Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szia Timi!

Én megnéztem, nem indul el sajnos.... :(
A MAM üvehez cumit én a dm-ben szoktam venni.
Ott mindig van.

Egyébként akartam neked írni, hogy az én Zitám is olyan Hiszikirálynő szokott lenni, mint a te Majád. Ez biztos életkori sajátosság. Tudom, hogy ez nem vígasztal... :( Nekem azért általában be szokott jönni a figyelemelterelés.

Majd próbálok vonalzókat csinálni, bár antitálentum vagyok számítógépekből....

Sziasztok:
Nóra
kaunora

Nóra
szia
nem indul el egyesével??? frankó,mit kínlódtam vele,na majd apa megnézi

dm,hm szépálom :-) apánk minden este 7ig dolgozik átlagba :? ,de már tanulok vezetni,nem mintha olan eccerű lenne két gyerekkel dmezni :-)

helyes még egy misshiszti :-) tudo hoigy majd elnövik,majd oviba talán,addig meg változó,gondolom nálatok is

mutass képeket :-)
betojt misshorki :arrow:
Vendég

Timi: miss horki csúcs!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Timi, már múltkor is akartam szólni, hogy ez nem is fog soha elindulni senkinél, csak nálad, mivel a te géped D:/ meghajtójára mutat... :lol:

Gabci, a padló szerintem remek. Nekünk van fajárókánt (100x100-as), ami egészen addig ok volt, amíg nem kezdett Marci ide-oda forodni. Azóta járókát nem is használom, úgyis csak felkenné magát a rácsokra, a földön meg jó nagy helye van mozogni. Úgyhogy ha még nem vettél járókát, nem is biztos, hogy szükséges.

Kép
ebinc

Háát nem tudom, hogy ez most én voltam, vagy a babanet, mindenesetre bocsi!
Na ennyire vagyok antitálentum... :lol: :lol: :lol: :oops:
kaunora

Szia Nóra!
Dehogy zavarsz, gyere nyugodtan.

Timi: mit is kell csinálni, hogy elinduljon? Én asse tom :oops:
jelenleg nálunk én vagyok a miss horki. Annyira taknyos vagyok, hogy húúúúúú.
Milyen volt anyukádéknál?

Na, leheveredtem én is Ádi mellé a földre. Hideg épp nincs, de de... :?
Tényleg Hajni: milyen tápik is maradtak?

Kép
Kép
gabcii

A képekhez Apa kell, hogy megmutassa mi it csináljak vele, hogy fel tudjam rakni, úgyhogy majd este..... :)

Timi, igen, nálunk is változó a helyzet. valamikor tündérke Zita, valamikor meg ördögfióka. Azt hiszem, kevés vagyok én már neki itthon. Unatkozik velem. Gyerektársaság kéne neki, de nem vették be a bölcsibe, mert itthon vagyok Rékával....Majd az ovi novembermen...addig én maradok.
sziasztok:
Nóra
kaunora

Szia Nóra!
üdv is, és köszi. :)

Timi, Gabcii:
Humana HA start ( ezt eszi), Humana HA1, Humana HA2, Milupa tejpép vaniliás, Humana Tejmentes pép almás, Milupa Milumil1, Mildibé2, Beba HA2, Hipp1,
Ebből a Humanat megeszi, mindig másikat adok. :) A tejpépeket is asszem. Bár a vaniliást nem tuti. :)
A Beba, meg a Hipp.et meg átvette egyik ismim.
Szval a Milupa Milumil 1 ( doki szerint ez e legjob ízű), meg a mildibé2 van meg. Ezeket nem adom, mert simák és nem HA.

Kép
Kép
h@jni

Gabci. most ezen izélsz ,hogy Ádi a földön van na és akkor mi van!
Hát ne csináld már semmi baja nem lesz és onnan biztos nem fog leesni!

Kép

Kép
mogyoland

Üdv mindenkinek!

Hajni, örülök, hogy ilyen bagatell módon megoldódott az evés-gond! Így utólag is boldog névnapot a kicsinek! Mindenki meggyógyult már?

Gabci, nagyon jó a habtapi! Nálunk Eszti naponta 3x 1 órát van kb. a földön: laminált parkettán szőnyeg, azon négyrét pléd, azon még egy kis pléd. Igaz, mi az 5. emeleten lakunk, és a távfűtés miatt alattunk is meleg van, így nem hideg a padló.

Mogyo, aranyos vagy, hogy érdeklődtél, a kedvem továbbra sem felhőtlen. Eszti is elég rosszul alszik mostanában, éjszaka átlag 5x ébred, általában visszaalszik, de ma pl. 5:40-kor már kérte a reggelit, és délelőtt is kevesebbet aludt a szokásosnál, és most ebéd után is 2x felébredt már. Plusz itt van ez a költözés-dilemma.

Nem voltam a hétvégén, mert apával lakásokat nézegettünk. A kínálat egyelőre kiábrándító, ami van, az nem tetszik, és drága...

A panellakásunk egszen addig tökéletes volt, amíg mindketten egész nap dolgoztunk, hétvégén meg elruccantunk valahová. De most, hogy szinte egész nap itthon vagyok a kicsivel, nagyon előjöttek a hátrányok, főleg a zaj! Ha lakásfelújítás van valahol, azt az egész ház hallgathatja, és Eszter sem tud aludni. Az elmúlt két hétben 3 napunkat cseszték így szét. Mivel 65 család laik itt, alig lehet megtalálni, hol is fúrják éppen a falat, ha meg is találom, és szólok, jobb esetben csak sajnálkozó arcot vágnak ("valamikor meg kell csinálni..."), rosszabb esetben elküldenek a francba.... Szombaton is a dermesztő hidegben, szélben apa kinn tologatta Esztit egész délelőtt... A nyár sem tűnik túl biztatónak, tavaly is majd megőrültem a hőségtől. Szóval menni kell.

Most is kopácsolnak felettünk, sanszos, hogy Eszti megint ébred hamarosan... :cry:

Most már reggelente gyomorgörccsel kelek, hogy na, ma lesz-e lakásfelújítás valahol, tud-e Eszti aludni, hányszor ébresztik fel, stb... :cry:

Kép
waterlilly

Szia Nóra! Gyere csak bátran!

Avent: nekem az az elméletem (persze biztos hülyeság), hogy aki kiskorában megszokja annak ok, de késöbb nem nagyon jön be.

Földön fekvés: nálunk szünyeg rajta pléd és ennyi. tegnap 40 percen keresztül elvolt rajta mig én tornásztam. nagyon tetszett neki a produkció

ma pedikűrösnél voltunk kicsit nyűglődött aztén bekakilt. a piacon megint csajszinak nézték

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

pont irni akartam, hogy ki tudja miért nincs vonalzóm erre tessék, megjavult. akartam máshonnan csinálni, de minden máshonnan valóból, ha hármat rakok azt irja, hogy túl hosszú aláirás

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

szevasztok
vagyogatok, csak kissé gyerekhiányom van, így igyekszem minél többet lenni velük. de vagyok. képek majd lesznek...

Nóra, üdv itt és köszi az infót, de Petrának nem jön be a hagyományos cumisüveg sem (kaptunk ajándékba). és Hajni, épp ma vettem csőrös bigyót az aventes végére... hát, vagy jóllakott ciciből, v nemtom, de végül egy 10-20 millit betermelt vele. anyós reggel bekanalazott neki 100 ml tejet. de ő már jócskán őszül amúgy is ;)

Anett, részvétem a panel miatt és h Eszti felébred. az ikrek ott (is) durmoltak, az a lakás meg irtó csendes. na majd ha elkezdik a szomszéd telken az építkezést.. :roll: gondoltam rád múltkor a madarász utcában :)

Gabcii, mi most kezdtük el a földönfekvést. anyám szerint gáz. szerintem meg nincs helyünk járókának. haptapi-infót én is akarooook!!!! :wink: nálunk egyelőre szőnyeg, vékony nyári paplan, és azon a játszótér... oppárdon... szőnyeg

Timi, nálunk most mindkét gyerek horki. Petra inkább Miss Röfi :D sztem én fázattam meg őket, de itt ugye kicsit 'hidegebb' van, mint az állandóan 25 fokos, körbefűtött panelban. remélem, a fűtésszámla sem lesz annyi :oops: :?

dm: kaptatok ti is szülinapi kupont? vettem is belőle weleda olajat. Ciripke, ugye Te írtad, h azt használtok? fürdés előtt/után/vízbe bele?

vásárlások: irigykedve olvasom Mónit mindig. nekem mostanában az OBI, tesco meg ilyenek jutnak. lekéstem már a leértékeléseket, mi? pedig most kedvem lenne venni magamnak is vmit... és megérdemelném, asszem :oops:

Kép
an°°di

Ciripke:
Nekem Marcinál is csak ez volt, Lillának is. De megnéztem sokkal keményebb neki a szívója, meg nagyobb. Pedig Ő ezt használja 1 napos korától. :) Szval lehet benne valami. :)

Kép
Kép
h@jni

hm, mondjuk ez a tommy tippee szinte erotikusan ciciformájú.. hihhi.. hátha Petra nem veszi észre.. nem rossz.....
ha a csőrike nem jön be, ez a következő lépés

Kép
an°°di

Sziasztok!!! :D

Most gyöttünk a dévényről, az úr kint horpaszt a babakocsiban... És most sokkal kevesebbet sírt! Királyság!

Hajni: annyira örülök, h megoldódott!!! Én nem is gondoltam volna, h menet közben meg lehet utálni egy jól bevált cumisüveget. Akkor Lillus ismét a csúcsra tört hízásban! Éljen! :lol: :lol:

Gabci: a kérdésedre válaszolva: nővérem vette észre h furcsán tartja a karját, kértünk beutalót, irány a fejlődésneurológia a heim pálba. Onnan küldtek gyógytornára. És nagyon jófej a gyógytornászunk!

Ebinc: azt mondták most nekem, h ez a zsibbadás alagút-szindróma. Tök jól hangzik :lol: De a név mindegy is, éjszakára befásliztam a kezem és beleraktam egy műanyag kiskanalat, h ne mozogjon,és totál jól aludtam! Gyógysegédeszköz boltban lehet kapni csuklómerevítőt, most azt fogom kipróbálni! Mikor is utaztok? Hogy állsz a pakolással?

Ciripke: babatali részemről okkké!!! Nagyon szívesen mennék, vinnék olyan fincsi sütit is, mint legutóbb! Többiek? Marcikát lánynak nézték? Hát nekem extra fiús volt! Megvan még az a jó kis sérója?

Föld/gyerek: nekünk sincs járókánk! És Vili sokat van a foldön, de szerintem elég hideg, ezért van alatta habtapi + játszószőnyeg. De tök sz@r habtapink van, halak vannak rajta, de mindig kiesnek. Pedig ezen tud igazán tornázni. Van a szüleimnél járóka, de elég kevésd hely van, és sokat kell nyesztetni, meg tornáztatni, úgyhogy szerintem ez egy darabig így is marad.

Szia Nóra: gyere minél gyakrabban, de elég csak egyszer ugyanazt leírni :lol: :lol: jócsak viccelek, bots! Képeket is kérünk szépen a csajszikról!

Anett: mi is keresgélünk lakást... És mi sem találtunk még jót. Most merre laktok, és merre keresgéltek?

Mogyo: HP-t elolvastam. Ha ennyi halállal akarok szembesülni, akkor inkább megnézem az alien vs predit... Szerintem túl komolyan veszi magát ez az írónő. Pedig az alapötlet sztem csúcs!
És szerintem nem baj, ha nem hal meg minden jófej szereplő, attól még lehet vmi komoly könyv. Vagy akkor ne legyen ifjúsági :evil: Ágika nagyon cuki a kádban. Olyan szépen tartja magát, kicsit irigykedem :lol: :oops:

Kiri: nem írtad, h mi lett a csomókkal? Éjszakák milyenek? Nadin nagyon ügyes! És gekko szerintem is túlzás, pláne, ha ilyen ügyi! Babausziba mentek minden héten? Tejjel hogy állsz?

KépKép
1macsek

Andi: görgetés: téglalap alakú pléd, fogjátok a két végét, és görgetitek benne a babát. Szép lassan! Közben énekelni kell a tekeredikakígyót. Szenzomotoros tréning, úgy hívják. Gondolom fontos énekelgetni...

A többit is leírjam?

KépKép
1macsek

Ja még, Gabci kérdezte, meg csak úgy leírom. Szóval a múlt hét óta tápit is adok, olyan napi 50-100 ml-nél járunk. És olyan boldogan adom neki oda! Tényleg mennyire fontos a nyugalom, meg béke. Ha látom, h éhes, megyek, és csinálom. Nem mérem mostanság, de azért, mert annyira ficereg a mérlegen... Viszont a viselkedéséből nagyjából tudom, h hányadán állunk. És megeszik annyit, amennyit akar... És a héten elkezdtem almát adni neki. Kicsit megmikróztam. Hát az egy vicc, amilyen képet vág!

Viszont újabban szinte naponta csomósodik be a mellem :evil: :evil: Van, h éjszaka! Fosok nagyon, nehogy begyulladjon!

Viszonthallomás!!!! :arrow:

KépKép
1macsek

igenigen, köszi Regi!!!!! énekelünk akkor ;)

ja, Timi és elolvastad a cikket a nők lapjában? (csak az én gyerekeim lesznek sérültek pszichiátriailag... brühühü... egyből kettőt b*szok el)
más nem olvasta?

Móni, milyen kö9nyveket vettél?

Regi, én próbáltam megnézni az Őfelsége... de nincs időm, no. vagy elalszom. béna vagyok, tudom. pedig akkor dumálhatnánk róla. vagy a sütikről is, h ne mindig a gyerekek ;)
lakást ti merre?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi, gratula a költözéshez! Egy hős vagy apám! Én Pécsre úgy mentem le, mintha vmi hőstettet hajtottam volna végre, nemhogy költözés... ráadásul ikrek! Nem vagy kispályás no!

Hajni! Na végre! Örülök hogy megoldódott az ügy!

Nóra, üdv itt és a MAM-os tipp (AVENT.hez jó) nekem is jól jött... most fogom az összes létező cumit a BEBA AR (antireflux) tápihoz asszem kipróbálni... kedem az AVENT-kompatibilis cuccokkal, a MAM-nak van vmi főzelékhez is való cumija....

Csajok, létezik hogy mi lassan egy hete az oltás miatt nyűglődünk?????? Rotát + a szokásosat kapta... az utána való éjszaka volt az első sírós, azóta éjjel-nappal nyűglődünk... :cry:

Jutta

KépKép
jutta

csak az én gyerekeim fingósodtak meg (már elnézést) a tápitól? vmit rosszul csinálok? beba ha-s.... komolyan mondom, ezek itten mán nem pukik. se hangerőre, se szagra. :oops: 8) :lol:

Regi, mellbecsomósodás... olyan sokat hagy benne Vilko? olyan sok termelődik? hogyhogy ez most van?

gekko... Kriszti, ne vicceljél már! mi a mávba se jutunk el a gyógytornászunkhoz :? én értem a parákat, de asszem ez nekem (!) már túlzás. bocs. nem bántásból, de nem bírom ki, h ne írjam le.

na, megyek mosni. bár elég nehéz, mert Huba imád szemmel tartani manapság. mindig látnia kell, különben nyüszít. ez a baj a rajongókkal :? :wink:

Kép
an°°di

Kedves Őszi Babások!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy előadást kell tartanom a rooming-in témájában. Az egyik része az előadásnak a gyakorlati tapasztalatokról, a rooming-in ellátásban szerzett élményekről kell, hogy szóljon. Ezért szeretném kérni, hogy akinek van egy kis ideje, meg kedve, az írja meg a rooming-in-nel kapcsolatos élményeit, gondolatait! Olyanokra is kíváncsi vagyok, hogy számotokra fontos volt-e, hogy a kórházban legyen rooming-in? Az is érdekel, aki kifejezetten nem tartja jónak ezt az elhelyezést. Miért választottátok ezt az elhelyezést, vagy éppen miért nem? A gyakorlat és az előzetes elképzelések mennyire voltak összhangban? Utólag változott-e a véleményetek az előzetes elképzelésekhez képest? Szóval minden, ami ezzel kapcsolatos, és bennetek bármilyen gondolatot is elindított.

Előre is köszönöm, aki ír. Privátban vagy email-ben (petrikzita kukac gmail pont com) is várom a tapasztalatokat, gondolatokat.

Szép napot és jó babázást mindenkinek!

Zita
pzita

hogyazajóságos...............................

na majd most

Ebi
amikor bevan kapcsolva a gépünk elkéne indulnia

Mogyó

csúcs misshorki cicitől hátközépig szaros volt,úgy 3 deci lehetett a termés,Maja meg félig rakta a bimbit,azt mondják szerencsét hoz a sz@r ámen

Gabci
jobbulást

a hoemos cuccot hogy adod Ádinak,milyen arányba a felnőtt adagoláshoz képest?

Bibus nem beteg,nincs megfázva,épp ezért volt fura a horkizás,olyan furin vette a levegőt,nem a tüdejéből jött a hang hanem fentről.azt mondta a védőnő lehet sírdogál álmában ésa cumi meg ott van azért adja ki a hangokat.kivettem a cumit abba is maaradt a hangzavar

Jutta
Bibu 3-4 napig nyügi oltás után

Andi
még nem olvastam

Hajni
én is úgy gondolom,hogy a gyógytornászoktól még nem jött ki baba úgyhogy minden okés...................

Macsek

Vilike ügyes fiú :-)

tekeredik a kígyó :lol: 8)

Gabci
jó volt anyuéknál,bár feltudom húzni magam,pl. :felküldöm a kölköket apuval,anyuval,megyek föl a csomagokkal Bibus még a hordiba,overáll,takaró,zsák,mindkettő Maját vetkőzteti,csókolgatja :evil:

de voltam vezetni és tök jó volt :-)

kínlódunk ezerrrel,cici nem elég de nem is kell semmi,a húslevesemet bezzeg szívta volna az ebadta,kivette a kanalat a kezemből és szívta mint az atkaszívónk
Vendég

Jutta!
Igen van a MAM-nak Főzelékes cumija is. A 2-es tápit már én is azzal adtam Zitának anno, mert a 2-esen nem jött át....De azon szerintem át kell mennie mindennek...ja és nem kapok jutalékot ám.... :lol:
kaunora

HELLO MINENKINEK!

Kérdésem a követekező lenne vásároltatok e már leopoldi-s gyerekruhákat ha igen milyenek, mert én csak az internetes oldalon nézelődtem és van egy pár ruha ami teteszik.

Beleolvastam a hétvégi dolgokba nálunk is cumisüveg "válság"van szerintem már a létező összes márka megtalálható nálunk.
Na meg persze a hozzátáplálás is elakadt a Kisasszony nem akar semmit megenni csak fintorog.KB. 5 féle bébikaját és 3 féle tejpépet vettem most próbálkozok melyik jön be.
Gabci! Nálunk a Pera általában fürdés előtt 1-2órát van a földön és nagyon élvezi szőnyeg+pléd van alatta leszoktam vetkőztetni bodyra /vagy, hogy kell írni/ és élvezi hoogy még pelus sincs rajta persze pelus nélkül max.10-15 perce van.Ugyhogy Gabci "no para"nem lesz semmi baj ha leteszed.

Mogyo! Ágikának jó a fürdető karikája Nekünk még egyenlőre az a fajta van amin feküdni lehet, de majd mi is lecseréljük egy ilyenre.

Andi
KépKép[/url]
andi005

jah para:nehogy azt higyjétek,hogy én nem parázom,de azért van egy határ :wink:

frankónk egyből telefonáltam a horkinál is :-) biztos ami biztos :lol:
Vendég

fürdetőkatika nekünk is van,de még nem jó az Bibusnak

Andi005
kössük össze a lányainkat,kezd nálunk minden étkezés üvöltő verseny lenni :evil:

leopoldi szerintem jó,ügye Ciripke?
Vendég

Andi: hát, én sem értem a csomókat. és főleg az utóbbi pár napban! Lehet, h én vagyok türelmetlen, és azt gondolom, no, jöhet a tápi, már bizti nincs benne, de akkor nem csomósodna. Neked volt ilyen? Bár nálad ketten is ürítették :lol: :lol:
Éjszaka az volt az érzésem, h ráfeküdtem, és azért... Vagy ahogy Vilkót fogom, lehet, h megnyomja. Bár azóta máshogy fogom, és a csomók is most máshol voltak. Útban vannak a dudáim???!!! :twisted: :twisted:

Tudom, h már rég meg kellett volna nézni, de most kezdjük feldolgozni a Menzel életművet, és megnéztük a Szigorúan ellenőrzött vonatokat, meg a Sörgyári capricciot! Mert nem hagyok fel a témával :lol:

És a Filmvilágban tök jó cikk van a hét főbűnről, hogy hogyan jelenik meg a tv képernyőjén, hehe :lol: :lol:

Na, tényleg mennem kell, további szép napot!!! :lol:

KépKép
1macsek

Aludtam egy órát a földön Ádival. Volt már jobb helyem is, na!
Ritka szarul érzem magam. Oltárira náthás vagyok, mintha álmodnám a világot olyan. A lázmérőt mér is találnám meg ugye...
Baba, még mindig aluszkázik, pedig már ennie kéne.
Én nem tudom mi van ezekkel a gyerekekkelt kajálás terén. Ádi is rászokott arra, hogy evés helyett játszana. Jár keze lába, tekergeti a fejét, csapkod, közben meg a cumisüveg a szájában.
A csúcs a kanalazás, mikor köpdösi kifele a kaját. Úgy tömöm bele.
Ha rajta múlna, sztem egy nap csak 3x enne.
Jutta: én nem hiszem, hogy 1 hétig nyüglődne Dorka az oltástól
Andi: habtapit a spárban vettem, de tesco, kínaiban is lehet.

Andi2: leopoldiban Ciripke van otthon
Ciripke: jók a vonalzók!
Macsek:masszírozd jól át a ciciket szopi elött. Utánna meg fejjél, hátha mégsem kell az a tápi
Mogyó: igen, ezen kattogok, hogy földön van a gyerek! Én már csak ilyen hülye vagyok!
Míg a ti babáitok egy két órát vannak a földön, Ádi sokkal többet és nem akarom, hogy fölfázzon.
Ha az ágyon hagyom, lefordul róla. Járóka ügyben még vitázunk Apával és helyem sem nagyon van. Hát, ez van
Na el, felébredt Ádika :arrow:

Kép
Kép
gabcii

no mivel újra megy a kisasszony hasa (ez most a keddi rota oltás vagy az új tápi????) ezért vissza a babaruha még min 2 hétig a régi tápit kapja....

Várom a Sinlacot, hátha az a bukását neki is megoldja, meg várom a csodát haporend / éjszaka újra átalvása kapcsán...

Timi, köszi, hogy írta, hogy Bibus is napokig nyűgösebb...
és ő lázas is? mert Dorka nem? és ott se sírt annyira...
(védőnő azt mondta, hogy lelkileg viselte meg... :roll: :roll:
ja és ott meg csendesen magában elintézte bánatát? vagy mi? mert Dorka olyan megsértődömdenemsírok fajta... :shock: na persze...)

Na jó, megint nyűgi van :arrow:

(ne tudjátok meg, hazafele Dombóvártól az Erzsébet-híd pesti hídfőig üvöltött, vagy 10x megálltunk... cumi, kaja meg minden... semmi sem volt jó - na jó amíg álltunk és ölben volt... de utána...)

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke! Azt mondják a többiek, hogy leopoldiba te vagy a szakértő ugyhogy tőled kérdzem van valahol Pesten üzletük?

Na amúgy túl vagyunk egy hatalmas ordításon alma nem kellett de a tápit ezerrel megitta.Most forgolodni akar de akkor minden visszajön a tápiból, ugyhogy most Petra átfordul Anya meg visszafordítja. Jó játék......
Jutta!
Mi szerdán kapjuk a 4hós oltást + rotát kiváncsi vagyok nálunk mi lesz.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Jutta
hát nem tom ,hogy rendezik le magukba a dolgokat,Bibu is rövid ideig sír ott,utána 3-4 óráig semmi baja aztán 1-2 óra sírás,majd napokig nyügike,nem volt még lázas soha szerencsére

most is az

Maja meg köhögött ma 2szer szárazat reggel mélyebbről egyszer,és befingott sógorostól :evil: megy a kukába a bugyi,remélem nem lesz beteg,drukkoljatok,nekem ennyi épp elég hogy gyomorgörcsöm legyen :cry:
Vendég

Timi, dettó ugyanez...

szuri 1 körül ici-pici sírás... majd mintha mi se történt volna ....
4-körül lett nyűgös... az éjszakát már írtam... és azóta... hmmm... tegnap este azonban "csak" fél 3-kor sírt, majd 6-kor nyöszörgött, maj 3/4 8-kor kelt...

És most Anya napirendel próbálkozik újfent, a remény hal meg utóljára... legyintős szmájl...

Jutta

KépKép
jutta

Egy óra dajkálás után a Kisasszony megnyugodot konkrétan nem tudom mi baja van.Aludt ma 2 órát 11-13-ig majd kaja, játék meg stb. majd megint 15-16-ig alvás akkor most mi van?????

Jutta nálunk éjszaka az a legújabb, hogy csukott szemmel tornázik hajnali 3-kor meg nyöszörög ekkor én át a szobájába cumi be ezt még 1x-2x ismételjük és utánna alvás reggel 7.30-ig.

Most magától elaludt biztos lesz vagy 10 perc alvás.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Hát próbálkozni azt lehet, végül is erről szól most az életünk. :D

Voltam a Brendon M5-ben. Ez csúcs. Akkora áruház, mint a fél Tesco, 10 eladó, rajtam kívül meg egyetlen vevő sem volt, vagy ha volt, jól elbújt. Viszont volt MAM cumi. Be is próbálkoztam a fiamnál, betettem a szájába ő meg szépen két kézzel kivette, 10 centire eltartotta és úgy nézett rá, mint varjú a lósz..ra. Nem hiszem el, hogy most meg azért kell könyörögnöm, hogy elfogadjon egy cumisüveget. :cry:
Aztán gondoltam talán a kaki bántja, Ebi példáján felbuzdulva adtam neki kamillateát. Azt alig hogy megitta, jött a hangeffektus és ilyet én még nem láttam. Az egész háta a nyakáig szaros lett. Még jó, hogy itt volt anyu, ketten vhogy levadásztuk róla a body-t annélkül, hogy a haja is csupa kaki lett volna. Biztos ez bántotta, de tápszer ezután sem kellett, úgyhogy egyenlőre én feladtam.
Andi005, Timi megértelek, Marci megeszi az almát, de az fogja, megeszi a barackot, de attól fáj a hasa, tápszer nem kell ugye, tej nem elég... Na jó, eldugulok.
Andi, ha a munkám olyan lenne, hogy tudnék részmunkaidőben dolgozni, már mennék is vissza. Lehet, hogy ez nem szimpi, de az biztos, hogy legalább kevesebb időm lenne parázni. :roll:

ukati74

Ja és közben megjött, de nem ám egyszerűen, hanem Niagara-jelleggel... szombaton k... sz@rul voltam, algopirin semmi, Kataflan semmi... majd megjött... mintha kieresztették volna azzal együtt a gőzt is a fejemből... utána vasárnap meg szédültem... :shock: :shock: :shock:

Na jó, eldugulok... most legalább alszik a teraszon... én meg romeltakarítok és befejezem a panasznapomat... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Kati, te is zenész! Semmi sem jó??? Dorka konkrétan mindent megeszik ugyan... de a hasa az fáj... alma puffasztja, banán megfogja... bár már a Zsu-féle párolt almán gondolkodtam...
No de jön a Sinlac és csodát tesz! (ez itt az álom-álom kategória volt)

Jutta

KépKép
jutta

Hát igen, Dorka sem egyszerű eset szegénykém.
Tápszer helyett Sinlac, erre már én is gondoltam és a gyógyszertáros csajszi ki is adná recept nélkül. Végül is lehet benne vmi, mert kanállal szeret enni Marci is. Ül a hintában, nézelődik, a kanál kellemesen csiszatolja az inyét. Szóval háváj. :D

ukati74

Kati:
sajnálom, h nem jött be. :(

Nekünk mai nap:
alvás este 3/48tól reggel 3/49ig.
kaja: 5kor 150 ml
9kor 170 ml
alvás fél11-fél12
kaja fél1 160 ml pép
alvás 1-1/2 6ig
kaja 3/4 6 80 ml pép
meg kaja lesz majd fél8-8.

Sztetek ez elég? Vagy hogy és mit?
Most evett volna még, de nem adtam többet, mert akkor nem fog enni fél8kor. :? Utána meg már álmos és tuti nem eszi meg a tápit...
Kb, minden nap így alszik. Szval sehogy nem tudok neki 5 rendes kaját beiktatni. :shock:

Kép
Kép
h@jni

Kati:
próbáld ki a Humana tejmentes almapépet, azt csinálhatod tápival, de mégis kanalas, így oylan, mintha azt enne, csak kanállal. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Hajni! Örülök, h segíthettem! Mondanám azt, h máskor is, de remélem ilyen máskor nem lesz, mert láttam, h kikészített idegileg!
Timi! :wink: Semmi baja nem lesz!
Macsek! Én az említettekből írtam szakdolit! Beszélgessünk róla? :lol: Priviben nyomjak cici-csomó-masszír tanácsot?
Andi! Hmmm, Anya taníts engem, HP :lol: összes, Jane Austen, Akvarell-könyv... ilyeneket. És még meg sem vettem mindent, amit kinéztem! És Te irigyelsz engem? :shock: Hű, de klassz nekem! :lol:
Szoptatós csajok! Próbáljátok ki a Tommee Tippee-t! Nekem/nekünk bejött! Tényleg cici-formájú, puha... szal klassz!
Pzitának írjátok meg ezt a rooming-in cuccost! Persze, ha van kedvetek! Nekem nagyon sokat segített, ő a privát szopitanácsadóm! És mindig segített! Így is köszi Zita!

Kép
ermoni

Mi van a Nők lapjában? :shock:

Kép
ermoni

Hajni, köszi, kipróbálom. Meg Móni is köszi, akkor kipróbáljuk még a tompi cumit, de ha az sem jön be, akkor a fiatalúr tehet egy szivességet. :evil:
Hajni, Lilla 1 és 1/2 6 között alszik? Vagy elnéztem vmit? Ilyen korban tudtommal 4-5 kaja kell, de a ő szerintem jelez, ha nem elég. Vagy max. a mérleg jelez.

ukati74

Andi! én csak a nagykerbe járok, szerintem a brendonba van leo-poldi cucc. jó minőségű (van olyan rugink ami még bettié volt és jó pár babának is kölcsönadtuk, semmi baja). rengeteg ruhánk van tőlük, sajna betti hamarosan kinő belőlük, csak 104-ig csinálnak. holnap megérdeklődöm neked hol árulnak felétek.

para: én néha azon parázok, hogy nem veszek e mindent félvállról és mi van ha elsiklok valamin. bár Bettinél is "elsiklottam" mert ott meg nem tudtam semmiről. Boldog tudatlanság! de csak szólt volna a háziorvos, a mienk jó volt szerintem és a mostaniban is bizom.

kitaláltam egy tök jót. a földön vacsiztunk a gyerekekkel a Marci plédjén, igy ő sem maradt ki a buliból és olyan volt mint egy piknik.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kati:
igen, mindig fél1-1 től alszik 5-6ig. :oops: Ha felkeltem, akkor nyügi már fél7kor este.
A Tommee T. nem jó az Aventes üvegre. :(
Most nem mérem Lillát, csak idegelne. :oops:

Ciripke:
Te csinálod jól. :wink:

Móni:
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Atyaég! És én még azt hittem Marci egy alvóbajnok. :D
Hát ha Lilla így folytatja az evést egy hét múlva szerintem már nyugodtan megmérheted. :)
Nagyon csodálkoztam volna, ha az Avent üveget ilyen univerzálisan fel lehetne használni. :)

ukati74

Sziasztok!

Hajni nállunk most fél 6-kor volt a vacsi és este 8-kor fürcsizünk de 200millit most megette és fürcsi után is annyit adok neki ha megeszi oké ha nem akkor sem baj de általában azt is megeszi!
Tehát érted nyugodtan adjál neki délután rendesen és fürcsi után is ugyis annyit eszik amennyi jól esik.
Egy kicsit nem vagyok és teleirjátok az oldalt!Nem győztem olvasni!

Kép

Kép
mogyoland

Andi : holnap megveszem a nőklapját megéri?

Kép

Kép
mogyoland

Na :arrow:

készülödök a fürcsihez !Jó éjt kicsiknek és nagyoknak!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

CSak életjel. Nálunk minden ok. CSak most már inkább a fiúkkal foglalkozok, Ákos is többet van már fent, már nem bébi. :D

Andi! Üdv, újra itt.

Timi!
Tedd fel a honlapodra, ott indulni fog. De, ahogy Ebi írta, saját gépedre mi nem tudunk csak úgy bemászni. :);)

Hozzátápi!
Egyelőre semmi, Ákos dönti el, mikor akkar tejcsin kívül mást. :) Alma nem kell neki, köpi ki. Eddig nyers almát kapott. Ma megpróbáltam a kecskeméti ősszibarackot, hát...köpi ki. :)
TEhát neki még korai. Próbltam tejcsi előtt adni, hátha éhese, és megeszi, nem kellett. Nem erőltettem, majd rájön az ízére. ;)

Jók legyetek!
Vigyázatok magatokra!
Vera üdv. a topikon, kellemes időtöltést neked itt. :)

Szép estét mindnekinek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?