Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Átfutottam a mai termést, nem semmi!!!! Most csak gyors bejelentkezés, hogy sajna még egyben vagyunk, de majd holnap úgyis szakdolit irok és végig a gép előtt leszek, úgyhogy akkor majd részletesen jelentkezem!

Pati, örülök, hogy az eltünésednek csak ez az oka és nem a hiresen introvertált természeted tört elő :lol:

Jim, félre az emberundorral, valahogy csak ki lehet birni... bár én inkább rászánom asszem a pénzt... attól, hogy nem akarok cigányokkal egy szobában feküdni, még nem tartom magam rasszistának, mert szépen igazságosan ugyanúgy nem szeretnék népes kinai családdal sem, de a fehérek közül például nem igazán örülnék egy hajléktalan anyának sem vagy senkinek, aki nem igazán tisztálkodik. Na, igy lehet igazságosan mindenkit utálni. Illetve ez igy nem igaz, de ne járjanak hozzá ezren, legyen tiszta és valahogy intézzék el a kórházban, hogy mig az ember fürdeni megy, addig ne lopják szét mindenét. Ha ezt megoldják, akkor én is megértőbb leszek a "társadalmi közteherviseléssel".

Na, megyek, mert rettenetesen fáradt vagyok, Mzx, köszi a leirást, majd még lesz egy csomó kérdésem, de most megyek lefekszem kicsit...

Kép

KépKép
eszterxx

na fradibérlet is megvan, mégsincs este :)

Pumperka, köszönöm én is az eda-s sztorit. tökre el tudom képzelni, hogy tényleg így van ahogy leírod, csakhát az ember beszari és be akarom magam biztosítani, hogy ha mégis úgy érzem, hogy itt a világvége és már 10 órája vajúdok akkor legyen rá lehetőség.
de én sem kérem, ha jól bírom ill. gyorsan mennek a dolgok.
az a jó, hogy nem kell fixen fizetni, csak előzetesen megbeszélem a dokival, hogy ha úgy látom, hogy akarom és akkor jn. ha nem akkor nem és lóvét sem kell adni persze úgy.

de holnap megyek masszázsra ahol a dúla csaj (a masszőr) tart utána nekem extra szülésfelkészítést, gondolom ő is ad majd egy csomó tippet, hogy miket lehet csinálni, hogy jobban bírja a strapát az ember

Niki, neked amúgy melyik anesztes számát adta meg a Tóth?

látom ez a gofritéma mindenkit felizgatott, én is úgy ennék!
régen a Felszab téren volt a Jégbüfében csokihabbal, az volt csak az isteni... ma már mindenhol csak csokiszósz tesznek rá az nekem túl tömény

védőnő itt töltött vagy 2 órát de túl sok újdonságot nem mondott.
az jó hír, hogy állítólag a gyerekorvos előre odaadja a babaápolási cuccok receptjét és majd csak a nevét kell ráírni, meg majd az én tbszámomat (csak egy 8-ast kell eléírni állítólag). szóval mire hazajövünk be tudja Attila szerezni. hozzá majd csütörtökön megyek ismerkedni (mármint a gyerekorvoshoz)

fura de a védőnő nem tudta, hogy a GBS szűrés az a streptococcus

Zsu, ennyire nem lehet súlyos a helyzet :)
mondjuk most én is megfogadtam, hogy leirtok mindent az arcomról, hogy Eszterke majd a gyönyörű hamvas arcomban gyönyörködhessen ha megszületik...

elég rémesek ezek a többágyas szobás sztorik (pláne a vajdával :))
szigorúnak tűnik a Kútvölgyis, hogy csak a férj, csak a folyosóra és csak 3-6 között mehet be, de szerintem ez még mindig jobb...
a 10,000/nap elég durva, a Kútvölgyiben sem enni, asszem ott 7-8,000.

Eszter is sokat csuklik egyébként, én is úgy sajnálom, tegnap este az egész hasam belerázkódott. hiába helyezkedtem ide-oda, ittam vizet, nem bírta abbahagyni szegény

KépKép
judit18

Ja, és olvastam még egy sokunk számára biztató dolgot: a vajúdás óránként 500 kcalt éget el!!!!!!!! És nem csak akkor kezdődik, amikor már érezzük, hanem előtte is!!! Na, akkor én a következő két hetet érzés nélküli vajúdásban szeretném tölteni napi 24 órában :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Már megint én kerültem a lap tetejére, nem igazság!!!!!!!!!!! Nem akarom, hogy mindig az én hülyeségeimet lássátok, ááááááááááááááááááááá!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, Kép
Vendég

Már vártam... amint megláttam, hogy megint én vagyok felül, rögtön Te jutottál eszembe :roll:

És alig vártam, hogy milyen smile-t kapok érte :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Judit18, de igen, szörnyű!!! Csak azért nem tettem fel műtősmaszkot az utcára, mert úgy még feltűnőbb lettem volna. :lol: :lol: :lol:
Tegnap befestettem a hajam, hogy talán akkor szebbnek látom magam, de NEM!!!
Kicsi Alexám mindig meg akarja puszilni a bibit, de nem engedhetem, mert elkapja. :(

(Azért nem sajnáltatni akarom ám magam :oops: , másoknak nagyobb problémája van.)
Vendég

Mármint nem az utcára, hanem az utcán, magamra! :roll: :lol:
Vendég

Eszterxx, nem baj, hogy Te kerültél a lap tetejére... mostanában annyit pörög a topik, hogy pár óra múlva úgyis eltünik. :)
Judit, nem tudom milyen számot adott meg, de nagyon kedves volt a hölgy, jövő hét hétfőn mehetek is hozzá. Priviben mindjárt elküldöm. :)

KépKép
KépKép
mni

sziasztok!

Én is még vagyok, csak hát minden percet ki kellett használnunk a férjemmel, míg itthon volt, mert a négy nap hamar elment, bezzeg az a 10-11 míg nincs itthon nagyon hosszú.
Már nem is tudom ki kérdezte, hogy a férjem itt e lesz a szülésnél, hát nem sajna, ha csak manóka nem akkor akar jönni, mikor épp itthon van. Elvileg ha kint van akkor a szülés utáni 3-4 napon jön haza, mikor már jöhetünk mi is, hogy minnél több idöt tudjon itthon tölteni velünk (mert hát januárban nem volt munka itthon és nem vitték külföldre sem, ezért 13 nap szabiját kiadták januárban, ugyhogy ez azért elég gáz), és igy akkor egy tiz napot itthon tud lenni velünk.

Amugy velünk egyenlőre minden ok, vérnyomi továbbra is rosszalkodik, pénteken kell mennem toxémiás laborra, meg a kórházban mérnek vérnyomit, meg súlyt, ugyhogy remélem nem kell megint befeküdnöm!!!! Ja meg pénteken lesz az első NST-m is, persze a kórházin kívül! Ugyhogy remélem nem lesz gond!

Holnap meg jön a védőnő délelött beszélgetni a szülésről, meg hát felméri a terepet, hova születik a csöpség! Nem parázok a látógatásától, mert nagyon rendes, inkább attól, hátha hozza a vérnyomásmérőjét!!!

Röviden ennyi rólunk, most gyors visszaolvasok!

További szép estét mindenkinek!!!!
Vendég

Mommy! Nagy nagy gratula a kis Josephhez, gyönyörű baba! Hát még a szüléstörténeted...., a hideg futkozott rajtam, a könnyeimet meg nyeldestem!!!!

Mzx: ate babád is nagyon gyönyörű, és hát a horror rész, az egy kicsit tényleg horror, remélem nem ezzel fogok álmodni, most hogy este olvastam vissza!!! :?

Bosek: megy a drukk ezerrel, tudom mi ez, és én is parázok, hogy megint befektetnek, remélem hamarosan meg lesz a baba és vele együtt jösz ki minnél elöbb!!!!!! +++++++++++++++++

Jim: gyógyulást a kisfiadnak, remélem minnél elöbb kilábal a nyavajából!!!!

Kecskeméti judit: remélem a te Levid is minnél hamarabb gyógyul, meg persze az egész család, ha már mindenkit kerülget a nyavaja!!!

Zsu: nem ér még szülni, majdnem négy hetünk van még! (bagoly mondja verébnek, mi?! :lol: :lol: :lol: ) Én azért már egy hete összekészitettem a tatyómat, de ugy, hogy hátha elöbb kell mennem, ugyhogy jó nagy a cuccosom!!! :?
A blog meg szerintem is szuper, ügyi vagy!!!

Melinda: ha kérdezhetem kitől rendelted a vaterán a babakocsit?! Én is ott rendeltem a gyerekhordozott, meg az ágyneműgarniturát és nagyon meg vagyok vele elégedve, gyors és korrekt volt! Várom én is a képet a kocsiról! Kivi vagyok!!!

Ja és Jim, kész merénylet a gofrid, főleg annak, aki este olvassa vissza a hozzászolásokat, és ugy enne valamit.................. :? :roll: :roll:

Na megyek, elteszem magam holnapra, majd holnap jelentkezem. (mert most van időm, napközben nem vagyok itthon, mert a nagyinál vagyok, de az estéim magányosak!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Judit, nekünk a gyerekorvos mindig úgy mondja, hogy reggel-délben köptető, este köhögéscsillapítás. Ez is olyan furának tűnik, de legalább nem egyidőben adom.
Nálunk a bárányhimlő társult ilyen komoly huruttal.
Remélem mielőbb meggyógyultok!
Ilyenkor még talán jó lehet egy kis Normaflore is.

Nem emlékszem,hogy ki írt kézzsibbadásról, de az én életemet is ez nehezíti meg. Nekem mindkettő zsibbad.
Elég nehéz a család ellátása is miatta.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Egyébként nem tudom milyenek a josló fájások, de nekem mostanában mindig olyan érzésem van, mint amit a mensi első két napján éreztem, olyan görcsös, nem tudom mi ez. Nem rendszeresen jelentkezik, csak naponta egyszer kétszer.

Ja és a kéz zsibbadásról még azt akartam írni, hogy nekem is van kb három hete a jobb kezemen, meg a kezem is vízes, és a bal is elkezdett gyengén zsibbadni, ezért is félek a toxémiás labortól pénteken! Ja és a jobb kezemmel alig birok fogni, szorítani, ma még az ajtó kilincset is két kézzel nyitottam ki, egyikkel fogtam a kilincset, másikkal lenyomtam!!!!!! Vicces mi?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lassan kezdem én is terhesnek érezni magam, pedig olyan jól birtam idáig a vérnyomit leszámítva!!! :? :roll: :roll: :roll:

Na most már eldugulok!!!!

Jó éjt!
Vendég

Üdv Csujzi, örülök, hogy minden rendben. Viszont az apa nélküliségért nagyon nem irigyellek.... szegény... nagyon nem lehet könnyű ezért sem Neked. Remélem a vérnyomással minden rendben lesz :)

Jim, remélem Milán jobban van.

Zsu, szerintem is a frissebb legyen felül :)
sajnos a kismamaújságok nekem pont 2007 februártól vannak meg :( pedig úgy elolvastam volna a szüléstörténeted :(

Judit, az egész családnak jobbulást! Ez nagyon szörnyen hangzik, szegény Levi... :?

Eszterx, végre :) már nagyon hiányoltunk. Lehet hogy volt már, akkor bocsi, de miből irsz szakdolgozatot? Csak nem szülésindító céllal kezdesz neki :lol: ? Amúgy a kételyeiteket a SOTEval teljesen megértem. Az egyik barátnőm volt ott, nem az újszülött osztályon, hanem sajnos eggyel lejjebb, mert gond volt a terhessége során. És mondta, hogy volt ott egy asszonyság, akinek adtak törülközőt, szappant, hogy végre mosakodjon, az meg szépen megköszönte és elrakta a táskájába... :shock: és a nővérkék meg csak annyit mondtak mindig, hogy tessék szellőztetni nagyon nem jó itt a levegő :? :shock: szval remélem Nektek nem ez lesz!!!!

Judit18 ez a masszázs nagyon jól hangzik, elfogadnám én is :lol:

sajnos mire megjött az uram a hőm is 38 felé szökött... de hozott gyogyit, az jól megizzasztott és most megint rendes a hőm.
Remélem holnapra már télleg kutya bajom nem lesz.... :?

Kép

Kép
kolyok28

Bosek: jobbulást neked!

Pété: elég laza kis reggeli ;) Tejcsordogálás: az, hogy van-e vagy sem, semmit nem jelent!!! Nekem néha van, és elsősorban a jobb cicimből, és nem sűrű, hanem vízszerű – szóval fura az egész :)

Jim: jobbulást Milánnak! Remélem, már jobban van valamelyest... Mondjuk a kényeztetés biztos jót tett neki :)
gofri: hmmmmmm
Igen, a méretek alapján már jöhetne a babó... Azért a jövő hetet még kivárnám. Az ungabunga nálunk –szerintem- kimarad (nem elsősorban miattam – habár a terhességem első három hónapjában nem lehetett – volt már egy vetélésem, aztán 3 hétig nem lehetett a genetikai mintavétel miatt, aztán 3 hétig nem lehetett egy kis fertőzés miatt...) :(
Hú, nagyon jó a blogod, szerintem ajánlani fogom egy-két ismerősömnek!

bnesz.eva: üdv a nagy gyermekkel várandósok csapatában ;)

kolyok28: gyógyulgassál!!! Igyál sok teát (hársfa, kamilla, menta) sok-sok mézzel!!! Meg homeós bogyók, és priznic, vagy hidegfürdő!!!
Nagyon jól hangzik a kórház-leírásod. Eléggé barátságos... Valahogy ilyennek kellene lennie mindenhol!

Judit18: jó fura ez az ujjzsibbadás, nem? Nekem karácsony óta zsibbad a jobb kezem középső 3 ujja. Reggel elég nehezen, izületi fájdalmak árán sikerül csak kiegyenesíteni őket. Brrrrrrrrrrrr....
Ja, ja – amúgy sem készültünk 50-es ruhákkal, így meg már az 56-osok is kérdésesek :) Na majd meglátjuk mennyire jól becsült Mészi :) Kiváncsi vagyok, mit mond az anesztes! Az tényleg fura, hogy nem tudta a védőnő a GBS-t! Fradi-bérlet?

Kiszazsu: nagyon jó ötlet a születéstörténetes blog!!! Jó lesz majd az összeset végigolvasni!!! (közben sikerült a fényképalbum! Köszi!!!!!)
Vas helyett a védőnőm ajánlotta a puffasztott amarántmagot (bioboltban lehet kapni), ami nem okoz gondokat a WC-n ;) és akkor tán elkerülheted az éjszakai pánikot!!!

Szilvánusz: én dumálok a kiscsajjal – de hát ilyen méretekkel, lehet, hogy már kifelé kívánkozik, mert már kevés a helye... Méhszájat nem nézett a dokim, majd jövő héten, azt mondta, hogy nem akar megpiszkálni – ez azért nem baj! Várnainé Gabi a szülésznőm – ő a szülésznők főnöke – nagyon szimpatikus! A jóslófájás nem fájt a ctg közben, de volt valami fura – épp akartam kérdezni Gabit, amikor mondta, hogy ez egy jósló volt, és nem olyan kicsi... Szóval nem éreztem fájdalmat – ezt azért bírnám, ha később is így lenne ;)
Fruzsi csuklik, mostanában sokat – például ma reggel is, persze ctg előtt. Kérdeztem Gabit, milyen a gépen keresztül, mondta, hogy hallani – vicces lehet!!!

Pumperka, kölyök, judit18: az epiduráltól én is jobban félek, mint a szüléstől, úgyhogy nem is készülök vele...

Panny: idáig is sok jót hallottam Alsópáhokról, de ezek után még jobban szimpatikus!!!! Szívesen átadom még egy kicsit a következő helyet!!! ;) Szívem szerint tényleg márciusi babót szeretnék, de ahogy a lányka gondolja!!!

Fanetta: Nana!!!! Csak lassan a babóval ;)
Amúgy az mp3 azért, ha egy kicsit el akarok zárkózni a külvilágtól... Tudom, hogy van magnó. De azért köszi!

Mni: a jógás dúla szokta mondani, hogy a ctg-nek akkor lenne igazán értelme, ha napi 24 órában rajta lenne a kismamán az utolsó időben, hiszen csak az adott 20 perc pillanatnyi állapotát mutatja, úgyhogy az hogy neked nem volt, nekem meg igen – nem jelent semmit!!! Fogunk mi még együtt lenni a kórházi szobában ;) Mikor mész jövő héten ctg-re?

Mpatr: várjuk a képeket!!!!

Juditkecskemet: jobbulást nektek!!!

Eszterxx: remélem, most már bepakoltál!!!

Csujzi: Remélem a vérnyomással minden rendben lesz! Látom, neked is meggyűlt a bajod a zsibbadással :(

Na, jó éjt mindenkinek!!!
linocs

linocs, nem semmi vagy, hogy megint mindenkinek ilyen sokat írtál :wink: Milán jobban van, de egész éjjel nem aludtam, mert taperoltam a homlokát. Remélem, holnap már el tudom vinni oviba.

eszterxx, csujzi, jó hogy írtok, mert én már mindig azt hiszem kórházban vagytok :wink:

ZSU: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juditkecsk: jobbulást Levinek, szegénykém. Adjál neki sok joghurtot, az is jóttesz a kis beleinek. Nálunk egyenlőre csak láz van.
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan bekukkantottam, hogy

Zsunak sok boldog névnapot kívánjak! :D

Tegnap Anyuéknál voltam, ma meg mindjárt indulok a táppénzes papírért, de tegnap este óta olvasok vissza. Majd még jövök.

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

És annyit a tegnapi gyümölcs-napomról, hogy sütöttem még 3 tepsi sajtos rúdat, és kb 1 tepsivel be is nyomtam. Rá sem állok a mérlegre, délután úgysem úszom meg. (apósom ugrik fel Pécsről, hogy el tudjon vinni dokihoz, mert holnap benzináremelés lesz, így a férjem ma 8-17-ig előtetőnapozik. :evil: )
Vendég

Kedves Kiszazsu és Kölyök:

Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Pocisok!

Zsu!
Boldog névnapot kívánok!

A betegeknek pedig gyógyulást!

Csajok! Ma máglyarakást fogok csinálni apának! (még sosem csináltam) :) Magamnak pedig öntött kiflit, mert már napok óta azt szeretnék enni. Bár a mák után biztos joghurtot kell enni, hogy ne legyen gond! :) A ferrofolgamma+mák lehet, hogy túl húzós lesz!

Zsu, Jim, nagyon jó az ötlet a blogról!!!!!!

Képzeljétek nekem a dokim az NST-t csak 37 hetesen írta ki. Mondtuk itthon, hogy akkor már több lehet nem is lesz.

Szép napot nektek!

U.I. Vártam, hátha valaki.......már ketten van....

Kép
Kép
tündérmanó27

ZSu!

Kép

BOLDOG NÉVNAPOT!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Húha!
Most látom "anyának már nagy pocakja van"

Kép
Kép
tündérmanó27

Kölyök!

Kép

Neked isBOLDOG NÉVNAPOT!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsuzsák! Sok-sok Boldog Névnapot Kívánok!
linocs

Zsukna, Zsuzsikáknak, Zsuzsuskáknak és sorolhatnám :wink: ,( de nem merem, nehogy Zsu megtépje a copfomat interneten keresztül :lol: :lol: :lol: ) NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Nagypocakosoknak is gratuláció! :lol: :lol:
35+6 nál írja ki. Nekem is tegnap írta ki! :lol:
És igaza van, tényleg nagy a pocakom! :lol: :lol: :lol:

Rima, Pété, JuditKmét!
36. hét Kép
Vendég

Kölyök! Zsu! Nagyon boldog névnapot!
Ha a mai napot "kibírjuk" szülés nélkül, akkor két kis Vízöntőnk lesz, és jöhetnek a Halacskák! :P

Holnap megyek Uh-ra, elképzelhető, hogy eldől, császár lesze-e. A méretektől tettük függővé legutóbb. NEM AKAROK CSÁSZÁRT!!!!

Mindenkinek szép napot!

Livi
Kép
Kép
lusie

36+5 ! És nem 35+6 :roll: Elírtam! :oops: :lol: :lol: Bocsánat!
Vendég

Szóval 35+5 !!!

Kavicsnak nagy gondjai vannak a számokkal :oops: :oops: :lol:

Még talán 5ször nekifutok, mire végre jól leírom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kölyök, Kiszazsu!
Boldog névnapot kívánok nektek!

Ja és Zsu nagyon jó az album. Ügyi vagy!
Ahogy tegnap a Pati írta nektek minitaliztunk a Csillánál a 4D genesisben!
Csilla, köszi a szervezést!
És ahogy Pati írta sajnos csak az én Alexám mutogatta magát egy kicsit. Íme néhány kép szerintem tiszta Lili.

Kép

Itt nyitva van a szeme!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.3377.jpg[/img]

Kép

Az óvonénik pedig azt mondta, hogy tiszta Marci, hát most, hogy átnéztem a képeket az egyiken Lilire a másikon pedig Marcira hasonlít.

Pati!

Pati!
Itt a kis Picasso!
Kép

Hétvégén elkeztük a festést, de semeddig nem jutottunk. Most nem részletezem, hogy miért.
A lényeg, hogy voltam CTG és ugyan úgy mint a Marcinál és a Lilinél semmit sem mutat a gép. Megvizsgált a doki. A méhszáj hátul és teljesen zárt. Én 20-a előtt bizti nem szülök, így nyugodt vagyok, mert 7-ig megcsinálom a szakdogám utána készülődünk a babára. Addigra talán megjön a suskánk is!

Jim!
Hogy van a fiad?

Mzx!
Elég durva, hogy a doki ilyen kezdő volt és betették ügyeletre. Habár mindenkit be kell egyszer dobni a mélyvzbe, de miért pont te fogtad ki!
A méh lepény, hogy nem jött ki arról senki sem tehet. Nekem ugyan ez volt a Lilinél, csak azzal a különbséggel, hogy majdnem ott is maradtam. Rengeteg vért kaptam utána és még egy napig a szülő szobán voltam megfigyelésen. Ekkor kaptam rossz vért, ami most derült ki 7 év után!

Bocsi, hogy most nem reagálok mindenkire, de rengeteg dolgom van!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Boldog Névnapot a Zsuzsannáknak!

Nem semmik vagytok, ahogy mindenkinek egyenként tudtok válaszolni. Beteteges gyerekes anyukák csemetéinek én is jobbulást kívánok. Márcsak azért is, mert a Milán a másik kedvenc fiúnevem, az uram meg Levente :)

Ezt nem mondjátok, hogy ilyen lelkiismeretes védőnők is vannak? Az enyém a 33.! héten közölte velem, hogy mivel úgysincs semmi panaszom, ha gondolom már ne menjek hozzá, csak értesítsem ha megszültem. Na hát addig se volt nagyon segítségemre, dehát így meg! Úgyhogy azóta apósom méri a vérnyomásomat, én mérem magam, a CTG-n meg legalább hallom a kicsi szívverését.

Jim: k.jó a blogod, hiába, hol tart a tudomány. Az a gofri nálam is összefutotta a nyálam. Én tudjátok mit kívánok ezer éve,a tejbegrízt.

Linocs: már azt hittem azért nem jössz, mert szülsz! Hát igen a CTG eredményekről nekem is azt mondta az sznőm, hogy valójában nagyon előrejósolni nem lehet vele, arra viszont jó, hogy a lepény működését nyomon kövesse, nehogy idő előtt elöregedjen.

Jelentem Marcipán most is csuklik. Drága kis cukorfalat, milyen kevés helye lehet már odabent.

Bosekről nincs valakinek híre? Remélem minden rendben!

Nekem a bal mellemből az elmúlt két reggel érkezett valami sárgás trutyi, de a bimbómon nyoma sincs a nedvességnek. Azért gondolom ez az. Ma reggel apát is sikerült vele összekennem, ahogy odabújtam hozzá. Szegény pasik, csoda hogy nem undorodnak el végleg tőlünk ezektől a furaságoktól:)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nyitoot szemű kép lemaradt!

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na jó még egy kép nem így néz ki a falunk! A Picasso, csak elő festett! A bordür még nincs feltéve, de ilyen lesz a mi szobánk!
Kép

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

jó reggelt :)
jelentem lázam nincs éppen, de nagyon köhögök. szerencsére jön fel valami, tehát van értelme a köhögésnek. Szegény Maszatnak ez új... :? De ígérem meggyógyulok.

Jaj, olyan aranyosak vagytok :) Köszönöm a köszöntéseket ;)
(Igazából augusztusi Zsuzsanna vagyok, de nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám is, ;) )
KiszaZsu :) boldog névnapot :)

Linocs, nem semmi, hogy mennyi írtál... :shock: :lol:

Tündérmanó, a máglyarakás olyan jól hangzik. Ezer éve nem csináltam. A férjemnek -aki akkor még csak a kedvesem volt - anno nem jött be annyira. Pedig otthon anyáék, tesómék hogy szerették, ha csinálok... Szval most jól megkívántam.... ez igy nem ér, tegnap gofri, ma máglyarakás... és mindezt csak képzeletben :?

Lusie, drukkdrukk hogy ne legyen császár!!!

Beus, nagyon aranyos a kis Alexa! annyira tündéri ;) most jól irigyekdem... :) de úgy örülök, hogy amikor otthon voltam elmentem én is. Jó nézegetni a kis Maszat képeit :)

Szilvánusz, nekünk minden második nap tejbegriz a reggelink :) pedig korábban nem voltam ekkora tejbegriz rajongó.... viszont most ennek örülök legjobban reggelente :)

ma is ágyfogságra vagyok ítélve....
juj. nem hiszitek el, de ahogy írok itt a kis Maszat úgy megnyomta a bordám... huuhhhhh na megyek is vizszintesbe kicsit.... vidám napot mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

ja igen, Beus, lehagytam, hogy nagyon édi Picassotok van :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kiszazsu!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kölyök!
Attól függetlenül, hogy nem most ünnepled, Neked is!

Épp most vesztem össze a varrónőmmel. Teljesen felhúztam magam, majd szétrobbanok a dühtől. November végén vittem el neki anyagokat kismamarucinak, és most lettek kész. A télikabátom meg múlt héten.Persze 6-8szor voltam nála ez idő alatt, de mindig csak egy-egy darab volt kiszabva, persze nem jól. És most még ő van megsértődve, hogy kiakadtam neki, hogy nem szívesen fizetek ki tizenezreket olyan ruhákért, ami soha nem lesz rajtam...
De aztán úgy döntöttem, hogy elviszem neki a pénzt, a becsületem többet ér, ő meg legyen boldog vele! Legfeljebb eladom a Vaterán...

Kép
pété

Sziasztok!

Zsuzsi, Kölyök, boldog névnapot!!!

Olvaslak Benneteket az éjszakai szopik közben, csak majd elalszom, nincs erőm írni, ráadásul fél kézzel elég lassan megy :).

Ahogy múlnak a napok, egyre kevésbé emlékszem a szülésre és a végére, úgyhogy jól jönnek ezek a hormonok. Dehogy vádolom Udot azért, mert nem jött ki a méhlepény! Nem ő tehet róla, és arról sem, hogy beküldték hozzám. Azt viszont csak remélni tudom, hogy nem okozott nagy kárt lent az össze-vissza öltögetésével. Még nem is mertem megnézni, de nagyon fura alakzatban vannak tapintásra az öltések. :roll:
Kitekerem a nyakát, ha valami elszabott!!! :evil: :oops: :wink:
Mindenesetre nem túl kellemes olyannál szülni, aki bejön az embernek, mint pasi :oops: :wink: . Akárhányszor megláttam utána, paprikapiros lettem :oops: . De ő is zavarban volt, he-he :wink: , bár valszínűleg én nem voltam olyan csábos jelenség a szülőágyon, úgyhogy ő inkább a bénázása miatt lehetett zavarban :lol: .

Picúr nappal gyakorlatilag egész nap alszik, 3-4 órákat egyben, éjjel viszont max. másfél óránként kel, és nagyon lassan szopizik, közben többször is elalszik, amikor meg le akarom tenni, kezdi újra a cuppogást. :lol:

Nagyon édes, meleg, puha kis csomag, teljesen megrohantak az anyai érzések.

Erikkel ez elég lassan alakult ki, és igencsak nehéz volt úgy beleszeretni, hogy állandóan sírt és alig aludt (eleinte 8 órát kb. 10 részletben), úgyhogy csak akkor volt hajlandó elhallgatni, ha szopizott, vagy valaki ringatta. Felváltva ringatta a párom és a nagyszülők, hogy addig egy-egy órát tudjak aludni. Kiborító volt lelkileg, és állandóan vádoltam magam, hogy nem szeretem eléggé. Elég depis voltam emiatt, aztán ahogy múltak a hónapok, egyre jobban sikerült összebarátkozni, mostmár hatalmas a szerelem vele is :). Ezt csak azért írtam le, hogy akinél nem alakul ki hirtelen szeretet a baba iránt, az se vádolja majd magát, ez is lehet teljesen természetes. Utólag sok barátnőm erről számolt be, olyanok is, akiknél a legnyugisabb-alvósabb baba született.

No most megyek, mert 3 óra alvás után végre! Ébredezik. Már majd kidurran a mellem...

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

A Zsuzsannákat én is sok szeretettel köszöntöm névnapjuk alkalmából! Kép

Levi éjszaka nem aludt, fel akart kelni 4 órakor. Fájt neki a hasa, láza volt. Elvittem a dokihoz, hasfogót kapott, meg ACC-t. Azóta volt egy akkora f...s (nyakig), hogy ruhástól tettem a tusolóba, vagy fél liter habos cucc ....... :oops: :oops: :( Félek ha így folytatja kiszárad. Inni hajlandó de enni nem.
Nagyon sírt de most jobb a kedve..Kezd nagyon elegem lenni......Ezzel telt a január, most a február, én is beteg vagyok, semmit sem haladok a házimunkával, a kosz megesz. :( :( :( :( :( Remélem már csak pár nap és alakul vmit a helyzet.

A császár miatt ma ki lettem vizsgálva belgyógyászatilag, holnap megyek a véreredményekért, meg NST-re. Jó annak aki idő előtt szül, mert lemarad egy rakás (szerintem) felesleges vizsgálatról...

Na megyek nem fárasztalak tovább benneteket, így is én vagyok az ügyeletes (állandó) panaszkodó... :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csak gyors beköszönök, és örülök, hogy beuska ilyen szép kis babócád van! MAjd este reagálok mindenkinek, csak meg kell osztanom az örömhírt:
Itt volt 2 gyámügyes és nagyon aranyosak, Sőőőőt k. rendesek voltak!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D (persze mikor jöttek, apósom kidobálta a szoba közepére a cuccait, éppen ebédet főzök....nagy kupi....) Amúgy ma van apósom szülinapja, bakker nem is tudtam :oops:
Vendég

[quote="mzx"]
írta:
mzxMindenesetre nem túl kellemes olyannál szülni, aki bejön az embernek, mint pasi :oops: :wink: . Akárhányszor megláttam utána, paprikapiros lettem :oops: . De ő is zavarban volt, he-he :wink: , bár valszínűleg én nem voltam olyan csábos jelenség a szülőágyon, úgyhogy ő inkább a bénázása miatt lehetett zavarban :lol: .

Fetrengek! :lol: :lol: Nagyon tetszik! :lol: :lol:
Vendég

MZX

De jó, hogy jelentkeztél és leírtad ezeket. Eddig nem volt bátorságom ilyet kérni, de az írásodon felbuzdulva megteszem.

Kedves többedik gyerekes kismamák!
Ha van erőtök és időtök leírjátok majd, hogy nálatok hogy is volt ez az első hetekben. Mármint, hogy hogy birkóztatok meg a feladattal testileg és lelkileg, kinél milyen érzések jelentkeztek stb.

Sztem a szülésről mostmár tudunk egy csomó mindent, de hogy hogyan tovább, arról sokkal kevesebbet. Persze anyai ösztönök, meg önbizalom, meg fejben eldöntésekkel mindenkinek menni fog, de azért érdekes és hasznos lenne a ti tapasztalatotokat olvasni. Vagy hülyeséget beszélek? Előfordulhat:)

Persze hacsak engem izgat, akkor forget it!:)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Először is: Kiszazsu, nagyon boldog névnapot!!!!

Mzx, ha majd időd lesz, lenne még pár kérdésem, de fél kézzel el ne kezdj rá éjjel válaszolni:

- milyen volt beüntés nélkül szülni, nem lett belőle baj?
- az az egy nap, amig az öt ágyasban voltál, az hogy telt a valóságban? Hogy megy ki az ember pl. WC-re vagy zuhanyozni, van, aki vigyáz olyankor a gyerekre meg a cuccokra?
- jöttek segiteni a nővérek vagy ha valami kellett, akkor szólni kellett külön? Én attól félek, hogy nem fogok tudni szoptatni és akkor ki segit majd...

Azért nagyon horror a szoba ajtajában aludni meg mások előtt szoptatni, legalábbis nekem...arról ne is beszéljünk, hogy mit művelt veled szerencsétlen Udó - de azon nagyon röhögtem, hogy milyen nehéz olyannál szülni, aki tetszik az embernek... még szerencse, hogy én dokinőhöz járok, ha ő tetszene, már rég rossz lenne.

Kvaszva, Pepike, Beuska, Norco, jöttök holnap szülésfelkészülni? Én mondjuk már szülni szeretnék menni, de nagyon... persze az égadta világon semmi előjel... és egyre többet parázok, mert a gyerek vagy kevesebbet mozog, vagy nekem van sokkal több időm figyelni őt...

Kölyök, te kérdezted a diplomamunkát: a szürkegazdaság kifehéritése, különös tekintettel az ekho, mint ujonnan bevezetett adónemre... és nem én diplomázom, hanem egy squashtársam, akinek viszont ott a 3 hónapos babája, igy bevállaltam helyette... úgyis én vagyok a külső konzulense, legalább majd magamat értékelem... :lol:

Na, megyek is, irom tovább...

Ja, és mindenkinek jobbulást!!!!

ÉS Szilvánusz, igen, minden érdekel minket, engem még a szülés is meg majd az utána következő dolgok...

Kép

KépKép
eszterxx

És immár én is beléptem a 39. hétbe. A 40.-ket már nem szeretném megirni, csak sms-ben valakinek...

Bár, ha igy folytatom, akkor össze fog jönni a február 29 is akár... vagy a március idusa... :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Boldog névnapot a Zsuzsannáknak!!!

Beuska!

Nagyon jók a képek!!

Eszterxx!

Én tuti nem megyek holnap gyakorlati záróvizsgám van, be is vagyok sz..va rendesen.

Most csak ennyi mert tanulom tovább a foglalkozás tervezetet.

pussz
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxs immár én is beléptem a 39. hétbe.

Üdv a 39-esek csapatában! :)
linocs

Sziasztok!

Még mindig vagyok, és ha kórházba kötök ki, azt mindenképpen vkinek megírom sms-ben! (remélem nem éppen olyan embernek sikerül küldeni üzit, aki épp a szülőszobán van! :shock: :lol: :lol: )

Most ment el a védőnő, nagyon rendi volt, körbe nézett, nem kötekedett (nem is reméltem, tegnap egész nap nyaltam a lakást :) ), meg a szülésről beszélgettünk! De lehet hogy nem kellett volna, mert eddig nem igazán gondoltam rá, és ugy voltam ráérek parázni, ha majd belecsöppenek, de most egy kicsit besz.....t. remélem hamar elraktározodik a fejembe a dolog, és csak akkor jön elő, mikor majd kell. :roll: :roll:

Lányok ma egész nap fájdogál a pocim olyan mensi szerűen, remélem még nem jött el az én időm! Én azért még élvezem a baba bentlétét, kivéve mikor esténként már nehéz a pocim!
Vendég

Zsu! Boldog névnapot!!!
Vendég

Jim: tök jó, hogy ilyen rendik voltak a gyámügyesek, és jó hogy nem húztad fel magad (amilyen kitöréseket már párszor olvastunk :lol: :lol: :lol: ) Az emberhez ugyis akkor toppan be valaki, mikor legjobban fut a lakás.
Amugy boldog szülinapot apósodnak.

Linocs: hát tényleg nagyon gáz ez a kézzsibbadás, remélem szülés után hamar elmúlik.

Mi újság Bosekkel, nem tud senki semmit?

Pété: becsület ide vagy oda én nem bizti, hogy kifizettem volna a ruhákat, meg mondtam volna, hogy ha ugyis ennyi ideig készültek akkor mégegyszer ennyi idő alatt szabja át magának és hordja ő, mert neked már nincs rá szükséged.
Lehet hogy leesett volna az ála, de te mér legyél olyan becsületes, ha ő nem strapálta magát!!!! :twisted:

Kecskemétijudit: remélem most már tényleg rendbe jön Levi, és nem lesz semmi nagy gond (pl:kiszáradás)

Na megyek eszek valamit, most hogy a védőnő is elment, én meg kiírogattam magam ugy hirtelenjében! Na ezt jól megfogalmaztam!!!! :oops: :roll:

Majd még jelentkezem, további szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok :D

Boldog névnapot a Zsuzsáknak!

A betegenknek meg jobbulást!

Mni Köszi az infót, még azért megvárom, hogy kit ajánl a szülésznő, akit kinéztem.

Persze az orvosom még mindig nem mondta meg, hogy hova megy, én meg ezen teljesen feidegesítettem magam. Ja és folyamatosan tiltja az édességet....így zugevő lettem :D Meg is halnék csoki nélkül. Este kipróbáltam, hogy annyi édességet eszem, hogy már soha többet ne kívánjam, de nem sikerült. +5 kilónál tartok, de már akkora bálnának érzem magam.

Hogy milyen rendes védőnők vannak, a mienk soha felénk se nézett, de úgy vezeti a nyilvántartartását, mintha itt lakna. Sőt az egészséges rendelésen szólt, hogy nem kell oda havonta menni, úgyis járnak elegen :evil: Úgy látszik én mindig kifogom az ilyeneket.

A többágyas szobáktól én is rettegek, főleg ilyen sztorik után. Az elsőnél egyágyasban voltam, de akkor még 7000 ft volt. Maximum hazajövök 24 óra után.

Milyen sokat vagytok már a finishben :) Kíváncsi vagyok ki lesz a következő.

Szép napot!

Anita

arizona

Kép
Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok! Kép
Kölyök, tényleg augusztusban tartod? Még nem is találkoztam ilyen Zsuzsival! Egyébként én sem szoktam megsértődni, ha akkor is megköszöntenek! :wink:
Azért neked is boldog névnapot! Kép

[quote="aranykavics"][ írta:aranykavicscolor=red]Zsukna, Zsuzsikáknak, Zsuzsuskáknak [/color]és sorolhatnám :wink: ,( de nem merem, nehogy Zsu megtépje a copfomat interneten keresztül :lol: :lol: :lol:

Erre a sorsra esetleg Linocs és Arizona juthat, de elnézem nekik a Zsuzsázást :wink: , mert még nem voltak itt, mikor írtam, hogy ezt az egyet nem szeretem. Kép

Tündérmanó, máglyarakás, de megenném én is!!!

Pété, megértem a dühödet! Lehet, hogy én sem fizettem volna ki, mint Csujzi írta. Drukk, hogy el tudd adni, és ne veszíts rajta!

Mzx, olyan jó olvasni, hogy te már a babáról írsz!!! Kicsit szerintem már mindenki irigy! És tök jó, hogy "durranós" a melled, és nincs baj a tejcivel!

Juditkecskemét, :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Szegény kicsi Levi!

Pepike, megy a drukk a vizsgára! +++++++++++++++++++

Csujzi, eszemben sincs még szülni, és erre plusz egy okom, hogy jelenleg senki nem tudna feljönni segíteni. Anyunak rengeteg a melója, a szabiját márciusra időzítette, egyik húgom most ment vissza táppénzről dolgozni, másikat meg pénteken műtik epekővel. Úgyhogy én is remélem, még várunk. Holnap megyek CTG-re és dokihoz, majd kiderül, hogyan állunk!

Kép
Vendég

Jim, az kimaradt, hogy nagyon örülök, hogy végre rendes gyámügyeseket kaptál!

És Beuska, tündér a kis Picasso!!

Pepike, drukkolunk holnap nagyon!

A kézzsibbadás nagyon gáz, nekem az egész jobb kezem zsibbad, de már elkezdte a bal is. Felpróbáltam a gyurujeimet is, első ujjpercig jöttek csak fel. Hogy fog ez valaha visszaállni, nekem elképzelhetetlen! Ja, és nekem is úgy kell reggel mozdulóra masszirozni!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?