Sziasztok!
Erika, azt ugye tudod, hogy ovutesztet délután vagy estefelé csinálunk, és nem iszunk előtte 2 óráig???????
Azért nem reggel, mert a teszt úgy van megszerkesztve, hogy a délutánra termelődő hormont mutassa ki. De mivel a terhességi hormont is ki tudja mutatni, szokták használni orákelnek, de ezt tudod. De ha ennek használjuk, akkor is úgy csináljuk, mintha simán ovutesztelnél. Szóval délután is meg kéne próbálni.
Márti, akkor lenyugodtak a kedélyek. Ha boldog vagy, az jó, ez a legfontosabb, ha úgy látod, hogy megéri, akkor hajrá újrakezdés!
A plüss gólya még megvan, nem adtuk még vissza, nehogy bajt hozzon a fejünkre. Szívem szerint nem is adnám vissza még 7 hónapig.
Ja igen, csajok, tegnap voltam védőnéninél, a csajszi sztem fiatalabb nálam.
De nagyon aranyos volt, mindent részletesen elmagyarázott.
Asszem a nevemre rá fognak még páran kérdezni, őt is érdekelte, ez a lánykori-e és fog-e változni a közeljövőben. Most mindenkinek nem adhatom elő, hogy lett volna esküvő, de pocakosan nem akarom, és a kis prücsök áthúzta a számításainkat....ami persze jó, és nagyon örülünk neki!
Kaptam könyvecskét, ami tök modern, és ezen meg is lepődtem.
A köv. lépés, hogy elmegyek a körzetihez a beutalókért, és van 1 hónapom, hogy megcsináltassam a vizsgálatokat.
Ez egy nagyon szar része a dolognak, utálok várakozni a dokiknál.
A jelenlegi nőgyógyászomról meg annyi rosszat hallani, hogy úgy döntöttem, valszeg a 12. heti tarkóredőt már Fehérváron csináltatom.
Na kb. ennyi velem.
Andy, mostanában nagyon eltűntél. Ne keseregj, lassan vége a rosszulléteknek!
Viri, drukk a dokinál!
Erika, én azért még bizakodom veled kapcsolatban.
Lilla, jó síelést majd, nagyon felkapott lett ez a síelős sport mostanában. Én félnék. Korizni sem tudok, mert félek. Én inkább a jetskit próbálnám ki, vagy a snowbordot. Ahol van egy tárgy, ami körbevesz, és úgy is lehet száguldozni.