Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hát szia mindenki!!!!!! Nagyon eltűntem, de azért olvastalak Titeket. Minden baba csodaszép. Sajnos nagyon nagy oka van az eltűnésemnek. Édesapám pénteken meghalt. Beteg volt. és csak 49 éves. Vivienem nagyon nyűglődik mostanában, szerintem a foga. Nagyon nyáladzik, piros a kis arca,dentinoxal próbálkozunk egyenlőre kevés sikerrel. Hát hirtelen nem tudok mit irni. Mindenkinek átalvós éjszakát és jókedvű gyerekeket kívánok. :cry:

kikuka

Kriszti, sajnálom, és részvétem :cry:

Nóri, üdv, gyere minél gyakrabban!

Macsek, mikor van Neked időd ennyi filmet nézni?! :shock: Na jó, én nem vagyok egy filmguru, de még egy reklámot sincs időm megnézni mostanában. Illetve hazudok, fejés közben, ha Nadi alszik, akkor bekapcsolom, de általában teniszt nézek vagy kézilabdát :) Olvasni meg max a wc-n (bocsánat). Csomók: szerintem fejjél szopi után, hogy lehetőleg ne maradjon bent semmi. Aztán legalább azt tudod adni pótlásnak ha kell. Nekem is megvannak még a csomók, szerintem ezek nem mellgyuszis csomók lesznek, lehet inkább a tejmirigyeket érzem, de annyira nem értek ehhez, csak el kéne menni dokihoz. Tejileg meg úgy állok most, hogy Nadi 4 + 1 -szer eszik (az egy az hajnalban van), a hajnali az teljesen szopi, a reggeli meg az esti részben az, napi 5-6-szor fejek, a napi kajája 7-800 mili között van, és ebből durván 5-600 az anyatej, szóval napi 200 mili körüli a tápi. Ha majd elkezdek hozzátáplálni, akkor ezt akarom kiváltani fokozatosan, szóval úgy néz ki, h a napi fejésadagom az még jó darabig megmarad. Már ha a fejéssel fent tudom egyáltalán tartani a tejet.
A kanalat a kezedben kell fognod éjjel? :shock:

Andi, nem parázok a forgáson, valamit félreérthettél. Gekkózni meg egy szimpla állapotfelmérésen voltunk, és nem is annyira azért mert szerintem le volnánk maradva, hanem mert ötleteket szerettem volna a következő mozgások játékos előkészítésére. Tali akkor most nem Nálatok lesz? Pillangó-eregetés témában én már írtam, hogy szerintem egyértelműen a tápi az oka.

Usziban ma merültünk! Az első kísérlet jól ment, de a másodiknál eltőrt a mécses. Oktató szerint csak be kellene nekem is mennem, mert én vagyok a biztonság. Legközelebb valószínűleg bemegyek én is akkor, bár nagyon akartam, hogy ez apával kettejük közös programja legyen.

Anett, remélem ma jobban alszik Eszter! Lehet, hogy neki is a foga jön? Vagy van valami front szerinted? Legyen azért jobb kedved! Lakást fogtok találni biztosan, emlékszem mi is meddig kerestünk, aztán egyszercsak rátaláltunk, aztán ment minden, mint a kariakacsapás.

Nadi mostanában elég jól alszik, 7-8 óra után kel enni, és még visszaalszik 3-4-et. Amióta teljesen besötétítek a szobájában, becsukom a spalettákat, azóta 8 előtt nem ébredt (kopp-kopp). A nappal viszont nálunk is változó, kint már nem alszik olyan sokat, mint régen, viszont van, hogy az egész délelőttöt átalussza még a hosszú éjszaka után :shock:

Móni, jó olvasgatást!

KépKép
kertikiri

Sziasztok! Ti átalvósok...

Na fejős-brigád: konkrétan le a kalappal előtettek!! Nem semmik vagytok!

Csjszikám alszik! :lol:
És mostmár csak jobb lesz (ezt eldöntöttem).

Na megyek.... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Kikuka:
részvétem.:(

Csajok:
Lilla átlagos alvása egy nap
este 8-reggel 8ig, majd fél11-fél12 és fél1-fél6ig.
Tehát átlag napi 5-6 órát van fent. Ez normális???

Most is behoztam fél6kor, kis kaja, 7 után fürcsi, fél8kor kaja, és megint szenvedés volt, vekengett közben, sírt, szívta, rúgkapált, felakart ülni, szval álmos volt már. 150 m-t megevett, de inkább aludt volna. Sztem azért ez már túlzás. 1 hónapja fél10-10 előtt nem aludt el. :?

Kerti:
majd rakj képeket az usziról. :)

Jolka:
Ákos tudja, h mi a jó neki. :) Almát élete végéig ehet, szopizni meg most tud csak. :wink:

Marek:
mivan Veletek?

Kép
Kép
h@jni

Kikuka: :cry: :cry:

Tudom min mentek keresztül, vigyázz anyukádra!

Jutta

KépKép
jutta

[quote="h@jni"]
írta:
h@jniCsajok:
Lilla átlagos alvása egy nap
este 8-reggel 8ig, majd fél11-fél12 és fél1-fél6ig.
Tehát átlag napi 5-6 órát van fent. Ez normális???

Hajni, nem, ez nem normális, ezt úgy hívják, hogy oltári nagy MÁK!!! :D :D :D :D

Kép
waterlilly

sziasztok
nőklaptyaaa... hát ezért nem olvasok én hüjjje női magazinokat, egyáltalán nem a reális világot írják le, hanem amolyan rózsaszín lejjányszobás baromságokat. 10 tipp, hogyan legyél jó nő, jó szerető, jó anya, stb.....
nemtom, Andi, szerintem el kell dönteni, hogy mitől vagy jó anya.. szülsz két gyerkőcöt, éjjel-nappal velük vagy, ezáltal elveszíted a melódat, nem tudjátok fizetni a lakásra a törlesztőrészleteket, oszt mehettek a híd alá.. vagy szülsz két gyereket, szépen ellátod őket, szereted őket és még a munkádat is meg tudod tartani, ezáltal most épp egy szép kis lakásba költözhettetek, ahol a gyerkőcöknek is megvan, meglesz az életterük, ti is nyugodtabbak vagytok - ezáltal ugye a gyerkőcök is - stb... szóval szerintem nem kéne, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen hüjjje női magazin sugallatára..
Kikuka, részvétem :(

Jolka, hát majd eszi, ha megkívánja :). Marcus igazából állandóan azt akarja enni, amit én. Komolyan mondom, kutya és gyerek előtt enni natttyon gáz, mindkettőnek folyik a nyála. Marci először néz...utána cuppog és rágni kezd.. aztán beindul a nyála.. aztán kiveri a balhét :D - akkor is, ha előtte két perccel fejezte be a kaját...

Macs, mijarossebb??? alagút-szindróma...? nahát.. émmeg gondoltam a hatalmas űrtartalmúvá növekedett melleim és a helytelen testtartásnak köszönhetem, amolyan csecs-szindróma :wink:

Huh, Mogyi, olyan fürdőkarika nekem is kell...

Kép
ebinc

nabazz... egy mondatban három "ezáltal" - okostojás :D:D:D

Kép
ebinc

Kriszta, köszi a biztatást, rámfért... Látom, megy a fejés nálad is ezerrel...

Kikuka, részvétem. :(

Andi, amúgy tök jó lenne ez a mostani lakás, csak ha a falat fúrják, akkor az borzalmas, na attól még a halottak is felébrednek!
Mi az a Nők Lapjás cikk?

Mogyo, el is felejtettem írni, hogy nagyon édes Ágika a fürcsis képeken!

Timi, azon én is felhúznám magam, hogy a pici bedunsztolódik, mert a két nagyszülő csak a naggyal foglalkozik...:?

Macsek, most a XIII. kerületben lakunk, nagyon jó helyen, imádom a környéket, de most Érdben gondolkodunk... Veresegyház is szóba került, de onnét nagyon hosszú idő lenne a bejárás a férjemnek (Budán dolgozik). Mindjárt Juttára gondoltam, hogy na hát ezért lehet, hogy a férje sokszor csak 8-ra ér haza! Pedig Dorkát úúúgy megnézném már!!! :D Macsek, sosem kérdeztem még, de mi Vilkó anyakönyvezett neve? :oops:

Annak ellenére, hogy Eszti olyan kis nyügi mostanság, annyira imádom!(Nem nekem kell kelni hozzá éjjel, he-he...) Nem bírok betelni vele! Olyan jó illata van! És sosem gondoltam volna, hogy ennyire el tudok olvadni egy pihés baba-tarkótól! És amikor séta közben elalszik a babakocsiban az édes kis sapijában, legszívesebben minden járókelőnek odakiabálnék, hogy ugye milyen gyönyörű gyerekem van???!!! Tiszta hülye vagyok! :D

Kép
waterlilly

[quote="ebinc"]n írta:ebincabazz... egy mondatban három "ezáltal" - okostojás :D:D:D

:D :D :D

Kép
waterlilly

Gabci, nagyon édi a földönalvós Ádi!!!!! És fáztál a földön,amikor odafeküdtél mellé? Amúgy pár hónap és Ádi kúszik-mászik, már úgysem marad a habtapin. Ábel egyébként úgy 3 órát tölt összessen a földön egy nap.
Áááá, 5hónappal ezelőtt nem mertem volna leírni a horrorsztorinkat..most is gondolkodtam rajta, remélem senkibe nem tettem bele a parát. 5 hónapja max az Ábel sztorit írtam volna le- álomszülés (na jó, azért gondolkodtam közben, hogy szétcsapok a bentlévők között, hogy ők is érezzék,amit én, de amúgy 3 óra volt az egész), álombaba, álomszopi (azért ez sem teljesen igaz, mert már 6 hónapja fáj a cicim, valahogy nem jó a technikánk, de ez már így marad) stb. Ja, és én is majdnem aug.23-án szültem, de végül is annyira azért nem sietett Á-baba.

Kriszti, a képen a gyógytornász van Ábellel.
Én is nézetm ezt a kalickás játékot, azt hiszem az Auchanban, de aztán nem vettem meg. Na, majd legközelebb.

Nóra, szia! Üdv a hisztis nagytesós anyukák klubjában.

Timi, szopi közbeni hisztit hogy kezeled le? van valami szupi technikád? Vagy Majci olyankor álomgyerek? Benedek ma nyomott egy laza negyedórát, míg Ábel megszeppenve szopizott. És semmi eszközöm nem volt, végül bevittem a szobájába,ott még örjöngött egy darabig.

Kikuka,részvétem.

UKati, néztem a képeket Marciról, nem semmi kékek ezek a szemek!

Mogyo, Ágika is tünemény kiskirálylány a koronájával!

Anett, a Nők Lapjában arról van szó,hogy mikor is menjen vissza az anyuka a gyerek mellől dolgozni. Andi valszeg azon akadt ki, hogy a pszichológus azt ajánlja, hogy a gyerek 1 éves koráig fontos az anya fizikai jelenléte és addig, ha lehet maradjon otthon az anya.
Hát, én már láttam arra is pozitív példát, hogy az anyuka a gyerek fél éves korában visszament dolgozni 8 órában (igaz, ott az apuka ment gyesre utána félévre, aztán bölcsi), de negatívat is láttam, amikor a gyerek bébiszitterre lett bízva és egy nagyon szomorú kisgyerek lett belőle, aki folyamatosan anyahiánnyal küzd azóta is. Hát, nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt az tuti.

Andi, nagyon flottul megoldottátok ezt a költözést két manóval! És méghogy rossz anya vagy, na nemá! Aki két gyereket ennyi ideig szoptat, azelőtt le a kalappal, én legalább is iszom a szavaidat :lol:
És úgymond mázlid van, hogy nem napi 8-10 órában gályázol, hanem viszonylag rugalmasan meg tudod oldani. De amúgy meg tökre megértelek, mert nekem már attól is néha lelkifurim van, hogy vannak olyan napok,amikor a gyerek többet tölt egyedül nézelődve a földön, mint velem, mert éppen házitündibündi vagyok, vagy a nagy manó kívánságait teljesítem.

Hajni, húú, ez nem semmi menet volt! De legalább megtaláltad a megoldást.
Ábel ugyan nem tápos, de sokszor ő is csak négyszer szopizik egy nap (no, emiatt nekem is vannak para gondolataim, de elhessegetem őket...huss! :wink: ) és gőzöm sincs mennyit eszik. Majd 25-én megyünk 6 hós mérésre, vagy leszid a védőnő, vagy nem. (De nem bánná,ha már 7-essel kezdődne a súlya)

Jutta, durva ez az éjjeli műszak! Tényleg,amit UKati írt a homeopátiás Viburcol kúp, az jó a fogzásra. Benedekkel anno próbáltam, nagyon bejött. De nemcsak fogzásra jó, hanem nyugtalan állapotokra is (a tájékoztató szt legalább is).

Nem tudom ki kérdezte, de a gyerekdokinénik szt, aki homeopata is, a gyerekadag a homeobogyókból: piciknek 1-2, nagyobb gyerekeknek 3 (pl. Benedek is 3-at kap). Miniknek kanálnyi vízben feloldva kell adni, B már elropogtatja. De a gyakoriság általában ugyananni,mint a felnőtteké.

Jolka, én is pont erre jutottam a minap, a gyerekem még lehet, hogy nem érett a hozzátápira, pedig már alig egy hete van a 6 hóig.
Lányok, valakinek megeszi egyáltalán a gyermeke az almát? És milyet adtok? (Én goldennel és idareddel próbálkoztam, de nem nyert) Most próbálkozzam a őszibarack bébiétellel? De abban meg cukor van.
Így reagált az almára Ábel:

Anya, nem azt mondtad, hogy ez fincsi?
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Na, sziasztok! Jó reggelt!

Az én kisfiam ma 1/2 5-kor kelt, utána még visszaaludt, viszont én már nem tudtam, na mindegy. Jól vagyunk, csak én sem tudok mindig jönni, és mire végigolvasom az aznapi termést, írni már nem mindig van időm...Én ugyanis már nem csak a férjemmel osztozom a gépen (akinek persze dolgozni is kell rajta), Levikém is szeret játszani ovi után, bár azért korlátozzuk az időt, mert elülne a gép előtt órákat is...

Kikuka! Részvétem. Beteg volt apukád nagyon?

Nóra! Üdv! Még egy Réka, de jó! :)

Prücsi! Édes Ábel. De képzeld, az én nagyjaim szerették az almát, pedig csak 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást, úgyhogy nálunk megdőlt az az elmélet (is), hogy ha későn kezdjük a szilárd kajákat, nehezen fogadják el. Szinte mindent megettek, Rékám azóta is mindent eszik, Levi kicsit válogatósabb, de az alma azóta is bejön nekik. :lol: És nekünk itt terem 17 fán a jó kis szabolcsi jonatán, ami nem is édes, és kifejezetten azt szeretik, nem az édes fajtákat!

Hajni! Örülök, hogy megoldódott a cumisüveg-ügy. Nem is gondoltam, hogy lehet ilyen gond. De nekem semmi tapasztalatom, mert nekünk 1 azaz egy db cumisüvegünk sincs! :wink: De tényleg szuper, hogy most már eszik Lilla! Az alvásnak sztem örülj! Az én Botikámnak is jó alvókája van, ált. még 3-szor alszik, és nem is rövideket!

Andi! Sztem se rágódj! Én is olvastam a Nők Lapjás cikket. Sztem ha elmész pár órára, egy kisimultabb anyukát kapnak vissza + ők ott vannak egymásnak is. Nálunk a nagyok - megmondom őszintén - sokkal többet foglalkoznak Botival mint én. :oops: És Ő elvan magában is! Rékánál még nekem is volt lelkiismeret-furdalásom, most már nincs!

Anett! Sajnálom ezt a furkálósdit. Gáz, hogy mindenki most újít fel...
De anak azért örülhetsz, hogy éjszaka nagyon jól alszik a kicsi lány!!

No, majd még visszaolvasok és reagálok, most mennem kell! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok!

Kikuka: Őszinte részvétem! :cry:

Prücsi: hát én idaredet adok és imádja az első nap óta!
Bár most bébiételt úgy kap ,hogy alma- meg valami!Igy külön nem kap almát!

Andi: mivel nállunk Ági tápos ő is ereget néha olyanokat ,hogy apjára szoktam ránézni ,hogy nem már nem csináld mire ő tagad! :lol:

Ebinc: hát tényleg jó tetszik Áginak és látod ,hogy tartja magát és ülni nem tud de ha igy haladunk nemsokára nagyon akarna már ülni! :lol:

Anett: majd csak megoldodik ez a lakásügy!
Hú anno egyszer mi is már majdnem vettünk egyet már az ügyvédnél voltunk mikor meggondoltuk magunkat egy csöppet bunkólk voltak igaz buktunk 30000 ft de megérte mondjuk útolag most jó házunk van nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

Hát nállunk sem olyan jó mostanság az éjszakák alszik a csaj csak kell a cumi aham csak én meg nem birok visszaaludni igy rendszerint fent vagyok 2-3 órát.Mert visszaaludnék újra felébred a csaj és újra cumi és alszik tovább nekem több sem kell és felébredek újra! :shock: :)
Hát múltkor nagyon jót aludt a szuri utánn éjszaka igen ám eszembe jutott ,hogy kapott kúpot!
Nyilván jó!
Gondolgodtam ezen a vibrucol kúpon de nem akarom nem szokik hozzá a szervezete?

Kép

Kép
mogyoland

Na jó reggelt!
Megjártam az uszit, voltam babaúszást nézni! Hát csajok, ekkora bulit! Rengetegen voltak és semmi sírás... szal jövő héttől ott a helyünk. Igaz, így is terveztem... :lol: :lol: :lol:
Hajni! Ne aggódj, csak akkor, ha az ébrenlét alatti figyelme is tompulna! Sztem most valami nagy agyi fejlődés van, és akkor jobban alszanak. (Na, meg mintha ezt olvastam is volna valamikor... mer' ugye én most kerülöm az okoskodó szakirodalmat! :wink: )
Andi! A heti szerkesztőt ismerem, szóljak neki, h kérjenek nyilvánosan bocsánatot? (Mióta adsz Te újságokban olvasható "szakvéleményekre"?)
Amúgy én olvasok női magazinokat. Nekem agymosás, sztem nincs baj velük. Nekem ez a donmatteo/drhouse/24/vagymittudoménmi. És mondjuk a NL pont a színvonalasabbak közé tartozik! Pl. megtudható az ilyen magazinokból, h milyen lesz az idei fürdőruha divat... 8) Meg is nézem, h a tavalyi (hm tavaly előtti, mer' ugye tavaly nagy hassal nem divatoltunk! :lol: ), a lejárt divatú jó-e még rám. Ha nem, legalább tudom milyet kell vennem! :lol: :lol: :lol:
Na balra el, a fürdőrucik közé...
Ja, 21.30-7.15-ig volt alvás nálunk. (Sztem lett volna tovább is, de szopizni kellett, mert anya ment 8-ra az usziba...)

Kép
ermoni

Jaj, de egy tapintatlan barom vagyok!
Kikuka! Őszintén sajnálom! Vigyázz magatokra!
Mogyo! Én is akarok fürdőkarikát! Királyság! :wink:

Kép
ermoni

Mogyo! Én nyilvánosan lebeszélnélek a kúpozásról. Nyugtató is van ezekben. Bocs, ha nyers leszek (de tán má' megszoktátok :wink: ), de nyilván nem akarsz egy alig 5 hónapos gyereket nyugtatózni? :shock:
Na, lehet, h megint bántó voltam, de bocs, ez az egyik, ami itt a babaneten terjed, mint a fekély és sztem egy eszement baromság.
(Persze, ha indokolt, mert lázas, beteg... az más!)
Na, Ti szegények, megkaptátok tőlem mára! Ígérem nem is jövök... :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Képzeljétek, Nadin reggel is szopizott, méghozzá 180-at! Ismét reménykedem, hogy fogunk mi még sokat cicizni. És nem ébredt hajnalban sem kajálni, így este 8-tól reggel 7-ig aludt :shock: Szerintem az usziban ennyira elfáradhatott.

Hajni, nem semmi Lilla alvása! Nadin kb. 8-10 órát van fent, a többi csicsika.

Bea, Prücsi, Ebi: nagyon szerencsések vagytok a szopival. Nem is hiszem, hogy van ilyen. Most én is azt kívánom, bárcsak sose lett volna cumisüveg meg mérleg a háznál :?

Még egy hónap kb., és mi is kezdjük az alma kóstolást. Két-három naponta tervezek adni pár kanállal, két szopi között, aztán meglátjuk.

KépKép
kertikiri

moni: na én is így gondoltam mig nem vészes addig ezt az időszakot kihúzom meg nem vészes csak nyugtalanabb!
Majd mikor már ordit ,hogy annyira fáj neki akkor talán egy kis Panadol (ezt az orvos ajánlotta)

Ez nagyon jó ötlet amugy ez a karika és apa először nem akarta végül ő döntött ,hogy kell!
És vannak olcsóbb változatok meg drágább!
És persze ott vagy vele de akkor sem kell fognod!

na el éhes a banda!

Kép

Kép
mogyoland

Kiri!

Azért ne szomorkodj! Ügyes vagy nagyon, hogy nem adod fel!!! Szóval hajrá! A 180 tök jó!
(És csak halkan jegyzem meg, hogy én pont emiatt nem vettem már az első gyerekemnél sem cumisüveget...Pedig kaptam ezért is megjegyzéseket. Az is igaz viszont, hogy a családban volt előttem ilyen példa, így nekem "könnyebb" volt, de még így is majdnem megjártam a 3. gyerekemmel. De nála is, amikor kellett, inkább kiskanalaztam, bár abba tényleg bele lehet őszülni egy pár hetes gyereknél...) És ezzel nem akarok megbántani senkit, nehogy úgy vegyétek, csak nálunk ez vált be!!!!!
Móni! Tök jó az úszás. Levikével mi is tudtunk járni Debrecenben, én nagyon szerettem, remélem, Ő is. :lol: Csak innen már nehézkes megoldani, úgyhogy marad a nyári pancsolás majd a kismedencében! :lol: És a kúpról ugyanez a véleményem, nem értem egyes orvosok miért adatják be előre..

Jutta! Jobban aludtatok?

Többiek? Na, léptem én is!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Drága Lányok!!!!!!!!! Mindenkinek előre is és utólag is köszönöm a részvétnyilvánításokat. Sajnos el kell fogadnom. CSibea!! Igen sajnos leukémiás volt apu és kb 3 hónap alatt elment. Jutta!!!!! Szerintem Neked volt sajnos valami hasonló és ezért irtad hogy anyura vigyázzak. Köszönöm, nagyon jólesett. Mégegyszer mindenkinek köszi csajok.
Vivienem kezd megnyugodni, kopp kopp. Étvágyilag változó. Viszont nem igazán akar forgolódni, nem tudom ez miért van, de azt hiszem rábízom a dolgot. :roll: Talán még jövök. Puszi

kikuka

Kikuka, asszem, nekem nincs is mégsem semmi bajom. őszintén sajnálom ami történt! :cry:

köszi, Lányok a biztatást, de semmi kedvem semmihez! elmentünk ma venni egy rakatnyi kaját végre, de már főzni sincs kedvem, se ötletem. ilyen vagyok: :| kisimult? ja, az lennék, ha tudnék aludni éjszaka (bár nem panaszkodhatok, mert ma 9től hajnali 4ig csönd volt!!!), de 5 kor megint kaja, utána keltem is fejni (nem jött semmi) és mentem melózni, aztán bevásárlás, aztán haza, és annyi dolgot kellene még... anyós el is húzott gyorsan: mondjuk nem kellenek hozzá szuper radarok, h érezze, h ritka sz*rul vagyok. így a nálunk tartandó babatali vagy depis lesz, vagy nem lesz. bár lehet, h "csak" fáradt vagyok. és közben folyton az jár a fejemben, h többet szeretnék foglalkozni a gyerekekkel, erre itt ülök (oké, most alszanak), ahelyett, h msonék, takarítanék, pakolnék stb, stb, h mikor felébrednek, velük lehessek. és h én nem így képzeltem. nem ilyen fáradtnak és panaszkodósnak. nem szeretem magam. most nagyon nem.
bocs a kifakadásért. jobb, ha elhúzok én is balra. fürdőruhák....áááá (legyintős). asszem, sétálni még talán elmegyünk. ha már süt a nap...
bocs, még 1x
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Kikuka:
nagyon sok erőt Neked.

Móni:
hajráá uszi. :)
Mikor fent van, akkor éber, játszik, mosolyog, jókedvű....

jutta:
írok neked pü-t a vashiány miatt.

Kertikiri:
nagyon ügyes vagy, hajrááá. :)

Gyümölcskóstolás:
ma almát ettem. És nem röhög,de én csak reszelve eszem meg. :)
Úgy nézte, adtam neki egy picit. Hát még a hideg is kirázta szegényt. Szval a hozzátápival várunk még. :lol: :lol: :lol:
Kicsit megnyugodtam ettől.

És nem bírtam ki, megmértem Lillát. 7200 g. :lol: :lol: Szval hízott picit.

Kúpok:
én nem adnék. Főleg azért, mert nyugtató van benne. :oops:

Kép
Kép
h@jni

és még csak nem is reagáltam senkire. tapló vagyok, no. meg az egyetlen, aki leírja, h fing :wink:
szánalmas.
na, tényleg el.
:arrow:

Kép
an°°di

Andi:
fel a fejjel! Mingyáá itt a tavasz és jobb lesz a kedved is. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Zsu: Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
mogyoland

fingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfingfing

Kép

Kép
mogyoland

Andi talán jobb lesz! :D

Kép

Kép
mogyoland

Mogyó, köszi :lol:
amúgy rossznak most sem rossz. a hiba az én készülékemben van. :?

Boldog Zsuzsannát!

Kép
an°°di

Kikuka: nagyon sajnálom, részvétem!!! :cry:

Kiri: éljenéljen!!!

Andi: fing :lol: :lol: Hagyd a mosott ruhát más(nap)ra! Léci! Nálam ez néha beválik. Nuku háztartás, csak gyerekezés, pihengetés! Őfelsége cincére nézés, tudod!!! A háztartás megvár, persze szar a kupi közepén üldögélni, de ki lehet bírni :lol: És fel a fejjel!!!
Kajaötlet: rakott krumpli, spenót bundáskenyérrel; túróstészta;

Jaaa és az Égigérőfű-vet is megnéztem. De sok részletben, és közben Vilivel tornáztunk. Tv helyett dvd-zünk, de van, h tényleg több részletben nézzük. De ha meg nem nézünk filmeket, akkor úgy érzem, h nem is élek. És mi még nézzük a Lost-ot meg a Szökést is, felirattal:lol:

Móni: ez kalovits féle uszi?

Hajni: benned mély nyomokat hagyhatott gyerekkorodban a hozzátápi :lol: :lol:

Anett: hát Vilmos :lol: (hát nélkül). Eredetileg Maja Klára lett volna. A többiek mán tudják, ha még elmékeznek, h a szülőszobán derült ki, h fiú, mert addig azt mondták, h lány lesz. És lányt is szerettünk volna, és én is úgy éreztem, és az uh-n is azt mondták. Erre szülés után mondták, hogy van kb 15 percünk kitalálni h mi legyen. Nekem nem jutott az eszembe semmi, pedig 1 hónappal szülés előtt halkan megjegyeztem itthon, h azért majd szeretnék egyszer egy Vilmost is (szerintünk itt váltott nemet...)

Fontos info: jövő héten itt a március, megjött a tavasz juhéjjjj!!!

És vészesen közelít a 30. szülinapom... :?

KépKép
1macsek

Mogyo: egyszerre írtuk :lol: :lol: :lol:

KépKép
1macsek

Mogyo: egyszerre írtuk :lol: :lol: :lol:

KépKép
1macsek

Sziasztok!

csak gyors bejelentkezés. Felületesen olvastam csak vissza, reagálni sem tudok érdemben. ( gondolom, nem mintha meghatna bárkit is :wink: )
Móni: már asztem leléptél! Örülök neki, hogy tévedtem!
Kikuka: őszinte részvétem. :cry:
Prücsi: a horror sztoryd már nem paráztat.
Hmm, Ábel nagyon tetszik! irtó helyes pofikája van :wink:
Az alma fogadtatása elsőre nálunk is hasonló volt. Úgy bírom, mikor ilyen " anya, mi a frászt adsz enni" pofit vágnak!
Párold meg, úgy sztem megeszi. Kicsit késöbb azért még próbálkozz be az alma nyersen kínálásával.
Ebi: köszi, hogy azt írtad amit hallani szerettem volna! :wink:
Ciripke: Nagyon jó ötlet volt leheveredni a földre vacsizni Marcihoz.
Tegnap én is úgy voltam vele, ha már a gyerek a nap nagy részét lent tölti a habtapin, ott is alszik el, nekem se legyen jobb és én is oda fekszem.
Bocsi lányok, többet nem írok erről. Tudom, hogy hülye vagyok, na!

Marek, nekem is eszembe jutott a napokban. Nem tud róla vki , hogy mi a helyzet vele???
Ha olvasod lécci vmi életjelet!!!

Kép
Kép
gabcii

Andi:csak itt fecsegek, pedig akartam neked egy másik pokrócos tekergős számot írni. Szóval: vagy ez, vagy a másik feladat, ezt Vilkó kevésbé kedveli, de én erőltetem... Majd megszokja...
Téglalap alakú poki, nyakig benne a Vili, kezeket fel, (vkinek fognia kell a karját, és betekerni a pokroncba négyszer jobbra, négyszer balra (tekeredikaVilkó...), utána kitekerni, úgy, h megemeled a pokróc végét, h magától guruljon ki. Ezért érdemes nyitott franciaágyon, h ne koppanjon a feje a padlón...

KépKép
1macsek

sziasztok

betojt a számítógépünk,a slideshoknak (is) annyi mege gy bambi :-(

Kikuka
sajálom nagyon apukádat :-(

Gabci
kérdeztem vag ycsak akrtam a homeos cuccot milyen arányba adod Ádinak????

jobban vagy?

Gabcikám,ti emeletes házba laktok,alattatok laknak,fűtenek,a padlótok tökéletesen megfelel így Ádikának hempergésre

Macsek
spenór bundáskenyérrel??? :shock:

Andi
fel a fejjel.fasza csaj vagy,a cikket még nem olvastma de látatlanban is mondom,hogy nem rólad szól,hanem arról aki a fél éves gyerekét beadja a bölcsibe ,mert ő dolgozik,na az szánalmas,szerintem.

te meg nagyon tuti anyuka vagy,puszipuszi

Bibu is olyanokat fingik hogy csak na :-) maja meg hát azt nem is részleezem :-)tartogatja a cuccot 3-4 napig aztán ellehett képzelni.ha már témánál vagyunk.Tegnap Bibi 3 decis cicitől nyakig szaros esete után kétszer lebukott engem is és magát is,majd magára kente a sütőtököt,aztán jött Maja bili félig rakva,oké,két sógorós bugyis kakisfing és erre megjön a párom a szennyvíztelepről,szal szag az volt

most megyek narancsot pucolni oszt jövök

ha hagyják
Vendég

Timi, de egy igazi pofi vagy.... puszipuszi ;)
na, el gyönyörködni a két alvó gyerekemben (ha mán vannak ugye). Petra a földön alszik. Gabcii, nem olyan gáz ez sztem. én szeretek a földön, ha ez vigasztal. és sztem nem uncsi a téma. még. ;)
szép napot, és köszi még egyszer. jobb itt esküszöm, mint egy pszichológusnál. 8)

Kép
an°°di

na megpucoltam,nem tudom ti hogy vagyto kvele,de én skszor többször ennék narancsot ha nem lenne ilyen könyégis folyós a pucolása

Zsu
nem olvasod ,de BOLDOG NÉVNAPOT :-)

Hajni

reszeltalma :-) érdekes ,de jó,legalább nem akad ki az álkapcsod

és hogy te mekkora egy mázlista vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibus tartja a napi 2-3 fél óra-óra alvását.éjjel meg 1-2 szer kel enni

Kikuka
3 hónap??? atyaég,inkább nem is írok tovább... nagyon sajnálom:(

Móni
én iy úgy vinném úszni Bibust,nagyon élvezné,de addig mit csináljak Majával ? :-(

hajrá fürdőruci :-)

a drhous igen is jó (lehet,legalábbis régen szerettem,most meg nincs erőm nézni)

Mogyó
a vibroba nincs nyugtató úgy tudom és ha csak néha kap biztos ne szokja meg a szervezete a prücsöknek

Prücsi
én kérdeztem a hoemosbogyókat,írnál nekem ezekről bővebben,mi alapján választod ki meddig adod stb?vagy dokinénitek mondja mikor hogyan kell?? van pl ez az oscill nemtom micsoda ebbe soksok apróbogyó van

Ábel annyira cukipofa :-) édes nagyon

Bibusnak egyszer adtam házi almt megette,de nem kapálózott utána.Üveges hippest kapott azt is megette.

hiszti szopiközbe nem nagyon van,az elejáén volt akkor azt akarta hogy ne fekedjük el és ütni akart engem is és a babát is akkor gyorsan erélyesen leállítottam azóta békékn hagy.na de este,tegnap Bibus szórakozott megint a cicivel és megharapott éne meg felkiáltottam hogy na ne már erre maja sírva fakadt aztán Bibi,aztán ketten sírtak,én meg röhögtem kínomba.Reggel meg felkel Majci aztán letámad hogy hol a karácsonyfa???????????aztán hiszti ,na mondom jó reggelt,ne húzzam fel a redőnyt,nem öltözünk nem vesszük be a gyógyszert,ez a reggeli rituálénk.

Kúp:nálunk az a divi hogy estére ha nyügös vagy lázas akkor adjak,de még nm kellett,mindenesetre van vibrocul vagy mi homeopátiásunk első körbe az figyel be,aztán szirup.

Anett
párod kel Esztihez?hányszor?etetni is kell?nem panaszkodik?mármint a párod?
Vendég

LÁnyok jár vaalki a Brendonba a családi pótlék idején?kipróbálnám ezt a cumisüveget TT,de itt nincs már felhívtam a bababoltokat,elutalnám akkor a pénzt ,venne nekem valaki?
Vendég

Timi:
Én csak kifőztem, de nem használtam, mivel elsem vette az üveget. :( Van hozza +2 fej ( az is bontatlan).
Ha érdekel én szivesen átadom Neked, vagy ha nem , akkor elmegyek és veszek újat. :)

Kép
Kép
h@jni

Kép

Kép
Kép
h@jni

Szval vissza is raktam a dobozba, mert nem kell neki. :cry:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
írtam privit,naná hogy kell :-)
Vendég

Sziasztok!

Na ma csak 5-kor sírt fel!
Móni, meg fogsz szerintem kövezni, de következő szurikor itthon fog várakozni a Vibro.. (mi is a neve?) homeos cucc!
Alapból azért nem nyomom be neki, de ha látom, hogy kezdődik a nyűgösködés tuti... még egyszer 1 hétig ezeket az éccakákat én nem... kész voltam és lelkileg is gáz volt...

Habtapin bealvás.... hagyatok máááán... na jó már fél órát - órát délelőtt alszik bent a csaj... csak lesz ez valahogy... most meg kint alszik...

na én el vasalni (hogyezállandóanprogi :roll: ) :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Ja Nőknek a lapja... Andi, te teljesen lüle vagy... még jó, hogy hamar gyógyul az ilyen agybaj... hááát majd egy lap megaszondja, hogy mi a jó neked és a gyerekeidnek, hagyámán...
Az 5 hónapja tartó éjszakázás + költözködés + meló miatt asszem nemzeti hőssé avathatunk... és a gyerekeknek nem baj, ha nem csak anya jelent biztonsággot, hanem apa és nagyi is. Legalább vagány gyerekek lesznek, persze milyenek is lennének!

Fingás: Dorka az anyatejtől is, tápitól is, hozzátápitól is. (ha ez megnyugtat - amúgy tápitól jobban, hozzátápitól meg talán mégjobban) Annyi a különbség, hogy talán egyre könnyebben, de ezt gondolom a kor teszi, ahogy vénül.

Jutta

KépKép
jutta

Ha má' meg lettem szólítva! Jutta, azt csinálsz amit akarsz! :wink:

Kép
ermoni

Andi! Szervezzé' bulit, oszt majd jól felvidít a terapeuta társaság... én meg elevezek a farvizükön (már ha mehetek)... mert én ugye néha spéci eset vagyok... :lol:
Biztos klassz a drhouse, csak én nem nézem. De nem is írtam rá semmit! Csak azt, h helyette mivel szellőztetem az agyam...
Hű, Macsek, nem értem az uszi kérdést, de utána nézek! :oops: :lol:

Kép
ermoni

Macsek, megnéztem, nem, de sokat átvett a csaj, úgy látom! :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok!
Voltam uh-n....nincs még szívhang....ugyan mééé volna...akkor az nem is én lennék. Pedig esküszöm nem akarom végigparázni, mert mindennek ellenére nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós (vagymi) kismama szeretnék lenni, mert tudom, hogy mindenkinek az a jó. De mégis...valahogy nekem nem akarnak sikerülni a dolgaim...Nemtom mit csinálok rosszul, már járok jógázni, rengeteget olvasok, otthagytam a stresszes munkahelyem, leszarom (már elnézést), hogy mit mondanak az emberek...és valahogy így sem....
Na...nem keseredek el...mert lehet ez még baba, csak most még ugye nem biztos....
És az is kiakaszt, hogy nem találok még egy ilyen jófej bandát, mint ti vagytok, de lehet, hogy velem van a baj...
Ja, nem akarok morogni, mert ugye szép az élet (márakié), de valahogy ez most úgy kijött....Lehet, hogy mostmár elő kéne vennem a pöttyös könyveimet...azok olyan derűt árasztanak...hátha nem lennék ilyen negatív.
Ja és a napom fénypontja, amikor a doki közölte, hogy "rossz hírem van asszonyom, ön terhes".... Szerintetek milyen volt a hatás? :shock:

:oops: :oops: Bocs a betolakodásért, csak nem találom a helyem... :oops: :oops:
marek

Sziasztok!

Timi, kár, hogy nem írtál előbb Tommee Tippee ügyben, mert szombaton csak ezért mentünk. 950 pénz, olcsó, most próbálgatjuk, de még nem szokott rá!

Most megyünk csípőszűrés - kontrollra.

:lol: Zsunak és minden Zsuszának, Zsuzsannának NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
katherina

Macsek:ez új én nem tudtam,hogy úgy volt ,hogy csajszi lesz!

egyik barátosnémnál végig nem tudták megmondani,hogy mi lesz így őkúgy készültek,hogy volt ez is az is névben de nálluk csaj lett egy napon szültünk!És még a dokink is egy volt!Ő reggel szült én meg rá 12 órára este! :lol:

Egyébként ha muszály menni melózni akkor muszály páromat is beadták annak idején bölcsibe 8 hósan.Kellet a lové ez van.

Én nem adnám be bár már nagyon hivnak dolgozni vissza a VOLT MUNKAHELYEMRE! :D

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?