Sziasztok,,
nálunk 5 napos hosszú hétvége van, api itthon van azért nem jöttem eddig, most van egy kis siesta, nyuszi is alszik.
Gabi , nagyon szuperul néz k ia tetkó, én mindig ódzkodtam (vagy hogyis írják) az ilyen végleges dolgoktól, mi lesz ha 5 év múlva nem tetszik?
Én ilyen bexari vagyok
de nagyon fáinul néz ki
Na még prószálok visszaemlékezni miket is olvastam
Rena remélem túlélted a fogorvost, nekem sajna nagyon pocsékok a fogaim, és több is úgy van felépítve, sajna én nem félek már a fogorvostól, volt alkalmam hozzászokni
Nagyon szuperek az új vonalzók!!! Elina annyira kis huncut
Ági, kiderült azóta? Inkább vírusnak hangzik a leírás alapján... remélem már jobban vagytok! Zsófi is csak próbálkozik a felállással, de eldől ,mint a fatuskó kb 3 mp után
de olyan édi, és nem adja fel egyszerre vagy 10-15 ször is megpróbálkozik
bezzeg a kúszás-mászás... még mindig semmi, bár a popeszét próbálgatja felemelni, de az istennek sem húzzá maga alá a lábait...
viszont egész nap beszél, és mér az apát is mondja
hát nekünk ez jutott
Bogy, káááár hogy nincsenek képek, most akkor hány napot is volt el Levi magában?
Mi tegnap voltunk a Galérius fürdőben Siófokon, mindenkinek szívből ajánlom, (Niki! nézzétek meg, Siófok közel van, egy napra is érdemes leruccanni) van külön gyerekmedence, de mi a nagyban banzájoztunk, és van játszószoba, ott szoptattam, és aztán játszottunk egy kicsit két fürcsi közt.
No meg vittük a nagyszülőket, így magunkra is jutott egy kis idő a szaunában
Szóval nézzétek meg, nagyon jó. És nincs tömve!!! mint Sárvár vagy Kehidakustány...
www.galerius-furdo.hu
Riella, én is csípem a stílusod
de ez tényleg nem arról szólt hogy mindenkit leellenőrzünk
Utólag én is naaaagyon boldog hófordulót kívánok a kismackónak!
Vagy pont holnap lesz 9 és fél
hát akkor arra!
Lorci, családdal lakás
részvétem... monduk így hogy tudod csak átmeneti és nem hosszú időről van szó, azért túlélhető... én is próbáltam, és túléltem
Hogy van a kis vejünk?
Dóri, sajnálom lehet hogy én gerjesztettem itt a kíváncsiságot, de emlékeztem hogy vizsgálatokra jártál, és minden rosszindulatból kérdeztem tud-e valaki valamit amikor eltűntél. Ne haragudj! Mindenesetre örülök hogy jól alakulnak a dolgok.
Nekem is sokszor eszembe jut Melcsi, igaz segíteni fizikálisan nem tudunk, de akkor is ha az ember nap mint nap kapcsolatban áll valakivel, akaratlanul is foglalkozik a másik sorsával, és nem pusztán a kíváncsiság kielégítése miatt kérdezem mi lehet vele, hanem mert remélem hogy rendben van, és jó hallani ha így van, és hátha legalább online vígaszt tudunk nyújtani ha nem így van. Kérdés persze hogy az mennyit ér... Kinek mennyit... De ez már Doo, szakterülete
Bogy, nagyon izgalmas ez a háznézegetős!!! Én szerettem is meg nem is annak idején. Akkor jó, ha belátható időn belül megtalálod az igazit
Kívánom nektek ezt mihamarabb!!! Tegyél fel képet a levicipelőről! Az én agyam már ahhoz is zokni, hogy helyesbítse a szemem által olvasottat, mert én egyből jól olvastam
Nálunk nagy hajcihő van éjszakánként... Lorci, Niki nálatok hogy alakulnak a dolgok? Zsófi megint megébred valamikor éjszaka, mindig máskor, és ordít mint a fábaszolrult. Akkor is ha fekszik, ha kiveszem, ha állok vele, ha ülök vele, ha ringatom, ha nem ringatom, ha sétálok ha... és még folytathatnám... 2 -3 letevés után aztán megunja és elalszik, reggel pedig mosolyogva ébred mintha semmi nem történt volna. Mivel én az ordításhoz nem vagyok hozzászokva viszont, hát elég rosszul viselem. Napközben ugyanolyan tündérbogár mint volt. Mi ez? Valaki rájött már?
Aszondják hagyjam pár napig sírni, amit Lorci is próbált, de én még nem értem el abba a stádiumba
Nem tudom sírni hagyni... de segíteni sem segít bármit csinálok. Mondjuk azt észrevettem, hogy kezd anyás lenni, elvan még mindenkivel , de már többször csekkolja hogy megvagyok-e illetve ha otthagyom a mamánál pl, rögötn nyújtja felém a pici mancsét ahogy megjelenek
Lehet hgy nálunk most kezdődik az az igazi velőtrázó szeparációs szorongás?
Na most lépek!
Tsók mindenkinek!