Vidám reggelt mindenkinek..
hivtam ma egy háziorvost, vázoltam neki a helyzetem. Mivel tegnap a nőgyogyim azt mondta, menjek el egy rendes orvoshoz, mutassam meg magam neki. Erre a háziorvos a telefonba azt mondja, hogy ő sem adhatna nekem, mint terhesnek, mást, mint dafalgant vagy panadolt. így maradjak szépen otthon és gyógyuljak. Köszönöm.... én is ezt szeretném, csak mondja már meg valaki, hogy ez meddig fog tartani. És a köhögésre nem akarnak semmit adni???? najó... nem lázadok, türelemmel gyógyulok tovább.... ma amúgy megint jobban vagyok, de ez délelőttönként igy szokott lenni. Csak tegnap délelőtt visszaaludtam. Ma nem fogok, mert 4 napi mosogatnivaló vár a konyhába és kezd zavarni.... Ez az egyetlen, amit nem várok el a férjuramtól, szegény olyan lassan és olyan nehézkesen mosogat... mintha genetikailag kódolva lenne ellene
Melinda, ez a kétszeri mérés jól hangzik, átlagolom
még igy is gyorsabb,mint 10percig a rendeset...
Pepike! DRUKK DRUKK +++++++ !!!!!
Judit18, itt is mondták, hogy elvihetjük a méhlepényt, ha akarjuk...
olyan furi... kérdeztük, hogy mégis mért, mire ezt mondták, hogyha el akarjuk ásni...
dehát miért akarnánk... na mindegy
Nekem ez nagyon furi. Viszont a masszázsért még mindig irigykedem...
Mni, ez a takaritás piszok dolog télleg szomorúan hangzik. Engem is idegesítene rendesen....
Tündérmanó, köszi a Te történeted is, olyan jó volt olvasni. Tényleg hasznos, hogy ha akarod elviszik a gyerköcöt estére, hogy tudj aludni. Mondjuk az a leghasznosabb, ha a szobában mindenkiét elviszik
Nade, amit még mondani akartam, tök jó, hogy így számíthatsz Édesanyádra! Remélem a mostani szülésed is szép élmény lesz!
Linocs én csak azt nem értem a tickeredben, de ezt irtam már, hogy plussz két napra van állítva, azaz ha a hétforduló keddenként van, akkor Te miért csütörtökön fogsz a vonalzó szerint szülni. Eleve megmondtad neki, hogy 2 nap túlhordásra számítasz?
Najó, nem húzlak tovább
Legalább egyedi a vonalzód számítása
Tündérmanó, tegnap nekem is volt egy olyan fél óra, amikor frászt hozta rám Maszat. Annyira baloldalt volt és úgy kidugta a hátát popsiját, hogy a bal oldala a hasamnak tök kemény volt. De nagyon dúrván. Fájt is rendesen. Az nyugtatott meg, hogy a jobb oldala a hasamnak ezáltal tök üres volt és ott éreztem, hogy a méhem nem keményedik. De kellett egy fél óra,míg kimászott onnan a kissrác...
Juditkecskemét, hogy vagytok? Mi volt reggel nstn? Levi?
Eszterx, ez a vizesedés nagyon nem hangzik jól, de remélem nem lesz baj. majd ird meg mit mondott rá az orvos!
Én még nem érzem, hogy az utolsó hetek milyen nehezek... persze mert még nem is vagyok az utolsó hetekben
de még annyi minden nincs a helyén, sőt semmi sincs a helyén, szval gyógyuljak már meg végre, hogy végre rendezgethessem a lakásunkat!!!! de türelmetlen vagyok....
Dany, naggyon édes a kis Joseph!!! Köszi a képeket és jelentkezz minél többször olyan jó olvasni Rólatok
JIM!!!! JOBBULÁST!!! én itt panaszkodom összevissza a betegségre, de belátom, hogy Juditkecskemétnek és Nektek sokkal nehezebb, mert még egy beteg gyerköc is van veletek... úgyhogy eldugulok.
Inkább mondom, hogy olyan szépen süt itt a nap, remélem otthon is
És szép világos tőle a szoba. A függönyünk, a hálóban már ugyanis van
szép virágos
és ez jobb kedvre derít.
vidám napot