Új privát üzeneted érkezett!

monee!
Igen, én is úgy gondoltam, hogy elég kőkorszaki a hozzáállás, de miután elmondta, hogy miért nem lehet, akkor az valósnak tűnt.
Mégpedig: az orgazmus során méhösszehúzódások vannak. és abban az esetben, ha a méh alapjáraton is feszül, szúrkál az nem tesz jót, hogy még erre jön az orgazmus.. no ezért nem lehet sex. értem én, és el is fogadom, mert csak ért hozzá az orvosom. bízom a doktörnőmben és a tanácsaiban úgyhogy most meg kell hoznom ezt az "áldozatot".
Nagyon rossz, mert ugyan már a 12. héten vagyok, de még mindig vannak rosszabb napjaim, amikor szurkál, fájdogál a hasam. Nagyon-nagyon megtudok retteni ettől..már kezd elegem lenni az örökös aggodalmaskodásból... :oops:
Az elején másik dokim volt 6. héten váltottam..mert állandóan kérdésekkel teli jöttem ki tőle..soha nem világosított fel az aktuális kérdések meg bennem maradtak! Megválaszolatlanul.. Ő csak azt mondta a hasszurkálásra, hogy fenyegető vetélés! Ennek már 6. hete!
Úgyhogy elég rendesen rám lett ilyesztve! Hasszurkálás=fenyegető vetélés! Kellett ennél több, hogy ne szexeljek?!
Rázós 6 hét van mögöttem, mögöttünk.
Bízom benne, hogy a következő 6 hónap már nyugalmasabban fog telni :D

szeder74
 
 


Sziasztok!
Sajna én sem úsztam meg a vírust..... :( De eddig úgy néz ki, hogy nem influenza, mert lázam szerencsére nincs.
Viszont már második éjjel nem alszok, annyira fáj a torkom, folyik az orrom és a lenyelt cucctól (bocsi) állandóan hányni járok. :cry:
Ja és napközben sem tudok valami sokat pihenni egy örökmozgó majdnem 3 éves mellett... Tegnap délelőtt átjött az apósom és lekötötte Balázst, de ma már egyedül leszünk....
Ha valakinek van valami ötlete torokfájásra (ami már inkább nyelőcsőfájás, mert nyelésnél fáj arra lejjebb baromira), az ne fogja vissza magát, mindenre nyitott vagyok, csak enyhüljön már!!!

Barnázosoknak drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!! De jó annak, aki már a 12 hetes UH-ra megy :lol: Kérjük a képeket!!!

Kép
Kép
netti77
 
 


Jó reggelt Kismamik!

A.m.!
Nagyon klasszak a képek. Úgy örülök, hogy minden rendben van és alig várom, hogy én is találkozhassam a babócámmal. Na! Majd a jövő héten (most már tényleg nincs egy hét sem)! Sajnálom hogy ismét előkerült Vuk! :( Remélhetőleg most már megúnja a közeledést.

Roni!
Igen, remélem hogy egyszer túl leszek rajta, de ahhoz még meg kell várnom a 2. terminust. Addig pedig jobb ha nem is gondolok rá!
A székrekedésről csak annyit, hogy nekem is van, pedig én semmilyen vitamint nem szedek, csak ami a gyümikbe van. A védőnő a laborleletemből azt mondta, hogy nem kell plussz vitamin (egyelőre).

Röné, Tündi!
Gratulálok és üdv közöttünk! :P

Tündi!
Szintén Uzsoki!!! Te kihez jársz? Holnap már én is belépek a 12. hétbe, a vonalzón 1 nap van közöttünk. :D

Bagzerka!
Köszönöm a szorítást, rám fér! :lol: Bár még nem tudom, hogy mikor kell szorítani, de szólni fogok! Köszike!

Netti!
Sajnálom, hogy beteg vagy! :( Sok pihi, sok folyadék és nagyon vigyázz magatokra!

Luca!
Várom nagyon az UH-ról a beszámolót!!! :wink:

Monee!
Köszike neked is a nyugtatást, csak túl leszek rajta egyszer! A nem tudom ki: az én voltam. Igen, valami hasra rakhatós kütyüje van, de én is csak holnap találkozom vele (már a kütyüvel) először. Bár legutóbb éppen bent volt egy másik kismami is és az ő babájának a szívhangját hallottam. Már nagyon-nagyon várom hogy végre az én babócám szivét hallgathassam! :D

Hú! De hosszúra sikeredtem! Bocsika!

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 

 
 

netti!

Sós vizes gargalizálás (bár lehet, hogy róka lesz belőle :? ) , még a Tantum Verde szopogatós cuccra mondják, hogy jó, és lehet várandósan is használni. De ha bemész egy homeopátiás gyógyszertárba, akkor tuti adnak valami jó szert!

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! És megjöttek az októberiek is. Előttünk vannak egy topikkal. Kívánok nekik is minden jót, szép, örömteli babásodást!

Kép
Kép
konan
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

a.m! Gratulálok a babócához! :lol:

gwini
 
 


Sziasztok!

Baccus! Már az előbb irtam, erre megszakadt a netkapcsolatom, és veszett az egész... :(

Valahányszor idejutok, elkezdek visszaolvasni, mire irni tudnék, hiv a lányom... nem egyszerű... kezdek aggóni, hogy fogom megoldani, ha már a picúrka is meglesz... :?

Mostantól azért igyekszem legalább a délelőtti szunyaidőt itt tölteni, bár akkor meg a koonyhám fut délutánig...
Ti hogy csináljátok???????? És akik még dolgoznak is mellette?????

Viszont az idő úgy száguld, mint valami sebesvonat... Lolával vánszorgott, most meg egyszercsak azon kapom magam, hogy nemsokára 12 hetes uh... nagyon durva. Hamar itt lesz szeptember, úgy érzem...

Remélem mindenki jól van, barnázások megszüntek, és a rosszullétekkel sem küzdötök sokan.
Engem ma meglátogatott Vuk, de bizom benne, hogy csak eltévesztette a házszámot, és mostantól kerülni fog. :) Már csak az hiányozna most nekem... :?

Lolám múlt héten totál kivolt, mint kiderült, a 3 napos lázzal küzdöttünk meg. Azért szerencsére alég bátor a kicsi lányom, nem jellemző, hogy elhagyja magát, igy viszonylag jól vészeltük át, csak néhány keményebb pillanatunk volt. A láztól is inkább a csillogó kicsi szeme, mint a viselkedése árulkodott...

Pusz mindenkinek:
Yvette

Kép
Kép
lolababa
 
 


Én is üdvözlöm az újakat!
a.m. : Nagyon aranyos a babád! :)
Nagyon szeretnék túl lenni már én is a 12. héten. Akkor fogok megnyugodni kicsit.

Nekem megint egész éjjel fájt a fejem, előszőr vettem be panadolt, de semmit sem ért, utána 3/4-ed algo-t, az talán segített kicsit. Előző terhességemnél is rettentően fájt a fejem, remélem ez kicsit enyhülni fog :?
Eldöntöttem, hogy holnap elmegyek dokihoz és kérek én is Uh-t a 12. heti előtt, hogy megnyugodjak.

Luca: szurkolok ! :lol: :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!

Én is a frontérzékenyek táborát gyarapítom. hideg és melegfront egyaránt :( . Most meg ezekben a napokban ez pláne nehéz, hatalmas hőmérsékletingadozások, és bogyót meg nem nagyon akarok bevenni. Állítólag Algopyrint szabad, de mértékkel.

Hát, az Aspirinre azt mondta a dokibácsi, hogy az is terhességmegtartó hatású.. Érdekes, de az egyik volt kolléganőm már hallott róla, hogy adnak ilyent is a terhesség érdekében. Hát nem tudom, de az biztos, hogy amit a doki mond, én betartom. Az első terhességemnél még a magzatvédőre is azt mondtam, kösz nem, én beviszek term. úton elég vitamint.

Most így harmadszori nekirugaszkodásra, már nem tiltakozom a bogyók ellen. Az Aspirint kb. a 14. hétig kell szednem...

állandóan aludnék. Ti is így vagytok ezzel? Van valami tippetek gyomorégés ellen?

Rönééé



Kép
röné
 
 


Szia Röné!

Vonalzóból nézve egyidősek vagyunk... ;)

Gyomorégésre próbáld meg a Rennie-t. Nekem anno az elején segitett. A végén már semmi... :(

Kép
Kép
lolababa
 
 


a.m. nagyon jó fotóid vannak! úgy szeretnék már ln is olyan fotót, ahol kivehető egy baby, nem csak egy kis Maszatka :lol: .

Roni, igen sok pihi kéne, de ágynyugalmat nem írtak elő! Kicsit nehézkes, sajna olyan szitu alakult ki, hogy az előző munkaviszonyom megszűnt, most kezdek új helyen. csak nem tudom,hogy terhesen is felvesznek e. A héten készülök elmondani..
Így nehéz pihenni. Legszívesebben otthon maradnék, de a körülmények miatt kéne a melóhely...
Látom a mi babáink egyidősek! Tök jó! :D

Tündi76, gratulálok neked is! Üdv itt ebben a topikban!

Bagzerka, én pénteken megyek dokihoz, ezúttal az itthonihoz. Még nem tudom, bevalljam e neki, hogy más doki kezdte el a terhesgondozásomat, a gyógyszereket, stb. Nem tudom, nem e esik neki rosszul...

Marek, voltál már a dokinál? Mi a helyzet? Ugye minden OK? Szorítunk nagyon!

Konan, tetszik a vonalzód :wink: . Nekem egyből ez lett a favorti, bár már megkaptam, hogy elég lányos.. Nem baj, nekem ez tetszik! A gólya azért kék :wink:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Lolababa, igen, még a nap is stimmel. Persze ez még változhat.
Te hogy vagy? Terhességi tünetek?

A Rennie-t terhesség esetén is lehet szedni?

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné!

Igen, a Rennie-t nekem anno a nődoki ajánlotta. Az első hónapokban tényleg jó tud lenni, mert akkor még nem a pici nyomja a dolgokat. Sajna a végén a megnövekedett baba nyomása miatti gyomorégésen már semmi nem segit.
Megjegyzem, én ezt viseltem először is a legrosszabbul... :(

Az alvással csatlakozom hozzád, iszonyúúúúúúúúúúúúan fáradt vagyok, de nálam meg a 8 hós szakramentom a gátja a pihenésnek... :D
Neked ezeken (gyomorégés, fáradtság) van más gondod is? Az vigasztal, hogy tudom, kb pár hét múlva sokkal jobb lesz. ;)
Igaz, a végén meg nehezebb (a szó szoros értelmében is). :D

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon parázok a nyártól... amúgy sem viselem jól a nagy meleget, de hatalmas pocakkal... szóval félek előre belegondolni... :?

Kép
Kép
lolababa
 
 


Sziasztok!

Kösz az üdvözlést! :-)

Anikó: Nekem a Csapó doki az orvosom. Te kihez jársz?

Cajok! Nem értem ezt a szívhangos dolgot. Én már a 7. héten (ekkor slattyogtam el a dokihoz) hallhattam a Kicsi szívhangját, aztán a 9. héten ismét. Van ahol nem nézik meg a szívhangot, meg nem csinálnak UH-t amikor megállapítják a terhességet?

Szédülés, enyhe fejfájás? Van valakinek rajtam kívül?

Az én pocakom is inkább felülről, meg oldalról feltűnő, ha háton fekszem, akkor szinte nem is látszik.

Jobbulást az ilyen-olyan panaszokra!

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Roni!
Elfelejtettem megkérdezni: otthon minden rendben, hogy álltok a pároddal?

Röné!
Nekem is nagyon tetszik a vonalzó, nemrég váltottam erre (attól függetlenül, hogy kisfiú felé húzok).

Tündi!
Én a Halász dokihoz járok, régebben az újpesti Szülőotthonban volt, de az bezárt és az Uzsokiba került át.
A szívhangot nekem is nézték a 6. héten. Halványan hallottuk is. 8 hetesen voltam legközelebb UH-n, akkor nem nézett szívhangot. Legközelebb pedig a 12 hetes UH-ra megyek 25-én. De közben holnap megyek a védőnőhöz, aki szintén szokott szívhangot nézni, van erre valami kütyüje.

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


Hűűűű tényleg!
Roni!
Csatlakozom Konanhoz... ha nem túl indiszkrét a kérdés, hogy vagytok? Megoldódott végleg a szitu? Én még ott maradtam le, hogy volt egy nagy beszélgetés...

Kép
Kép
lolababa
 
 


Mikor én voltam Uh-n, én nem is néztem a képernyőre, mert féltem.
Csak az orvos arcát néztem, a reakcióit. Ez 6+3-ason volt. Azt mondta, hogy 8,1 mm-es élő magzat látható a petezsákban, képet nem kaptam, így semmit sem láttam belőle.
Szívhangot nem hallottam, de ő akkor láthatta! nem?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Szívhangot nekem sem néztek még. Szívműködést azt igen. Ezt minden esetben megnézik. Az én dokim még nem akart hüvelyi vizsgálatot csinálni, csak hasi UH-t, és azt mondta, hogy így még nem igazán hallani. Hüvelyivel már lehetne.

Egyébként van egy kütyü, hasonló mint az UH fej, amivel a kórházban is hallgatják a baba szívhangját.

Nekem az a lényeg, hogy dobog a pici szíve.

Rönééé



Kép
röné
 
 


judit!
Ismerős, hogy nem mertél ránézni a képernyőre..én is ilyen vagyok, csak akkor mertem, amikor láttam a dokin, hogy minden ok.

Ma parás napom van :(
HÚÚ már azon gondolkodtam, hogy a 4D uh pénteki időpontot kérem holnapra..de a párom nyugtat és csitít.. ma nagyon nem jó a hangulatom..ezek az ingadozások..teljesen kiborítanak..

Ti, hogy vagytok a hangulatingadozással?

szeder74
 
 


Hát megjöttem. Nincs még szívhang, ahogy gondoltam is. Asszem várnom kellett volna még egy hetet, akkor már talán lenne. Szóval van szabályos petezsák, benne embriócsomó...ennyi...Mér lenne minden tökéletes.... :twisted: Rághatom körmöm még egy darabig... :cry:
marek
 
 


Sziasztok!

Pár nap alatt annyi minden történt, hogy alig bírom követni!!!

Üdv. az újaknak!
Gratula az uh-oknak és a 12. hétbe lépőknek! Jó Nektek!!
Betgekenek, vukkosoknak jobbulást és kitartást!!
Üdv. itthon honey. Sajnálom a barnázást remélem hamar elmúlik és minden rendben lesz!!
A.m. Nagyon jól az uh-s képek nagyon jól látszik a baba a 2D-n.

Én ma voltam védőnőnél megkaptam Én is a kis rózsaszín könyvecskét! Megkaptam a vérvételi beutalót is úgyhogy hétfőn reggel vérvétel!!! Remélem túlélem mert sokszor ha reggel nem ehetek akkor nagyon rosszul tudok lenni!
Nektek egyezik a itt kikalkulált szülési időpont a védőnő vagy a doki által megállapítottal? Mert Nekem itt szept. 25-re írja, a védőnő meg szept. 27-re mondta. Ki érti ezt???

Mindenkinek szép napot!!

Márti nem vagy még jobban??? Remélem nem azért nem írsz mert befektettek!

Kép
Kép
lanta
 
 


Marek fel a fejjel!!! Minden rendben lesz!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta, nálam is ez történt : a védőnő szerint szept.20., kalki szerint 22. Nem értem ezt én sem. Ráadásul nálam 2 kalkulátornál ugyan megegyezik az időpont, de az egyik szerint egyel több hetes vagyok.
Most ezek közül melyik is lehet a jó?? :?

Ne izgulj marek, minden rendben lesz!( Bár pont én mondom ezt, aki nagyon izgul :oops: :P )

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


szeder 74: a hangulatingadozásom szörnyű inkább lehangolt vagyok...bár mostanában, mondjuk a héttől.....már egész jó....
csajok! ti tudtok sokat inni?én a vizet keserűnek érzem....most bűnözöm és eperlevet iszom, sió.....ami ugye tiszta cukor......de nem tudok mit inni.....szörnyűű

Kép
winona
 
 


Megjöttem uh-ról.Minden oké, dobog a szívecskéjük.Kétpetéjűek.Jó a méretük is, egyik 19 mm, másik 20 mm.

A képen csak az egyik látszik rendesen, a másik ugyanilyen. :lol:

Kép
Vendég
 


wionona!
Igen, azt hiszem sokat iszom, vagyis eleget..én is inkább gyümölcsleveket tudom meginni. Nekem a kajszibari a kedvencem:)

más kismamáktól is hallottam, hogy keserű ízt éreznek sok ételen, italon..én nem figyeltem meg:)
-egyenlőre-:)

lanta! Meglesz az a vérvétel is hidd el:) egyébként én is ilyen vagyok mostanában, hogy kell reggel ennem valamit, mert különben gyengének érzem magam. Vigyél magaddal enni és inni valót:)
Én is így tettem. Mielőtt hazaindultam volna ettem, ittam.

marek!!!
Nyugodj meg. Átérezem, hogy most mit érzel, hogy nem volt MÉG! szívhang. DE LESZ! Meglátod úgy fog kalapálni a kis szivecskéje:)
Nekem sem volt az első UH-on!

szeder74
 
 


Luca!!!
GRATULÁLOK AZ ÉDES KIS PÖTTÖNÖKHÖZ!
HIHETETLEN!! olyan jó nézni!
Egyszerre két picurka:)
Vigyázz magadra!
Legközelebb mikor mész UH-ra?

szeder74
 
 


Luca!!
Nagyon szuper a kép!!! Ismét gartula a kétpetéjű pocaklakókhoz :)

Judit így most már még érdekesebb! Neked a kalkulátorral + 2 nap Nálam meg a védőnőnél + 2 nap! Most már baromi kíváncsi leszek a doki dátumára is :lol:

Szeder köszi a tippet azt hiszem viszek is magammal valamit enni!!! Elméletileg 8-ra kell mennem majd felveszem a fapofát és benyomulok egyből mert ugye kismamik soron kívül bemehetnek de az ajtóra persze nincs kiírva és ölni tudnának sokan a szemükkel ilyenkor!! :evil:

Kép
Kép
lanta
 
 


csajszik: a 12 heti tarkóredő uh-t azt hason keresztül csinálják?

Kép
winona
 
 


Köszi!Legközelebb a 12 hetesre kell menni.
És védőnőhöz csak utána.
Nektek milyen vizsgálat volt 12 hét előtt?
Vendég
 


Winona szerintem hasi uh-n csinálják! Legalább is Nekem tuti!!

Luca: Én hogy ma voltam védőnőnél elküldött teljes vérképre és ellenanyag szűrésre! Közben el kell mennem EKG-ra és fogorvoshoz. Aztán március 18-án megyek délelőtt ismét védőnőhöz és délután végre uh-ra a 12. hetire!!! De az még egy hónap! Iszonyat messze van............

Kép
Kép
lanta
 
 


luca!
Vérvétel, vizelet, + belgyógyászat. Ezt ugye belgyógyász végzi, EKG, végigtapogatta a belső szerveket . Nagyjából ennyi. A nőgyógyászom meg vett hüvelykenetet. Nem rákszűrés volt! Mert az veszélyes úgy tudom!

Most meg várom a 12 hetes vizsgálatokat! Hát már nagyon bennem van a mehetnék:)

winona!
Azt látod én sem tudom pontosan. Úgy tudom ahol nekem végzik ott hüvelyi uh. lesz. Nagyon nem szeretem a hüvelyi uh. ááá de ez van:)

szeder74
 
 


Netti: Ugyenezen estem át én is asszem a múlthéten. A patikában a torokgyulára adtak Homéogéne9-et ez homeopátiás szopogatós tabletta, két nap alatt levitte a torokfájást.
No ez így szép de aköhögés és a brutális orrdugulás maradt. Erre meg nagyon jó volt a ládzsás útifű szirup és az orrspray /ezeket a homeo bogyóval együtt sajnos nem lehetett mert illóolajosak/. Az orrspray arra is jó hogy ne kelljen hánynod attól az udormánytól. Átérzem én is kiadtam a taccsot kétszer, pedig egy kezemen meg tudom számolni hányszor hánytam életemben eddig.

Kép

Kép
starlark
 
 


Luca!

Gratula! Ritka szép ez a kép! :D
Nekem semmilyen vizsgálat nem volt még.
Itt Pécsen, csak a 12 hetes UH után küldenek el mindarra amit a lányok írtak. Szóval Te sem vagy lemaradva semmiről. :D A házidokis vizsgálatra meg belgyógyóra azt mondta a házidokim, hogy ráérek bőven 4 hónapos kor után is menni. :)
Az idő nekünk dolgozik, ez ne felejtsd el! :D

Winona!

Szerintem ez is ugyanolyan hely függő. Nálunk még a 12 hetes UH is hüvelyi, utána váltanak csak hasira. Beszéltünk már erről korábban, van akinek az egész korai terhességét is hasi UHval csinálják, de van ahol nem. Max. hívd fel a dokidat és kérdezd meg hogy milyen lesz, hogy esetleg tudj szoknyával készülni. :)

Lanta!

Nem lehet hogy az miatt hogy máshová számolta az utolsó ciklus közepét a gép és máshová a védőnő?!
Átlag 28 napos ciklussal számolva a 14. napon van általában a peteérés (a luteális fázis mindig 14 nap), de ha pl. 30 napos lett volna a ciklus akkor lehet hogy néhány nappal később fogant. Nekem pl. egészen biztosan a 16. ciklus napon történt a fogantatás és nem a 14.-en.

Lola!

Én nem parázok a nyártól. Nekem inkább legyen melegem, mint hidegem. Fázni nem szeretek. :)

Én úgy csinálom meló mellett hogy pl. hétköznap egyáltalán nem főzök. Szóval amikor hazaérek melóból akkor utána lazsálás van. Vagy lefekszek aludni vagy netezek, magammal foglalkozok, de a házimunkával semmi esetre sem. Hétköznaponként rendeljük a kaját egy jó cégtől a munkahelyünkre, ami finom is, bőséges is és olcsó is. Ezek után nem vagyok hajlandó a főzéssel tökölni otthon este. A többi dolog a hétvégére marad. Szerencsére, hogy jön a jó idő, a mosással sem lesz bajom már, meg fognak száradni rendesen a ruhák. Szóval szombaton kis takarítás, vasárnap pihi. :D És sosincs délben nálunk ebéd, ezt is el kell hogy áruljam. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Nekem a vércsoport és ellenanyag megvan, mert a nyári vetélésnél megcsinálták.Tegnap meg is mutattam a dokinak, azt mondta, jó lesz.

Azt mondta, a vércsoport ugye mindig állandó, de az ellenenyag nézés fontos.

Hát, nekem annyira az sem, mert a vércsoportom O, rh+, és a gyerekeim apjának is ugyanaz, így aztán nem nagyon lehet ellenanyag.Mert ugyebár a gyerekeknek is ugyanaz....

És akitől a mostani baba lesz, szóval a második férjem, Neki is ugyanez a vércsoportja. :lol:
Vendég
 


Sziasztok Kismamik! :D :D

Pedig csak visszamentem melózni, és alig bírtalak visszaolvasni titeket! :D

Luca! :D
Nagyon szépek!Mégegyszer gratula hozzájuk!!!

röné! :D Nemcsak egyidősek vagyunk, de ugyanaz a lakóhelyünk!! :D :D Nehéz kérdés ez a melóhely dolog. Megértem, hogy azért nagy dilemma. Nekem is vissza kellett mennem dolgozni 2 hét pihi után. Nagy is a lelkiismeret furdalásom. Bár én nem barnázom, és nagyon sajnálom, akinél ez megvan, mert ez egy plusz félszt tesz az emberbe. Bízom benne, hogy mindenkinek elmúlik, és végre no para!

konan, lolababa! :D :D
Köszönöm kérdésetek. Az a szitu, úgy néz ki megoldódott. De hát ti is tudjátok, nincs új a nap alatt. Leginkább, most a családjával, de leginkább a kedves anyóssal kell megküzdenem. Előttünk áll az a nehéz és megoldandó kérdés is, hogy hogy oldjuk meg a lakás kérdést. Úgy néz ki, hogy a tetőteret külön feljáróval, emeletmegemeléssel beépítjük. Így jövünk ki a legolcsóbban. De sajnos a párom küszködik a melóval, mert nincs neki per pillanat, és közben még a diplomáját is csinálnia kell. Szóval nem egyszerű az élet csajok. De az a kardinális probléma, amiről írtam nektek, az remélhetőleg megoldódott, és nem fog előbújni ismét belőle a kis ördög...inkább nagy. :twisted:

marek! :D Kitartás. Amikor én voltam, 2 szer is nem volt szívhang. Én is úgy éreztem, hogy minek mentem, miért nem vártam még egy kicsit. Amikor a 6. héten voltam, már volt szívhang. Ne aggódj! Nálad is lesz.

Nekem a legközelebbi UH vizsgálatra 2 hét múlva kell mennem. Ennyi időt még nem hagytam ki a vizsgálatok között, de már sokkal optimistább vagyok, mint az elején. Akkor csinálja meg a doki a tarkóredő vizsgálatot is. Irigylem azokat, akik már túl vannak rajta.
Nekem a doki azt mondta, hogy a hasi UH alapján vizsgálja meg ezt.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Néha olyan magyartalanul és értelmetlenül tudok írni!!! :oops: :oops:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


jövök jól kipanaszkodom magam..

hát kisírtam a szemem rendesen.. hm fáj és keményedik a hasam. és kivagyok miatta rendesen. nem tudom eldönteni, hogy mitévő legyek?! hívjam a doktornőmet? annyira tanácstalan vagyok most.
kicsit megnyugtatott a sírás, de bennem van egy nagy adag feszültség.
3*2 magneB6-ot szedek, nem tudom, hogy ennél többet lehet-e tenni a keményedés ellen?
:(

szeder74
 
 


Úgy látszik a vércsoport vizsgálat szükségességében is eltérnek a vélemények
A csepeli SZTK-ban újra meg kell csinálni, pedig megvan az előző babánál levett eredménye
Pedig úgy utálom a vérvételt, kibékülnék eggyel kevesebbel, úgyis kell még menni

Kép
Kép
csibe21
 
 


Monee!
Bevallom, nálunk is ritka, hogy főzzek hétköznap... :oops: Általában csak akkor, ha valamit nagyon megkivánok... szecsuáni mártás, ilyesmi (de ezek meg ugye gyorskaják). Mégis mindig csak azt veszem észre, hogy hulla fáradt vagyok, elment az egész nap és szinte semmit nem csináltam...

Na jó, igaz, a picivel minden nap sétálunk egy nagyot, meg a felületi dolgokat (mosogatás, elpakolás) megcsinálom. De például vasalni kb. fél éve nem vasaltam... :oops: :oops: :oops:

Luca!
Tényleg tündéri édes a kép!!! Gratula a 2 petéjű, egészséges pöttyökhöz. ;) Egyik éjjel ln is azt álmodtam, hogy ikreim lesznek... mit mondjak, megijedtem... :D 3 törpesátánnal készen lennék teljesen... :D :D :D

Roni!
Nagyon örülök, hogy a lényegi rész megoldódott. A többi sajnos már normális velejárója egy kapcsolatnak... az anyósok 90%-val gond van... tudnék mesélni! :D Pedig az én anyósom amúgy egy tök aranyos kis asszony. Csak fiús édesanyának mérhetetlenül szar... :D :D :D

Vizsgálatok...
Nálunk úgy vannak, hogy a terhesség megállapitásakor van először minden. De nem sürgetik, ráér pár hét alatt is megcsináltatni (vérvétel, uh, belgyógyi, fogorvos). Az uh-t pedig ha egy mód van rá, hasiként végzik, csak akkor hüvelyi, ha valamit nem látnak.

Mondjuk én most szarul jártam... az egyik szűrést (hepatitist) nem csinálták meg, mert nem ugyanazt az azonositót irták a kémcsőre és a papirra... mehetek megint. Amúgy is sűrűbben, mert 0-ás, RH- vagyok... :(

Na dugulok, jön a játékidő a törpével...

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szeder!

Nyugi!!!!
Én Lolával a 6. héttől no-spát szedtem, mert bevéreztem. Sajnos két hete most is volt egy héten át tartó vérzésem is, és ezúttal görcsök is társultak (többek közt ez is oka volt, hogy nem nagyon jöttem az elmúlt időszakban). Most is no-spát szedtem, közvetlenül a görcskor 2-t, aztán átálltam 3x1-re. Az én dokim idén 69 éves, nagy tapasztalattal, én is nála születtem, ő javasolta. Próbáld ki! A magne B6 nem minden esetben elegendő, és jobb, ha abból sem nyomod túl magad, hiába csak vitamin.
Drukk neked!!! De főleg nyugi!!!! Ha idegeskedsz, feszited a szervezetedet is.

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szeder! Nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól! De tényleg próbáld ne stresszelni magad mert az a babának sem jó! Tudom könnyű ezt mondani, de csak jót akarunk Neked!!! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! És nyugodtan hívd fel az orvost azért vannak, hogy segtsenek!

Kép
Kép
lanta
 
 


Lola! Nagyon sokat gondoltam Rád amíg nem jöttél!! Gondoltam rá, hogy csaknem valami gond van! Ezek szerint Te sem úsztad meg!! Azóta azért jól vagy???

Roni!!! Örülök hogy a pároddal ilyen jól rendeződtek a dolgok, anyós meg egyik fülön be a másikon ki!!! :lol: Én ezt alkalmazom!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Luca
Nagyon édesek a babák(bár jobban csak az egyik látszik :P ), kivehető a feje és a teste is :) :D

Én holnap megyek dokihoz Uh-t kérni, remélem engedni fog a kérésemnek. Ja, és én a 12 hetes Uh-ra akkor megyek, mikor 11+3 leszek, tehát a 12. héten lesz végül. Az is jó, nem?? :?:

Szeder!
Tényleg ne izgulj, nem lesz semmi baj!
A baba csak érezteti magát, hogy ott van. Pihenj sokat és ne aggódj!
Minden rendben lesz :lol:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Monee: visszatérve a számolásra nem tudom, hogy-hogy megy mert a ciklusom 28 napos és 100 %, hogy a 14. napon fogant Babócánk!!! Azon az egy napon voltunk együtt a peteérés idején :oops: De végülis az a két nap ide vagy oda tök mindegy :):):)

Kép
Kép
lanta
 
 


Olyan gáz ez a rengeteg vizsgálat! A belgyógyászatnak pl. semmi értelme. Velem tavaly azt csinálták, hogy melltartóban le kellett ülnöm a dokival szembe (az ajtó elé) és úgy beszélgettünk. :shock: Ezért vártam fél napot. Vicces volt :lol:
A vérvételek is nagyon kellemesek...én rh- vagyok, tehát nekem lesz néhány ellenanyag szűrés. Mondjuk a vérvétel az annyira már nem tud meghatni...vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is az életben. Bár a híres cukorterhelést azért kihagynám....aki azt nem hányja ki, az egy hős....de az még később lesz, addig még el kell jutni...bár ott tartanánk...
És én ráadásul rendszeresen járhatok majd Czeizelhez is, meg még ahova ő elküld ... jó móka lesz... :?
De ez mind nem zavar...csak legyen minden rendben!!!
És ráadásul most kezdtem el dolgozni, mostanában még nem kéne táppénzre mennem, mert elég furán jönne ki...
marek
 
 


Lanta!

Nagyon jól esik, hogy eszedbe jutottam. :)
Köszönöm kérdésed, remélem most már minden a legnagyobb rendben van.
Eleinte nem aggódta,, hiszen Lolával is véreztem anno, de vele csak 1-2 napig, nem ilyen erősen, és nem voltak görcsök... na az utóbbinál most azért beparáztam én is. Be is vettem a no-spát, mint a jógyerek, és szerencsére már aznap elmúlt, azóta nem jött vissza.
Vérezgetés az volt még, néha több, néha kevesebb, de most már az sincs.

Te hogy birod Nelli mellett? Nem fárasztó? Én néha úgy érzem, már türelmem sincs annyi a picihez... :oops: Olyankor félrevonulok és megbeszélem magammal, hogy neki is szüksége van rám, ez azért általában segit. De sajna előfordul, hogy bizony rá-rákiabálok, ha már nem birom cérnával... :oops: :oops: :oops: Persze utána meg összevissza abajgatom, mert nem győzöm helyretenni a lelkifurdalásom...

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szeder :)
Én paramami vagyok, igyén hivnáma dokimat és kikérném a véleményét esetleges +nosparól, vagy bármiröl. Ha feszül a pocó, azmég nem annyira gáz, ha tartósan _fáj_ az már inkább. Sztem.

Terminus: nekem is másképp számolták. De még nem jöttem rá a +2 nap mikéntjére. Mert elvileg ugy számolnak terminust, hogy 1 hetet hozzáadnak, és 3 hónapot kivonnak az utsó mensi 1. napjából. Namármost ezek szerint szept 9. a terminusom, ami kedd. A Babanetes számoló szerint meg szept 7 lenne, igy valóban vasárnapra esik, mint az utsó mensim... +1 nap lehet a szököévmiatt de a másik plusz mitöl van???

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Lanta, minyu! és aki velem érzett!
Beszéltem a doktornőmmel. Azt mondta hogyha be merem vállalni az éjszakát maradjak, de reggel menjek feltétlenül.
Holnap megyek a kórházba, attól függ, hogy mennyire kemény a hasam kapok magnézium infúziót.
Jó mi? olyan korai ez az egész. Most megyek adok vacsit a családnak és fekszem, pihengetek.
Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra.
Puszika

szeder74
 
 


Minyu!
Ezekbe már most belezavarodtam, a babának 1-2 nap eltérés úgyse fog számítani, kíváncsi leszek ki szül a kiszámolt időpontra. :)Én császárral szeretnék szülni, mivel Bálinttal nem tágultam, és szegénykém nem jött ki, majd 8 eltelt óra után végre jött egy orvos, aki megcsászározott. Épp időben, így is oxigénhiánnyal született, ami elég veszélyes volt, de szerencsére nem lett semmi baj.

Lolababa!
É is hallottam sok ilyen esetet, ahol a terhesség elején és alatt vérezggettek a kismamik és minden rendben lett!! :lol: :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?