Gabci, nagyon édi a földönalvós Ádi!!!!! És fáztál a földön,amikor odafeküdtél mellé? Amúgy pár hónap és Ádi kúszik-mászik, már úgysem marad a habtapin. Ábel egyébként úgy 3 órát tölt összessen a földön egy nap.
Áááá, 5hónappal ezelőtt nem mertem volna leírni a horrorsztorinkat..most is gondolkodtam rajta, remélem senkibe nem tettem bele a parát. 5 hónapja max az Ábel sztorit írtam volna le- álomszülés (na jó, azért gondolkodtam közben, hogy szétcsapok a bentlévők között, hogy ők is érezzék,amit én, de amúgy 3 óra volt az egész), álombaba, álomszopi (azért ez sem teljesen igaz, mert már 6 hónapja fáj a cicim, valahogy nem jó a technikánk, de ez már így marad) stb. Ja, és én is majdnem aug.23-án szültem, de végül is annyira azért nem sietett Á-baba.
Kriszti, a képen a gyógytornász van Ábellel.
Én is nézetm ezt a kalickás játékot, azt hiszem az Auchanban, de aztán nem vettem meg. Na, majd legközelebb.
Nóra, szia! Üdv a hisztis nagytesós anyukák klubjában.
Timi, szopi közbeni hisztit hogy kezeled le? van valami szupi technikád? Vagy Majci olyankor álomgyerek? Benedek ma nyomott egy laza negyedórát, míg Ábel megszeppenve szopizott. És semmi eszközöm nem volt, végül bevittem a szobájába,ott még örjöngött egy darabig.
Kikuka,részvétem.
UKati, néztem a képeket Marciról, nem semmi kékek ezek a szemek!
Mogyo, Ágika is tünemény kiskirálylány a koronájával!
Anett, a Nők Lapjában arról van szó,hogy mikor is menjen vissza az anyuka a gyerek mellől dolgozni. Andi valszeg azon akadt ki, hogy a pszichológus azt ajánlja, hogy a gyerek 1 éves koráig fontos az anya fizikai jelenléte és addig, ha lehet maradjon otthon az anya.
Hát, én már láttam arra is pozitív példát, hogy az anyuka a gyerek fél éves korában visszament dolgozni 8 órában (igaz, ott az apuka ment gyesre utána félévre, aztán bölcsi), de negatívat is láttam, amikor a gyerek bébiszitterre lett bízva és egy nagyon szomorú kisgyerek lett belőle, aki folyamatosan anyahiánnyal küzd azóta is. Hát, nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt az tuti.
Andi, nagyon flottul megoldottátok ezt a költözést két manóval! És méghogy rossz anya vagy, na nemá! Aki két gyereket ennyi ideig szoptat, azelőtt le a kalappal, én legalább is iszom a szavaidat
És úgymond mázlid van, hogy nem napi 8-10 órában gályázol, hanem viszonylag rugalmasan meg tudod oldani. De amúgy meg tökre megértelek, mert nekem már attól is néha lelkifurim van, hogy vannak olyan napok,amikor a gyerek többet tölt egyedül nézelődve a földön, mint velem, mert éppen házitündibündi vagyok, vagy a nagy manó kívánságait teljesítem.
Hajni, húú, ez nem semmi menet volt! De legalább megtaláltad a megoldást.
Ábel ugyan nem tápos, de sokszor ő is csak négyszer szopizik egy nap (no, emiatt nekem is vannak para gondolataim, de elhessegetem őket...huss!
) és gőzöm sincs mennyit eszik. Majd 25-én megyünk 6 hós mérésre, vagy leszid a védőnő, vagy nem. (De nem bánná,ha már 7-essel kezdődne a súlya)
Jutta, durva ez az éjjeli műszak! Tényleg,amit UKati írt a homeopátiás Viburcol kúp, az jó a fogzásra. Benedekkel anno próbáltam, nagyon bejött. De nemcsak fogzásra jó, hanem nyugtalan állapotokra is (a tájékoztató szt legalább is).
Nem tudom ki kérdezte, de a gyerekdokinénik szt, aki homeopata is, a
gyerekadag a homeobogyókból: piciknek 1-2, nagyobb gyerekeknek 3 (pl. Benedek is 3-at kap). Miniknek kanálnyi vízben feloldva kell adni, B már elropogtatja. De a gyakoriság általában ugyananni,mint a felnőtteké.
Jolka, én is pont erre jutottam a minap, a gyerekem még lehet, hogy nem érett a hozzátápira, pedig már alig egy hete van a 6 hóig.
Lányok, valakinek megeszi egyáltalán a gyermeke az almát? És milyet adtok? (Én goldennel és idareddel próbálkoztam, de nem nyert) Most próbálkozzam a őszibarack bébiétellel? De abban meg cukor van.
Így reagált az almára Ábel:
Anya, nem azt mondtad, hogy ez fincsi?