Bosek: jobbulást neked!
Pété: elég laza kis reggeli
Tejcsordogálás: az, hogy van-e vagy sem, semmit nem jelent!!! Nekem néha van, és elsősorban a jobb cicimből, és nem sűrű, hanem vízszerű – szóval fura az egész
Jim: jobbulást Milánnak! Remélem, már jobban van valamelyest... Mondjuk a kényeztetés biztos jót tett neki
gofri: hmmmmmm
Igen, a méretek alapján már jöhetne a babó... Azért a jövő hetet még kivárnám. Az ungabunga nálunk –szerintem- kimarad (nem elsősorban miattam – habár a terhességem első három hónapjában nem lehetett – volt már egy vetélésem, aztán 3 hétig nem lehetett a genetikai mintavétel miatt, aztán 3 hétig nem lehetett egy kis fertőzés miatt...)
Hú, nagyon jó a blogod, szerintem ajánlani fogom egy-két ismerősömnek!
bnesz.eva: üdv a nagy gyermekkel várandósok csapatában
kolyok28: gyógyulgassál!!! Igyál sok teát (hársfa, kamilla, menta) sok-sok mézzel!!! Meg homeós bogyók, és priznic, vagy hidegfürdő!!!
Nagyon jól hangzik a kórház-leírásod. Eléggé barátságos... Valahogy ilyennek kellene lennie mindenhol!
Judit18: jó fura ez az ujjzsibbadás, nem? Nekem karácsony óta zsibbad a jobb kezem középső 3 ujja. Reggel elég nehezen, izületi fájdalmak árán sikerül csak kiegyenesíteni őket. Brrrrrrrrrrrr....
Ja, ja – amúgy sem készültünk 50-es ruhákkal, így meg már az 56-osok is kérdésesek
Na majd meglátjuk mennyire jól becsült Mészi
Kiváncsi vagyok, mit mond az anesztes! Az tényleg fura, hogy nem tudta a védőnő a GBS-t! Fradi-bérlet?
Kiszazsu: nagyon jó ötlet a születéstörténetes blog!!! Jó lesz majd az összeset végigolvasni!!! (közben sikerült a fényképalbum! Köszi!!!!!)
Vas helyett a védőnőm ajánlotta a puffasztott amarántmagot (bioboltban lehet kapni), ami nem okoz gondokat a WC-n
és akkor tán elkerülheted az éjszakai pánikot!!!
Szilvánusz: én dumálok a kiscsajjal – de hát ilyen méretekkel, lehet, hogy már kifelé kívánkozik, mert már kevés a helye... Méhszájat nem nézett a dokim, majd jövő héten, azt mondta, hogy nem akar megpiszkálni – ez azért nem baj! Várnainé Gabi a szülésznőm – ő a szülésznők főnöke – nagyon szimpatikus! A jóslófájás nem fájt a ctg közben, de volt valami fura – épp akartam kérdezni Gabit, amikor mondta, hogy ez egy jósló volt, és nem olyan kicsi... Szóval nem éreztem fájdalmat – ezt azért bírnám, ha később is így lenne
Fruzsi csuklik, mostanában sokat – például ma reggel is, persze ctg előtt. Kérdeztem Gabit, milyen a gépen keresztül, mondta, hogy hallani – vicces lehet!!!
Pumperka, kölyök, judit18: az epiduráltól én is jobban félek, mint a szüléstől, úgyhogy nem is készülök vele...
Panny: idáig is sok jót hallottam Alsópáhokról, de ezek után még jobban szimpatikus!!!! Szívesen átadom még egy kicsit a következő helyet!!!
Szívem szerint tényleg márciusi babót szeretnék, de ahogy a lányka gondolja!!!
Fanetta: Nana!!!! Csak lassan a babóval
Amúgy az mp3 azért, ha egy kicsit el akarok zárkózni a külvilágtól... Tudom, hogy van magnó. De azért köszi!
Mni: a jógás dúla szokta mondani, hogy a ctg-nek akkor lenne igazán értelme, ha napi 24 órában rajta lenne a kismamán az utolsó időben, hiszen csak az adott 20 perc pillanatnyi állapotát mutatja, úgyhogy az hogy neked nem volt, nekem meg igen – nem jelent semmit!!! Fogunk mi még együtt lenni a kórházi szobában
Mikor mész jövő héten ctg-re?
Mpatr: várjuk a képeket!!!!
Juditkecskemet: jobbulást nektek!!!
Eszterxx: remélem, most már bepakoltál!!!
Csujzi: Remélem a vérnyomással minden rendben lesz! Látom, neked is meggyűlt a bajod a zsibbadással
Na, jó éjt mindenkinek!!!