Igen
Judit18!! nekem is szólt ma Vida, hogy 14-19- ig síel. Szóval vagy előtte, vagy utána szüljek. Szóltam neki, hogy semmiképpen sem utána.
Szóval csajok, ma szóltam babónak, hogy akkor mostmár bármikor jöhet, nagyon várjuk. És ma hazafele jövet a Kútvölgyiből elhoztuk a mózeskosarát is, holnap meg érkezik a bébiülés. Szóval, hajrában vagyunk.
Hát lányok! Ezt a JeLo-t nehéz lesz lekörözni!!!!
Tündérmanó: Bödönke is kezd egyre inkább nem férni a bőrömben!! A fenekét rengetegszer kidugja a hasam oldalára. És szépen feszít!
Pepike, hallottam egy tök jó magyarázatot gyerekeknek a "hol jön ki a baba" kérdésre, ami nem hazugság: amikor elérkezik az idő, kinyílik egy kapu anyán, és azon kijön a kisbaba. Hát nem édi? Bár valószínüleg neked is van egy-két jó szöveg a tarsolyodban. Gondolom a klasszikus "apa-anya szeretik egymást és úgy kerül oda a baba" -már ismerős mindenkinek, vagy az "apából egy kis rész találkozik anyából egy kis résszel , azok eggyé lesznek és abból lesz a baba" szöveg is.
Jaj
Linocs! Jó, hogy írod a zenét!!! Azonnal készítek ki és is egy pár favoritot! De van mindenik szülőszobán lejátszó!
Ja, és még valami: már beszéltem hazafele babóval, hogy akkor mostmár rajta!!! És csak 2 éves kor körül van az első dackorszak, csak akkor jönnek a nemek!!!!!
És tudom, hogy a dokim később sem lesz pihentebb!!!
Melinda80: egy kis testmozgás, így szülés előtt? Ne izgulj, legalább kondiban tart! Nekem ma egy nagy mézesüveg csúszott ki a kezeim közül, rásett a konyhában lefektetett habtapikra! Hát nem volt semmi összetakarítani az a pancsot, ami keletkezett!! De így én is kondiban maradok legalább!!!
Zsu: Remélem jobban vagy!
Pété:csatlakozom Juditkecskeméthez:a porszívos orrszívó a nyerő. Bár hangos, de jó! elekktromost most vettek a barátnőmék, és felhívták a figyelmemet, hogy nem érdemes, mert nagyon gyenge a szívóereje. A mauálist meg én is próbáltam:az még gyengébb. Ja és a tejcse: persze, hogy nem jelent semmi,hogy nincs még előtejed!!!!!!! Nekem sem volt Fanni születése előtt -utána meg 2 méterre spriccelt, ha meghallottam egy gyereksírást!! (persze mindez, pár nappal a születés után volt!!!!)
Panny: nekem is volt elhatározásom, hogy kipróbáljam az orrszívót, de valamiért nem jött össze.
. Mit mond a párod: az ok., hogy nem fáj, de nem is kellemetlen??
Kölyök: ti már próbáltátok? várom a beszámolót.
Mzx: nem annyira horror, mint amennyire bizarr, a második rész. Bár megélni valószínűleg horror lehetett neked!
Fanninál, már amikor a stoppoláshoz készülődött a doki, szóltam neki, hogy ugye kapok érzéstelenítőt? Mondta, hogy csak én, csak most! (remélem egyébként is adott volna!!!) És egy picit így is éreztem, de azért közel sem annyira, mint te.
Mondjuk, azért ha belegondolunk, Udónak is meg kell tanulnia valamikor a mesterségét!! Csak ilyenkor mindig az van, hogy NE RAJTAM KÍSÉRLETEZZEN!! INKÁBB VALAKI MÁSON!
Judit18: húzzunk bele, nehogy Udóhoz kerüljünk mi is!!!!!!!
Kölyök: a Kútvölgyiben is hasonló körülményeket éltem meg -kivéve egy pár dolgot, pl. a tv-t meg a medencéket. Szóval én tutira nem verlek meg!!!