Monee!
Bevallom, nálunk is ritka, hogy főzzek hétköznap...
Általában csak akkor, ha valamit nagyon megkivánok... szecsuáni mártás, ilyesmi (de ezek meg ugye gyorskaják). Mégis mindig csak azt veszem észre, hogy hulla fáradt vagyok, elment az egész nap és szinte semmit nem csináltam...
Na jó, igaz, a picivel minden nap sétálunk egy nagyot, meg a felületi dolgokat (mosogatás, elpakolás) megcsinálom. De például vasalni kb. fél éve nem vasaltam...
Luca!
Tényleg tündéri édes a kép!!! Gratula a 2 petéjű, egészséges pöttyökhöz.
Egyik éjjel ln is azt álmodtam, hogy ikreim lesznek... mit mondjak, megijedtem...
3 törpesátánnal készen lennék teljesen...
Roni!
Nagyon örülök, hogy a lényegi rész megoldódott. A többi sajnos már normális velejárója egy kapcsolatnak... az anyósok 90%-val gond van... tudnék mesélni!
Pedig az én anyósom amúgy egy tök aranyos kis asszony. Csak fiús édesanyának mérhetetlenül szar...
Vizsgálatok...
Nálunk úgy vannak, hogy a terhesség megállapitásakor van először minden. De nem sürgetik, ráér pár hét alatt is megcsináltatni (vérvétel, uh, belgyógyi, fogorvos). Az uh-t pedig ha egy mód van rá, hasiként végzik, csak akkor hüvelyi, ha valamit nem látnak.
Mondjuk én most szarul jártam... az egyik szűrést (hepatitist) nem csinálták meg, mert nem ugyanazt az azonositót irták a kémcsőre és a papirra... mehetek megint. Amúgy is sűrűbben, mert 0-ás, RH- vagyok...
Na dugulok, jön a játékidő a törpével...