Livus, de jó, hogy írtad a Gooddall-t! Annyira szerettem volna menni, de Nándi már 7-kor beájul mostanában, nélkülem meg nem alszik el este..
Talán jön még és akkor eljutok.
Nekünk nyitottkertes meg tudatosvásárlós vászonszatyrunk van, mindkettőt szeretem
Víztisztítóhoz még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nekünk is Nándi óta van, most cseréltek benne először szűrőt. Megnéztem az elhasznált szűrőket, mert kíváncsi voltam. Hát mit mondjak, felülmúlta az elképzelésemet..Egyébként voltam egy előadáson korábban, ahol az általam nagyra tartott gyerekorvosunk emlegetett egy kutatást, ami szerint a rákbetegségek nagy százaléka megelőzhető lenne, ha az emberek naponta min. 1,5 l tiszta vizet tudnának inni. Majd rákérdezek, hol található ez és ha megtalálom belinkelem.
A forrásvízzel kapcsolatban nekem az a bajom, hogy azt sajnos nem tudhatjuk, hogy honnan és mi szivárog bele abba forrásvízbe. Barátnőmék festői környezetben élnek, saját forrás, lovak, gazdaság, mindenféle szép és jó. Most vizsgáltatták be a vizet, a nitráttartalma többszöröse a megengedett határértéknek. Ők nem használnak műtrágyát, vegyszereket, de a környező gazdaságok ezek szerint igen..Bocsánat, nem akartam destruktív lenni