Csak gyorsan....
Sajnos nem vagyunk sokal jobban.
Tegnap az ebéd kihányása után (nem rögtön) adtam neki egy kis cukros, citromos vizet. Nem rögtön, de kihányta.
Epét is hányt a végén. Bevittük a Bethesdába. Azt mondták, hogy most ne egyen, ha hazaértünk, majd csak a vacsi legyen, addig meg cukros, citromos víz. Aztán felhívtam a dokinőnket, hogy mi legyen, mit javasol. Azt mondta tápi semmiképpen nem, még éjjel sem, helyette 5 percenként 1 kanál a lötyiből. De Tareknak az nem volt elég. Nagyon éhes volt, így aludni sem tudott. Este fél 10-kor végül adtam neki sütőtök-burgonya + alma-burgonya mixet. Megevett belőle kb 90 ml-t, de folyadékot nem mertem adni nehogy kihányja. Kicsit később adtam neki cumisüvegből bébi teát. Az éjszaka folyamán kb 250 ml-t ivott meg belőle és nem hányt. Reggel készítettem neki egy kis tápit (120ml víz + 4 kanál tápi= kb 130ml), amit szívesen megevett. még kért volna, de nem adtam. Elaludt, aztán sírva ébredt. Turmixoltam neki friss almát, de nem kérte. A tegnapi alma-burgonyát sem, teát sem, löttyöt sem.
Csináltam megint tápit. Megivott belőle kb 60ml-t, de kihányta. Levittem a levegőre + a DM-ben vettem megint babateát (HIPP-málna, csipkebogyó). Aludt a babkocsiban és most itthon is.
Úúúúgy ki vagyok csajok!
Belehalok, ha szenvedni látom. Orrán száján jött ki minden. Csak kicsit van hasmenése, de a kúpot (hányás csökkentő) rögtön kikakilja.
Most várom, hogy felébredjen és akkor a tegnapi forgatókönyv szerint adok neki pici teát, kúpot, aztán később hátha eszik egy kis pépet. Tejet semmiképpen sem adok, mert ugyan azt szívesen eszi, mégis kijön.
Na majd jelentkezek, ha van más.