SZia Sonjus,
Nekem ő az orvosom. Nála szültem a kislányomat és nála fogom szülni a második babámat is. Én teljesen meg voltam vele elégedve. Nekem is volt, hogy várnom kellett egy órát a kórházban (én oda jártam terhesgondozásra), mert császáron volt, de én ezt már megszoktam az egészségügyben, sajnos. Anyukámmal egyszer 8 órát vártunk mire behívták szegényt, és végül azt mondták, hogy fogalmuk sincs mi a baja. (NEM a Dél-Pestiben voltunk!), szóval egy óra már semmi. Leletek. Nekem be kellett telefonálnom és megmondta az eredményt. De egy hétnél többet sosem kellett várnom, talán az AFP eredményére kellett 2 vagy 3 hetet várnom (már nem emlékszem), de erről nem ő tehet,hanem a labor. Ha a kórházban hívod, vagy a mobilján akkor lehet, hogy előbb meg tudja mondani a válaszokat. Azt, hogy csináltatott egy HPV szűrést azzal csak alaposságát bizonyította, hogy inkább csináltat egy ilyen szűrést is biztos, ami biztos. Addig nem akar megilyeszteni senkit amíg nem tud biztosat, majd utána ráértek gondolkodni, hogy mi legyen a következő lépés. Hidd el, ha baj lett volna mondta volna. Próbálj meg ne idegeskedni (tudom könnyű ezt mondani), és két hét múlva nyugodtan hívd az eredményekkel kapcsolatban! Nem kérdezted, hogy az a jó nagy X mit jelent? Nem mondott erre semmit?
Nutella,
Látom ma chat party van köztünk...
Hétvégén rokonlátogatás, meg anyuéknál voltunk Vikivel, mert a páromnak szerelnie kellett itthon a teherautóját, így nem tudtunk elmenni. Majd talán hét közben nem érünk rá mert a párocskám "sajnos" mostanában tele van munkával reggel 5-kor megy és este 8-9 körül jön. De legalább van munkája...
Szóval majd lehet, hogy ezen a hétvégén elmegyünk, nem akarom elkiabálni.
Amúgy köszi a felvilágosítást ovi ügyben. Akkor én csak jövő májusban irathatom be, de valószínű, hogy nem fogják felvenni mert évvesztes, így csak 2010-ben mehet oviba. Na jó nem rágódok ezen a témán tovább még ráérek ezzel, csak jó tudni hány évvel előtte kell beiratni, hogy egyáltalán legyen esélyünk...
Valami front jön az biztos, a kislány reggel 9-ig aludt, majd most délután negyed 3 óta alszik!
Olyan furi. Be tudtam vasalni, mostam, takarítottam, és ugye sokat neteztem is
. Fura ez a sok szabadidő..., de azért olyan jó
Na akkor jobbra el....