti… :wink: A fogorvosok MIND ajánlják persze, az enyém terhesség alatt is ajánlotta a tejfogcsírák kialakulása miatt, Marcsival szedtem is (bár azt olvastam, hogy a hatása egyáltalán nem bizonyított), Dórival eszembe se jutott, szegény, ebből is kimaradt, mint a cumifertőtlenítésből…:lol:

szilde: hálós bugyit én is a Sasban vettem, mosható. Nem azt írtad múltkor, hogy lesz Alma-koncert Szegeden? Vagy én értettem félre, hogy ezt láttad egy plakáton? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Szilde: Hálós bugyit a Corában vettem a baba-mama heteken, 5 darab volt 500 Ft körül. Vettem 2 dobozzal. Meg Grétitől megmaradt 2 tena hálós bugyim. Azokat mostam mindig. Ez a 12 csak elég lesz :) A tenákat majd mosom a Corásakat lehet el fogom dobni, ha nagyon elhasználódtak, nem tudom.
Közben megnéztem, ezen nem írja hogy mosható, azt írja egyszer használatos. Hát a csoda tudja, attól lehet ki lehet mosni 1-2x, aztán meg nem fog kelleni többé, úgyhogy biztos nem fogom tovább tartogatni itthon.

Mi is Elmex fogkrémet használunk, nem baj ha lenyelik, Gréti sem köpi ki, nagy vidáman szopogatja. Fluortablettával úgy vagyok mint Nórus. Grétivel szedtem pocakosan is, akkor volt 1 mg-os, annyi kellett/nap. Most már nincs, csak 0,25-ös, hát abból nekem kéne most 4, Grétinek 2, az napi 6 és hát elég horror áron osztogatják :(
Úgyhogy most vettem egy dobozzal pár hete, ezt elfogyasztjuk és nem is veszek többet. (Zymafluor)

Enikő: Gratula Zalánnak! :) Mindjárt mászni fog mint a nyíl. :)
Gergő is pont olyan nehéz beteg, ha beteg, mint Dani. Könyörögni kell neki még egy C vitamin lenyeléséért is 2 napig. Borzasztó. Orvoshoz küldeni? Hát az meg egyenesen lehetetlen. De dolgozni elmegy félholtan is.....:(

Szopipárna: Nekem nem volt, most lesz, már kész van, de még nincs nálam, barátnőm varrta, vittem neki hozzávalót. Nem tudom szoptatáshoz mennyit fogom használni, de pl. Grétinek dögönyözni meg az ágyon a falhoz tenni meg hasonlók, arra jó lesz :)

Zituska: Gyönyörűségesek! :)

Nálunk férjemnek meg nekem folyik az orrunk (szerencsére egyéb baj nincs), Grétinek kutya baja. Remélem nem is lesz.

Jobbulást minden betegnek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Norus!
Csak azt írtam,hogy ki van plakátolva az oviban a koncert.
Mikor futólag láttam megörültem,mert azt hittem Szegeden lesz.
Nem gondoltam,hogy pesti koncert plakátját is kiteszik...
Utazzon fel aki akar,gondolják...,de van aki csak ezért felutazna?? :shock:
E.

szilde
Szeged

Köszi szépen a hálós-b. hozzászólásokat!
Raktározom.
E.

szilde
Szeged

Sziasztok! :)

Most volt a dokinéni nálunk, Noémi még mindig taknyos és köhög, de tiszta a tüdeje, nem lázas, így szerencsére nem kell az antibigyó. Csak ha péntekig nem javul, akkor kell elkezdenünk.
Kapott Calcimusc-ot a köhögésre.
Tegnap az esti evés után kihányta az összes tejet! :shock: Pont lemértem, így visszatudtam mérni, és egy korty nem maradt benne... aztán 10 perc múlva jóllakott a másik cicimből, az benne maradt...De úgy megijedtem, elúsztatott teljesen a tejben.

Boti szerencsére jól van már, de még jövőhéten se engyedem bölcsibe, biztos ami tuti..

Enikő :)
Jobbulást Nektek!! A pasik szörnyű betegek, az enyém se akar soha dokihoz menni. :roll:
Örülök, hogy nem genetikai eredetű Vius betegsége! :)

Melinda :)
Várjuk azokat a képeket! :D
Meló: hű, baromi nehéz lehet visszaszokni, még bele se gondoltam, pedig olyan gyorsan elröpül megint ez a két-három év, aztán mehetek én is.. :?

Binyek :)
Nekem is van szopipárnám, én anélkül nem is tudtam/tudok szinte szoptatni! :)
De én használtam egész terhesség alatt alváshoz, meg Boti is még mindig azon issza meg a tápiját (már amikor nem foglalt :lol: )!
www.szopiparna.hu
nézd meg itt is, jó áron van sztem! :wink:

Szilde :)
vagy a többi kismami! :)
Nekem maradt dm-es eldobható bugyim 8 vagy 9 db, szivesen odaadom ingyé, ha eljöttök érte! :wink:
Meg normál Tena betétem is maradt, azt is odaadom, én már nem fogom elhasználni.

Kép
Kép
zituska28

Binyek!
Én is pont ezt az oldalt akartam irni, amit Zituska! 4 ezer forint a párna. De szerintem a márciusi bababörzén lehet, hogy itt lesznek, és akkor postaköltség nélkül meg tudod venni! Én is erre várok! :lol:

Zituska!
Ha más jelentkező nincs, én szivesen átveszem a bugyit meg a betétet! Anyukám a Főfasoron lakik, valamikor majd elugrunk érte májusig! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Alma koncert szerintem már volt, én még jan. olvastam Szegeden egy plakáton de nem tudom már hogy jan. vége v. febr. volt kiirva de azt hiszem amikor olvastam utána nem sokkal, tehát már szerintem volt. Halász J. lesz ápr.-ban.

Orsinak szerintem hólyaggyulladása van, szegénykén nagyon sir ha pisil:( Fene hogy betegségeket megusztuk, semmit nem kellett szedni ezen a télen, erre most ezt szedte össze. :(

Irtam nemrég, hogy febr. végéig akciosan az OEP a gyógycipöket. Akkor ugy irtam, hogy a doktornö szerint a cipö ingyenes csak a kiegészitök nem. Hát tegnap megrendeltük, a pasi szerint teljesen ingyen lesz, ahogy tesomék is igy csináltattak nemrég, szoval valszeg tényleg igaz hogy nem kell semmit fizetni most! Akinek kell siessen már nem sok idö van megrendelni!

Kép

Kép

Karmen
karmen

binyek,
én használtam szopis párnát és imádtam, terhesen is, meg szoptatásnál is

Jozsó csak azon volt hajlandó cicizni, így Boldinál már figyeltem arra, hogy ne mindig azon szoptassam

sztem szuper, főleg az elején, én mindkettőnél bevittem a kórházba is szülés után és nagy segítség volt

nekem a brendonos volt és próbáltam a másikat is egy barátnőmnél amit valaki belinkelt, de az valahogy keményebb volt és nem esett "kézre"
Vendég

Szaisztok!

Binyek!
A szopipárna nélkülözhetetlen főleg ikreknél,én csak így tudtam megoldani az egyszerre szopt amikor még nagyon minik voltak...Megéri megvenni.

Karmen!
Jobbulást Orsinak remélem nem lesz nagy baj.

Zsuzsáknak nagyon sok boldog névnapot így utólag is!!!!!

Túl vagyok a szóbelin minden 5 lett szerencsére.A gyakorlatira csak 4 kaptam mert ott is 3 részt osztályoztak.sebaj lényeg hogy túl vagyok rajta.
Gyerekek jól vannak úgy ahogy bár folyik az orruk (a kicsiknek szívom ezerrel)Máténak megint olyan nagyon sűrű trutyi jön az orrából és piszokul félek hogy ebből gégészet lesz.Jövőhéten sem engedem őket közösségbe legyenek rendbe teljesen és azt se bánom ha akkor mennek ha már jobb lesz az idő és nem lesz ennyi vacak a levegőben.Nekem használ az antibogyó szintén arcüreggyuszira ,már nem fáj annyira és enni is tudok.

JAJ MAJDNEM KIMARADT!!!NEM TUDJÁTOK HOGY KELL HASZNÁLNI A BIOPTRON LÁMPÁT?JA MEG VAN SIMA INFRALÁMPA IS.ARRA LENNÉK KIVÁNCSI HOGY MENNYI IDEIG KELL HASZNÁLNI(HÁNY PERC).KAPTUK KÖLCSÖN MINDKETTŐT,MÁTÉT AKAROM EZERREL LÁMPÁZNI HOGY NE KELLJEN GÉGÉSZETRE MENNÜNK,MERT TUTI FELSZÚRJÁK .. :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

ja és felhívtam a gyerek háziorvost és azt mondta nagyon sok az arcüreggyulladásos szövődmény most... :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?