Új privát üzeneted érkezett!

Panny!
De akarom, csak azt mondják, hogy a tavaszi kórházösszevonások óta szinte esélytelen, hogy hozzájussak. Persze lehet szerencsém is, de próbálok készülni a rosszabbra. Nekem az egyágyasra szerintem nincs igényem. Szerintem bedepiznék... Így a nagyok mellett a férjem úgy se tudna bent lenni velem. Aludni én valahogy soha ne tudtam a szülés utáni időszakban napközben, és csak az órát lesném.... Aki meg hajlandó áldozni a kétágyasra az meg csak nem lehet annyira gáz.Meg csak egy ember. A 6 ágyasban már 5-tel nehezebb. :?
Remélem nem valami nagy frontkor szülök!

Kölyök az Edáról összeszedem a gondolatasimat, csak közben az ebédem is megmelegedett és éhes vagyok! Ki érti miért van ez? :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété!

Ne aggódj az,hogy nem csordogál semmi nem jelent semmit!!!És sajna az elllenkezője sem...egy barinőmnek szinte végig csordogált valami és nem lett teje...aztán ki is derült hogy nincs tejmirigye(csordogálás csak a hormonoktól lehetett)de ilyen kb.millióból egy....

Igen a tejserkentő az Utrica Urens 5ch.És abból is a 30ch már tejcsökkentő(ezt sajna tudom mert nekem kellett szednem mert annyira sok tejem volt és már mellgyulladásom volt többször is)
Ezért is van hogy a CauLophyllummból is a 30 ch már pont az ellenkező hatást éri el...én abból is csak az 5 ch-t vettem.

Judit!

Én is jobban féltem magától az EDA-tól mint a szüléstől... :? így eygszer sem kellet és én most sem akarok(legalábbis terveim szerint)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka!

Igen egyetértek,én se mennék egy ágyasba...
Sztem is a lehető legjobb a 2 ágyas!!Bánom is hogy a SOTE -n nincs, csak egy ágyas vagy a sima 5 ágyas...Nem tudom mi lesz,mert ugyebár a SOTE a VIII.kerülteben van...és hát....szal érted.... :? :?

Jó étvágyat :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Megnéztem, nekem is a 5 CH-t adta a csajszi. Azt nem tudtam, hogy van több fajta.

Na, jó, megnyugodtam egy kicsit...Szóval, nem parázok, hogy nem lesz tejcsim.

A babafordítás másik taktikáját holnap este írom le, mert már csak a felére emlékszem, és nem akarok hülyeséget írni, viszont holnap megyek sima jógára, és ugyanaz tartja, aki a szülőpozíciósat.

Kép
pété

köszi Pumperka! :) és ha van időtök... arra is kiváncsi vagyok mit mesélt a dúla a talin.... mert Róla sajnos lemaradtam... :(

a szoptatós szobán én is meglepődtem, hogy milyen egyszerű, de mégis milyen jó ötlet. :)

jaj, de unom már az ágyban fekvést.... d enem merek kikelni, mert nem akarom hogy felszökjön a hőm... :?

Kép

Kép
kolyok28

ja és jó étvágyat :)

Kép

Kép
kolyok28

Pété!

OK :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, jól hangzik a hotel, melyről írtál! Szerintem mi egész nyáron a Balatonon leszünk, majd Robi 7végente lejön hozzánk. Inkább ott vagyok 2 gyerekkel, mint Budakeszin.

kolyok, klassz lehet a kórház, mondjuk milyen is lehetne, Svájc gyönyörű! Meséltem, hogy én 12 évesen voltam, de már akkor is csak tátott szájjal lestem, itt pancsiztunk: http://www.alpamare.ch/ Arra emlékszem, hogy nagyon drága volt és 2 napig hisztiztem, hogy menjünk megint, de anyámnak aztán hisztizhettem :D

találtam egy fórumot, ahol a tejszaporításról volt szó, idézem:

"Én egy pár babás fórumról már összegyűjtöttem néhány praktikát. Nem a saját tapasztalataim egyenlőre, de megosztom veletek:
1. Kecskerutafű tea (délelőtt és délután is fél-fél liter) - Én a fiammal a Laktoherbet nem tudtam inni, mert hascsikarásom volt tőle. Állítólag akik így reagálnak a Laktoherbre, azoknak ez a kecskerutafű nagyon tuti.
2. Alkoholmentes mézes malátasör
3. Este 1 kefír
4. Szezámkrém (szigorúan 1 kiskanállal naponta)
5. Illetve a homeopátiás szerek:
Utrica Urens 5 CH, vagy Ricinus communis 5 CH, vagy Lac communis 9 CH - na ezekhez aztán tényleg nem értek, vigyázni kell a pontos adagolással is, de biztosan utána lehet ennek nézni, én még nem tettem meg."

Amúgy én Laktoherbet ittam, nagyon jó volt, kivéve az ízét. Orromon csipesszel hidegen meg tudtam inni. Amikor áttértem az Urtica Urensre, szerintem fele annyi tejem lett. Mondjuk közrejátszott a stressz a suli miatt.

pumperka: küldök gofrit, van egy csomó. Nem merek belőle enni, holnam mázsálás lesz. Képes lennék hízni addig még 2 kg-ot. Ma gyümölcsnapozok, eddig jól bírom....
Vendég

ja, meg amúgy tejszaporításra nagymamám a rántott levest ajánlotta még, ő régen még a szomszéd kölköket is szoptatta, annyi teje volt :shock:
Vendég

Eszterxx hol vagy?! Nem ér eltűnni!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nektek is csuklik a babátok? Marci fiú már harmadszor csuklik ma, és mégcsak 14 óra van. Hm... : :?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jim!
Nyitom az ablakot. Jöhet a gofri!
Vicces!
Mert a múltkori mázsálás elött én is almanapot tartottam. Na délután 5 után muszáj voltam enni gyümijoghurtot bulátával. És csodák csodája így is 60 dkg- mal könnyebb is voltam másnap reggel.
Időnként kibírom és én is tartok ilyen napot. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz, nekem is sokat szokott csuklani! :lol:
akkor zavar a legjobban amikor aludnék el... ;)
de néha meg olyan aranyos...

Kép

Kép
kolyok28

gofrit én is kérek :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok kismamák !

Tudom hogy nagyon eltűntem, történt sok minden azóta.
Voltunk egy picit kórházban is, aztán jöttek sorban a dolgok, de remélem már minden okés lesz :)
Hiányoztatok :oops:
Azért olvasgattalak titeket ám :!:
Ma voltam a 36 hetes uh-on, egy kicsit megijedtem, mert 2900 g a csepp :oops:
Húúú, én azt hittem még nincs ilyen nagy 8)
Mni: a táblázatban látom hiányos a súlygyarapodásom, 9 kg-t híztam .
Azt is láttam volt még tali :P
Remélem mindenkivel minden rendben :!:
Jim: ide is jöhet egy kis gofri :P

Anita
Kép
boszi30

Szilvánusz:nekem is szokott csuklani Olika :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

No, sziasztok, itt vagyok már teljes üzemmódban! :lol: :lol: :lol:

Először is Jim, jobbulást Milánnak! (És én is kérek gofrit!!!)

Arizona, nagyon aranyos ötlet volt előkeresni a legelső hozzászólásokat!

Bosek, küldök sok-sok ++++++++++++++++++!!!

Mzx, hát ez az Udo tényleg nem semmi volt!!! :shock: :shock: Oké, neki is meg kell tanulnia a dolgokat, de ha már gáz van, akkor legyen ott mellette egy tapasztaltabb orvos is.
El tudom képzelni, mennyire fájhatott az öltögetés, és annak idején kaptam érzéstelenítést, de az az egy szúrás marhára fáj, nemhogy neked ez a rengeteg! Mielőbbi felépülést ott alul! :oops: :oops: :oops:

Kölyök, köszi a beszámolót! Hát igen, ez Svájc!

Judit18, nekem a jobb lábam szokott lezsibbadni teljesen váratlanul, aztán ahogy jött, el is múlik.
A másik: én is a nemutazós tábort erősítem! Nagyon lemennék kicsit anyuékhoz, de nem bírnék két órát ülni, és nagyon nem szeretnék Kaposváron (sem máshol) szülni.
Epidurál: Alexát minden nélkül szültem, most is így tervezem.

Pété, nekem semmi nem csordogált, és 21 hónapig szoptattam Alexát.

Panny, nagyon jól hangzik az a nyaralóhely, amiről írsz, majd rákeresek neten, hátha találok valamit. Ilyen helyre én is szívesen elmennék!

Pumperka, elég szarul hangzik az a folyosó végi zuhanyzó! :? A SOTE I.-en két-két négyágyas szobára jut egy zuhanyzó, tehát nyolc emberre, de legalább nem kell a folyosót járni, a két szoba között van, benyíló ajtóval!

Panny, te a SOTE II-n szülsz, ugye? A VIII. ker. negatívumát mire értetted? Arra, amire gondolok? Én nem vettem észre olyan hátrányát!

Szilvánusz, nekem is sokat csuklik a baba. Ilyenkor úúúúúúúúúgy sajnálom szegénykét!!!
Vendég

Kölyök!

Tényleg még a dúláról nem írtam, pedig megígértem. :oops: :oops: :oops:

Szóval!
Az EDA nekem összességében jól sikerült, másokhoz képest, valahogy mégse. Én még a hagyományos EdA-t kaptam nem a sétálósat. Legtöbb helyen még ma se lehet sétálni vele. Én nagyon féltem, hogy rossz helyre szúrják, és nekem a szúrás is nagyon kellemetlen érzés volt. Hamar hatott de nagyon zavart, hogy deréktól lefelé semmit nem érzek. Ilyenkor sok oxitocint nyomnak infúzióban, hogy a méhtevékenység mégis megfelelő legyen. A kitolási szakban hagyták, hogy újra fájások jöjjenek. DE még így se tudtam, úgy együttműködni a babával. Nem a fájás ritmusa adta, meg hogyan nyomjak. Persze ilyenkor a szülési pozíció is adott. Hiába van szupi szülőszék, szülőkerék. És hát a hanyattfekvés a legnehezebb a babának. Gravitáció nem segít, a gát az tényleg gát. Elég csúnyán repedtem is. Utánna cudarul voltam még másnap is. Gyengeség, fejfájás. A fiam nagyon aluszékony lett, és ezt mondták is, hogy az EDA miatt. Így a szoptatás is nehezen indult. Csak 3 nap után lett éberebb a gyerek.
Volt olyan szobatársam akinek csak az egyik oldalára hatott. Úgy meg mit ér? A szomszédom lányának az Eda óta vannak gerinc derékproblémái.
Ezek a testi dolgok, és emellé még nekem még lelki dolgok is jöttek.
Valahogy nem éltem át az egészet, így bevallom nekem nem volt meg rögtön az az igazi anya gyerek érzés. Valahogy hiányzott a katartikus élmény. A lányommal én is valami olyasfélét éreztem mint amiről pár napja Mommy Írt..A kitolás és az azt megelőző időben éreztem a baba minden rezdülését, és minden fájdalom ellenére fantasztikus eufórikus érzés volt. Ha hagyja magát átadni az ember ennek az érzésnek. Nem tilktakozik az ember a fájdalom ellen, hanem engedi át magán akkor a testünk fantasztikus érzéssel ajándékoz meg. Szóval én inkább a lelki dolgok miatt akarom kihagyni az Eda-t. Meg mégiscsak egy plussz beavatkozás aminek van azért kockázata.

A dúlával való beszélgetésem kapcsolódik az utolsó gondolatmenetemhez.
Beszélgettem vele kettesben is. Meg persze leírom amit a "közönségnek" mondott.

Meséltem neki, hogy milyen klassz volt a lányomat megszülni.Azt mondta, hogy minden az agyban dől el. Persze a problémamentes szülést alapul véve. A félelmek nagyon nagy gátló erők. Ha félelem van akkor az adrenalint termel a szervezetben és az bizony nem engedi a méh izomzatát a gát szöveteit ellazulni. Viszont, ha képesek vagyunk ellazulni, akkor az agy morfiumot termel, ami kellemesen továbblazít, ill csökkenti a fájdalmat. Na hát én ezt a bódultságot éreztem a kitolást megelőző fél egy órában. Ha nem lett volna óra teljesen időnélkülinek éreztem volna azt az állapotot. Na ezt mondta ez lenne a cél. Hát igen a lányom két nyomásra gát minden sérülése nélkül éberen, 10-es apgárral kicsusszant a világra. Beszélt még az enrgiák mozgásáról. PL vajúdás alatt, csak a lefeléirányuló hát és derékmaszírozás segít a babának kifelé haladni. A muskotályzsályás borogatást tartja még jótékony hatásúnak. Jó forrón, textilpelust a derékra tenni, de valakinek a hasaalján esik jól.
Ha nem akr elindulni a baba (túlhordás), akkor javasolt két akupresszúrást pontot. Az egyik a belső bokán van, a bokacsont felett négy újnyira. Egy percig az egyik lábon nyomni, azután a másikon. A váll közepén is van egy pont, valahol kb középen, amit szintén ugyanígy nyomni kell. Valamint a ricinusolaj tojásrántottába keverve is megindíthatja a szülést. Most ennyi jutott eszembe.
Amiben nagyon egyetértettünk, hogy a szüléshez is egy jó adag hit kell. :wink:
Hogy a lányomnál a lepény azok után miért született meg nehezen?......

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocs a gépelési és helyesírási hibákért, de nem futottam át újra. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Boszi, üdv újra közöttünk, gyere most már gyakrabban!

És akkor most egy kis beszámoló az éjszaka történtekről:
Éjjel háromnegyed egykor arra ébredtem, hogy fájdogál a hasam.
Kép INDULT!!! Merthogy:

1. még csak 36 hetes vagyok, még nem akarok szülni
2. ilyen ocsmány herpesszel az arcomon pláne nem, ráadásul, hogy az örömöm teljes legyen, az orrom hegyére nőtt egy pattanás is :? . (Olyanom még serdülőkoromban sem volt.) Ja, amúgy kösz mindenkinek a herpesz elleni tanácsokat! :D
3. nincs összepakolva a cuccom, és tutira semmit sem találnék meg, ha indulni kellene
4. éjszaka van, Vili 5-kor kel, hogy dolgozni menjen, Törpit meg nem tudnánk kire hagyni
5. szalad a lakás, mert este sem mosogatni, sem Alexa szétdobált játékait összeszedni nem volt kedvem. :oops:

Szóval másfél órát feküdtem a sötétben a nemlátható plafont bámulva és a fentieket szépen megbeszéltem magammal. Közben nézegettem az órát, és semmi rendszerességet nem tapasztaltam. Hogy milyen a jósló, fogalmam sincs, mert Alexánál nem volt semmi.
Aztán azon is gondolkodtam, hogy a görcsöknek talán semmi közük a szüléshez, talán csak ahhoz, hogy némi kihagyás után újra szedem a vasat, és az okoz egy kevés gondot Kép és hogy talán azért fáj.
A lényeg, hogy másfél óra Kép után el tudtam aludni, és reggel már semmi bajom nem volt.

Azért reggel nyolckor vadul nekiálltam mosni, takarítani, mosogatni, cuccot összepakolni stb., ha mégis történne valami.
Magyarázatot továbbra sem találok az éjszakára, de mintha a kissrác lejjebb költözött volna a hasamban, legalábbis ma egész nap kapok levegőt! :lol: :lol: :lol: De az is lehet, hogy ezt a levonulást csak beképzelem. NEMTOM!!!
Vendég

Sziasztok!
Jó újra köztetek!
Most már kijelenthetem, hogy meggyógyultam!!!!!
Már eszegetek is!!!
Nagyon szépek a babák!!!!! És én is ilyen könnyen akarok szülni, mint ti!!!!!!
Én még mindig nem tudom felfogni, hogy anya leszek, ha minden igaz 6 hét múlva! Olyan hihetetlen!!!!!! De meg kell barátkozni a gondolattal! :wink: :wink:

Kép
enikoe182

Zsu!

Nagyon tettszett a könnyed hangvételű írásod az éjszakai pánikról. Engem hetekkel ezelött rendszeresen meglátogattak a jóslók. Lestem állandóan az órát, hol nappal, hol éjszaka. Aztán mindig leálltak. Most meg két hete semmi.... Sehol egy görcs. :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lányok megy a gofri! Így is csorog a nyálam, egyenlőre tartom magam.

pumperka, annyira jól leírtad, hogy miért nem volt jó neked az EDA. Most ez hülyén hangzik, mert én nem szültem simán, nincs összehasonlítási alapom, de valahogy hasonlóan éreztem magam a császárnál. Cicahát, fájt ahogy böktek, utána meg szar volt az egész, de ezt már egy párszor elmeséltem. És igen, nem alakult ki az a várva várt anya-baba kapcsolat. Megmondom őszintén én végig úgy voltam a kórházban, hogy egyszerűen nem éreztem a kötődést, sőt, rettegtem, amikor szopni hozták, alig vártam, hogy elvigyék. Most nehogy itt ilyen idiótának higgyetek, de ez kb 2 hétig eltartott, nagyon sokat sírtam miatta és ha nem mondtam elégszer, nagyon fájt a fejem, kibírhatatlanul!!!! De minden női test és lélek más, velem sajnos így történt és csak reménykedem, most nem így lesz.
Vendég

Pumperka!

Annyira jól leírtad a szülésről a lényeget :wink: szívemből szóltál,nagyon így gondolom én is!!!

Kiszazsu!

Igen a SOTE II-n szülök mert a dokim átment oda nemrég.
Nálunk 5 ágyas szobák vannak és mindengyikhez van fürdőszoba(de azt mondják a frissen ott szültek ,hogy a tiszatság hagy némi kivetnivalót... :? )

Hát igen,sajna előítéleteim vannak a VIII.kerrel kapcsolatban,pedig a dokim is azt mondja ne aggódjak,külön rakják őket,meg amúgyis amióta ő ott van(nov.óta)össz-vissz 2-vel találkozott...
Félre ne érts,nincs velük bajom,csak ha az egész család ott akar lenni egész nap velük ahogy szokás náluk,meg hangoskodnak,meg pl.no higiénia...szal csak ilyenekre gondoltam(nem vok fajgyülölő).

Judit!

Ja, akartam írni hogy Hajrá Fradi!!.... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Igen Judit18!! nekem is szólt ma Vida, hogy 14-19- ig síel. Szóval vagy előtte, vagy utána szüljek. Szóltam neki, hogy semmiképpen sem utána.
Szóval csajok, ma szóltam babónak, hogy akkor mostmár bármikor jöhet, nagyon várjuk. És ma hazafele jövet a Kútvölgyiből elhoztuk a mózeskosarát is, holnap meg érkezik a bébiülés. Szóval, hajrában vagyunk.

Hát lányok! Ezt a JeLo-t nehéz lesz lekörözni!!!! :D

Tündérmanó: Bödönke is kezd egyre inkább nem férni a bőrömben!! A fenekét rengetegszer kidugja a hasam oldalára. És szépen feszít!

Pepike, hallottam egy tök jó magyarázatot gyerekeknek a "hol jön ki a baba" kérdésre, ami nem hazugság: amikor elérkezik az idő, kinyílik egy kapu anyán, és azon kijön a kisbaba. Hát nem édi? Bár valószínüleg neked is van egy-két jó szöveg a tarsolyodban. Gondolom a klasszikus "apa-anya szeretik egymást és úgy kerül oda a baba" -már ismerős mindenkinek, vagy az "apából egy kis rész találkozik anyából egy kis résszel , azok eggyé lesznek és abból lesz a baba" szöveg is.

Jaj Linocs! Jó, hogy írod a zenét!!! Azonnal készítek ki és is egy pár favoritot! De van mindenik szülőszobán lejátszó!
Ja, és még valami: már beszéltem hazafele babóval, hogy akkor mostmár rajta!!! És csak 2 éves kor körül van az első dackorszak, csak akkor jönnek a nemek!!!!! :D :D :D
És tudom, hogy a dokim később sem lesz pihentebb!!!

Melinda80: egy kis testmozgás, így szülés előtt? Ne izgulj, legalább kondiban tart! Nekem ma egy nagy mézesüveg csúszott ki a kezeim közül, rásett a konyhában lefektetett habtapikra! Hát nem volt semmi összetakarítani az a pancsot, ami keletkezett!! De így én is kondiban maradok legalább!!!

Zsu: Remélem jobban vagy!

Pété:csatlakozom Juditkecskeméthez:a porszívos orrszívó a nyerő. Bár hangos, de jó! elekktromost most vettek a barátnőmék, és felhívták a figyelmemet, hogy nem érdemes, mert nagyon gyenge a szívóereje. A mauálist meg én is próbáltam:az még gyengébb. Ja és a tejcse: persze, hogy nem jelent semmi,hogy nincs még előtejed!!!!!!! Nekem sem volt Fanni születése előtt -utána meg 2 méterre spriccelt, ha meghallottam egy gyereksírást!! (persze mindez, pár nappal a születés után volt!!!!)

Panny: nekem is volt elhatározásom, hogy kipróbáljam az orrszívót, de valamiért nem jött össze. :wink: . Mit mond a párod: az ok., hogy nem fáj, de nem is kellemetlen?? Kölyök: ti már próbáltátok? várom a beszámolót.

Mzx: nem annyira horror, mint amennyire bizarr, a második rész. Bár megélni valószínűleg horror lehetett neked!
Fanninál, már amikor a stoppoláshoz készülődött a doki, szóltam neki, hogy ugye kapok érzéstelenítőt? Mondta, hogy csak én, csak most! (remélem egyébként is adott volna!!!) És egy picit így is éreztem, de azért közel sem annyira, mint te.

Mondjuk, azért ha belegondolunk, Udónak is meg kell tanulnia valamikor a mesterségét!! Csak ilyenkor mindig az van, hogy NE RAJTAM KÍSÉRLETEZZEN!! INKÁBB VALAKI MÁSON!

Judit18: húzzunk bele, nehogy Udóhoz kerüljünk mi is!!!!!!!

Kölyök: a Kútvölgyiben is hasonló körülményeket éltem meg -kivéve egy pár dolgot, pl. a tv-t meg a medencéket. Szóval én tutira nem verlek meg!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Panny!

Kistarcsán is ez a helyzet. Sokan vannak. Nekem se volt még velük problém, de ha a 6 ágyasban mind az öthöz jön a Vajda meg az egész család.... Hát igazából más kultúra, és nem is haragszom rájuk amiért Ők nem értik, hogy mi miért szeretnénk nyugalmat a szülés után, és miért nem szeretnénk közönség elött szoptatni.
Tavaly szült sógornőm és amikor mentem látogatni, hát láttam egy ilyen vajda vezette felvonulást. :shock:
Szóval drukkoljatok majd, hogy legyen alapítványi szoba. Persze, hogy inkább kiperkálom a 3000 ft/napot. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ennyir még nem ültem a gép elött egész terhességem alatt, mint ma. Mentségemre szóljon, hpgy azért lezavartam 3 mosást .Kiválogattam az újságokat, gyerekrajzokat, mosogattam, csináltam padlizsánkrémet közben, ja és az íróasztalon lévő kupacokat is rendeztem. :wink: Lassan megyek a gyerekekért, és akkor 9-ig úgy sincs megállás.... :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én sem vagyok fajgyűlölő, de az ember bőre fehér. Komlón több volt a cigány, mint a fehér, de ott nem jöhetett be senki a gyermekágyas részlegre és baromira nem értem, máshol ezt miért engedik?????!!!!! bnesz.eva nem tudom hol szül, de nekem mostohatesóm Pécsett szült a Megyeiben és ott is csak üvegablakon lehetett babát kuksizni. Szerintem így van rendjén, ne nyomuljon ott a rokonság, mikor lóg a belem, pláne nem a szobatársaké.....asszem én 1 személyes szobát fogok kérni ha lehet, holnap beszélek is a dokival. Mostanában amúgy is emberundorom van, nem kéne fokozni.
Vendég

Kistarcsán is elvileg csak kint az előtérben lehet fogadni látogatót, de időnként a nővérek nem tudnak rendet tartani..... :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

mégsem megyek 1 ágyasba...10 ezer/napi díj???? vicc.
Vendég

Sziasztok!

Végre én is hazaértem és átfutottam a mai termést. Reggel korán vérvételen voltam, majd Linoccsal közösen voltunk CTG-n, ahol neki volt kimutatható fájása, nekem semmi. Viszont Lilla sokkal aktívabb volt, folyamatosan az érzékelőt piszkálta. :) Beszéltem az orvosommal, adott egy aneszteziológus telefonszámot, hogy jelentkezzek be kivizsgálásra... ártani nem árt...
Utána elrohantam még a védőnőhöz, legközelebb már ő jön babát nézni és a lelkemre kötötte, hogy küldjek majd SMS-t, ha megszületett a baba! :D
Amúgy ma nagyon fáradt vagyok, semmihez nincs kedvem... :( Viszont ennék valami finomat... Jim, küldesz nekem is gofrit? :wink:

KépKép
KépKép
mni

Jim:emberundor :? :) ez jó :lol:

A SOTE II-n se engedik be elvileg a látogatókat,de ezeknek szted lehet parancsolni???!!...meghát elég ha csak az anyuka egyedül a szobában kicsit .....szal nem higiénikus...na attól én behalnék,hogy 3 napig együt...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim:a Sote-n is 10.000ft/nap és ráadásul minden megkezdett napot ki kell fizetni(pl.ha reggel 9-kor mész haza akkor is fizetni kell)sztem is VICC..... :evil:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

A napi 10 rongy tényleg sok!
Kistarcsán is az egyágyas 9000 ft. Ha alapítványi számlát kapsz, akkor azt majd levonhatod a 2008-as adóalapodból legalább. Sovány vigasz :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Épphogycsak megszületnek a babák, és máris mennyibe kerülnek. :?

Na jó húzok a nagyokért...Mindjárt 4 óra. :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Egy új ötlet, remélem nektek is tetszeni fog:
még életemben nem írtam blogot, most keresgéltem, hogyan is kell összehozni egy ilyet. :oops:
Szóval, azt gondoltam, hogy a már meglévő kettő és majd a következőkben érkező szüléstörténeteket felviszem egy blogba, hogy bárki újra elolvashassa, ha szeretné, és ne kelljen itt a topicban keresgélni. Vélemények?

http://babanet2008.freeblog.hu

(Fordított sorrendben jönnek a sztorik, vagyis mindig a legújabb van/lesz legelöl.)
Vendég

Kiszazsu!

Sztem jó ötlet,támogatom :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

zsu, azt be tudod állítani, hogy a legöregebb legyen legfelül.

Én is csináltam blogot, még van rajta mit javítani, meg egy csomó dolgot nem értek benne szerkesztés-ügyileg, de nagyon jó dolognak tartom!!!! www.babaproject.freeblog.hu Pont ez a hátterem, mint neked

:wink: ha kell segítség, szólj!

Kísértésbe estem, megettem egy barack jam-es gofrit :oops:

Már megint nagyon fájok odalent. áúúúúú
Vendég

Nagyon jó ötlet Zsu! Én is kimásoltam egy word dokumentumba, de ez így sokkal jobb! :)
Ettem egy kakaóscsigát, mindjárt jobban érzem magam. :)

KépKép
KépKép
mni

Halihahóóó!

Egy haldokló gép tulajdonosának újabb villámjelentése.

Ma minitalit tartottuk a 4dgenesisben. Barna CSillának ezúton is köszönet a szervezésért.
Kvaszéva Botondja édesnek sejdíthető egy halomnyi lepénypaca mögött.
Norton is csak úgy féligmeddig....
deeeeee Beuska kislánya álomszép és édes és csajos és tényleg punija van!!!! LÁTTAM!!!
Remélem tesz fel képeket.
A pocikról fekvő helyzetben szintén készültek képek, amikre várnotok kell a cicakutyaszopissal egyetemben a gépem gyógyulásáig.
Éva és Beus biztos írnak többet is, ha hazaérnek.

Jimm, holnap ELMARAD az úszás!!!!!!!!

Állítólag nagy front van és telihold, na potyogjanak az aktuális bébik!!!!

Izenjetek ha valaki szülne. Én Kvaszévát riasztom ő meg ír, ha velünk lenne valami. Szülni akaródzok mán. De semmi.

Jaaaa és láttam mzx Laura képeit. Kéééééész vagyok, tüneményes!!!!!!!

Pá, pihentetem a gépszörnyet.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

újra itt.
aludtam egy nagyot, de sajnos nem segített, megint felszökött a fránya hőm. szerencsére még 38 alatt van, de ramagyul vagyok. Orvost felhivtam, paracetamol tartalmú állítólag nem árt, férjuram hoz hazafelé. remélem.
Pumperka, köszi mind az EDAs beszámolót, eddig is azt gondoltam, köszönöm, én megpróbálom nélküle, továbbra is így érzem. Megerősítettél benne.
És a dúlás beszámolót is köszi. Még nem félek a szüléstől, bár az is igaz, hogy még messze vagyok és még sosem csináltam... :shock: De állítólag túl lehet élni :)
na megyek vissza szunyni. Csak az a baj, hogy fekvés közben fájdul meg a csipőcsontom, és a lábam. Ha ülök, vagy járkálok, helyrerendeződik.... De ülve nem tudok aludni... :shock:

Kép

Kép
kolyok28

ja, Zsu, szuper ötlet! :)

jöhetnek a kövek:
jó pénzért itt egy egész apartmant bérlhetsz ki, ahol apa vagy gyerek, vagy akit akarsz veled lehet végig. PErsze ez már drága.... és kitétel, hogy legyen Veled felnőtt, mert ez nem a nővérkés szoba közelében van. Na ez télleg úgy néz ki mint egy kis másfélszobás lakás berendezve mindennel.
mentem aludni....

Kép

Kép
kolyok28

kolyok, jó pihenést! Milánnak is megint felszökött a láza, még csak 38,5, majd lefekvés előtt nyomom be neki a lázcsillapítót. Sül a sajtos :wink:
Vendég

Kösz, Jim, rendi vagy, de azóta már kicsit tanulmányoztam a freeblogot, kicsit okosodtam. :wink: Amúgy most úgy gondolom, hogy jobb is úgy, ha a friss van mindig felül, nem?
Belenéztem a tiédbe is: nem semmi, amit összehoztál! Méghogy kezdő!!! Kép
A bemutatkozásodból pedig megtudtam rólad néhány új dolgot, hát... kicsit leesett az állam! :oops: :lol: :lol: :lol:

Most du. lemerészkedtem az utcára, bár az ábrázatom még ebben az álarcban Kép is jobban nézne ki, mint a jelenlegi állapotában. :roll: :roll: :roll:
De muszáj volt lemennem, mert azért kenyér meg tej kell!
Vendég

Gondolom senki sem vak :oops: :oops: :oops: , de azért ajánlom figyelmetekbe, hogy alul olvashatók az aktuális linkek, mindkettő folyamatos feltöltés alatt, ahogy érkeznek a babák! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Zsu!
Neked melyik kismama újságban van a szüléstörténeted?
Hol lehet elolvasni?

Sajnos én az enyémet akár előre is leírhatom, annyira tudom a menetét (ugyanaz a helyzet mint az előző császárnál). Bár most annyit szeretnék majd kérni, hogy a babát hamarabb lássam.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, a 2006 decemberi Kismamában van.
Levi hogy van?
Vendég

Kölyök!
Jobbulást, vigyázz magadra!

Jim!
Jobbulást Milánnak!

Pati!
Jobbulást a gépednek!

Zsu!
Klasszak lesznek az oldalak, ahogy egyre jobban megtelnek!

Félre ne értsetek, aki az Eda mellett dönt azt sem ítélem el, hisz én is először azt választottam. Mondjuk egy olyan kórházban ahol a 70% felett van az alkalmazás, és nem is sokat tudtam róla.... :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu!
Köszi megkeresem. Valószínű megvan, mert nagyon sokáig megvettem. Egy ideje nem veszem csak.

Köszi kérdésed Leviről. Sajnos még beteg. Tegnap még láza is volt. Állandóan hány (a sok váladéktól öklendezik), csúnyán köhög, és mostmár az antibiotikumtól iszonyatos hasmenése is van. Emellett nem eszik már lassan 10 napja szinte semmit. Holnap viszem dokihoz vissza. Fel vagyok háborodva hogy manapság nem rendelik vissza a gyereket, hogy meggyógyult-e.
Mellesleg azt olvastam, hogy köptetőt és köhögéscsillapítót együtt nem lehet adni. Először kell a száraz köhögésre a csillapító, majd ha már szakadozna akkor köptető. Erre felírnak mindent egyszerre, azt hogy melyiket meddig szedjük még véletlenül sem mondják meg. Idén ez a 3. antibiotikum (tavaly ki tudja hány volt), nem csoda ha a bélflóra nem bírja. :( :( :( :(

Sajnos én sem nagyon javulok, meg mostmár a férjem is elkapta.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jaaj, Judit, nagyon sajnálom, hogy csak rosszabb lett!!!
Küldök sok-sok pozitív energiát!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyógyuljatok meg nagyon hamar!

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?