Csak ámulok és bámulok hogy mennyire gyönyörű mennyasszonyok voltatok!!!
Fatima: Csodaszép a frizurád, tök jó hogy így be lehet göndöríteni, a ruhádról nem is beszélve és tényleg nem gondolnám a férjedről ezen kép alapján hogy rockzenét játszik.
Zsófi: Milyen szép fiatal pár voltatok az esküvőn! Olyan igazi kamasz szerelmáspárnak tűntök. A te ruhád is csodálatos! A nászút helyszíne meg mesébe illő! Szerintem biztos megérte 2 évig fizetni, kell egy ilyen extra az ember életében. Ki tudja a gyerekekkel el tudtok e jutni még, bár kívánom.
Niki: Igen érdekel a téma mindenkit! Ne viccelj van olyan nőci akit nem hoz lázba a baba témán kívül az esküvő téma?? A ruha tényleg fontos! Válogass csak sokáig, hogy megtaláld az igazit! Nekem a szolidabb helyszín nagyon tetszik!!!
Ági: Ti is igazán helyesek vagytok!!! Csini a ruhád!
Nehezen tudok reagálni mindenre mert elromlott a gépben a videokártya és egy oldalt baromi sokáig tölt be.
Zsófi köszi a kérdést, Beni jól van, csak az orra folyik, de az semmi.
Én köhögök, remélem ez már a vége. Nagyon érzékeny az orr-fül-gége rendszerem, tehát inhalálok stb. Szegény Beni szoptatás közben ha rázkódom nagy szemeket mereszt és abbahagyja az evést. Kiruccanásotokról várom én is a képeket!
Bár most ezek a nyaralós mennyasszony-vőlegényes képek szuperek voltak, volt mit nézegetni. You tubokat néztem. Valaki írta hogy mindhárman jó fejek vagytok. Hát nem is mindhárman, mindnégyen!
Mi sajna nem tervezünk még esküvőt, Petit nem tudom rávenni, szerinte csak egy papír és pénzkidobás, inkább költsük utazásra. Azért én még bízom benne, hogy ha jól megy anyagilag akkor lesz gyűrűvivő Benivel egy szép ünnep. Azért sok már 3 éve menyasszonynak lenni....
Mi Korfun voltunk nyaralni mikor még rózsaszín ködben éltünk egymás iránt és azt emlegetjük nászútként. Keresek képeket én is, ha már esküvős nincs.
Ediske: Lucával minden rendben lesz!! Torna és odafigyelés meghozza gyümölcsét! Ráadásul a korához képest szerintem teljesen ügyesen mozog már!!
Nelly: Szonja csudihelyes a kólás képen! Az a fintorpofi zabálnivaló!!
Fatima: Tarek aztán tud szerepelni! Még jó hogy te is energikus vagy! Azért fura hogy ilyeneket mondtak neked, hogy együttéreznek az izgő-mozgó kiskrapek miatt. Én úgy gondolom hogy ez a normális!! Persze nyilván otthon a többi gyerek is aktívabb, de Tarek aztán nem fog a szoknyádba bújni társaságban sem.
MIKOR LESZ ÚJRA TALI?