Új privát üzeneted érkezett!

Azért köszi Fatima:)

Kép
niki30

Milyen hájról beszélsz Niki???? Max Ferinek van egy kis pocija, de neked semmi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

fatima, te hol vagy meghízva??? ugyan már!!!! tök vékony, csini vagy!!! te is niki!!! semmilyen háj nem volt és most sincs! ellenben én hehehe kis bálna vagyok, de nem érdekel, mert majd jónás után visszafogyok esküvői állapotra! ez szilárd elhatározásom.
toscana őrült jól hangzik! druukkolok h összejöjjön!!!!
kerekpocak

niki: nagyon szép pár vagytok- bár ezt már korábban mondtam!_ hol készültek a fotók? amúgy sztem a mostani hajad jobb mint barnán! sztem annyira jól meg van csinálva!
fatima küldesz nekem esküvői képet? én az iwiwen sem találtam :(

nelly te is léci!
kerekpocak

Kép

Na nekem ez az egyik kedvencem...

fatima

Na így teljesüljön minden vágyad drága Zsófim! :)

fatima

Jah, Ferinek is van bizony! Ha tudná, h. ezt a fantasztikus képet róla feltettem :roll: :oops:

Zsófi, Te nem bálna vagy, hanem csinos terhes anyuci. Mennyi jött fel rád Jónással? És Samuval?
Jól nézel ki! Szülés után jópár hónappal meg ráérsz visszarendeződni.

Köszönjük szépen.
A fotók Horvátországban készültek, két éve nyaraltunk ott.
Azt mondod jobb ez a vörös. AAAAA, én nem szeretem. Öregít szerintem. Nem is tudom miért festettem be. Vagyis tudom, vadulni akartam, aztán megbántam.

Kép
niki30

És ez is egy kedvencem...

Kép

fatima

Fatima, gyönyörűűek vagytok! Ti is nagyon összeilletek. Beszarás!

Kép
niki30

Jajj most hallgatom Barry White Ain't No Sunshine When She's Gone c. számát. Szerintem ez lesz az esküvőnkön.
Ismeritek? Biztos.

Kép
niki30

nagyon nagyon szépek vagytok fatima!!! anynira jót mosolyogtam, h milyen konzervatív kinézetű pasit csináltál az esküvőre a kis férjedből, aki közben egy vad rocksztár :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hol volt az esküvő?

niki: nekem a színe meg a fazonja is nagyon bejön a hajadnak. mondjuk nem ismertelek barnán, de sztem nagyon egyéni a vörös. nekem nagyon tetszik.

samuval 20 kilót híztam hehehe, amiből 6 maradt is, most 8at híztam eddig, nem is nagyon szeretnék többet. hát samuval tényleg csini voltam, sajnos most ez a legkisebb gondom, egyszerűen nem volt időm csininek meg szépnek lenni. már a minimál erőfeszítésen túl. de ma vettem egy nagyon szép cipőt!! máris jobb.

valaki nem tud egy pedikűröst, vagy kozmetikát ahol pedikűröznek vhol budán, v elérhető helyen pesten??? el kellene mennem, és most h síszünet van a suliban el is tudnék. szal ???
kerekpocak

niki: az nagyon jó szám, bár kicsit melankolikus. mondjuk kinek mi a melankolikus.
nekünk ez volt: http://www.youtube.com/watch?v=tUIL6MLjyso
kerekpocak

Sziasztok!!

PETRÁNAK ÉS TAREKNEK NAGYON BOLDOG 8. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!!!!!

Kép

Kép
viky30

Bocsánat!! Nagyon nagy lett, ki akartam törölni és másikat keresni,ezek szerint nem sikerült :oops: :oops: :oops:
viky30

hehehe, ezt nevezem. viki: nem apróztad el. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi, igen, ez is nagyon tetszik.
Melankólikus?
Hm. Lehet. De nagyon szép.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=hlAgwd5JGPo
[/url]

Viki, ez jó volt:)

Kép
niki30

Kép
niki30

Kép
niki30

ja-ja nagyon klassz! tényleg van benne vmi. :wink: :wink:

viki: mi van veletek? beni?
kerekpocak

sziasztok!
itt vannak anyosomek azert ez a nagy csend...
most hirtelen csak az amator fotokat talaltam meg az eskuvorol es nem is nagyon van olyan ahol ketten vagyunk ezek kozott de azert kb. ilyenek voltunk... Kép

de ha nem lesz vendeg majd elokeresem a tobbit... :)

Niki nagyon izgi...

Mi semmit sem szerveztunk ugymond "vendegek" voltunk az eskuvon nagyon de nagyon nagyot buliztunk mindenkinek ennyire jol teljen es akkor nincs gond :lol:

most megyek mert... hajaj hosszu meg a nap...

Kép
cica_1

Minden gyerkoc gyonyoru es az eskuvos kepek, elallt a lelegzetem

Kép
cica_1

Zsófi basszus, most fordítgatjuk Ferivel, hát tényleg nem egy vidám dal.
Pedig nekem úgy tetszik. De tényleg kicsit letargikus.

Kép
niki30

Csak ámulok és bámulok hogy mennyire gyönyörű mennyasszonyok voltatok!!!

Fatima: Csodaszép a frizurád, tök jó hogy így be lehet göndöríteni, a ruhádról nem is beszélve és tényleg nem gondolnám a férjedről ezen kép alapján hogy rockzenét játszik.

Zsófi: Milyen szép fiatal pár voltatok az esküvőn! Olyan igazi kamasz szerelmáspárnak tűntök. A te ruhád is csodálatos! A nászút helyszíne meg mesébe illő! Szerintem biztos megérte 2 évig fizetni, kell egy ilyen extra az ember életében. Ki tudja a gyerekekkel el tudtok e jutni még, bár kívánom. :wink:

Niki: Igen érdekel a téma mindenkit! Ne viccelj van olyan nőci akit nem hoz lázba a baba témán kívül az esküvő téma?? A ruha tényleg fontos! Válogass csak sokáig, hogy megtaláld az igazit! Nekem a szolidabb helyszín nagyon tetszik!!!

Ági: Ti is igazán helyesek vagytok!!! Csini a ruhád!

Nehezen tudok reagálni mindenre mert elromlott a gépben a videokártya és egy oldalt baromi sokáig tölt be.

Zsófi köszi a kérdést, Beni jól van, csak az orra folyik, de az semmi.
Én köhögök, remélem ez már a vége. Nagyon érzékeny az orr-fül-gége rendszerem, tehát inhalálok stb. Szegény Beni szoptatás közben ha rázkódom nagy szemeket mereszt és abbahagyja az evést. Kiruccanásotokról várom én is a képeket!
Bár most ezek a nyaralós mennyasszony-vőlegényes képek szuperek voltak, volt mit nézegetni. You tubokat néztem. Valaki írta hogy mindhárman jó fejek vagytok. Hát nem is mindhárman, mindnégyen! :-)

Mi sajna nem tervezünk még esküvőt, Petit nem tudom rávenni, szerinte csak egy papír és pénzkidobás, inkább költsük utazásra. Azért én még bízom benne, hogy ha jól megy anyagilag akkor lesz gyűrűvivő Benivel egy szép ünnep. Azért sok már 3 éve menyasszonynak lenni....
Mi Korfun voltunk nyaralni mikor még rózsaszín ködben éltünk egymás iránt és azt emlegetjük nászútként. Keresek képeket én is, ha már esküvős nincs.

Ediske: Lucával minden rendben lesz!! Torna és odafigyelés meghozza gyümölcsét! Ráadásul a korához képest szerintem teljesen ügyesen mozog már!!

Nelly: Szonja csudihelyes a kólás képen! Az a fintorpofi zabálnivaló!!

Fatima: Tarek aztán tud szerepelni! Még jó hogy te is energikus vagy! Azért fura hogy ilyeneket mondtak neked, hogy együttéreznek az izgő-mozgó kiskrapek miatt. Én úgy gondolom hogy ez a normális!! Persze nyilván otthon a többi gyerek is aktívabb, de Tarek aztán nem fog a szoknyádba bújni társaságban sem.

MIKOR LESZ ÚJRA TALI? :lol:

Kép
viky30

halihó lányok!

Suliban voltam egész nap, meg a gyesemet intéztem, 2 hónapja ülne rajta, és nem akarok emiatt tandíjat fizetni :twisted:

Tök jók az esküvős képek!! Na majd én is rakok fel, csak hát mikor mi házasodtunk, az még a virtuális forradalom előtt volt (7 éve:shock: )ezért csak papírképek vannak, szóval szkennelni kell :oops:

Niki: én tavaly a nővérem esküvőjét szerveztem meg kompletten, nem volt egyszerű, német a férje, + külföldi barátok, szóval kicsit nemzetközi szervezés lett, 110 résztvevővel. :lol:

Most lépek mert szellemleg nem voltam felkészülve a mai sokkhatásra, aludnom kell :lol:

Klári
Kép
ganti

hahó kedveseim.

viki: örülök, h beni jól van, de globálisabban is kérdeztem, tehát, h mit eszik, játszik, alvás? stb hogy "álltok" hehehe...
korfun mi is voltunk, mai napig az egyik legmeghatározóbb élményünk, amúgy komolyan mondom fantasztikus volt.
remélem neked is használ az inhalálás, jó lenne ha nem köhögnél.

képek lesznek, de a barátnőm csinálta őket és meg kell várni, amíg átküldi őket.

szeretném nyomatékosítani MINDENKINEK, h mi nem szép fiatal pár voltunk (2.5 éve volt az esküvőnk!!!!!!) hanem vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: attól, h most kövér vagyok és öregnek tűnök, attól még ez így van. majd lefogyok és csak lestek, h 18 nak sem látszom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!

Tarek nagyfiúnak nagyon boldog 8.-at!!!

Köszönjük a köszöntéseket!!!
Az evéssel kapcsolatos válaszokat is köszönöm! Egy kicsit megnyugodtam.

Lányok! Hogy ti milyen gyönyörűek voltatok az esküvőtökön! Bezzeg én, 22 hetes terhesen, kisebb (vagy nagyobb) bálnaként virítottam.:oops: :oops: :oops:

Niki! Esküvő, jaja de jó! Olyan izgis!!! Én vettem a ruhát, kölcsönzőben nem nagyon találtam, menyecskeruhát meg varrattam.

Képek keresés alatt, m a másik gépen vannak és Zolit kirobbantani onnan egy lehetetlen vállalkozás. 8) :roll: 8)

Viki! Azért ne add fel! Meglesz az esküvő is!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Jaj Zsófi! Már miért lennél kövér??? Látnál engem! A bálna hozzám képest egy világszép nádszálkisasszony.

Teri

KépKépKép
pruci

na csak nem bírok elszakadni :lol:

Mi is fiatalok vagyunk!!!! Csak nagyon korán házasodtunk. Fogalmam sincs hogy volt bátorságom belevágni, ráadásul együtt sem éltünk előtte 8)

A ruhámat én terveztem és a nővérem varrta!!! Tök jó lett, holnap meglátjátok. Na persze már nem jön rám
:lol:

Na aztán mindjárt jöhet a ki hogy ismerkedett meg a párjával téma!! Tényleg, ki hogyan??

:wink:

Klári
Kép
ganti

ági: várom a profi képeket, bár már így is léátszik, h nagyon szép pár voltatok!!

fatima: majdnem ugyanolyan a nyakláncunk, nem?

teri: na már. egyezzünk ki abban, h egyikünk se :wink:
kerekpocak

Zsófi! OK! :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Klari nagy otlet.... Kepek ide vagy oda a mi elso talalkozos storynkat senki sem fogja lekorozni legalabbis azt hiszem... :roll: :lol:

NEM EMLÉKSZEM... a baratnom meselte

Alltunk a barnar a baratnommel reszegen :oops: es a ferjem a baratjaval meghivott meg egy italra - ezt mar en nem birtam meginni aztan bementunk a discoba es ott raestem a kezemre es kibicsaklott... A baratnom nem hagyott magamra es Csabival hazakisertek... hogy az agyba hogy jutottam aztat nemtom, de reggel kiabaltam az apukam baratnojenek hogy segitsen ki mert nem tudtam hasznalni a kezem es mivel eppen a hazat ujitottuk fel az agyam szekrenyek kozott volt elrejtve...
Megjegyzem a baratnomnek nem volt szimpi Csabi igy el sem akarta mondani hogy ki kisert haza de aztan a ferjecskem nem adta fel es hat ez lett belole ki gondolta volna :roll: es mindennek 13 eve lesz a nyaron nem is hiszem el... az eskuvonk 5 eve volt

De azert mi is fiatalok vagyunk am Klari, bar a multkor a szomszed srac (kb 20 eves) csokolomot koszont szoval gaz mert akkor oregnek nezek ki igazabol szerintem csak kb. 7 evvel vagyok tobb es ezt igazsagtalannak tartom :cry:

CSAJOK - tobbszor most mar tenyleg nem emlitem de ma is ratok gondoltam egyre jobban megy az agyban elalvas Annanak mar szinte simizni sem kell, mondjuk nem alszik tul sokat de hat lehet kevesebb az alvas igenye kitudja... azert jokedvu meg minden

Na most nagyon hosszu lettem... szoval lassuk az elso talalka storykat!!!!!!!!!

jo ejszakat
agi

Kép
cica_1

Viki gyogyuljal meg mihamarabb!!!!

Tenyleg valami kepecske Benirol mar nagyon regen nem volt....

Klari en Julirol nem is lattam kepet (legalabbis egy elmosodott telefonoson kivul nem emlekszem masra) legyszi....

Bogi tok jo hogy minden rendben a Bazsi szemecskejevel... en pureket adok ma hajlando volt tobbet enni a fott turmixolt almabol egyebkent a nyers almat es az uveges barackot nem nagyon csipte... na de egesz ugyesen turmolgeti kanalbol... levekkel en nem kinaltam, en azert megvarnam a 4. honapot es akkor gyakorlatilag mindent kiprobalhattok aminn azt irja hogy 4 honapost kortol... legalabbis en igy csinalnam

na mostmar tenyleg megyek alukalni....

Kép
cica_1

Csajok!

Szerintem egyezzünk ki abban, hogy mindenki fiatal most is és szép is és boldog is! Az viszont szent, hogy szinte mindannyian baromi fiatalon mentünk férjhez és szültünk, így hát nem csoda, ha oylan kamaszosak vagyunk a képeken. :) :wink: :) (főleg Zsófiék hihihi)

Zsófi! Szerintem a láncunk egy az egyben ugyanaz! :)

Na és akkor gyorsan helyreteszem a férjemről alkotott téves képeteket. Valóban rock zenész az uram, nagyon durván szét van tetoválva (de csak olyan helyen, ahol ha nem akarja, akkor nem látszik), de ha szembe menne veletek az utcán, akkor azt hinnétek, hogy egy "átlag" ember. A legdurvább szerelése az, ha felveszi a saját zenekaruk pólóját. Kedvenc pólói színe a piros, zöld, halvány kék és még sorolhatnám a merészebbnél merészebb színeket. Még rózsaszínű pólója is van! :lol: :lol: :lol:
Nagyon tud öltözködni és ezer arca van. Van hogy 'olaszos'; van hogy sportosan elegáns; van hogy 'business look', van hogy melegítős, van hogy laza stb. De komolyan!!! Én mellette egy szürke egér vagyok ilyen téren. Mindig ugyanaz a nadrág stb. :(

Ági! Ti is szépek vagytok nagyon! :) Még még képeket! :)

Klári! Várom a ti ősrégi fotóitokat is! :) :) :)

Viki! Ne búsulj! Majd csak meg lesz az az esküvő egyszer! Drukkolok legalábbis.

Nelly! Szonja grimaszos képét még meg sem dícsértem! Nagyon cukkancs!!!

Bogi! Rólatok is várunk fotókat! Ja! És gratula a gyógyult szemecskékhez! Még jó, hogy nem voltál bent. Én sem mertem bent maradni amikor Tareket körülmetélték. Csak már akkor mentem be, amikor végeztek és a reszkető kisfiam ott feküdt az ágyon. :cry: :cry: :cry: Jajjjjjj de rossz volt! Nem is akarok rá gondolni! :(
Én a hozzátápihoz nem igazán értek, de sztem jól teszed, hogy most még csak leveket adsz neki. Had szokja a kis drága és ne rögtön a pürék terheljék meg a kis pociját!
De egyet mondj meg nekem lécci. MIÉRT VAGY ANNYIRA A TÁPSZER ELLEN????? Ezt én sose fogom megérteni, hogy miért tartanak bizonyos anyák tőle!?! :roll: :roll: :roll:

fatima

Ja! Viki! Nekem alapból göndör a hajam, de ha nem szárítom meg és összefogva hagyom, akkor csak az alja kunkorodk. Az esküvőmön be is volt csavarva, azért olyan széééép! :lol: 8) :lol:

Nézd csak...

Kép

fatima

Sziasztok!

Végre a végére értem.. :) Nem semmi mennyiséget termeltetek!

Először kezdeném: gyönyörű volt mindenki az esküvőjén. Keresek én is képet, de nekünk csak papír van, így lefényképeztem még régebben párat. Előkeresem majd.

fatima: hihetetlen, hogy Lucus most 7200 g és 64 cm. :oops:
Nem semmi a kiscsaj...zabagép.

Niki: Én már voltam Toscanaban, elhiszem, hogy szeretnél eljutni oda, gyönyörű. Egy probléma volt. Az erdőben laktunk, tele van ilyennel Toscana. ÉS 2. éjszaka egy elég méretes skorpió volt a szobánkban. Onnantól kezdve nem sokat aludtam.. :roll:

Klári gyeséről jutott eszembe, hogy pont ma kérdeztem meg a fősulit, hogy nekem kell-e fizetnem és hát persze, hogy kell!!!! 2007 augusztusáig nem kellett. Vagyis aki addig megszült, tgyás-t kapott. :evil:

Zsófi: én tudok pedikűröst is és manikűröst is. Egy helyen van mind a kettő, ott dolgoztam a terhességem ideje alatt, itt van a 12. kerületben, az 53-as végállomásánál. Tudod hol van?

Lucussal kapcsolatban!! Tegnap átfordult hasról hátra. Édes kiscsillag, nagyon ügyes volt. :)
Pár napja hihetetlen orrhangokat produkál, biztosan tetszik neki.
És hangosan nevet, imádom. Természetesen rajtam. :lol:

A kutacsa a gyerek dokinéni szerint teljesen rendben van. A neurológus sem azt mondta, hogy gáz, hanem, hogy a mostani állapota kicsit előrehaladottabb, mint ebben a korban általában szokott, de az is lehet, hogy éppen itt tart és mondjuk nem csontosodik x hónapig. Értettétek? :oops: Elég hülyén fogalmaztam.

Na ezt most elküldöm, aztán keresek esküvős képeket.

Edis

Kép
ediske

Ediske! Tarek a korosztályánál jóval vékonyabb baba. :) Arról meg nem is beszélve, hogy lehet, hogy most 7200g Lucus, de ha elkezd mozogni (pörögni, forogni, kúszni, mászni), akkor majd lassul a gyarapodása. :) Mennyivel született???
Ja! És gartula az átforduláshoz!!! Ügyes kiscsaj!!!! :)

fatima

ediske: látod??? sztem az égvilágon nincs semmi baja lucának! samu jó 3 héttel később kezdett forgolódni! sztem ne parázz, nincs gáz!
manikürös nem kell, mert azt megoldom házilag, viszont a lábam nagyon gáz állapotban van (nem érem már el nagyon). soha életemben nem voltam pedikürösnél :oops: :oops: :oops: de végül ma bejelentkeztem a mom-ba, szal köszönöm, megoldódott. azért is megyek, mert samuval házilag így-úgy vagdostam, aztán a szülés után hónapokig volt begyulladva egyik-másik lábujjam körme. nagyon rossz volt. most ezt próbálom megelőzni.

amúgy meg holnap samu bölcsiben én meg lógatom a lábam (hihi) mert nekünk síszünet. nagyon várom! ilyen még nem nagyon volt velem, talán 1x eddig, h samu nélkül szabadon csinálhatok ezt-azt. SZUPER LESZ!!! úszni szeretnék menni, meg pediküröshöz, ugye, meg ilyesmi. és még 1x lesz ilyen csütörtökön is, ha minden igaz.

ediske várjuk a képeket!!!
kerekpocak

Annyira szép mindenki, és annyira fiatal! Olyan jó visszaemlékezni, nekünk még nem is volt olyan régen. Egyeztettem az urammal, és rakhatok fel fotót. :D

Kép

Csak hogy én is látszódjak...
Kép

Viki: gyere sűrűbben! Hiányoljuk Beni cuki pofiját, és a tiédet is. :)

Fatima: miért hurrogod mindig le magad! Olyan szép és csini vagy, ezt tessék egy kicsit el is hinni magadról! Egy ilyen sokszínű pasi mellett meg kötelező is!!!

Nelly

Kép
breeki

Ediske: látod milyen ügyes Lucus! SZép nagy baba. SZonja 7 hónaposan volt 68 cm, és 6400 gramm. SZóval ezek után meg pláne kis ügyes, nagyobb súlyú babák később szoktak elkezdeni mozgolódni, mert nehezebb kimozdítaniuk magukat.

Húúú, de jó lesz neked Zsófi! Igazi csajos nap!!! ÉLvezd ki minden percét!

Nelly

Kép
breeki

Kép Kép Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Zsófi: Nekem is állandóan be van gyulladva hol egyik, hol másik lábujjam. :( Tegnap is éppen operáltam. De az egyik lábamon annyira begyulladt (én meg elhanyagoltam), hogy a sebész vágta ki végül. Hozzá sem bírtam nyúlni. :roll:

2750 volt Lucus a születésekor. Biztosan lelassul majd, ha elkezd pörögni, forogni. :) Most még általában fekszik, mint egy tepsi.. :lol:

Nelly: nagyon szép volt a ruhád!!!

Edis

Kép
ediske

Ediske: gyönyörű voltál!!! A Temesvári Andi rokon, vagy barátnő?

Nelly

Kép
breeki

nelly nagyon szép volt a ruhád, stólád!!!! nagyon szép pár vagytok!!!!
mikor házasodtatok??
kerekpocak

ediske valami hihetetlenül szép vagy!!!!!!! modelkedsz??
kerekpocak

ja, akartam már régen kérdezni, h hogy szereted ha hívnak? ediskének? v editnek?
hány éves vagy? és a képeken?? hol volt az esküvő?
nelly a tiétek merre?
kerekpocak

nelly a tiétek margitsziget, nem?
kerekpocak

ááááááááááááááááááááááá már csak 55 nap van jónásig!!!! (62-7).

niki: kell a kelengye lista!!!!!!!!!!!!

vki nem akarja eladni nekem a légzésfigyelőjét/mérleget ??
kerekpocak

Köszönöm szépen! :oops: :oops:

Nelly: Andiék anyuék szomszédai. Nagyon aranyos emberek. :)

Zsófi: nem modelkedem. Az uccsó kép olyan, mintha egy újságban lenne.

Az Edis-t szeretem. :wink:

25 vagyok most, 21 évesen mentem hozzá a Kornélhoz. A Barabás villában volt az esküvő, itt a Városmajor u.-ban, utána meg a Márványmenyasszonyban volt a lagzi. Szuper volt. :lol: :lol:

Edis

Kép
ediske

gondoltam!! szal akkor ti is tőzsgyökeresek vagytok? már 12. kerületiek.

jó fiatalon házasodtatok :lol: :lol: :lol: kornél is ennyi idős?
kerekpocak

A miénk a Mechwart tér, Városligeti fasor, és a LIget hotel, ja és tavaly októberben volt!

Nem tudom ez jó-e, de kelengye lista.

http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php

Légzésfigyelőt, és mérleget nem tudok eladót. Mi légzésf. nem használtunk, mérleget meg béreltünk, abban tudok segíteni.

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?