Hali Csajok!
Hát Isten látja lelkemet,próbáltam visszaolvasni, de annyi mindenről volt szó, hogy egyszerűen nem tudnék mindenre reagálni.
Így most csak az utolsó 2-3 oldalon fellelhető témakörökre reagálnék, meg úgy nagyjából, ami eszembe jut.
Tök jó, hogy aránylag mindenki jól van, híznak a babák és GYÖNYÖRŰEK. Most nem emelném ki senki babáját, úgy egységesen szépek és jól is fejlődnek. Látom szinte már mindenütt megvoltak az első mosolyok, nálunk is nagyon megy a vigyorgás, majd csatolok képet is mindjárt:
vigyori
Nálunk is elég rapszodikus a fiatalúr hangulata, néha napokig minden oké, aztán két napig tiszta nyűgös, de van, hogy a hangulata egy napon belül más délelőtt és délután. Szerintetek ezt rá lehet 'kenni' a frontokra?? Én nem tudom, időnként biztosan tudom, hogy mondjuk azért nyűglődik, mert egész délelőtt nyúzták anyósomék és egy betűt nem aludt, aztán van olyan is, hogy fogalmam sincs mi baja, de ő csak ordít, aztán váratlanul abbahagyja
A súlya egyébként neki is szépen nő, már kicsik az 56-os rugik, 62-es kell. Gügyög és próbálgatja a hangját, ma láttam, hogy nézegeti az öklét is
A bőre rettenetes száraz volt, azt hittem ekcéma, de azt mondta a doktornő, hogy nem, csak nagyon érzékeny a bőre és kaptunk egy zsírosabb fürdetőt és egy vitaminos gyógyszertári testápolót. Remélem beválik...
Tóthzsu: isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! Nem írtál mostanság, gondolom ellátnak a gyerekek munkával.
Oltások: mi jövőhéten kapjuk a 2 hós kötelezőt, egyelőre én is csak a kötelezőket adatom, de bizti lesz olyan, amit később mi is pluszként adatunk, ha majd jjobban jár közösségbe. Sok esetben én is látom a lehúzást benne...
Móni: a múltkor írtál a légzésfigyelőről, hogy sokszor besípolt nektek és ezért kikapcsoltad, ha jól értettem. Nálunk is sokszor besípol, még mindig, pedig már az érzékenységen is állítottunk. De én nem merem kikapcsolni, mert mi van ha...
Van olyan, hogy egy éjszaka háromszor is besípol, aztán hetekig semmi...
Mi Marcit háton altattuk kezdetektől, ha bukik automatikusan oldalra fordítja a fejét, legalábbis eddig mindig így láttam. Mostmár mi is próbálkozunk a hason altatással, amit úgy néz ki, h jól visel, ha van hozzá kedve. Ha nincs, akkor ordít és nem hajlandó letenni a fejét.
Szex: nem tudom ki írta, de én is abban a cipőben járok, vagyis: hiába kívánom nem jön nagyon a nedvesség
Már síkosítóban is gondolkodtunk... Pedig én császáros voltam. Állítólag a szoptatással függhet össze, de ez is egyénenként változékony.
Hasfájás: nálunk nagyon bejött a Mecsek tea! Most pár napig nem adtam, volt is sírás pocakfájás miatt.
BCG oltás: nálunk szépen bepirosodott, begennyesedett, de nem fakadt ki, hanem szépen felszívódott. Állítólag be kell, hogy 'durranjon' rendesen, ha jól megfogja az a jele, de ezt majd csak olyan 5-6 hetes kor körül.
Norma: sajnálom a férjeddel való kapcsolatot! Nálunk olyan jó látni, hogy a apa és fia mennyire szeretik egymást, de a párom és köztem is ugyanolyan jó a kapcsolat, mint volt, nagyon sokat segít nekem, nem is kívánhatnék jobbat asszem. Azért legalább Botival kapcsolatban számíthatsz rá! Ez is valami!
Konkri: Marci már lassan két hónapos és még mindig átlag 120-at eszik, van olyan, hogy 140-et is, de nekem tuti zsírosabb a tejem és laktatóbb.Van ilyen!