Új privát üzeneted érkezett!

Jajj csajok nem is mondom. Tegnap mentünk a párom nagybátyjáékhoz és odafelé láttam egy igazi gólyát. :) Furi volt, hogy ilyen hidegbe kóricált a mezőn, de tuti gólya volt. Lehet ez valami jel? :lol: A tavasz jele :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Na egy gólyás hír és laptető is! Ez már tényleg egy jel :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Hú Viri! Ez aztán tényleg jel! Drukkolok, hogy ebben a hónapban sikerüljön nektek.

Kép
Kép
cs_erika

Virág! Miért mész holnap dokihoz? Mit csináltok?

Kép
Kép
cs_erika

Bocsi Viri hogy eddig nem küldtem, de takarítottunk. Most meg látom már megkaptad a privit.

Erika
Könnyített fekvőtámaszt csináltál? Vagy a "férfiasat"?
Én most olyan lusta vagyok, kedvem sincs tornázni.

Andy
Kitartást az émelygéshez és sok sikert a holnapi dokitúrádhoz.

Odri! Hol vagy? Mi van veled?

Márti! gyere mesélni mi van!!!

Manó?

Mostanában annyian eltűntek innen. nem ?

Kép
Kép
nati80

Erika
Már csak 2 nap!!!!! nagyon izgi!

Kép
Kép
nati80

nati! Egyáltalán nem a férfiasat. Térd le a földre, és még így is nehéz volt.

Szerintem is sokan eltűntek. Szoktam átolvasgatni másik topikba, és ott találkozom ismerős nevekkel. Bár vannak köztük, akik itt is maradtak, de vannak, akik átigazoltak. Legalábbis ezt vettem észre.

Kép
Kép
cs_erika

egyfél órája ott tartottam, hogy reggel megcsinálom az LH tesztet, de aztán le is beszéltem magam róla.

Kép
Kép
cs_erika

Na én tornáztam ma. Mondjuk csak 25 percet. De ez is valami. Végre rászántam magam. Előkészítem a síelésre a lábaimat. Nem akarok úgy járni, mint múltkor. Remélem ez a fellángolásom nem csak pár napig tart. :?

Ercsi
Már csak 2 nap. Azt már kibírod. Bár ha van baba, márpedig van, akkor már most kimutatná. Az LH is és szerintem a terhességi is. Azért a fekvőtámasszal vigyázz, mert hasra is megy kicsit.

Viri
Gólya is és laptető is. :lol: Ez nem semmi. Drukk.

Kép
p__lilla

Erika
Miért nem csinálsz most egy ovutesztet? tuti kimutatná, ha baba van. ÉS VAN!!!!
A lányos fekvőtámasz se könnyű, főleg ha valaki szakszerűen csinálja. Akkor tényleg nehéz 50et csinálni. Sok sikert a 100hoz. Erős karod lesz a baba ringatásához.

Lilla
Kitartást a sportoláshoz.

Kép
Kép
nati80

Viri

Olvasgattam egy topikot ahol előre beköszönt a baba. Az egyik lánynak is egy gólyás storija volt. Szerintem ez jel! gyúrjatok rá!

Kép
Kép
nati80

Nati! Most semmit sem mutatna ki, mert rengeteg teát ittam most du. És az felhigítja, és ha van valami akkor sem mutatná. Szerintem.

A barátnőmnek olyan karja lett, amikor kicsik voltak a lányai. Jártunk együtt tornázni, és amíg én majd beéle haltam a sújzózásba, addig ő simán emelgette. Persze, napi rendszerességgel emelgette a gyerekeket. És szoptatásnál sem semmi tartani a fejét. Szóval csajok rá kell gyúrnúnk a bicepszekre. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Lilla! Nagyon jó lesz nektek. Én még sosem síeltem legfeljebb csak szánkóztam. Már többször beszéltünk róla, hogy meg kellene tanulni síelni (férjem sem tud) de egyenlőre drága telelésnek tűnik. Tudom, hogy csak egyszer kell megvenni a felszereléseket, de az akkor is drága kettőnknek. Szóval egyenlőre csak álmodozunk róla. Majd a gyerekeinkkel együtt megyünk síelni tanulni. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Én sem síeltem még, de most komolyan elgondolkoztam a sífutáson. Ott nincs lejtő (amitől alapból irtózom) így a hó se csúszik anniyra.
Meg a sok napfény is jó.

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt!

segítséget szeretnék kérni clostyval kapcsolatban. ma reggel ugrott a hőm 0,2 fokot felfelé. De ez még csak a 6. napom. Előrébb hozhatja az ovut a gyogyi? Most semmiféle derékfájásom sem volt még, szóval szerintem korai lenne. De az tuti, hogy megint annyira meléegem volt éjszaka, hogy majd meggyulladtam.
Szóval eddigi hőim:
36.4
36.4
36.4
36.5
36.5
36.7
Nos??? Ugye még nem volt pém? Tudom ki kell várni a holnapi hőt is, de annyira ideges lettem most e miatt.

Délután jövök. Most megyek dolgozni.

Szép napot mindenkinek!
Natasa

Kép
Kép
nati80

A vonalzóm sajna csak délután fog átváltani a 6. napra. :x

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!

Nem tudom, hogy a closti előre hozhatja-e a peteérést, de előfordulhat. Kisvirág ciklusát megrövidítette.

Én most egy kicsit letörtem. Csináltam reggel LH tesztet és -
Még egy halványka második volnal sincs. :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Clostys tapasztalatom:
nekem 29-30napra jött meg általában. Ettől a bogyótól hajszálpontos 28napos ciklust produkáltam és mind a 2 alkalommal a 14 napon volt pém.

Erika, ez szerintem még nem jelent semmit, várd ki a végét. Én nagyon bízom benne, hogy összejött! Van valami tünetes?
magdolnam

Azon gondolkoztam, hogy miért is idegesítem magam. Ebből az 5 hónapból igazából 3 volt az ami pont jóidőben volt. És akkor is annyi mindnennek kellene klappolnia, hogy nem kéne idegeskednem. De ettől függetlenül elszomorít a dolog. Nagyon beleéltem magam ebbe a hónapba.
Na megyek és nyalogatom a sebeimet. A következő hónap egy igazi le...om hónap lesz.

Kép
Kép
cs_erika

Magdolnam igazából nincsenek tüneteim. A meleim egy kicsit érzékenyek, de most Bromocriptint is szedek, szóval ezt nem csodálom.
És hanyadik napon kezdted el a Clostyt hogy ilyen ciklust produkáltál akkor?

Kép
Kép
cs_erika

azér örülök neki, hogy ennyire pozitív vagy!

Én a 3.naptól napi 2x1et szedtem. Nem is merem azt a gyogyit amit írtál :( ahhoz nem tudok hozzászólni. De én nagyon el voltam keseredve. Tudod engem azzal bíztatott a legelső doki, hogy ezzel a progi szinttel 1évben tán 1szer megérik valami... és ba***tt adni rá gyógyszert...
magdolnam

A Bromocriptint azért kaptam mert magasabb volt a prolaktinszintem. És ez is akadályozhatja a teherbeesést. Mindenkinek szép napot elmentem dolgozni.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok csajok!

Kosz, hogy ennyire aggodtok miattam, nagyon jol esik. :oops:
Bocsika, hogy nem jottem hamarabb, a net-rol osszeszedtem valami virust trojait :twisted: :twisted: es azzal mind vacakoltunk. Meg mindig nem sikerult teljesen kitorolni.. Ezert nincs most magyar karakterem sem, amiert elnezeseteket kerem....BOCSIKA!
Nos sokat gondolkodtam, gondolkodtunk a dolgon es arra az elhatarozasra jutottunk, hogy adunk meg egy eselyt....En sem lennek nyugodt, ha nem tennem meg, lelkiismeretfurdalasom lenne, hogy vajon tenyleg megtettem-e mindent... Aztan lassuk, mi lesz belole....Nagy remenyeket nem fuzok, nehogy pofara essek... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsika, hogy annyira elvoltam foglalva magammal, hogy nem reagaltam ratok :oops:
Erika:
ne add fel, az lh-teszt nem mindig mutatja ki....

Nati:
szerintemis korai lenne a pe-d a 6. cn-on.. :shock:

Kisvirag:
hatha neked szerencset hoz a golya :lol:

Jenny:
tenyleg, most jutott eszemben, hogy mi lett a sorsa a golyanak amit kaptatok? Mert ugyi meghozta az eredmenyt :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na megyek vasalni :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Erika, azt ugye tudod, hogy ovutesztet délután vagy estefelé csinálunk, és nem iszunk előtte 2 óráig???????
Azért nem reggel, mert a teszt úgy van megszerkesztve, hogy a délutánra termelődő hormont mutassa ki. De mivel a terhességi hormont is ki tudja mutatni, szokták használni orákelnek, de ezt tudod. De ha ennek használjuk, akkor is úgy csináljuk, mintha simán ovutesztelnél. Szóval délután is meg kéne próbálni.

Márti, akkor lenyugodtak a kedélyek. Ha boldog vagy, az jó, ez a legfontosabb, ha úgy látod, hogy megéri, akkor hajrá újrakezdés!
A plüss gólya még megvan, nem adtuk még vissza, nehogy bajt hozzon a fejünkre. Szívem szerint nem is adnám vissza még 7 hónapig. :D

Ja igen, csajok, tegnap voltam védőnéninél, a csajszi sztem fiatalabb nálam. :shock:
De nagyon aranyos volt, mindent részletesen elmagyarázott.
Asszem a nevemre rá fognak még páran kérdezni, őt is érdekelte, ez a lánykori-e és fog-e változni a közeljövőben. Most mindenkinek nem adhatom elő, hogy lett volna esküvő, de pocakosan nem akarom, és a kis prücsök áthúzta a számításainkat....ami persze jó, és nagyon örülünk neki!
Kaptam könyvecskét, ami tök modern, és ezen meg is lepődtem.
A köv. lépés, hogy elmegyek a körzetihez a beutalókért, és van 1 hónapom, hogy megcsináltassam a vizsgálatokat.
Ez egy nagyon szar része a dolognak, utálok várakozni a dokiknál. :evil:
A jelenlegi nőgyógyászomról meg annyi rosszat hallani, hogy úgy döntöttem, valszeg a 12. heti tarkóredőt már Fehérváron csináltatom.

Na kb. ennyi velem.
Andy, mostanában nagyon eltűntél. Ne keseregj, lassan vége a rosszulléteknek!
Viri, drukk a dokinál!
Erika, én azért még bizakodom veled kapcsolatban. :wink:
Lilla, jó síelést majd, nagyon felkapott lett ez a síelős sport mostanában. Én félnék. Korizni sem tudok, mert félek. Én inkább a jetskit próbálnám ki, vagy a snowbordot. Ahol van egy tárgy, ami körbevesz, és úgy is lehet száguldozni. :)

Kép
jenny29
Mór

sziasztok. ma vagyok itthon először teljesen... és nem igazán tudom magam hova tenni. :) már mindent megcsináltam, és most tűnődöm mi legyen. :) Azért majd csak sikerül valamit kitalálni. :)
Lehet hogy majd szunyálok is egyet napközben, mert reggel persze felébredtem ugyanúgy mintha dolgozni kellett volna menni és persze amikor kellett akkor sosem tudtam felkelni...
marti, örülök hogy jöttél, és annak is hogy még egy esélyt adtok magatoknak. nagyon kívánom hogy sikerüljön!
erika, az ovutesztet tényleg nem reggel kell megcsinálni a terhesség kimutatására... csinálj egyet délután is!
lilla, villach baromi jó hely! szerintem tuti tök jól fogjátok magatokat érezni! :)
na most azt hiszem ennyi.

KépKép
muffin

sziasztok!

nem tűntem el, csak izgulok. mindjárt indulok terhestanácsadásra, az előbb ebédeltem, de igazából ilyenkor nem tudok sokat enni csak 1 felé, de akkor szerintem még várakozni fogok a dokinőre.
szeretném ha 2re itthon lennék és alig lennének. igyekszem is fél 1től van, odaérek már negyedórával előbb. viszek egy kiflit, meg pirítóst hátha ennem kell, sőt biztosan a hányinger miatt.

aztán utána izgulhatok 4ig, mert fél 5re van időpontoma nődokihoz.

drukkoljatok nekem hogy minden rendben legyen a babóval.
majd este írok beszámolót.
Remélem kicsit jobban leszek délután , és a dokinál legalább nem lesz hányingerem.

majd este írok mindenkinek, bocsika
most megyek készülődöm.
biztosan megjegyzik hogy fogytam, legalább 3 kilót.
de majd visszajön.

Kép
andyfekete

Nati:
Hát closty tekintetében nem tudok mit mondani.. Szedem én is, de még nem jött meg, most vagyok a 29.napon. Azért egy időben nekem is helyrepofozta a ciklusomat, tehát rövidítette, de most nem tudom hogy lesz, a 45 napon ciklusnál még a 44 napos is rövidebb, lehet, csak akkor jön meg... :cry:

muffin:
olvass, tévézz, sétálj, élvezd a semmittevést, amíg lehet :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Muffin szerintem is sétálj egy nagyot. Olyan szép idő van kiont, hogy legszívesebben csavarognék most egyet.

Azt tudom, hogy ha ovu-t nézünk akkor du kell az LH tesztet csinálni. De akkor most visszatérek a legelején kibeszélt dolgokhoz. Szóval orákelnek miéért nem jó a reggeli első? Ha a terhesteszteket abból kell csinálni.(legalábbis, ha biztosra akarsz menni) Most már teljesen bizonytalan lettem. Főleg azért, mert ma rosszul lettem a hús szagától. De már kezdem azt hinni, hogy simán bebeszélem magamnak a dolgokat. Semmilyen tünetem ninsen egyébként. Még mensis se.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Most nagyon rihanok. Délelőtt adót vallottunk be, most meg készülök a dokihoz.

Erika: most a ciszták miatt megyek a dokihoz. Megnézi eltűntek-e.

Nati: nekem 26 napos lett a ciklusom a clostytól. Az amúgy 28-30 napos helyett és a pém is 2 nappal előrébb jött. A 12. napon volt a clostys hónapban.

Most rohanok. Ha hazaértünk jelentkezem.

Kép Kép
kisvirág_30

szerintem azért nem leszek minden nap ilyen hogy nem tudom feltalálni magam. Tényleg az volt a gond, hogy reggel nem bírtam aludni és mivel már fél hét óta fenn vagyok, hiába csináltam már ezer dolgot, mégsem telt úgy az idő. Holnap alszom vagy 10-ig, aztán úgyis lesz dolgom. :)
Na nem fárasztalak titeket. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő kismami. :) erika, megy a drukk. Nati, remélem használ a gyogyi. :)
andy neked meg szorítunk hogy minden rendben legyen a dokiknál.

KépKép
muffin

Sziasztok!

köszönöm a segítséget. Akkor most egy kicsit megnyugszom. most is fáj a derekam, szurogat ahasam, szóval még nem repedtek meg a tüszők. persze szándékomban áll ma is gyakorolni arra az egy napra. :wink:

Muffin
Élvezzed egy kicsit a lustálkodást, olvass, sétálj. tarts "lányos" napot (manikűr, pedikűr, arcpakolások, stb.) néha mikor itthon vagyok én is ilyen délutánokat tartok.

Andy
Kitartást a délutánhoz!

Erika
Nem csinálsz délután még egy tesztet?

Viri
Szerintem nekem is 12-14. napra esik majd a pém. Tuti nem húzza ki a 21. napig.

Mágnes
Veled tényleg most mi van? baba? Egy kicsit elvesztettem a fonalat a legutóbbi incidens óta. Most akkor ugye nem szakadt meg a babaprojekt? Bocsi hogy kiesett, de szita az agyam mostanság.

Jenny
gyere gyakrabban. Remélem én is csatlakozok közétek ebben a hónapban. :D :D :D

Márti
Jó hogy jöttél, már jobb hangulatban vagy, ahogy a szavaidból érzem.
kívánok nektek minden jót! rendeződjenek dolgaitok.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Kép

Kép

itt vagyok, kisandy vagy kisimike. mindene megvan a doki szerint, ő látta, hát én azért nem annyira. de a szíve rendesen dobogott. minden adata megfelel a 12.hetinek.
jaj úgy örülök, nem is érdekel a rosszullét, a lényeg hogy ő jól érzi magát bennem, remélem így is marad.

Kép
andyfekete

Andy

Jajj, annyira jól látni az ujjait, lábát, kezét. nagyon édibaba.
Örülök, hogy minden rendben van veletek és nemsokára jobban is leszel biztosan. Dokit nem kérdezted a rosszullétekkel kapcsolatban?

Kép
Kép
nati80

Andy
Jaj de örülök, nagyon aranyos Picurka. Tényleg látszik mindene. Jók a sztárfotók. :lol: Mondjuk én nem tudom, hogy az ujjai hol látszanak, de a térdét összehúzza, az biztos.

Kép
p__lilla

Lilla
A felső képen középen van egy fehér folt és a felett látszanak az ujjai. Vag yaz nem az? Szerintem az, de ki tudja.

Kép
Kép
nati80

Andi:
Nagyon édes babócád van!! Olyan kis formás! Örülök, hogy minden rendben!!

Nati:
A babaprojekt fennáll, nagyon szeretnénk, de el vagyok keseredve kicsit, mert amióta rábólintottunk, hogy szeretnénk tesót Annának, azóta vacakol a ciklusom. Az előző ciklus 45 napos volt, a mostanit nem tudom, nem jött meg, de nem is érzem, hogy jönne.. Eddig október óta gyakorlatilag egy normális ciklusom volt! Így hogy leszek babás???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
normális hogy majd meggyulladok a gyogyitól? Szakad rólam a víz és 37.2 a hőm most. Érzek szurkálást, fájdalmat a jobb oldalamban, de nagyon remélem még nem reped a tüsző. Persze azért gyakorlunk párommal, de akkor is korai. nem akarok ezen a pé dolgon lovagolni, de nagyon idegesít, hogy nem tudom mi folyik odabenn.
Szökdécselj pár percet, fürödj jó meleg vízben és igyál buborékosat közben. Talán akkor megjön.

Kép
Kép
nati80

Nati
Tényleg azok az ujjacskái. De jól megláttad. Te most az 5. cn-on vagy, vagy csak nem váltott a vonalzód.

Kép
p__lilla

köszi a dícséretet. most nagyon rendes volt a doki. kérdezte hogy vagyok. mondtam egy hete nem hánytam, délután jobban vagyok, néha1-1 órára elmúlik a hányingerem. azt mondta talán a 14hétre el is felejtem ezeket.
gondoltam legkésőbb majd ha szülök.:)
mindegy a lényeg hogy minden mérete megfelelő.
amúgy a tanácsadáson megvolt az 5 perces belgyogyis vizsgálatom, amiz a házidoki végzett.
csajok 10 dekát fogytam, nem rossz, mi?

erika?
mizujs

Kép
andyfekete

szegény nati, hogy kikészít a bogyó, lehet kell idő mire megszokja a szervezeted

Kép
andyfekete

mágnes!
elméletileg a hosszú ciklusban is teherbe eshetsz? vagy még nem?

Kép
andyfekete

Lilla
csak nem váltott át a kis genyó. 6. cnapon vagyok. Lángolok!!!! ha nem jelentkeznék többet akkor spontán meggyulladtam. :D :D :D
Nem bánom ha megkínoz a gyogyi, de legyen baba/babák a pocakomban március elejére. És akkor átvállalom Andy rosszulléteit egy kis időre. Ok?

Kép
Kép
nati80

Ja és el is felejtettem, hoyg ebben a cikusban már volt két laptetőm is. Szóval a gólya el sem tud kerülni, pont belémjön.

Jenny
csak gondolatban add kölcsön légyszi a gólyátokat! Úgy jövő hét közepe tájékán! Akkor lesz ovum.

Kép
Kép
nati80

nati!

a rosszuléteket örökbe adom, jó?
már most küldöm, elegem van.......

jóéjt
pusz mindenkinek

Kép
andyfekete

Andy
Köszönöm! majd én is továbbadom az új kismamáknak. Lillának, Virinek, Mágnesnek.

Erika
Nem csináltál délután tesztet? Olyan nagy kiváncsi vagyok! nagyon drukkolok!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok! Most érkeztem meg. Nati! Jól megnevetettél a spontán gyulladás ötleteddel.

Kisvirág! Nagyon formás a babád. Hihetetlen, hogy még "csak" 12 hetes, és már mekkora!

Lányok, nem csináltam semmit. (mármint újabb tesztet) Most már várok.

Kép
Kép
cs_erika

Nati:
Ez valahol normális a gyógyszertől, mégis csak a hormonjaidat zavarja, idő kell, amíg megszokod. Az elején nekem is minden bajom volt, úgy értve, hogy hisztis voltam, érzékeny, aztán már meg sem kottyant.. Persze most is hisztis vagyok néha, dehát ezt adta a gép....:)

Andi:
Hát nem tudom, hogy összejöhet-e így a baba.. Az a baj, hogy mivel mi programozottan vagyunk együtt, tehát repedéskor van bármi esélyünk, így nehézkes, mivel így gőzöm nincs van-e, és ha van, mikor van pé-m... A clostyra jól reagáltam, de volt egy hónap szünet, lehet, hogy újra be kell állnia a szervezetemnek..
Gondolkoztam ovuteszten, de egyrészt most erre sincs pénz, másrészt, meg szerintem egy ciklusban ellőnék 2-3 dobozzal... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika
Mikor is nem kell megjönnie legkésőbb? Bár csak túl korán csináltad és rosszul a tesztet. Szerintem. Én nagyon bízom benned.

Mágnes
meg tudom érteni a pénz dolgot. Én is el tudnék lőni 2 doboz tesztet egy ciklusban. Most is van egy, de csak a gyogyi után a 10 napon akarom kezdeni. Legautóbb akkor ki is mutatta.

Végre hazaért párom! megyek tervezgetjük a lakást. Meg ....

Jó éjt!
Natasa

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?